Ηρθαν επιτελους...

Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

μολις γυρισα απο το συγκεκριμενο σπιτι οπου πηγα με τον DOL FON για να ακουσουμε το παραπανω συστημα. Μια αλλαγη στη συνθεση ηταν οτι στη θεση του Stylos HAD επαιζε ενα Orpheus Labs Heritage DAC.

Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια, οποιος νομιζει οτι δεν ειναι δυνατον να αναπαραχθει ρεαλιστικα οποιαδηποτε ηχογραφηση (και οι live ηχογραφησεις φυσικα) ειναι γελασμενος. Και ναι, υπαρχει το τελος του δρομου. Εγω προσωπικα δεν εχω ξανακουσει ποτε συστημα που να μπορω να το αποκαλεσω τελειο απο καθε αποψη. Σημερα ηταν η πρωτη φορα....

Απλα δεν καταλαβαινω γιατι περυσι στην εκθεση του Μοναχου ενα παρομοιο συστημα απεδωσε πραγματικα ενα μικρο κλασμα απο αυτα που ακουσα σημερα, και μαλιστα την τελευταια μερα της εκθεσης. Αυτο οφειλουν να το κοιταξουν στην Tidal γιατι αδικησαν οι ιδιοι τον εαυτο τους σε σχεση με αυτο που μπορουσαν να δειξουν....

μπορούμε να έχουμε μια λίγο αναλυτικότερη περιγραφή του συστήματος?

Ποια tidal είναι αυτά?

Οι ενισχυτές?

Ο χώρος πόσα τετραγωνικά?

Περίπου ποιο είναι το συνολικό κόστος αγοράς του?

Θενκς. -bye-

Είναι γνωστό,ότι όταν κάνεις τα...κλάσματα ομώνυμα,προχωράει η πράξη.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Ηρθαν επιτελους...

Πολυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλο..... -bye- (μιά γρήγορη εκτίμηση είναι κοντά στα 400 Κ)

Λιγο λιγοτερο απο αυτο που λεει ο Αντρεας. Γυρω στα 100Κ το ηχειο, 100 οι ενισχυτες και αλλα 100 ισως λιγο λιγοτερο πηγη, ρακ, καλωδια, πολυμπριζα.

Πρεπει να πεφτει μεταξυ 280 - 300Κ....

μπορούμε να έχουμε μια λίγο αναλυτικότερη περιγραφή του συστήματος?

Ποια tidal είναι αυτά?

Οι ενισχυτές?

Ο χώρος πόσα τετραγωνικά?

Περίπου ποιο είναι το συνολικό κόστος αγοράς του?

Θενκς. -bye-

Τα ηχεια ηταν τα Tidal Sunray...
Προενισχυτης ο Tidal Presencio και τελικοι 4 Sovereign Eternity μονομπλοκ
Πηγη ενα Orpheus Labs transport και DAC ενα Orpheus Labs Heritage
Ενεργο εξωτερικο crossover το Tidal LPX...
Καλωδια τα Argento Flow Master Reference

Χωρος γυρω στα 60 - 80 τετραγωνικα

Last edited:
Re: Απάντηση: Ηρθαν επιτελους...

Και κατι αλλο geopolitis.Γιατι αλαξε το STYLOS HAD???

δε το ειχε ποτε... απλα πρεπει να το δοκιμαζε οταν βγηκε η φωτογραφια....

ενταξει, ειναι πολυ καλο το Stylos αλλα το Heritage ανηκει σε αλλη κατηγορια και πιστεψε με σε τοσο μεγαλο συστημα οι διαφορες ειναι εμφανεις...

Λιγο λιγοτερο απο αυτο που λεει ο Αντρεας. Γυρω στα 100Κ το ηχειο, 100 οι ενισχυτες και αλλα 100 ισως λιγο λιγοτερο πηγη, ρακ, καλωδια, πολυμπριζα.

Τσάμπα πράμα, αν και νομίζω ότι κοστίζει πάνω από 300 Κ καθότι ειδικά το ηχείο νομίζω δεν έχει "μόνο" 100 πόσο έχουν οι 4 Sovereign και ο πρό ?

ΥΓ και μην ξεχνιόμαστε και τρελλαινόμαστε τα ποσά δεν αντιπροσωπεύουν τα ίδια πράγματα για όλους μας.

