Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Απάντηση: Re: Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Larry said:
Μιχαληηηηηη ειναι η συνδεση 1980Χ1080ρ?
Είναι 4mbps αν κ δεν κοίταξα αν το λογότυπο στο site είναι σωστό, απλά βασίστηκα στα λεγομενά τους.....Λες να έκανα πατάτα.....??? Θα δείξει...Αλλά αφού το πήρα θα το κρατήσω....Λεφτά για πέταμα έχω άλλωστε....:flipout:-bye-

Re: Απάντηση: Re: Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Μιχάλης Κορ. said:
Είναι 4mbps αν κ δεν κοίταξα αν το λογότυπο στο site είναι σωστό, απλά βασίστηκα στα λεγομενά τους.....Λες να έκανα πατάτα.....??? Θα δείξει...Αλλά αφού το πήρα θα το κρατήσω....Λεφτά για πέταμα έχω άλλωστε....:flipout:-bye-

χωρις πλακα φιλε για τα κινητα τι παιζει?

εχει καλη τιμη η ΤΕΛΛΑΣ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Larry said:
χωρις πλακα φιλε για τα κινητα τι παιζει?

εχει καλη τιμη η ΤΕΛΛΑΣ?
Πέρα από την πλάκα τώρα, υπενθυμίζω αστικά κ υπεραστικά είναι δωρεάν 100%. Για κινητά έκανα σύγκριση με πΟΤΕ κ είναι φθηνότερα. Εγώ έχω εδώ κ αρκετό καιρό το Τελλάς 50% που είναι μετά τα 3 πρώτα λεπτά μειωμένο. Έχει ίδιες τιμές με αυτό από το 1ο λεπτό συν ότι σε ΤΙΜ,Q είναι φθηνότερο. Voda,Cosmote είναι τα ίδια με το 50%.
Νομίζω έχει καλές τιμές.

Τελλάς 50%
voda/cosmote 0.165
q 0.219
tim 0.189
http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=57&lang=2

Tellas Zisto
voda/cosmote 0.165
q 0.205
tim 0.179
http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=385&lang=2

ote
voda/cosmote 0.1833
q 0.2428
tim 0.1892
http://www.ote-shop.gr/page_content.asp?wid=38&hop=h

Last edited:
Όπως είχε κανονιστεί με την Τελλάς ότι σήμερα θα έρθει κούριερ για το συμβόλαιο, έτσι κ έγινε. Ήρθε κανονικά, όλες οι πληροφορίες ήταν προτυπωμένες, απλά υπογραφή ήθελε το συμβόλαιο.
Σε περίπου 13 εργάσιμες ημέρες θα μεταβώ στα 4mbit dsl !!!!

γιατι Στεργιο το λες?

δεν εχει ακομη αναπτυχθει η Τελλας στην Β Ελλαδα?

τσεκαρες την παρακατω διευθυνση γαι διαθεσιμοτητα περιοχης?

http://www.tellas.gr/page.asp?gid=8&arid=398&lang=2

Το τσέκαρα, είμαι εκτός δικτύου.

Δε πειράζει όμως, τώρα τα πράγματα τρέχουν πιο γρήγορα, οπότε πιστεύω σε κανα χρόνο το πολύ να έχουμε κι εδώ εναλλακτικά δίκτυα.

και μενα ληγει σε 10 μερες οποτε και γω Τελλας
Κάνε από τώρα αίτηση αν είναι γιατί θα περιμένεις πολύ καιρό. Έχουν απίστευτη δουλειά. Ο κούριερ που ήρθε χθες μου λέει μόνο στον πειραιά σήμερα(χθες) έχω να πάω σε 50 περίπου ακόμα ραντεβού. Έτρεχε πραγματικά.

Το τσέκαρα, είμαι εκτός δικτύου.

Δε πειράζει όμως, τώρα τα πράγματα τρέχουν πιο γρήγορα, οπότε πιστεύω σε κανα χρόνο το πολύ να έχουμε κι εδώ εναλλακτικά δίκτυα.
Πιστεύω ακόμα πιο γρήγορα από τον χρόνο. Θα δείξει βέβαια.

Όπως είχε κανονιστεί με την Τελλάς ότι σήμερα θα έρθει κούριερ για το συμβόλαιο, έτσι κ έγινε. Ήρθε κανονικά, όλες οι πληροφορίες ήταν προτυπωμένες, απλά υπογραφή ήθελε το συμβόλαιο.
Σε περίπου 13 εργάσιμες ημέρες θα μεταβώ στα 4mbit dsl !!!!
Σήμερα ήρθε ο εξοφλητικός λογαριασμός του ΟΤΕ !!! :grinning-smiley-043
Άρα κινούμαστε σε καλούς ρυθμούς.
Άντε να δούμε τι θα γίνει....

