Ηρθε....(Infocus 82)

Απάντηση: Ηρθε....

Κατσε για να καταλαβω....!!!!!
Εχεις οθονη 124" και με κλειστο ζουμ θελει 6.1 μετρα...η τον εχεις βαλει τοσο εσυ και παει και ποιο πισω.......?
Εαν παντως τον εχεις τερματιση(δηλαδη κλειστο ζουμ)εισαι αρχοντας...;) -bye-
Τοσο λεει η Infocus με το online calculator που εχει στο site της. Δεν τον εχω αναρτησει ακομα

Τωρα που τον εχω στο τραπεζακι παντως, βγαζει απο 4,5 μετρα 110 ιντσες

Απάντηση: Ηρθε....

Τοσο λεει η Infocus με το online calculator που εχει στο site της. Δεν τον εχω αναρτησει ακομα

Τωρα που τον εχω στο τραπεζακι παντως, βγαζει απο 4,5 μετρα 110 ιντσες

πιστυεω οτι το μαξιμουμ θα το παρεις με τερμα κλειστο ζουμ...
Καλοθεατος Βασιλη.....;)

Καλορίζικος Βασίλη.Τον έχω παρει και εγω απο Κύπρο.Δεκαπέντε μέρες τώρα όσοι τον έχουν δεί δεν παρατήρησαν φαινόμενο rainbow. Οσοι λένε για rainbow άστους να λένε.Μ&$%#ίες.Ακαλιμπράριστος οπως είναι
και με το χέρι στην καρδιά,στα μάτια τουλάχιστον τα δικά μου,τον JVC σε λεπτομέρεια και βάθος πεδίου σκόνη τον κάνει.Χρώματα λαμπερά και αντίθεση που σκοτώνει,είναι μακράν ο καλύτερος προβολέας που υπάρχει αυτήν την στιγμή για τα λεφτά που ζητά. Ελπίζω ο κύριος Καστρουνής να μας διαφωτήσει
με λίγες απο τις γνώσεις του πάνω στις ρυθμίσεις όσες μπορούν να γίνουν.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ηρθε....(Infocus 82)

.Δεκαπέντε μέρες τώρα όσοι τον έχουν δεί δεν παρατήρησαν φαινόμενο rainbow. Οσοι λένε για rainbow άστους να λένε.Μ&$%#ίες.

Αυτο ήταν!!!! Το γάντι έπεσε.
Επειδή η Κύπρος πέφτει μακριά Bill μόλις αναρτηθει το προβόλι και περάσει την σχετική καλίμπρα αναμένω προσκληση.
Βάζεις infocus και νερό, βάζω μελιστάλακτα κουρκουμπινάκια ΑΑ τάξεως (σλουρπ).
:Banane0::Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηρθε....

Γιατι ετσι, η εικονα καταλαμβανει μικροτερο μερος του φακου (που ειναι καμπυλος) και αρα λιγοτερες παραμορφωσεις και χρωματικες εκτροπες.

Ναι, αλλά εγώ, παρατηρώντας τον δικό μου προβολέα, βλέπω ότι η εικόνα πιάνει ούτως ή άλλως πολύ μικρό μέρος του φακού και βρίσκεται πολύ μακριά από τα άκρα. Επομένως υποθέτω ότι σε έναν μέτριο φακό, δεν πρόκειται να υπάρχει ορατή διαφορά.

θα σας μεταφέρω την ερώτηση ενός γνωστού που δεν έχει internet

α) πόσο πάει η λάμπα;
β) ποιά είναι η ελάχιστη απόσταση για τις 100ιντσες;
γ)σε δωμάτιο 15τ.μ και ύψους 2,70 πιστεύετε ότι θα ταιριάζει;
δ)Κάποιο καλό πανί ;

ευχαριστώ και καλές θεάσεις.