Ήρθε η μεγάλη στιγμή

kan3nas

New member
27 June 2008
2
Εδώ και ένα μήνα διαβάζω το forum γιατί ήξερα ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Και επιτέλους ήρθε. Το σπίτι είναι έτοιμο και το μόνο που του λείπει (πάντα κατά τη δική μου άποψη) είναι η τηλεόραση. Σκοπός μου ήταν να αγοράσω την 40XF356DG. Αφού όμως έχασα την προσφορά του Πλαισίου στα 1100, δεν την αγοράζω στα 1500.

Επομένως "...καινούργιο σπίτι ζητά τηλεόραση 37", μέχρι 1300€, για χρήση με PC, ίσως και με PS3, με σκοπό το γάμο".

Εδώ και ένα μήνα διαβάζω το forum γιατί ήξερα ότι η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Και επιτέλους ήρθε. Το σπίτι είναι έτοιμο και το μόνο που του λείπει (πάντα κατά τη δική μου άποψη) είναι η τηλεόραση. Σκοπός μου ήταν να αγοράσω την 40XF356DG. Αφού όμως έχασα την προσφορά του Πλαισίου στα 1100, δεν την αγοράζω στα 1500.

Επομένως "...καινούργιο σπίτι ζητά τηλεόραση 37", μέχρι 1300 , για χρήση με PC, ίσως και με PS3, με σκοπό το γάμο".

Αντε , θες και να παντρευτεις ν ανοιξης σπιτικο και δεν σου κανει στα 1300 ευρω η 40W4000 ?
Θες 37αρα σωνει και καλα η την XF στα 1100 ευρω μονο?
Δεν μας τα λες καλα η δεν μας διαβαζεις καλα:flipout::flipout:

Σας διαβάζω και μάλιστα προσεκτικά. Γι' αυτό άλλωστε η κύρια τηλεόραση θα είναι η 46W4000. Η 37" είναι για άλλο χώρο με συγκεκριμένες διαστάσεις που είχε φτιαχτεί με σκοπό την Toshiba. Όμως δε μπορώ να δώσω για δεύτερη τηλεόραση 1500€ και έτσι ψάχνω την καλύτερη δυνατή 37" μέχρι 1300€.

Σας διαβάζω και μάλιστα προσεκτικά. Γι' αυτό άλλωστε η κύρια τηλεόραση θα είναι η 46W4000. Η 37" είναι για άλλο χώρο με συγκεκριμένες διαστάσεις που είχε φτιαχτεί με σκοπό την Toshiba. Όμως δε μπορώ να δώσω για δεύτερη τηλεόραση 1500 και έτσι ψάχνω την καλύτερη δυνατή 37" μέχρι 1300 .
Πολλα τα 1300 για 37" , παρα παρα πολλα θα ελεγα.
Αμα ειναι μα βλεπεις μονο ( οχι να την ξεκ@λιασεις στο gaming) χτυπα μια 37 πλασμα PX8.

Απάντηση: Re: Ήρθε η μεγάλη στιγμή

Πολλα τα 1300 για 37" , παρα παρα πολλα θα ελεγα.
Αμα ειναι μα βλεπεις μονο ( οχι να την ξεκ@λιασεις στο gaming) χτυπα μια 37 πλασμα PX8.

+1

Αφου εχεις την 46W4000 για pc & ps3, παρε μια 37PX80 με 850 ευροπουλακια :grandpa:

ή την νεα plasma samsung 42A457 με 850 επισης.

Και τα ρεστα παγωτο -bye-

Αν επιμενεις LCD παρε 37Z3030 (Full HD, 100Hz) με 1099 only.
(και δωρο SD-470)

Φίλε baniko, το μέλος Psixakias αν θέλει να κάνει προσφορά, πιστεύω ότι μπορεί μέσα από την κατηγορία που έχουμε στο φόρουμ "Προσφορές καταστημάτων/εταιριών". Δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνουμε προτροπές για προσωπικές προσφορές, γιατί έτσι μπορεί από τον οποιοδήποτε να θεωρηθεί ότι συμβάλει και το φόρουμ σε αυτό, πράγμα φυσικά που δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Για αυτό θα σας παρακαλέσω να αποφεύγουμε τέτοιες προτάσεις. -bye-

Φίλε baniko, το μέλος Psixakias αν θέλει να κάνει προσφορά, πιστεύω ότι μπορεί μέσα από την κατηγορία που έχουμε στο φόρουμ "Προσφορές καταστημάτων/εταιριών". Δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνουμε προτροπές για προσωπικές προσφορές, γιατί έτσι μπορεί από τον οποιοδήποτε να θεωρηθεί ότι συμβάλει και το φόρουμ σε αυτό, πράγμα φυσικά που δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση. Για αυτό θα σας παρακαλέσω να αποφεύγουμε τέτοιες προτάσεις. -bye-
ΟΚ, αγαπητέ Συσνονιστή.
πάντως η πρόθεση είχε περισσότερο χιούμορ (ο καθένας μας το κάνει με το δικό του τρόπο!) και πολύ λιγότερο ("μεταξύ σοβαρού και αστείου") ουσιαστική προτροπή.

Δεν θα επαναληφθεί!

ΟΚ, αγαπητέ Συσνονιστή.
πάντως η πρόθεση είχε περισσότερο χιούμορ (ο καθένας μας το κάνει με το δικό του τρόπο!) και πολύ λιγότερο ("μεταξύ σοβαρού και αστείου") ουσιαστική προτροπή.

Δεν θα επαναληφθεί!

Φίλε μου, το ξέρω ότι το είπες σαν χιούμορ. Δυστυχώς όμως, επειδή μέσα σε ένα πλήθος, πάντα υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι, καλύτερα να αποφεύγουμε εντάσεις. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις :grinning-smiley-043
Συγνώμη αν το πήρες σαν προσωπική παρατήρηση, δεν είχα τέτοιο σκοπό. -bye-

Φίλε μου, το ξέρω ότι το είπες σαν χιούμορ. Δυστυχώς όμως, επειδή μέσα σε ένα πλήθος, πάντα υπάρχουν και οι κακοπροαίρετοι, καλύτερα να αποφεύγουμε εντάσεις. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις :grinning-smiley-043
Συγνώμη αν το πήρες σαν προσωπική παρατήρηση, δεν είχα τέτοιο σκοπό. -bye-

και βέβαια δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης!!
εσύ ως συντονιστής (το "Συσνονιστή" στο προηγούμενο post είναι ατυχές ορθογραφικό λάθος - αυτός ο δαίμονας διαλέγει πότε πρέπει να εμφανιστεί!) πρέπει να κρατάς το επιθυμητά για το forum όρια και πολύ καλά κάνεις.:2thumb22sup: