ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

kyrjim

New member
8 November 2011
2
Καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα!Μετα απο 7 χρονια αποφασισα να κανω κι εγω το βημα σε τηλεοραση νεας τεχνολογιας (sony 30'' λυχνια η απερχομενη).Εχω διαβασει αρκετα post στο forum αλλα δυστυχως επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με το συγκεκριμενο θεμα (ανιδεος κοινως :stupido2:) εχω μπερδευτει στο τι ακριβως ταιριαζει στην περιπτωση μου και κυριως στις τεχνολογικες διαφορες αναμεσα στις τηλεορασεις.Θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας μιας και δε θελω να πεσω στα νυχια καποιου πωλητη που θα μου πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες.Εχουμε και λεμε...

1)Χρηση: 70% ταινιες , 25% ποδοσφαιρικους αγωνες , 5% απλως τηλεοραση

2)Αποσταση θεασης: 2,5-3 μετρα

3)Budget: Εως 700 ευρω

Εχω ακουσει απο αρκετους γνωστους μου με samsung καλες γνωμες,επομενως εχω επηρεαστει ελαφρως προς τη συγκεκριμενη μαρκα χωρις βεβαια να ειναι δεσμευτικο αυτο για τις προτασεις σας,εξαλλου γι αυτο ακριβως θελω τη γνωμη σας!

Σας ευχαριστω εκ των προτερων :smile:

καλώς ήρθες.

είμαι γενικά fan των μεγάλων τηλεοράσεων.

λαμβάνοντας υπόψη
1) ότι η τηλεόραση προορίζεται για ταινίες (φαντάζομαι 720-1080) και με δεδομένο ότι οι περισσότερες είναι 2.35:1 και έχεις μπάρες πάνω και κάτω και χάνεις σημαντικά σε ίντσες
2) ότι η απόσταση είναι 2.5 με 3m
3) το διαθέσιμο budget σου
θα σου πρότεινα αυτή την πλάσμα

http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350.html?keyphrase=50pv350

σε συνδυασμό με 1 media player (αν δεν έχεις).

σε led lcd αν δεν κάνω λάθος παίζεις σε 40 -42 ίντσες (κατά εμε είναι μικρή ειδικά για ταινίες) με υποψηφιες τις samsung d5000/d5000 και lg 42lv4500/5500.

θα σου πρότεινα αυτή την πλάσμα

http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350.html?keyphrase=50pv350

Γεια χαρά και από μένα και καλως ηρθες.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα πως είναι μια καλή και οικονομική λύση, την έχω από το Σάββατο και είμαι πολύ ευχαριστημένος τουλάχιστον για HD υλικό γιατι στο τηλεοπτικό γενικά υπάρχει ένα θέμα λόγω της προσφερόμενης απο τα κανάλια ποιότητας.

Εχαριστω και παλι!Να υποθεσω λοιπον οτι καλυτερα κατι σε πλασμα για ταινιες και ποδοσφαιρο?

Το θεμα δεν ειναι πλασμα vs LCD αλλα ποσα λεφτα πρεπει να δωσεις ωστε να παρεις μια τηλεοραση με σωστο μεγεθος και οσο το δυνατον καλυτερη εικονα για τον χωρο που εχεις.

Οσο πεφτει το ποσο τοσο πιο ελκυστικες γινονται οι πλασμα.