Ήρθε η Άνοιξη.

13665562554_f66b33bcfe_c.jpg

Hρθε ??? Πουντη βρεεε....???

Απάντηση: Re: Ήρθε η Άνοιξη.

Έχει μια περίεργη τίντα η εικόνα....

Το tind αν λέμε το ίδιο δεν το πείραξα .

Αρπαξε λιγο ο ουρανος απο το over-saturation των μωβ ανθεων ???

Είναι jpeg από την μηχανή σε art mode και ενίσχυσα λίγο το vibrance , saturation , contrast , clarity φυσικά (το αγαπημένο μου) . Η αλήθεια είναι πως ήθελα να δώσω έντονο χρώμα , αλλά βλέποντάς την τώρα στην οθόνη του σταθερού , άρπαξαν πολλά .
Την επόμενη φορά θα συνδέσω το laptop στην tv και θα δουλέψω βλέποντας σε εκείνη την οθόνη .

<<over-saturation των μωβ ανθεων>> εννοείς ανέβασμα του saturation επιλεγμένα μόνο στα άνθη ? Δεν ξέρω εάν και πως γίνεται αυτό , το ανέβασα γενικά σε όλη την φωτογραφία .

Πανέμορφη φώτο...Μπράβο!

Μουλιάσαμε πάντως και παγώσαμε χτες, άνοιξη σου λέει μετά :flipout:

Ευχαριστώ Συνάδελφε !
Η τέντα στη βεράντα μου την ώρα που μουλιαζε ο τόπος, τραβηγμένη με το νέο μου καμάρι τον tamron 24-70 2.8 είναι.

Απάντηση: Re: Ήρθε η Άνοιξη.

Ευχαριστώ Συνάδελφε !
Η τέντα στη βεράντα μου την ώρα που μουλιαζε ο τόπος, τραβηγμένη με το νέο μου καμάρι τον tamron 24-70 2.8 είναι.

Τον έχω παραγγείλει την προηγούμενη Πέμπτη και τον περιμένω πως και πως, μόνο καλά διαβάζω...

Γλύκανε πάντως σήμερα λιγάκι.

Να σας πω...
Πλάκα μου κάνετε ότι ήρθε η άνοιξη έτσι?
Πείτε μου γιατί θα σκάσω!
Με ελάχιστη θερμοκρασία 1.5οC και "ηλιοφάνεια" ή βροχές και μέγιστη 7oC (προχθές), δεν μπορεί πλάκα μου κάνετε!

13665562554_f66b33bcfe_c.jpg

Hρθε ??? Πουντη βρεεε....???

Γαματη, μπραβο!

Να σε ρωτησω γιατι τωρα μαθαινω. Για τετοιο αποτελεσμα (περα της ποιοτητας), τι αλλες ρυθμισεις κανεις; Αφηνεις ανοιχτο κλειστρο για παραπανω ωρα; Ή ειναι θεμα φακου;

Ίσα ίσα που χρειάζεται πολύ μεγάλη ταχύτητα κλείστρου. Επίσης πολύ ανοικτό διάφραγμα για μικρό βάθος πεδίου.

A, ok θενξ. Αρα αυτη η ληψη θεωρειται "τυχερη" ή εσταζε συνεχεια;