Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Και με τη συννεφιά και με το ψιλόβροχο η φύση δουλεύει...
Ήδη οι συκιές δένουν καρπό.
Απόγευμα της περασμένης Κυριακής, με τον καταπληκτικό απογευματινό ήλιο, μετά την βροχή και της συννεφιά της ημέρας, στο Σέιχ-Σου.
![]()
Billy έγραψες!!!Αμάν!
Θέλω συκαλάκι του κουταλιού τώρα......και δεν έχω ρε γμτ:frown:
...Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το κάθετο, φρέσκο φύλλο. Η αναγέννηση...
Και με τη συννεφιά και με το ψιλόβροχο η φύση δουλεύει...
Ήδη οι συκιές δένουν καρπό.
Απόγευμα της περασμένης Κυριακής, με τον καταπληκτικό απογευματινό ήλιο, μετά την βροχή και της συννεφιά της ημέρας, στο Σέιχ-Σου.
Αυτοί οι παλιοί Νίκκορ τελικά, άλλο πράγμα. Κρίμα που σήμερα φοριούνται μόνο σε ...Canon!
Ένα τριαντάφυλλο.
![]()
Όχι ρε συ, εννοώ τους φακούς πριν το Ai δεν τους παίρνουν οι σημερινές Nikon. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
Τους FD και FL μόνο με αντάπτορα τους παίρνει η Canon, και μόνο με οπτικό στοιχείο, αλλιώς δίχως οπτικό στοιχείο μόνο για close-up.
Επίσης, τα "βασικά" (ή και όχι τόσο βασικά, πχ και η D70-80 -νομίζω) σώματα της Nikon, δεν κάνουν φωτομέτρηση, ακόμη και με τους Ai-s.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.