ήρθε ο πρώτος pro av απο την denon

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
hd το όνομα αυτού και τιμή καταλόγου 6300
πολλά τα λεφτά για denon. Oκ είναι μπούνια αλλά για γιαπωνέζο εγώ προσωπικά τσου θα περιμένω κάτι από το θείο sam μεριά

πολλά τα λεφτά για denon. Oκ είναι μπούνια αλλά για γιαπωνέζο εγώ προσωπικά τσου θα περιμένω κάτι από το θείο sam μεριά

Ποιός είναι; Μήπως ο AVP-A1HD; Γράψε τίποτα παραπάνω αν ξέρεις.

τον ειδα εχθες στον τιμοκαταλογο δεν προσεξα μοντελο
ειχε τον προ στα 6300 και τον απογονο του xv στα 6100

στην ελλάδα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλα μηχανήματα
είναι ο πρώτος- μοναδικός
αλλά αν παίζει σαν τον πατέρα του απλά θα ζωγραφίζει
ο πατέρας του ήταν ο μόνος γιαπωνέζος και έπαιζε αμερικάνικα
άλλα όποιος μπορεί να περιμένει (ποιός ξέρει πόσο) θα χτυπήσει αμερκανίκο αίμα

Εγώ σκέφτομαι πάντως να τον "χτυπήσω", θα περιμένω λίγο να τον "τεστάρουν" και τα γνωστά δύο περιοδικά του χώρου, έτσι για να πάρω και μια γνώμη κι´απο κει. Δέν είχα ποτέ μου κάποιον "καθαρό" προενισχυτή, πάντα έπαιζα με ολοκληρομένους κι´όλοι μου έλεγαν οτι με προ θα έβλεπα διαφορές προς το καλύτερο. Τώρα καθότι έχω το Α1SR λέω να παραμείνω στη denon αφού είμαι ευχαριστημένος.

ειναι δεινο εργαλειο σιγουρα ειανι απο τα μηχανακια που δεν χρειαζεται να ακουσεις για να βγαλεις συμπερασματα
απλα τα λεφτα ειναι περα για περα too too much
παντως αν μπορεις do it
αν περιμενεις βεβαια θα ψωνισεις και φτηνοτερα και αμερικανικο και ισως με περισοτερα μπλιμπλικια πανω
αλλα ειπαμε αν δεν κρατιεσαι ορμα

Re: Απάντηση: ήρθε ο πρώτος pro av απο την denon

ειναι δεινο εργαλειο σιγουρα ειανι απο τα μηχανακια που δεν χρειαζεται να ακουσεις για να βγαλεις συμπερασματα
απλα τα λεφτα ειναι περα για περα too too much
παντως αν μπορεις do it
αν περιμενεις βεβαια θα ψωνισεις και φτηνοτερα και αμερικανικο και ισως με περισοτερα μπλιμπλικια πανω
αλλα ειπαμε αν δεν κρατιεσαι ορμα

Οταν λες "Αμερικάνικο" ποιο εννοείς; Για βοήθα λίγο!!

συμφωνα με τα λεγομενα του χοντρουλη αμερικανου το γεναρη ερχεται ο φτηνος sunfire και τον μαιη o ακριβος
σιγουρα ο ηχος του καρβερ δεν συγκρινεται με κανενα γιαπωνεζικο
και σιγουρα θα δουμε τους νεους parasound μιας και στην αμερικη εχει αρχισει το ξεστοκαρισμα σε τιμες τρελλα
ε δεν θα ακολουθησουν και οι αλλοι ?
ισως αξιζει αν περιμενεις μιας και τα λεφτα ειναι παρα πολλα αρη

Δέν ήρθε ακόμα, περίπου μέσα φεβρουαρίου θα παραλάβει η κινοτεχνική και η τιμή αντιπροσωπείας θα είναι 6900!!!

πάντως γύρω στα 5000 θα έχει ο AVC A1HD που είναι η πρόταση της denon στην κορυφή των ολοκληρωμένων.Είμαι περίεργος να δω διαφορές από τον σκέτ pro

πάντως γύρω στα 5000 θα έχει ο AVC A1HD που είναι η πρόταση της denon στην κορυφή των ολοκληρωμένων.Είμαι περίεργος να δω διαφορές από τον σκέτ pro

Κι´ εγώ αδερφέ το ίδιο. Με "βλέπω" πάλι στον ολοκληρωμένο, δέν είναι γραφτό φαίνεται να πάρω καθαρό προ.

μολις μιλησα με γνωστο καταστημα και μου εδωσε τιμες
αν ειναι σωστες ειναι
6999 και για τους 2 εννοηται τιμη καταλογου
και για τον προ
και για τον ολοκληρομενο