Εεεεπ! Τι βλέπω εδώ;
Ψιλοκουβέντα για τον in82 και dila;
Επειδή παραβρέθηκα κι εγώ σε συγκριτικό μεταξύ των δυο θα 'θελα να πω τη γνώμη μου.
Πρόκειται για δυο εξαιρετικά μηχανήματα.
Ο μεν ντιλα σίγουρα υπερτερεί στα σκοτεινά πλάνα όχι όμως σε μεγάλο βαθμό ενώ ο in82 υπερτερεί στα φωτεινά πλάνα δίνοντας πιο πολύ φως και καλύτερη ευκρίνεια.
Στο τεστ που κάναμε στα Χανιά (εγώ είχα βάλει τον Dila. 20 ώρες είχε ο Ντίλα στη λάμπα και 0 ώρες ο in82 ) θα έλεγα οτι οι περισσότεροι από τους φίλους που βρέθηκαν εκεί προτίμησαν τον in82 και δεν τους αδικώ. Όμως το συγκριτικό γίνονταν σε πολύ μεγάλη οθόνη 140 ιντσών και στον dila είχαμε ξεχάσει να βάλουμε την λάμπα σε High mode και έτσι το παραπάνω φως του in82 εντυπωσίαζε σε συνδυασμό με την πολύ καλή ευκρίνεια του.
Στο τέλος και όταν έφυγε από το χώρο ο in82 ανακαλύψαμε την πατάτα που είχαμε κάνει με τη λάμπα του ντίλα τη βάλαμε στην ψηλή σκάλα και έδωσε τότε το κάτι τις παραπάνω που πιστεύω θα μείωνε ακόμα περισσότερο την διαφορά που υπήρχε υπερ του 82 στα φωτεινά πλάνα.
Όπως και να 'χει ο 82 είναι ένας προβολέας άκρως ανταγωνιστικός σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή που έχει έναντι του Ντίλα.