- 2 November 2007
- 889
- 0
Oχι οχι δεν εισαι φανατικος...!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Εδω λες οτι εκτος θαυματος (εχεις δηλαδη αποκλεισει οποιοδηποτε μελλοντικο κατασκευασμα πριν καν το δεις) δε θα υπαρξει ποτε iphone killer και ακομη πιστευεις οτι δεν εισαι φανατικος???
Μερικοι ειστε τοσο αστειοι... αλλα πανω απ'ολα αμεροληπτοι και αντικειμενικοι για να ισχυροποιειτε η γνωμη σας και να κρυβετε σαν στρουθοκαμηλοι τον φανατισμο σας πρωτιστως στον εαυτο σας...
Face the reality!
Oχι οχι δεν εισαι φανατικος...!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Εδω λες οτι εκτος θαυματος (εχεις δηλαδη αποκλεισει οποιοδηποτε μελλοντικο κατασκευασμα πριν καν το δεις) δε θα υπαρξει ποτε iphone killer και ακομη πιστευεις οτι δεν εισαι φανατικος???
Μερικοι ειστε τοσο αστειοι... αλλα πανω απ'ολα αμεροληπτοι και αντικειμενικοι για να ισχυροποιειτε η γνωμη σας και να κρυβετε σαν στρουθοκαμηλοι τον φανατισμο σας πρωτιστως στον εαυτο σας...
Face the reality!
Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί για μια συσκευή eNeRGy? Δεν θέλω να σκέφτομαι την αντίδρασή σου για κάποιο σοβαρό θέμα......
Νικόλας
Μπορώ να έχω ένα κινητό με την ευκολία χρήσης και το Interface του iPhone και τις δυνατότητες ενός HTC? ....
Συνονόματε αν βγεί κανένα τέτοιο θα το μάθουν όλοι ΣΤΑΝΤΑΡ...θα το πούν και στις Ειδήσεις!Αν βρεις κανά τέτοιο πες το κι εμένα....
παντως αυτο το nokia σε καμμια περιπτωση δεν ειναι iphone killeranother phone is called'' iphone killer ''except the samsung....
http://gizmodo.com/377655/first-pictures-of-nokia-tube-iphone-killer-allegedly
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.