ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Οι χρονοι αυτοι ειναι απαραδεκτοι οταν το LG BD370 κανει 15-20 δευτερα το πολυ για να φορτωσει τον δισκο....

Οι χρόνοι των BluRay ανέκαθεν ήταν απαράδεκτοι, Γιάννη, ακόμα και τα 15-20" του LG, καθώς δεν οφείλονται σε τίποτα εξαιρετικές υπολογιστικές απαιτήσεις ως προς το κομμάτι εικόνας-ήχου, αλλά στο γεγονός πως κάνουν τη διαδρομή Αθήνα-Κόρινθος μέσω Αλεξανδρούπολης, μήπως την έχει στήσει κανένας πειρατής εκεί πανώ... :flipout:

Eγω ειμαι μεταξυ PS3 slim και LG BD390...το τελευταιο παιζει και mkv χωρις μετατροπες ομως...τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν , εχω ηδη καλυτερη κονσολα σπιτι μου...

Eγω ειμαι μεταξυ PS3 slim και LG BD390...το τελευταιο παιζει και mkv χωρις μετατροπες ομως...τα παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν , εχω ηδη καλυτερη κονσολα σπιτι μου...

μας έπεισες -bye-

Γνωρίζω ότι είναι αντιδεολογικό και κατακριτέο, αλλά μόνο πρός ενημέρωση,
το Playstation 3 ΕΣΠΑΣΕ.
Το τσιπάκι είναι hardware.:operator:

Παιδιά σε 2 εβδομάδες όλοι οι γνωστοί άγνωστοι, των γνωστών αγνώστων καταστημάτων θα έχουν το τσιπάκι.
Τα λεφτά ο βήχας και τα τσιπάκια δεν κρύβονται....:flipout::flipout::flipout:
Stay tuned....

Πάντως τα Blu Ray copies θα κοστίζουν πιο πολύ απο τα αντίστοιχα DVD Copies.

και να σπάσει δεν υπάρχει κανενα σημαντικό όφελος. Τα DL-BDR είναι πανάκριβα και τα δεδομένα τεράστια (20-40gb).

Last edited by a moderator:
και να σπάσει δεν υπάρχει κανενα σημαντικό όφελος. Τα DL-BDR είναι πανάκριβα και τα δεδομένα τεράστια (20-40gb).

Με σωστο ψαξιμο τα 25αρια τα παιρνεις 3.5 ευρω το κομματι.....δε νομιζω πολλα software να ειναι πανω απο 25gb (αν και ακουγεται οτι εχουν fake data μεσα τα δισκακια που απλα να τα μεγαλωνει σε μεγεθος, αλλα αυτο σιγουρα θα λυθει ευκολα...). Και 7 ευρω να δωσεις παντως για 50αρι αγγραφο, δε νομιζω οτι υπαρχει καμια συκγκριση με την τιμη του πρωτότυπου...

Μην ξεχναμε οτι και στο xbox πριν 3 χρονια που αρχισε η ιστορια, πληρωναμε τα dual layer 3-5 ευρω στην αρχη...

Last edited by a moderator:
Aν και δεν είμαι κάτοχος κονσόλας, είμαι υπέρ τέτοιων ξεκλειδωμάτων, γιατί ίσως έτσι κάποια στιγμή σταματήσει η κοροϊδία αυτή, που για το ίδιο παιχνίδι για PS3 ζητάνε 50% πάνω από ό,τι ζητάνε για την έκδοση για PC...

Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Γνωρίζω ότι είναι αντιδεολογικό και κατακριτέο, αλλά μόνο πρός ενημέρωση,
το Playstation 3 ΕΣΠΑΣΕ.
Το τσιπάκι είναι hardware.:operator:

Αμφιβαλλω. Μακαρι αλλα......εδω κατι java homebrew που κυκλοφορησαν στα καπακια τα καταργησαν.