Ίσως μια αγορά dac...

Νίκο,σίγουρα κάποιο λάθος υπάρχει στην αλυσίδα αν μιλάμε αποκλειστικά για οδήγηση.
Ή αυτό ή έπεσες σε ελαττωματικό μηχάνημα ή κάποιος άλλος κρίκος έχει θέμα.,δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.

Με τις εμπεδήσεις εξόδου-εισόδου τι παίζει;Τι εξόδου έχει ο Nad;

Edit:
(και μην ακούω για αρρώστιες,χαλάσματα,κλπ,το όλο κόλπο εδώ είναι να ευχαριστιέσαι τις μουσικές σου μέσω τις διαδικασίας,όχι στεναχώριες. )

Last edited:
Εκει που λεει pre out rca εβαλα τον crown... Να επεσα σε ελαττωματικο crown!? Δεν ξερω

47751.jpg

Για να εισαι 100% καλυμμένος πανε παρε τα παραπανω καλωδια ,συνεδεσε τον Nad με τον Crown και με αυτον τον τροπο μπας και....
Παμφθηνα ειναι.

Η .775 ρύθμιση πάντως είναι συμβιβασμός,αναγκαίος μεν πολλές φορές αφού βοηθάει να συνδεθεί ένα επαγγελματικό μηχάνημα με τα τυπικά οικιακά,έχει όμως το το κόστος της δε.
Επίσης πρόσεξε αυτό που λέει ο Μιχάλης για τις συνδέσεις (αν και δεν ξέρω πόσο θα ωφελήσει η σύνδεση αφού ξεκινάει από unbal ),ο crown κανονικά θέλει bal πίσω του.

Φυσικα ελπιζω να εχεις κανει σωστα ΟΛΟ το σεταπ στον Crown....μην εχεις βαλει τιποτα περιεργα κροσοβερ και ο ενισχυτης παιζεο μονο πριμα!!!!!:smash::flipout:

Stereo by pass
No crossover
775

Εσβησα την οθονη dsp
Security no

Aλλαξα rca...τι να παιζει;

Φιλε εδω δεν μπορω να βοηθησω, γιατι ο δικος μου ειναι αλλο μοντελο και χειροκινητος.
Παντως με ενα σκατουλακι πισω σε λαθος θεση ο δικος μου "χαντακωνοτανε" !!!

Τι θες να πεις;

Kαι ενα μικρο λευκο ασπρο που ειναι στο 230-240ν...εμεις 220 δεν εχουμε; (χαζη ερωτηση απλα ψαχνω το οτιδηποτε)

Last edited:
Οχι βρε....ο δικος μου δεν εχει οθονη και εχει κατι διακοπτακια στο πισω μερος που μπορεις να κανεις κατι ρυθμισεις .
Ενα απο αυτα ,ηταν σε λαθος θεση και αλλαζε προς το χειροτερο ο ηχος.
Παντως επειδη δεν το εχεις διευκρινίσει ΚΑΘΑΡΑ.......το θεμα σου ειναι τα γκαζια????

Aπο οτι φαινεται ναι :P

Ειχα τον προ πριν την ωρα 9 και ακουγα και χαμηλα....τωρα δεν ακουω τα χαμηλα που ειχα και δυναμωνω στην ωρα 9...αλλα δεν...

Η ψηφιακή επεξεργασία είναι κλειστή είπες,έτσι;
Τσεκάρισε στα σίγουρα μήπως παίζουν τίποτα subsonic φίλτρα (αυτό θα ήταν καλό βέβαια αν κόβει αυτά που πρέπει ).
Το να μην γεμίζει χαμηλά πάντως δεν είναι καλό σημάδι,φωνάζει ανεπαρκή οδήγηση ή ανίσχυρη τροφοδοσία πράγμα περίεργο για το ενισχυτικό που λέμε κι εφόσον πριν γέμιζε όπως λες.

subsonic νομιζω δεν εχει ο crown....

Ψηφιακη επεξεργασια εννοεις απο το dsp?!

Ναι,το dsp.Κλειστό,έτσι;
Τα επαγγελματικά έχουν όλα subsonic,απλώς ο δικός σου θα το έχει κάπου σαν ρυθμιση.

Ρε συ Νικο την στιγμη που ο αλλος ηταν χεριασμενος ΔΕΝ ξερεις τι και πως .
Μπορει πχ να ειχε καταργησει τα xlr να εβαλε κανα περιεργο ολοκληρωμενο στα rca για να εχει πιο πολλα γκαζια με λιγο ανοιχτο το ποτενσιομετρο.
Ο δικος μου Crown,σου επαναλαμβανω,ελιωσε τα πηνια στην κυριολεξια,δεν μπορει με τον δικο σου να μην εχεις επαρκεια ισχυος!

Αυτο το subsonic ειναι μηπως κάτι απο lowpass highpass band pass?

Με τι προ τον ειχες; θες να στον φερω για δοκιμη;

Ρε συ βγάλε τον nad από την εξίσωση. Κατευθείαν από το micro ενεργοποιώντας την λειτουργία ως προ. Βάλε τον crown στα 3/4 στα ποτενσιόμετρα που έχει για ευαισθησία εισόδου και θα γουστάρεις... Kαι άστο συνέχεια ανοιχτό να παίζει μουσική χαμηλά για να στρώσει

Βρες και κάποιον pre- dac με balanced out να δοκιμάσεις

Ξανα εβγαλα τον nad... Ηταν καπως καλύτερα και αλλαξα ενα καλωδιο rca..... Εφτιαξε ο ηχος παρα πολυ ως προς της φωνες και το βαθος. Τωρα ακουω σε χροιες κ ποιοτητα οτι και με εκεινον που ενοικιασα... Αλλα παλι του λειπει το γκαζι.

Οποτε λοιπον αυτος που ακουσα ειχε καλυτερα ρευματα στα σιγουρα.—

Αλλα κοιτα ενα καλωδιο rca τι διαφορα εκανε ελεος.... Και εβαλα μια μουφα

όταν λες γκάζι αναφέρεσαι στο ότι :
1.δεν παίζει δυνατά ,
2.δεν έχει έκταση -έλεγχο το μπάσο,
3.δεν έχει impact slam δυναμικά;

Παιζει δυνατα αλλα ειναι στεγνο σε δυναμικα. Σε μικρή ενταση ειχα δυναμικα τωρα οχι.
Η μουσικη σκηνη δεν υπάρχει σε σχεση με οτι ειχα ακουσει. Θάφτηκαν ολα.
Μπασο δεν υπαρχει... Δεν μπορω να μιλησω για ελεγχο εφοσον δεν υπάρχει μπασο.
Και απο την μικρη μου εμπειρία ειναι θεμα οδήγησης