ΗΡΘΕ ! Playstation 3 slim

Συγνωμη αλλα καθεσαι και βλεπεις ενα Video που οποιος το εβγαλε δεν ξερει καν ορθογραφια και γραφει "similer" (αντι για similar)...-bye-:flipout:

τα παλια επεσαν στα 235 ευρω και το slim στα 268 σε λιγο καιρο παιζει να τα δουμε και 200 ευρω τα phat http://www.skroutz.gr/c/108/game_consoles.html?keyphrase=playstation+3 δηλαδη με τοσα λιγα λεφτα παιρνεις super μηχανημα , ενω τα χαζοκουτια (standalοne) ειναι πολυ ακριβοτερα και δεν κανουν ουτε τα μισα απο το ps3

Το slim η το παλιο το fat?-bye-

technically ,θα έλεγα οτι το fat 80άρι είναι η καλύτερη περίπτωση PS3 αφού συνδιάζει 65nm επεξεργαστές (λίγο μικρότερης ολοκλήρωσης απο του slim ,αλλα μικρές οι διαφορές στην κατανάλωση) ,πιο γρήγορο BD drive καθώς και την δυνατότητα του otherOS (linux). περι ορέξεων όμως .....-bye-

όχι... το slim όμως έχει λίγο πιο αργό driver (στο seek κυρίως)... όχι πως έχει τόσο μεγάλη σημασία αλλα λέμε τώρα...technically!

technically ,θα έλεγα οτι το fat 80άρι είναι η καλύτερη περίπτωση PS3 αφού συνδιάζει 65nm επεξεργαστές (λίγο μικρότερης ολοκλήρωσης απο του slim ,αλλα μικρές οι διαφορές στην κατανάλωση) ,πιο γρήγορο BD drive καθώς και την δυνατότητα του otherOS (linux). περι ορέξεων όμως .....-bye-

Ρε παιδιά το slim δεν έχει δυνατότητα linux?

ε θα ερθει και ευρωπη δεν νομιζω να μεινει μονο εκει , αλλωστε την σονυ την ενδιαφερουν οι πωλησεις και η ευρωπη τις δινει μεγαλο κομματι , οποτε δεν προκειται να την παραμελησει

Σκεφτομαι την mpaa τωρα τι θα κανει , που κυνηγαει τους p2p Users με αγωγες ,τωρα ολοι Free streaming θα πηγαινουνε στο αμερικα
Aλλα μαλλον το κανει για ανεβασει τις πωλησεις σε αυτη την ηπειρο που αποτελει μεγαλη πληγη γιαυτη , ενδιαφερον θα ειναι να δουμε αν θα αποδωσει αυτη η κινηση , για να ακουλουθησει και η ευρωπη

Παιδιά επαναφέρω το νήμα για να κάνω μια μάλλον χαζή ερώτηση.
Πήρα σήμερα το ps3 slim 250 gb για τον γιό μου.
Να προτιμήσω το HDMI καλώδιο της Sony ή δεν έχει και τόση σημασία ότι μάρκα και να είναι;

Δεν έχει σημασία τι μάρκα είναι...
Απλά προσπάθησε να μην είναι εντελώς φθηνό...
Εγώ έχω καλώδια turbo-x (~8 ευρώ τα 2μ) και πρόβλημα δεν είχα...