Ήρθε η Άνοιξη.

με τον 100άρι μάκρο είναι. για τον 70-200 έχω άλλα κάδρα στο μυαλό μου.

4470030281_e574036e0d_o.jpg

attachment.php

Άνοιξη είναι και η εποχή του ζευγαρώματος, μην το ξεχνάμε :hippy:
Λογικά ο πράσινος είναι ο αρσενικός αλλιώς πέσαμε σε περίπτωση :flipout::flipout:

Αλλά ειναι και η εποχή του ξυπνήματος των ερπετών.

attachment.php

Οι χελώνες είναι από τα πιο παλιά ζώα του πλανήτη, επιζούν για περισσότερο από 80 εκ. χρόνια. Άλλα ζώα της εποχής τους, πχ δεινόσαυροι, έχουν εξαφανιστεί προ πολλού αλλά αυτές επιμένουν.
Για τους επιρρεασμένους από το γνωστό μύθο του Αισώπου που νομίζουν ότι επειδή είναι αργές είναι εύκολες για φωτογράφιση να πω ότι κάνουν λάθος. Εντάξει, δεν είναι και δύσκολο θέμα βέβαια αλλά αν σε πάρουν χαμπάρι πηγαίνουν πάντα στην αντίθετη κατεύθυνση είτε κλείνονται στο καβούκι τους.

Αυτό εδώ το φίδι "έσκασε μύτη" μισό μέτρο μπροστά μου πάνω που ετοιμαζόμουν να τραβήξω. Ας προσέχουμε λίγο όταν περπατάμε στα ανθισμένα λειβάδια. Αυτή είναι η χειρότερη εποχή, το καλοκαίρι είναι αρκετά ζεστά και φεύγουν γρήγορα (συνήθως πριν τα πάρουμε χαμπάρι) αλλά τώρα θέλουν περισσότερη προσοχή.

attachment.php

Attachments

• xelona.jpg
    xelona.jpg
    166.7 KB · Views: 181
  • stymfalia7.jpg
    stymfalia7.jpg
    188.1 KB · Views: 181
  • frogs.jpg
    frogs.jpg
    151.9 KB · Views: 182
Kωστα προσπαθησε στα καδρα σου να μην "ενωνεις" τους ιδιους τονους.

Πχ κοιτα τι ομορφα που δειχνει η αμυγδαλια? με φοντο την θαλασσα και πως χανεται με φοντο τα σπιτια.

Με κάθε επιφύλαξη γιατί έχω πρόβλημα με τα χρώματα.. :rolleyes:

Εγω εχω προβλημα με το μονιτορ, αλλα παρ' ολο που ειμαι φαν του κορεσμου, φαινεται να σου εχουν ξεφυγει λιγο. Πιθανως και το φως ομως ειναι σκληρο, οποτε εντεινει το φαινομενο.

ένα λουλουδάκι, μάλλον ανεμώνη, το οποίο λόγω της αποσύνθεσης απέκτησε ένα πολύ έντονο χρώμα

attachment.php

Attachments

• ΓŽβ€ΊΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ΄ΓŽΒΉ ΓŽΒ­ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ½ΓŽΒΏ Γβ€‘ΓΒΓΕ½ΓŽΒΌΓŽΒ±.jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒΏΓβ€¦ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓΒΓŽΒ΄ΓŽΒΉ ΓŽΒ­ΓŽΒ½Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ½ΓŽΒΏ Γβ€‘ΓΒΓΕ½ΓŽΒΌΓŽΒ±.jpg
    86.6 KB · Views: 221
Τι γινεται παιδια ολα καλα?Ομορφες οι φωτογραφιες που ανεβαζετε.

Δυο φωτογραφιουλες που βρηκα απο πιο παλια λιγο,με την f30

img111w.jpg

img332d.jpg

Τα πρώτα σημάδια της Άνοιξης στις όχθες του Δούναβη

p774711417-5.jpg

και μια δεύτερη από την ίδια περιοχή

p689042208-5.jpg

Last edited:
Ένας (πολύ) μικρός καταράκτης καταμεσής της άνοιξης.

small_waterfall.jpg

Η ταχύτητα πρέπει ναναι γύρω στα 3 δεύτερα

Last edited:
Με φακο MINOLTA MD 100 f 4 σε σωμα CANON EOS 450D! βεβαια δεν εχουν πολυ φως διοτι ειναι τραβηγμενες σε ισκιο !

στο χερι και χειροκινητη εστιαση ......:SFGSFGSF:

Attachments

• INTERNET 3 .jpg
    INTERNET 3 .jpg
    24.1 KB · Views: 27
  • INTERNET 2 .jpg
    INTERNET 2 .jpg
    32.8 KB · Views: 23
  • INTERNET 1 .jpg
    INTERNET 1 .jpg
    23.8 KB · Views: 24