:aktion033:

αντε δοκιμαστε γιατι απο τον καινουριο χρονο θα πρεπει να πληρωνω εγω τη dsl μου (μη βριζετε ρε, ξενιτεμενος ανθρωπας και να πληρωνω κιολα?)

Τις προάλλες γινόταν μία διαμαρτυρία γειτόνων για κάποιες νέες κεραίες στην ταράτσα του καταστήματος του ΟΤΕ. Ο διευθυντής εκεί μέσα δήλωνε πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα στις νέες εγκαταστάσεις και ότι αυτές δεν ήταν δικές τους, αλλά από ιδιώτη.
Το λυπηρό είναι ότι κάποιοι βρήκαν έτοιμο ένα τεράστιο δίκτυο που πλήρωσε ο ελλ λαός και κονομάει πάνω σ'αυτό.
Το ευχάριστο θα ήταν πως ίσως έτσι θα ξυπνήσει ο ΟΤΕ.

Κανεις μεγα λάθος...

Ο Ιδιώτης το πληρώνει και μάλιστα πολύ ακριβά το ετοιμο δίκτυο. Μάλιστα το πληρώνει για ν-οστή φορά...

Σήμερα 19-12-2006 κ ακόμα περιμένω την Τελλάς.
Μου έχουν σπάσει τα ...δια !
Πέρνω τηλ κάθε 2-3 μέρες κ κάθε φορά ακούω τα ίδια κ τα ίδια, ότι περιμένουμε τον πΟΤΕ να καθαρίσει την γραμμή της υπάρχουσας dsl γραμμής, ότι έχει μαζευτεί πολύ δουλειά κ κάνουμε ότι μπορούμε, ότι οι 13-15 μέρες που λέγαμε στην αρχή είναι στην πραγματικότητα 20+ μέρες για την μετάβαση στην Τελλάς και και και και και.......
Απίστευτη καθυστέρηση, μέχρι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά η dsl που έχω σπίτι 2+ χρόνια τώρα....

:violent-smiley-008::violent-smiley-011::tdown::devil-smiley-029::beee::mad::angry:

Re: Απάντηση: Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Σήμερα 19-12-2006 κ ακόμα περιμένω την Τελλάς.
Μου έχουν σπάσει τα ...δια !
Πέρνω τηλ κάθε 2-3 μέρες κ κάθε φορά ακούω τα ίδια κ τα ίδια, ότι περιμένουμε τον πΟΤΕ να καθαρίσει την γραμμή της υπάρχουσας dsl γραμμής, ότι έχει μαζευτεί πολύ δουλειά κ κάνουμε ότι μπορούμε, ότι οι 13-15 μέρες που λέγαμε στην αρχή είναι στην πραγματικότητα 20+ μέρες για την μετάβαση στην Τελλάς και και και και και.......
Απίστευτη καθυστέρηση, μέχρι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά η dsl που έχω σπίτι 2+ χρόνια τώρα....

:violent-smiley-008:::beee::mad::angry:

Μιχάλη έχω διαβάσει σε σχετικά forum ότι η ΤρΕΛΛΑΣ είναι λίγο κουκουρούκου με τις διαδικασίες της. Πόσο μάλλον όταν μπλέκει κι ο πΟΤΕ στην μέση. Υπομονή.

Ήρθε και σε μένα ο κουριεράς στις 11/12. Ευελπιστώ μέχρι το Πάσχα :aktion033: :aktion033: :aktion033: να είμαι online και από το σπίτι.

Όταν με το καλό συνδεθείς, ενημέρωσέ μας.

-bye- -bye- -bye-

Παιδιά υπομονή, λίγο ο ΟΤΕ ,λίγο οι απεργίες, λίγο η μεγάλη ζήτηση...
Λένε ή όχι ότι θέλουν 13 εργάσιμες για μετάβαση ???
Εγώ είμαι στην 5 εργάσιμη εβδομάδα κ ακόμα παίζει η "παλιά" dsl !!!
Οι απεργίες ήταν 1-2 μέρες όχι 3 εβδομάδες !
Κ αν έχουν μεγάλη ζήτηση εγώ δεν φταίω. Να μην έλεγαν για να μην απαιτούμε....

Μήπως τελικά ζούμε στην Τανζανία ??? Μάλλον έτσι.....?????......