ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

παιδια, με την εγγυηση της Sony τι παιζει στο PS3? Εχω βρει ενα ps3 slim σφραγισμενο με αποδειξη απο Αγγλια και θελω να ξερω αν θα με καλυψει η εδω αντιπροσωπια σε ενδεχομενο προβλημα...

Αλλα επειγομαι και λιγο, πρεπει να το χτυπησω αμα ειναι , οπτοε αν ξερει κανεις να μου πει γρηγορα, θα το εκτιμουσα πολυ...

παιδια, με την εγγυηση της Sony τι παιζει στο PS3? Εχω βρει ενα ps3 slim σφραγισμενο με αποδειξη απο Αγγλια και θελω να ξερω αν θα με καλυψει η εδω αντιπροσωπια σε ενδεχομενο προβλημα...

Αλλα επειγομαι και λιγο, πρεπει να το χτυπησω αμα ειναι , οπτοε αν ξερει κανεις να μου πει γρηγορα, θα το εκτιμουσα πολυ...

ανάλογα...τι εννοείς σφραγισμένο και από που το πήρες... Λογικά θα πρέπει να σε καλύπτει...

ανάλογα...τι εννοείς σφραγισμένο και από που το πήρες... Λογικά θα πρέπει να σε καλύπτει...

οτι ξερω σου λεω, θα μου το πουλησει αγγλος που το αγορασε στην Αγγλια και εχει την αποδειξη αγορας και δε το εχει ανοιξει ακομα... Καλα το δευτερο σκελος δεν αφορα την εγγυηση, απλα ειναι καλο γιατι λογικα δε θα εχει προβληματα εξαρχης εκτος αν ειναι DOA. Το πρωτο σκελος με ενδιαφερει, αμα σε 6 μηνες πχ παθει κατι, η sony hellas καλυπτει την αγορα απο Αγγλια? Ειναι πανευρωπαικη η εγγυηση δηλαδη, ή θα κανουν τους κινεζους και θα μου πουνε στειλ'το αγγλια στο μαγαζι που το πηρες...

Έβαλα την ερώτηση στο νήμα με το Gran Turismo 5 Prologue αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση τη βάζω κι εδώ επειδή λογικά θα τη δουν περισσότεροι που θα γνωρίζουν.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι κυρίως εκ μέρους του υιού (και δευτερευόντως... εμού του ιδίου).
Έχουμε δει στο διαδίκτυο ότι κυκλοφορούν διάφορα ''αρχεία σωσμένου παιχνιδιού'' (ας τα πούμε έτσι) στα οποία έχεις όλα τα αυτοκίνητα, πολύ χρήμα κλπ. και μάλιστα περιγράφουν και τον τρόπο που το φορτώνεις στη συσκευή (με USB stick κλπ).

Ερώτηση 1η
είναι ασφαλής για τη συσκευή τέτοιος πειραματισμός ή υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος (κανένας ιός ίσως);
Ερώτηση 2η
είναι ασφαλής για το σωσμένο μας παιχνίδι τέτοιος πειραματισμός ή υπάρχει κίνδυνος να το χάσουμε αν τυχόν δεν λειτουργήσει το κατεβασμένο ''σώσιμο'' ;

Ευχαριστώ

Έβαλα την ερώτηση στο νήμα με το Gran Turismo 5 Prologue αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση τη βάζω κι εδώ επειδή λογικά θα τη δουν περισσότεροι που θα γνωρίζουν.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι κυρίως εκ μέρους του υιού (και δευτερευόντως... εμού του ιδίου).
Έχουμε δει στο διαδίκτυο ότι κυκλοφορούν διάφορα ''αρχεία σωσμένου παιχνιδιού'' (ας τα πούμε έτσι) στα οποία έχεις όλα τα αυτοκίνητα, πολύ χρήμα κλπ. και μάλιστα περιγράφουν και τον τρόπο που το φορτώνεις στη συσκευή (με USB stick κλπ).

Ερώτηση 1η
είναι ασφαλής για τη συσκευή τέτοιος πειραματισμός ή υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος (κανένας ιός ίσως);
Ερώτηση 2η
είναι ασφαλής για το σωσμένο μας παιχνίδι τέτοιος πειραματισμός ή υπάρχει κίνδυνος να το χάσουμε αν τυχόν δεν λειτουργήσει το κατεβασμένο ''σώσιμο'' ;

Ευχαριστώ

1. Δεν υπαρχει κίνδυνος ιου. Γιατι δεν υπαρχουν ιοι για το PS3. Συγκεκριμένα τα έχω βάλει και εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα :D

2. Τα save τα δικά σου φυσικά θα χαθούν. Οπότε πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, κανε πρώτα ένα back up τα saves των παιχνιδια σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αν και δεν έχω το slim μια απορία ρε παιδιά.. Βρήκα λίγο χρόνο για να παίξω το uncharted 2 και στα πρώτα 10 λεπτά το PS3 κάνει θόρυβο σα να έχει ενεργοποιηθεί τουρμπίνα! Αυτή η ιστορία συνεχίζεται για καμιά ώρα.. Σταματάει για λίγο και ξανά τα ίδια.. Τι μπορεί να συμβαίνει? Πρόβλημα του παιχνιδιού η της κονσόλας?

Last edited:
μήπως είναι στριμωγμένο σε κάποιο rack?

αν όχι, η λύση είναι ωτοασπίδες ή ακουστικά αφού μπορείς να ακούς και τον ήχο του παιχνιδιού! :laugh:

* μη ξοδέψεις λεφτά σε εξωτερικά συστήματα ψύξης αφού μόνο χειρότερα μπορεί να γίνει

μήπως είναι στριμωγμένο σε κάποιο rack?

αν όχι, η λύση είναι ωτοασπίδες ή ακουστικά αφού μπορείς να ακούς και τον ήχο του παιχνιδιού! :laugh:

* μη ξοδέψεις λεφτά σε εξωτερικά συστήματα ψύξης αφού μόνο χειρότερα μπορεί να γίνει
Lol... Μάλλον θα ακούει και όλοι η πολυκατοικία όταν θα παίζω δεν γίνεται αλλιώς :ears: