ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! TV (40''-42'') F86-9632-ZF355

makisfgr

Established Member
4 September 2007
122
Τέλος στην αναμονή, τέλος στην Philips CRT 32''.
Μία από τις τηλεοράσεις του τίτλου μέχρι τέλος του μήνα θα είναι δική μου, και θα είναι αυτή που έχει το καλύτερο τηλεοπτικό σήμα.
.( EURO 2008 έρχεται)
Ποιά είναι αυτή ?
Περιμένω τις απόψεις σας.(παρακαλώ μόνο όσοι τις έχουν δει και τις έχουν συγκρίνει)

Μέχρι το τέλος του μήνα η καλύτερη για τηλεοπτικό σήμα θα είναι η 42PFL9603 :D

Γιώργο μιλάμε για μπάτζετ περίπου μέχρι 1800 ευρώ αυτή πρέπει να κάνει πάνω από 2.200 ευρώ. Ετσι δεν είναι?-bye-

Γιώργο μιλάμε για μπάτζετ περίπου μέχρι 1800 ευρώ αυτή πρέπει να κάνει πάνω από 2.200 ευρώ. Ετσι δεν είναι?-bye-

Δεν έχω ιδέα αλλά υποθέτω κάτω από 2000 . Έτσι κι αλλιώς όπως είπες θα αγοράσεις τέλος του μήνα οπότε να έχεις τον νου σου και για αυτήν. Την ανέφερα επειδή όταν σκρούτζαρα δεν βρήκα πουθενά 42άρα 9632.

plasma είναι καλύτερη στην κίνηση και στο τηλεοπτικό vote for 42PX80

4280XD :D

Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! TV (40''-42'') F86-9632-ZF355

Δεν έχω ιδέα αλλά υποθέτω κάτω από 2000 . Έτσι κι αλλιώς όπως είπες θα αγοράσεις τέλος του μήνα οπότε να έχεις τον νου σου και για αυτήν. Την ανέφερα επειδή όταν σκρούτζαρα δεν βρήκα πουθενά 42άρα 9632.

4280XD :D

Ναι όντως η pioneer είναι προσιτή αυτό τον καιρό , και είναι η απόλυτη τηλεόραση ανευ χρημάτων ... το θέμα είναι ότι η γενιά της πάλιωσε ... πάμε για άλλα φρούτα !

Κρυφός πόθος ...

50PZ850 !

Re: Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! TV (40''-42'') F86-9632-ZF355

Ναι όντως η pioneer είναι προσιτή αυτό τον καιρό , και είναι η απόλυτη τηλεόραση ανευ χρημάτων ... το θέμα είναι ότι η γενιά της πάλιωσε ... πάμε για άλλα φρούτα !

Κρυφός πόθος ...

50PZ850 !

Κατά την γνώμη μου η 4280 με βάση την απόδοση της και τις τιμές του ανταγωνισμού είναι ευκαιρία πλέον.

Και είναι και το τελευταίο 42άρι πάνελ της Pioneer :D

Παιδιά ας μην αλλαξουμε πάλι το θέμα, μιλάμε για το καλύτερο τηλεοπτικό σήμα μεταξύ των παρακάτω LCD TV 40''-42'':

1. SAMSUNG F86
2. PHILIPS PFL 9632
3. TOSHIBA ZF 355

Δεν ενδιαφέρομαι για plasma- kuro κλπ.

Οσοι εχουν δει αυτές τις TV σε τηλεοπτικό σήμα παρακαλώ να πουν την αποψη τους.
Ευχαριστώ.:firstprize:

Θα συμφωνήσω με το φίλο mezzanine. Σε τηλεοπτικό σήμα η Philips υπερέχει σαφώς από τις άλλες που αναφέρεις. Εαν σε ενδιαφέρει σχεδόν αποκλειστικά το τηλεοπτικό σήμα, τότε πιστεύω ότι η Philips είναι για εσένα η καλύτερη αγορά. Κατά την προσωπική μου άποψη πάντα. -bye-

Ευχαριστω mezzanine και Πάνο.Περιμένω απόψεις -σχόλια και από άλλους φίλους που έχουν δει και τις 3 tv σε τηλεοπτικο σήμα.:award:

Εγω σου λεω να παρεις την 46XF355 , μια χαρα τηλεοραση ειναι και στο τηλεοπτικο σημα και θα βλεπεις και τους παιχτες καλυτερα (λογω μεγεθους).

Τωρα απο τις τρεις που αναφερεις μαλλον θα ελεγα την ΖF355 με δευτερη την F86.
Eτυχε να δω μια 37PFL9632 σε ενα καταστημα και σε τηλεοπτικο σημα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο. Διπλα ειχε μια Samsung 40M86 και εδειχνε καλυτερα.

Εγω σου λεω να παρεις την 46XF355 , μια χαρα τηλεοραση ειναι και στο τηλεοπτικο σημα και θα βλεπεις και τους παιχτες καλυτερα (λογω μεγεθους).

Γιαννη νομίζω ότι η σειρά xf355 δεν έχει 100Hz που στην μπάλα χρειάζονται.

Απάντηση: Re: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! TV (40''-42'') F86-9632-ZF355

SAMSUNG 40" LE40A656A1F -> 1800 euro !!!

full hd / 24p / 100HZ / ultra clear panel / 4xHDMI 1.3 / W.C.G. 2 / 50.000:1 contrast

Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Η

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Re: Απάντηση: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! TV (40''-42'') F86-9632-ZF355

Θα συμφωνήσω με το φίλο mezzanine. Σε τηλεοπτικό σήμα η Philips υπερέχει σαφώς από τις άλλες που αναφέρεις. Εαν σε ενδιαφέρει σχεδόν αποκλειστικά το τηλεοπτικό σήμα, τότε πιστεύω ότι η Philips είναι για εσένα η καλύτερη αγορά. Κατά την προσωπική μου άποψη πάντα. -bye-

Συμφωνώ με τον Πάνο, αλλά θα επιμείνω οτι κακώς δεν κοιτάζεις Πλάσμα..

Σε αυτή την κατηγορία τιμής οι πλασμα απλά δεν εχουν ανταγωνισμό (ειδικά στο τηλεοπτικό σημα)