Ηρθαν τα καινούργια CREEK

Χρήστος1

Established Member
7 August 2006
162
Δάφνη
Ηρθαν οι καινούργιες σειρές της Creek.
Evolution 5350 & Destiny 2 .
Aπο σήμερα ειναι διαθέσιμοι προς ακρόαση.

Last edited:
Φίλε Χρήστο και έμπειρος είσαι και διαθέσιμους τους έχεις και άριστο "όνομα" στη πιάτσα έχεις...

Δεν γράφεις και δυό λόγια πως τα πάνε από ήχο και δυνατότητες σε σχέση με τους προηγούμενους? Νομίζω ότι θα βοηθούσε αυτό αρκετά τους ενδιαφερόμενους...

ΥΓ ελπίζω να μην απαγορεύεται από κάποιο κανονισμό αυτό. Αν ναι ζητώ συγνώμη!

Περιμένω και εγώ το ok .
Πάντως για αυτό το λόγο πρότεινα ακρόαση .
Γιατί ορισμένα πράγματα δεν ειναι εύκολο πράγμα να τα περιγράψεις με λόγια.

Αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς και αν το επιθυμείτε ο ίδιος είναι εύκολο να παρατεθούν τιμές; Έστω και ενδεικτικές; Στο περίπου; Ο Destiny 2 συνοδεύεται και από αντίστοιχο αναβαθμισμένο cd player;

:a0210:

Noμίζω ότι αρκετοί αντιπρόσωποι εκφράζονται ελεύθερα στο forum και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το χώρο (άποψή μου)...

Επίσης να πω ότι αν δυσκολεύεστε εσείς, που ζείτε με τα μηχανήματα, να εκφραστείτε φανταστείτε τι γίνεται με τους περισσότερους από εμάς που έχουμε την περιορισμένη ενασχόληση (και άποψη) και δίνουμε συμβουλές σε άλλα μέλη...

Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα όποτε διαβάζω τεκμηριωμένες απόψεις και εντυπώσεις από αντιπροσώπους... Σίγουρα κάτι τέτοιο θα ήταν αποφασιστικός παράγοντας για να επισκεφτώ ένα μαγαζί και να κάνω ακροάσεις συγκεκριμένων μηχανημάτων που με ενδιαφέρουν...

ελπίζω να μην φέρνω οποιονδήποτε σε δύσκολη θέση με τις απόψεις μου... εκφράζω την γνώμη μου και τίποτε παραπάνω (προσπαθώντας να εκμαιεύσω από τον πλέον αρμόδιο τις πρώτες εντυπώσεις για ένα πολυαναμενόμενο ενισχυτή...

Αν δεν θυμάσαι φίλε Χρήστο έχουμε μιλήσει και από το τηλέφωνο, είμαστε και γείτονες, αλλά στην πρόσφατη αναζήτησή μου "ερωτεύτηκα" πριν ολοκληρώσω τις ακροάσεις μου... :rolleyes::D

-bye-

:a0210:

στην πρόσφατη αναζήτησή μου "ερωτεύτηκα" πριν ολοκληρώσω τις ακροάσεις μου... :rolleyes::D

-bye-

Αυτό ειναι καλό και υγειινό -bye-

Τώρα οι πρώτες εντυπώσεις απο τον Destiny 2
Μεγαλύτερη ικανότητα οδήγησης λόγω της αναβάθμισης του τροφοδοτικού ( 120 W / 8Ω)
Αναβάθμιση του σταδίου προενίσχυσης με περισσότερο στιβαρό ηχο και με μεγαλύτερα σώματα
Οποιος ηξερε τον ηχο του destiny οι αλλαγές ειναι ακουστές

Επανέρχομαι

όπως τα ¨διαβάζω" ρε παιδιά αυτός ο destiny 2 πρέπει να είναι μεγάλο κελεπούρι.. ήδη ο 1 ήταν εξαιρετικός στα χρήματά του... εφόσον έγινε πιο "δυνατός" και "σωματώδης", 200 Watts/4Ohms BOTH channels driven (για την ακρίβεια "2 channel" γράφει -επιτέλους , λέω εγώ-) και με damping factor > 235 (!), απλά θέλω να τον ακούσω...