Ηρθε η ωρα για νεα TV!

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,351
Samos!
Λοιποοοον, μετα απο 4 χρονια συμβιωσης με μια καταπληκτικη samsung 32αρα, ηρθε η ωρα για upgrade.. Εχω διαβασει αρκετα αλλα δε ειναι και ευκολο να καταληξω καπου.
Το λοιπον, αποσταση θεασης 2.5 μετρα. Η 32 αρα μου φαινεται πλεον οριακα επαρκης. Πιστευω οτι μια 40-42 αρα θα μου ρθει κουτι..
Το 3D ειναι κατι το οποιο δε με ενδιαφερει καθολου για την ωρα, χρηση 40% nova, 50% HD ταινιες, 10% youtube και τα ρεστα.
Δυνατοτητες wifi, smart και τα ρεστα δε με ενδιαφερουν καθολου. Το pc ειναι μονιμα πανω για ολα αυτα.. Αντε ισως κανα pvr ισως να ναι καλοδεχουμενο..
Αυτο που με νοιαζει ειναι να χει ζωηρα χρωματα, δε αντεχω τα ξεπλυμενα με τιποτα.

Δε ξερω γιατι , αλλα ολες οι φθηνες LG μου φανηκαν χαλια.. Sony ΔΕΝ παιρνω, εκ πεποιθησεως!!

Λοιποοον. Μια υποψηφια που ειδα και μου αρεσε αρκετα ειναι η Panasonic-TX-L42B6 . Απο οτι διαβαζω εχει ips panel το οποιο απο οτι καταλαβαινω ειναι καλο, ε;
Για ριχτε και καμια αλλη προταση!

Budget 400-450e! Iσως λιιιγα περισσοτερα αλλα ΜΟΝΟ αν ειναι κατι ΠΟΛΥ καλυτερο..

Αν βλέπεις αθλητικά καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια με 100 Hz και εννοείται καλύτερα 46"-47", αν "τεντώσεις" λίγο το budget.

αθλητικα πολυ λιγα.. απλη θεαση νοβα, τα καναλια δηλαδης... 46αρα δε το πολυ βλεπω μιας και δε εχω τρελα με το μεγεθος.. 42αρα ειναι ταμαμ..αλλα οι τιμες ειναι κοντα κοντα..χμμμ...
αρα πχ η Samsung UE46F5000AW που λεει 100 Clear Motion Rate ειναι 100hz σωστα?. νταξ στο 500αρικο μαξ μπορω να παω...μηπως στο 500αρικο παιζει τιποτα πολυ καλυτερο σε εικονα, εστω και σε 42" ?

βρε μπας και να δω και την LG 50PN6500 ?? Η 50αρα βεβαια χωραει οριακα στον χωρο μου..αλλα με κατι παραπανω απο 500ε 50" μου φαινεται σουπερ..

Η F5000 είναι επίσης στα 50 Hz. Όλες οι plasma είναι στα 100 Hz. Η PN6500 είναι καλή λύση, αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο.

χμμ..βασικα εχω μια μπαλκονοπορτα απεναντι απτην τηλεοραση και ηδη στην 32αρα με ενοχλει η αντανακλαση.. αρα μαλον δε λεει η πλασμα...
αφτες οι led αφου λενε ταχα μου 100hz , γιατι ειναι 50?.. τι πρεπει να λεει?