ξεχασα το εξωτερικο crossover το οποιο δε ξερω ποσο κανει αλλα σιγουρα δεν ειναι φτηνο. Αρα τα 300Κ πρεπει να τα εχει το συστημα...

Τσάμπα πράμα, αν και νομίζω ότι κοστίζει πάνω από 300 Κ καθότι ειδικά το ηχείο νομίζω δεν έχει "μόνο" 100 πόσο έχουν οι 4 Sovereign και ο πρό ?

ΥΓ και μην ξεχνιόμαστε και τρελλαινόμαστε τα ποσά δεν αντιπροσωπεύουν τα ίδια πράγματα για όλους μας.

50 ο προ χωρις το phono stage και 50 οι τελικοι

ειδες με τι ανεση μιλαμε για τα λεφτα των αλλων :BDGBGDB55:

τουλαχιστον εχουμε τη δικαιολογια οτι δε στηνουμε τετοιο συστημα οχι γιατι πρεπει να πουλησουμε κανενα διαμερισμα αλλα γιατι δεν εχουμε χωρο να το βαλουμε

Last edited:
απο εμφανιση σκιζουν. να παιζανε κιολας ...........:flipout:

Οντως πρεπει να ειναι καλα ηχεια τα sunray γιατι δεν εχω δει κανενα στις αγγελιες.

Να ειναι καλα ο ανθρωπος να το χαιρεται ( να την σπασουμε και λιγο στον υπερηχα) :earmuffs:

Καλωδια τα Argento Flow Master Reference
Για τα αλλα δεν εχω αποψη αλλα για τα συγκεκριμενα δεν θα ελεγα οτι ειναι και τα καλυτερα που μπορεις να βαλεις οποτε το αποτελεσμα που ακουσες εχει και αλλο δρομο ακομα εκτος βεβαια αν μαζευανε κατι που βγαζει κακα το συστημα
Φιλικα παντα

Για τα αλλα δεν εχω αποψη αλλα για τα συγκεκριμενα δεν θα ελεγα οτι ειναι και τα καλυτερα που μπορεις να βαλεις οποτε το αποτελεσμα που ακουσες εχει και αλλο δρομο ακομα εκτος βεβαια αν μαζευανε κατι που βγαζει κακα το συστημα
Φιλικα παντα

Καλύτερα για αυτόν εάν μπορεί να παίξει πιο καλα (αν και προσωπικά διαφωνώ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηρθαν επιτελους...

δε το ειχε ποτε... απλα πρεπει να το δοκιμαζε οταν βγηκε η φωτογραφια....

ενταξει, ειναι πολυ καλο το Stylos αλλα το Heritage ανηκει σε αλλη κατηγορια και πιστεψε με σε τοσο μεγαλο συστημα οι διαφορες ειναι εμφανεις...
Δεν αμφιβαλω φιλε μου!!Το Haritage αλωστε ειναι γυρω στα 40Κ αν δεν κανω λαθος.-bye-

εφοπλιστης ειναι? τι γινεται ρε γ@μΟτ@ που υπαρχουν τοσα λεφτα να ξοδεψεις για ηχοσυστημα που ζουμε?
με το συμπαθειο αλλα οταν διαβαζω τετοια μου γυρναει το ματι αναποδα.
και δεν ζηλευω ουτε θαυμαζω την ανθρωπινη ματαιοδοξια.

εφοπλιστης ειναι? τι γινεται ρε γ@μΟτ@ που υπαρχουν τοσα λεφτα να ξοδεψεις για ηχοσυστημα που ζουμε?
με το συμπαθειο αλλα οταν διαβαζω τετοια μου γυρναει το ματι αναποδα.
και δεν ζηλευω ουτε θαυμαζω την ανθρωπινη ματαιοδοξια.

Μπα μάλλον δημόσιος υπάλληλος του ΟΣΕ!!!-bye- (Συγνώμη άλλα με τις βλακείες που ακούμε το τελευταίο διάστημα δεν κρατήθηκα..)

Last edited:

Ρε σεις.. Λυπηθείτε λίγο τον Houston..

Το σκίσατε στο off topic.. ;)

Αν είναι ας γίνει ένα νέο νήμα για το άλλο σύστημα..
Δεν ειναι off topic κ.διαχειριστα,απλα ενα μικρο διαλειμα ειναι,μεχρι να γυρισει ο φιλος Houston, που αυτη τη στιγμη ειναι εκτος Ελλαδος.-bye-