Ήρθε η Άνοιξη.

Ευχαριστώ
Όπως έγραψα προηγούμενα για να γεμίσω το χρόνο μου στο σπίτι "παίζω" με έναν Helios 44 που τον κρατάω, στην κυριολεξία, ανάποδα μπροστά στη μηχανή και φωτογραφίζω γλάστρες στο μπαλκόνι!
Οπότε μέτρα με μπρος πίσω, χρησιμοποιώ f8-θα δοκιμάσω και πιο κλειστό να δω τι γίνεται-χρόνο έχω :D

Ωραια Δημητρη, με τα χρωματα της, τα μποκε της, τις υπογραφες της, με τα ολα της!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχαριστώ, για την ακρίβεια είναι Κουτσουπιά https://el.wikipedia.org/wiki/Κουτσουπιά. Η παραλία Κοτσικιάς είναι χωριό στην Β/Α Εύβοια όπου στις αρχές της δεκαετίας του '70 πηγαίναμε οικογενειακές εκδρομές και έπεφτε ψαροντούφεκο και άλλα ψαρέματα!

Για την φωτογραφία να πω ότι είναι τραβηγμένη με την "γριούλα μου" GM1 και τον Lumix 42,5/1.7 ο οποίος έχει γίνει ο "μονιμάς" 2ος φακός που κουβαλάω πάντα μαζί μου. Μικρός, πανάλαφρος, με καλή σταθεροποίηση, ξυράφι από άκρη σε άκρη, ωραίο bokeh, και εστιάζει στην μισή απόσταση από τον (επίσης καλό) zuiko 45/1.8, με αποτέλεσμα να δίνει κάποια ωραία κοντινά πλάνα. Κοστίζει βέβαια +50% αλλά δεν μετάνιωσα για την "τράμπα".