Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Τηλεφωνία?:flipout: :flipout: :flipout:

Όπα όπα ρε παιδιά τους βάζετε δύσκολα.

Εμένα πέρσι η HOL έκανε 3,5 μήνες:slapface: :damnyou:
να μου κάνει μία απλή σύνδεση Dsl.

Τρέλα φίλοι μου. Έχουμε πολύ
δρόμο ακόμα ...............

έχω αναφέρει σε παλαιότερο thread ότι ο ΟΤΕ έκανε 8 μήνες - σχεδόν - να μου κάνει μεταφορά με φορητότητα αριθμού σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου. βλέπω ότι και οι ιδιώτες όμως δεν πάνε καλύτερα ...

Απάντηση: Re: Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Μόνο σε μένα έκανε μόλις 15 μέρες να μου ενεργοποιήσει τη DSL; Και μιλάμε για Φεβρουάριο του 2004...

τότε φιλαράκ το ντιεσέλι ήταν είδος πολυτελείας!

Τα λεφτά που πλήρωνες τότε εσύ σήμερα για να τα πάρει ο ΟΤΕς έχει 2 συνδρομητές και βάλε.

Όταν έκλεισε η Σπάρκνετ, σε όσους μείναμε με ...τη σύνδεση στο χέρι (ευτυχώς απέμενε λιγότερο από 2 μήνες, υπήρχαν τύποι που μόλις είχαν πάρει 12μηνη) ο οτές "προσέφερε" 1 μήνα δωρεάν στην αρχή, και επιλογή εάν θα διατηρούσες τη σύνδεση μετά. Πού πατούσαν οι "ευγενείς" κατά τα άλλα πωλητές που σου τηλεφωνούσαν για ενημέρωση? "Αλλιώς θα πρέπει να διακοπεί η γραμμή σας και να περιμένετε για νέα σύνδεση και από ό,τι βλέπω δεν υπάρχουν αμέσως διαθέσιμες γραμμές στην περιοχή σας..."

Γκέγκε?

Απάντηση: Re: Ισως νεα εποχή για την τηλεφωνία στην Ελλάδα?

Λένε ή όχι ότι θέλουν 13 εργάσιμες για μετάβαση ???
Εγώ είμαι στην 5 εργάσιμη εβδομάδα κ ακόμα παίζει η "παλιά" dsl !!!
Οι απεργίες ήταν 1-2 μέρες όχι 3 εβδομάδες !
Κ αν έχουν μεγάλη ζήτηση εγώ δεν φταίω. Να μην έλεγαν για να μην απαιτούμε....

Μήπως τελικά ζούμε στην Τανζανία ??? Μάλλον έτσι.....?????......

:flipout:
Γεια σας παιδιά...
Μετά από τόσους μήνες αναμονής, έχω επιτέλους από σήμερα την πολυπόθητη γραμμή των 4mbps σπίτι μου... :antlers::slapface:
Τα νεύρα είχαν γίνει χαρτοπόλεμος, στο σπίτι καμία επικοινωνία από τις αρχές Ιανουαρίου με ίντερνετ, υπομονή πολύ...
Χθες τελικά μεταφέρθηκα από τον πΟΤΕ στην Τ(ρ)ελλάς κ σήμερα δουλεύει κ το dslέλι... Κανένα πρόβλημα με το τηλ ούτε με το ίντερνετ, δουλεύει ήδη η γραμμή μου στο τέρμα...χιχιχιχι...έχουμε κ δωρεάν εβδομάδα στο hdbits...!!!
Όποιος αποφασίσει να κάνει το βήμα με το δίκτυο της Τελλάς θέλει απίστευτη υπομονή κ μάλλον τύχη...
Η αδελφή μου μέσα σε ένα μήνα από την υπογραφή του συμβολαίου είχε την γραμμή σπίτι της, τηλ+ίντερνετ.
Εγώ από της 17-11-2006 είχα υπογράψει το συμβόλαιο κ ενεργοποιήθηκα χθες 19-3-2007...:BDBDG54:
Σημειωτέον δε ότι τα δύο σπίτια είναι στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο στο κέντρο του Πειραιά...:BDGBGDB55:

