ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! TV (40''-42'') F86-9632-ZF355

Δυστυχώς δεν έχω δει την Τοσίμπα. Η Σάμσουνγκ μου είχε αρέσει πάρα πολύ και τις Philips τις θεωρώ υπερτιμημένες αν και ποιοτικές. Επειδή όμως ενδιαφέρεσαι κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, θα έπαιρνα πλάσμα στη θέση σου. Δεν αντέχω τις LCD σε SD σήμα, μου φαίνονται απίστευτα ψεύτικες και στα μάτια μου πιξελιάζουν άσχημα.

Δυστυχώς δεν έχω δει την Τοσίμπα. Η Σάμσουνγκ μου είχε αρέσει πάρα πολύ και τις Philips τις θεωρώ υπερτιμημένες αν και ποιοτικές. Επειδή όμως ενδιαφέρεσαι κυρίως για τηλεοπτικό σήμα, θα έπαιρνα πλάσμα στη θέση σου. Δεν αντέχω τις LCD σε SD σήμα, μου φαίνονται απίστευτα ψεύτικες και στα μάτια μου πιξελιάζουν άσχημα.
Σωστος
Οι philips ειναι μεν καταπληκτικες αλλα πολυ υπερτιμημενες. Οι Samsung ειναι πολυ πολυ καλές (θα πεις αν δεν τιμησεις το σπιτι σου ... καθοτι ειμαι κατοχος μιας 40F86BD). Για τις Sony δεν εχω αποψη.
Τέλος απο οσα εχω δει, τοτε θα συμφωνησω οτι οι plasma ειναι εστω και λιγο καλυτερες στο τηλεοπτικο σημα.

Αυτοί που αγόρασαν την ZF355 με το τελευταίο powerbuy ίσως θα μπορούσαν να πουν την αποψη τους για το τηλεοπτικο σημα της.
Εγώ δεν είχα την τύχη να την δω.:award:

H καλυτερη LCD tv στις 37" βγηκε απο τα ξενα φορα η Panasonic Viera 37LZD70...
Αρκετα ακριβη για 37αρα LCD αλλα οταν την ειδα μου επεσε το σαγονι...
Συντομα ερχεται και η νεα LZD80 που θα σου προτεινα να περιμενεις να δεις...
Τωρα μπορεις να πας να δεις και την LZD70 αν σε ενδιαφερει μονο LCD... στα χαρτια μπορει καποιες αλλες να λενε οτι ειναι καλυτερες... στην πραξη ομως αποδεικνυει τι ψεματα γραφουν ολοι...
http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/557421/index.html

H καλυτερη LCD tv στις 37" βγηκε απο τα ξενα φορα η Panasonic Viera 37LZD70...
Αρκετα ακριβη για 37αρα LCD αλλα οταν την ειδα μου επεσε το σαγονι...
Συντομα ερχεται και η νεα LZD80 που θα σου προτεινα να περιμενεις να δεις...
Τωρα μπορεις να πας να δεις και την LZD70 αν σε ενδιαφερει μονο LCD... στα χαρτια μπορει καποιες αλλες να λενε οτι ειναι καλυτερες... στην πραξη ομως αποδεικνυει τι ψεματα γραφουν ολοι...
http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/557421/index.html

Αγαπητέ eNeRGy απ ότι κατάλαβα αυτές βγαίνουν μέχρι 37''. Εγώ ενδιαφέρομαι για 40-42''. Επειδή μένω στην Κω δεν υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για να δείς tv σε εκθέσεις.

Αυτοί που αγόρασαν την ZF355 με το τελευταίο powerbuy ίσως θα μπορούσαν να πουν την αποψη τους για το τηλεοπτικο σημα της.
Εγώ δεν είχα την τύχη να την δω.:award:

Αν και δεν βλεπω ποτε SD σημα, ντακς', μια χαρα ειναι. Σιγουρα πολυ καλυτερη απο Samy που εχω δει αρκετα μοντελα σε κατοχους κολητους. Παντως για τηλεοπτικο, απο μενα Πλασματρον η' Philips (λογω τουυυυ... μου διαφευγει αυτη τη στιγμη)απο LCD.