Ηρθε....(Infocus 82)

Απάντηση: Ηρθε....

Καλοριζικος και καλες προβολες.
Περιμενουμε εντυπωσεις και κοντρουλες με jvc.-bye-

Re: Ηρθε....

Βασίλη και από μένα καλορίζικος και καλοθέατος. Πιστεύω άριστη αγορά. Μανώλη, ξέρεις εσύ ...κάνε του ένα γενναίο ρύθμισμα και ....Ντίλα τρέμε!!!!:firstprize:
Παιδιά θέλω πολύ να το δώ αυτό το συγκριτικό. Ήμουν, είμαι και θα είμαι (για καιρό ακόμη ...) DLP-άκιας, αλλά ένα τέτοιο συγκριτικό γιγάντων δεν θα το έχανα με τίποτα. Εν αναμονή...............

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Απάντηση: Re: Ηρθε....

Βασίλη και από μένα καλορίζικος και καλοθέατος. Πιστεύω άριστη αγορά. Μανώλη, ξέρεις εσύ ...κάνε του ένα γενναίο ρύθμισμα και ....Ντίλα τρέμε!!!!:firstprize:
Παιδιά θέλω πολύ να το δώ αυτό το συγκριτικό. Ήμουν, είμαι και θα είμαι (για καιρό ακόμη ...) DLP-άκιας, αλλά ένα τέτοιο συγκριτικό γιγάντων δεν θα το έχανα με τίποτα. Εν αναμονή...............

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Γιωργο θα το παλεψουμε για συγκριτικο ενωπιον μελων..
stay tuned!

Τάκη και βέβαια παραμένω και περιμένω και αναμένω στην πρίζα, και πραγματικά, το λέω και το εννοώ! Ένα τέτοιο συγκριτικό δεν θα το έχανα με τίποτα.:ernaehrung004:
Παρεμπιπτόντως (και εκτός θέματος...), αν είναι δυνατόν θα ήθελα την βοήθειά σου με ένα PC που προσπαθώ να tο κάνω HTPC. Αν θέλεις και μπορείς στείλε μου ένα σταθερό τηλ. (με πμ), (ή πες μου να σου στείλω εγώ το δικό μου), για να τα πούμε με άνεση. Φίλε θα το εκτιμούσα αφάνταστα...

Πάντα φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Μεγειες, μεγειες.

Μονο κοιτα να βλεπεις κιολας τιποτα.....-bye-

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ηρθε....

Μεγειες, μεγειες.

Μονο κοιτα να βλεπεις κιολας τιποτα.....-bye-

Ντινο, εγω ανηκω στην κατηγορια αυτων που βλεπουν ΜΟΝΟ ταινιες. Για τα αλλα, επαφιεμαι στους ειδικοτερους εμου:award:, και για ρυθμισεις μονο Καστρουνη. :music-smiley-005:

Παντως , και λογω της μεχρι τωρα χρησης μονο 720Ρ προβολεα, η αλλαγη στα ματακια μου ειναι σημαντικη και το μαυρο... μαυρο (αν και αρυθμιστος). Ο προβολεας εχει καταπληκτικη ευκρινεια, καλο μαυρο και χρωματα μια χαρα. Μου θυμιζει εντονα τηλεοραση. Μου φαινεται δε ιδιαιτερα ισορροπημενος....

Η Shakira Blu-Ray και μια ταινια ηταν η πρωτη τροφη... του ΙΝ82.

Οποιος δε ειχε Infocus στο παρελθον, θα βρει τα μενου πολυ γνωριμα...

Τηλεχειριστηριο sexy, φωτιζομενο απο σκανδαλη απο κατω, απουσια hard on/off διακοπτη ρευματος (εκτος και αν δεν βλεπω κατι...) ζουμ και focus κρυμενα με ειδικο πορτακι, καλωδια που κρυβονται με ειδικο καλυμα, 1 hdmi, 1dvi, 1 svideo, 1 component, 1 composite, trigger, Infrared.

To κουφο... Γαντια βαμβακερα στη συσκευασια, καθως και το γνωστο πανακι των τηλεορασεων.

Long throw φακος... παιρνει και αναμορφικο φακο πανω.. βιδωτο νομιζω...

Αυτα σε πρωτη φαση...