Αντε ρε Μιχαλη, καλοριζικη η νεα σου συνδεση και καλα κατεβασματα φιλε...Happy Free Leech Week -bye-
Απο ταχυτητες πως πας??
Απο service δεν ρωταω καν γιατι ηδη 3 φιλοι μου που η περιοχη τους καλυπτοτανε και ειχανε κανει αιτηση μετα απο μεγαλη κοροιδια ακυρωσανε τις αιτησεις τους και ξερω. Εχει βγαλει πολυ ασχημο ονομα με το ζιστο η Τελας γιατι ξεκινησε πρωτη υπολογιζοντας χωρις τον ξενοδοχο πΟΤΕ και την πατησε ασχημα.

Η δικη μου αναμονη τέλειωσε μετά από 2 μήνες.
Επανειλημένα τηλεφωνήματα, διαβεβαιώσεις για αμεση εξυπηρέτηση απο την Τελλάς αλλά συνέχεια το ίδιο συμπέρασμα. Τζίφος...
Τελικά όταν το πήρα απόφαση οτι ήταν γραφτό μου να μην έχω τηλέφωνο στο
σπίτι, ξαφνικά σε μία μέρα όλα κύλισαν ρολόι. Ο τεχνικός ήρθε, η γραμμή συνδέθηκε και το απόγευμα ήρθε και ο courrier με το modem/router.
Όλα δουλέψανε απροβλημάτιστα από την πρώτη στιγμή και μέχρι τώρα είμαι
πολύ ικανοποιημένος και από την τηλεφωνία (ποιότητα γραμμής κτλ.) αλλά και απο την ταχύτητα των 4Mbps.
Απλά θέλει υπομονη μετά την αίτηση. Πολύ υπομονή.

Από χθες κατεβάζω συνέχεια....χιχιχιχιχι...έχει πάρει φωτιά...
Σε torrent από διάφορα sites, κατεβάζω ανάλογα, σύνολο το azureus γράφει από 240 έως 350 download κ από 30 έως 60 upload.
Σε update που έκανα το λειτουργικό του Mac από αμερική στο site της Apple, έδινε 330-360 συνέχεια download.
Καλά είναι λοιπόν.
Όσον αφορά το τηλ, είναι μια χαρά, δεν έχω παρατηρήσει κάτι, καθαρή πολύ η γραμμή.

μια παρέμβαση...προσωπικά θεωρώ την tellas λίγο ακριβή μιας και η forthnet δίνει επίσης 4mbit και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις να αγγίζει κ να ξεπερνά τα 400......

Δείτε κάτω δεξιά το βέλος... :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μπράβο Τ(ρ)ελλάς...άξιζε ο κόπος κ η υπομονή...:BDGBGDB55:

Attachments

• tell_down2.jpg
    tell_down2.jpg
    55.3 KB · Views: 20
Ρε Μιχάλη αει στο καλό σου πρωϊ-πρωϊ!

Κι εμείς με τα 70-80... κλαψ κλαψ....

Καλά, στην παραμεθόριο που ζούμε εμείς, αν κάνουμε αίτηση για 8Mbps, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας φέρουνε το modem με τα δύο σπιρτόκουτα που συνδέονται με κλωστή ανάμεσά τους … :flipout:

Ρε Μιχάλη αει στο καλό σου πρωϊ-πρωϊ!

Κι εμείς με τα 70-80... κλαψ κλαψ....

:flipout::flipout::flipout:

Μέχρι πριν 2 μήνες ήμουν με dsl 768kbps κ είχα τέτοιες ταχύτητες που λες Στέργιο.
Εδώ κ 2 μέρες είμαι συνέχεια πάνω από τα 300kb κ είναι σούπερ... :BDGBDGB53:
Όποια εταιρεία είναι διαθέσιμη κοντά σας, απλά σας λέω κάντε το βήμα αλλά θέλει υπομονή.