Iron Man

Δεν ήταν κακό, το δεύτερο μισό κάπως καλύτερο! Τώρα θέλουμε συνέχεια!

Πω πω, ο μεγάλος μου (6 1/2 ετών) έχει φτιαχτεί αγρίως!
Έβλεπε και τη διαφήμιση, και νόμιζε πως το είχε χθες η τηλεόραση!

Αφού με βάζει να βρίσκω φωτογραφίες για να τις ζωγραφίζουμε.

Δεν το βλέπω να τη γλυτώνει την επίσκεψε στο σινεμά το ΣΚ. Και δεν ξέρει και αγγλικά να πάρει, ούτε προλαβαίνει να διαβάζει υπότιτλους!

Αν τύχετε σε κινηματογράφο που δεν ανάβει τα φωτά κατευθείαν αλλά αφήνει να παίξουν όλα τα end credits (δυστυχώς πολύ λίγοι το κάνουν αυτό στην Ελλάδα), υπάρχει μια σπέσιαλ σκηνή μόλις τελειώσουν. Αλλιώς, ας είναι καλά το Youtube!

Λοιπόν, μόλις γύρισα από την ταινία..

Τι να σας γράψω.. Για μένα, μακράν η πιο απολαυστική action movie της χειμερινής σεζόν. Μόνο το Transformers της ρίχνει (λίγο).

Είχε σενάριο, ηθοποιούς, τρελά εφέ, soundtrack.. The works!

Αν είστε blockbusterάκηδες τρέξτε!

Αν δεν είστε blockbusterάκηδες, κακώς διαβάζετε το παρόν νήμα! Ασχοληθείτε με κάτι άλλο! :p

Τι να σας γράψω.. Για μένα, μακράν η πιο απολαυστική action movie της χειμερινής σεζόν. Μόνο το Transformers της ρίχνει (λίγο).

Αν δεν είστε blockbusterάκηδες, κακώς διαβάζετε το παρόν νήμα! Ασχοληθείτε με κάτι άλλο! :p

Mην με λες τετοια , μην με λες τετοια........

κι εχω κλεισμενα εισιτηρια για αυριο....

002431974199.jpg

Και λιγα λες! Η ταινια ειναι πολυ καλη αν και πιστευω οτι υστερει λιγο σε δραση. Μαλλον την κρατανε για το δευτερο μερος...

Για τον Robert Downey Jr, δεν περιμενα και πολλα αλλα μετα το εργο δεν μπορω να φανταστω καποιον αλλο στην θεση του. Ο ρολος του ταιριαζε γαντι.

The truth is...I am Iron Man-bye--bye-

Εγώ θα πάω την Κυριακή και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ super το έργο ανάλογο με το transformer θα σάς πω και τις δικές μου εντυπώσεις την δευτέρα η την Κυριακή αν προλάβω!-bye--bye-