Ηρθε ο καιρός...

Διονυση ευχομαι ολοψυχα περαστικα και γρηγορα. Επισης ενα ευχαριστω κι απο μενα για την προσφορα σου.

Διονύση από όσο κατάλαβες το παρατσούκλι ‛παππούς του δικάναλου’ θα σου μείνει :-)
Σίγουρα έχεις θέσει τη μπάρα πολύ ψηλά για τους επόμενους Διαχειριστές.
Να είσαι πάντα καλά!

Σε γνωρίζω απο τα γραπτά σου που τα εκτίμησα πολύ και πάντα.Σου εύχομαι Καλή Χρονιά και μη μας λείψεις.

...Δεν μπόρεσε τότε,να γίνει πραγματικότητα,γιατί υπονομεύθηκε απο "αδέσμευτα" τσιράκια κι "αφεντικά".....

Ακόμη υπάρχουν αυτοί οι άχρηστοι, οι οποίοι πράγματι διαλύουν τη γαλήνη και την δημιουγία.

.....
Κάποτε πρέπει οι πιό νέοι,με την περισσότερη ενέργεια,τις περισσότερες γνώσεις κι όρεξη να παίρνουν τα "ηνία" και να οδηγούν τα πράγματα,ακόμα πιό μπροστά.Ετσι έιναι η ζωή κι η εξέλιξη,ειδικά σε χώρους με συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες.
.......
Ηρθε λοιπόν ο καιρός,άλλοι νεώτεροι κι ικανότεροι,να οδηγήσουν την κατηγορία,ακόμα πιό μπροστά.Να την κάνουν ακόμα πιό αγαπητή κι ενδιαφέρουσα για τους αγαπητούς συνάδελφους και φίλους-μετά τόσα χρόνια μαζί-που την παρακολουθούν και συμμετέχουν σ' αυτή.
........

Οι νέοι ψευτοεπαναστάτες εννοεις? Ποιοι νέοι? Τα παραφουσκομένα "εγώ"? Δεν υπάρχουν αξιόλογοι νέοι φίλε. Εδώ μετρά η πείρα, η σοφία η ωριμότητα, η συνεισφορά και η ανθρωπιά. Ούτε νέος ούτε γέρος μετρά. Πλούσιος είναι αυτός που έζησε μέσα στην φτώχεια και στην αρώστια και ξέρει τί σημαίνει ζωή.

Ενα σοβαρό πρόβλημα υγείας,επέσπευσε λίγο τα πράγματα.

Να ξέρεις ότι η ψυχή είναι αθάνατη και ανεξάρτητη απο το πρόβλημα σου. Αν και δεν ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει σε σχέση με την υγεία σου, η συμβουλή μου είναι να κάνεις την έρευνα σου υπεύθυνα και να μην βασιστείς στην άποψη του κάθε κωλογιατρού.

Το 2ο πράγμα που σου εισηγούμαι να κάνεις μόλις ξεκαθαρίσεις την έρευνα σου σχετικά με την θεραπεία που θα ακολουθήσεις, είναι να ασχοληθείς ταυτόχρονα με αυτό που λέγεται "πνευματικότητα της Νέας Εποχής", "New Age Spirituality" η οποία θα σου λύσει πολλά ερωτήματα που σχετίζονται με τους φόβους και την αρνητικότητα που συνοδεύει κάθε σοβαρή ασθένεια.

Πέρα απ αυτό σου εύχομαι να επιστρέψεις ακόμη πιό δυνατός και με 10 πτυχία εμπειριών της ζωής.

Προσωρινά μαζί σας,
Α Θανάσης

Διονύση κι εγώ με τη σειρά μου στεναχωριέμαι πολύ που φεύγεις από τη τωρινή θέση αν και πρέπει να κάνεις ότι είναι καλύτερο για σένα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα για τη ποιότητα που έχεις προσφέρει στη κατηγορία και να είσαι πάντα καλά!!:grinning-smiley-043

Τα ποστ του euclid, καθώς και τα αναφερόμενα σ' αυτό, διαγράφονται.

Προσβολή σε διαχειριστή και μάλιστα όσον αφορά πρόβλημα υγείας, είναι τουλάχιστον απαράδεκτη, για να μην πω άθλια.

Στο μέλος euclid επιβάλλεται περιορισμός πρόσβασης για 3 μέρες.

Διονύση,
τώρα που θα ξεκουραστείς από το διαχειριστηλίκι σε περιμένω για καφέ!

Υ.Γ.1. δεν λέω περαστικά γιατί: α) δεν νομίζω να ήταν τίποτα σοβαρό. β) όπως λές και εσύ, 'Πέρασε...'

Υ.Γ.2. Με την ευκαιρία (γιατί -τόσες μέρες- δεν εύρισκα σχετικό νήμα), Καλή Χρονιά σε όλους!

Καθε δυσκολια μας κανει πιο δυνατους και πιο σοφους.
Σου ευχομαι τα καλυτερα, και σ´ευχαριστουμε, γιατι ειχες κρατησει πολυ ψηλα τη σημαια του χαι εντ.
Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα.

Υ.Γ. nice to meet you.

Σιδερένιος Διονύση. Μακάρι να αναπληρωθεί το κενό στη διαχείριση της κατηγορίας με ικανά μέλη...

Διονύση δεν σε ξέρω, αλλά από τα γραφόμενά σου καταλαβαίνω γιατί έχεις κερδίσει τον σεβασμό όλων.

Σιδερένιος κι από μένα και καλή χρονιά.