Ήρθε η Άνοιξη.

Και εγώ αυτό που είπε ο Δημήτρης σκεφτόμουν! Μου έφτιαξε την διάθεση!

Τον έβγαλε τον "κόπο" της η συγκεκριμένη φωτογραφία απ' ο,τι φαίνεται... Σευχαριστω!

και μια απο εμενα, λιγο υπερκορεσμενα χρωματα απο περσινους πειραματισμους..
11164672_10206319482443209_1964964010717532878_o.jpg

Τώρα που την είδα στον σταθερό μου φάνηκε σκοτεινή , ανέβασα στο flickr λίγο την φωτεινότητα και ενώ το λινκ δουλεύει , εδώ δεν φαίνεται , πως το διορθώνω ;

μμμ... εδώ την έχεις ανεβάσει απευθείας, όχι μέσω flikr. Αν θές βάλε το link και θα στο φτιάξω εγώ.

Εχεις βαλει και καποιο τοπικο blur ή το flickr το εκανε οταν αλλαξες τη φωτεινοτητα?

Μόνο την φωτεινότητα άλλαξα .
Νίκο μέσω Flickr την ανέβασα και τώρα φαίνεται στο κινητό κανονικά , μάλλον την διόρθωσες.

Η δεύτερη του Κλέαρχου με τα μπούζια (Μεσημβριάνθεμα) είναι εξαιρετική!

Αυτή με τις γεωργικές εργασίες είναι ένα στοπ (και βάλε) υποφωτισμένη, θέλει λίγο πείραγμα για να αναδειχθεί το θέμα.

Πολύ ωραία.
Τελικά πολύ τίμια η D3300.

:twoguns:
δε διάλεξε η d3300 μόνη της να καδράρει το μωβ σπασμένο σε δύο διαφορετικά χρώματα background, ούτε να πιάνει το φωτεινό σημείο μικρότερο μέρος της φωτογραφίας.
και η χρωματική επεξεργασία είναι πάντα δική μου (raw-->jpeg).
κοίτα να δεις που θα μου ανοίξεις έχθρα με την φωτογραφική μου.

Υ.Γ. αν θες μπορούμε να ανοίξουμε θέμα στο νήμα των εξοπλισμών. όχι απλά τίμια...μαργαριτάρι κρυμμένο.

Χαίρομαι όμως που σου άρεσε :-) :ernaehrung004:

Περίμενα την απάντηση σου σε αυτό το ύφος και όντως δεν το έθεσα όπως έπρεπε.
Θα μπορούσα να συμπληρώσω ότι και το καλύτερο διαμάντι θέλει την κατάλληλη επεξεργασία για να γίνει κόσμημα.