Ισπανικο πακετο Digital+

Εφοσον το D+ εκπεμπει και απο 30W, εχεις δοκιμασει την τυχη σου απο κει;
Ειπες ειναι κεντρικη εγκατασταση, σωστα; Τοτε ξεχνα την προταση μου.
Δεν θελω να το κανω αυτο αν και σε λιγο θα εχω ιδιοκτητο πιατο γιατι θα χασω ολα του 19,2 και του 13,0.

Εφοσον το D+ εκπεμπει και απο 30W, εχεις δοκιμασει την τυχη σου απο κει;
Ειπες ειναι κεντρικη εγκατασταση, σωστα; Τοτε ξεχνα την προταση μου.

Χρηστο ήδη κάποια HD του ισπανικού δεν εκπέμπουν πλέον απο 30 δυτικά, αλλά μόνο απο 19.2 ανατολικά ενω σύντομα όλα τα HD του ισπανικού θα βρίσκονται μόνο στις 19.2 ανατολικά (και μακροπρόθεσμα και τα SD θα μείνουν μόνο στις 19.2 ανατολικά). Μαλιστα τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν άλλα 3 ισπανικά HD, αποκλειστικά απο 19.2 ανατολικά.

Χρηστο ήδη κάποια HD του ισπανικού δεν εκπέμπουν πλέον απο 30 δυτικά, αλλά μόνο απο 19.2 ανατολικά ενω σύντομα όλα τα HD του ισπανικού θα βρίσκονται μόνο στις 19.2 ανατολικά (και μακροπρόθεσμα και τα SD θα μείνουν μόνο στις 19.2 ανατολικά). Μαλιστα τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν άλλα 3 ισπανικά HD, αποκλειστικά απο 19.2 ανατολικά.
Ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μηπως ξερεις αν τα HD θα αλλαξουν και συχνοτητες στον 19,2 η απο ποιες συχνοτητες θα εκπεμπουν?

Ο νέος πομπός που ενοικίασε η Digital+ στις 19.2 ανατολικά για την πρώτη δόση των νέων HD καναλιών είναι ο 11626 κάθετα (11627 καθετα φαίνεται στον Σουηδό, κενή προς το παρόν) και ειναι (μαλλον δυστυχώς για σενα) πάλι στον 1KR

Σε ευχαριστω το προβλημα μου δεν ειναι ο KR αλλα η 10817V. Λαμβανω αλλα HD καναλια στον ΚR και καποια του D+(στην 11097V). Στην 10817V κα την 11435V τιποτα ομως:bigcry:

Καλησπερα. Οντως πρωταρης θα ηθελα να ρωτησω αν καποιοι απο εσας εχουν ληψη του συγκεκριμενου πακετου. Απο Κυπρο και με 1,8 μετρα πιατο στον Astra 19.2e η ληψη ειναι εφικτη μονο σε συγκεκριμενα καναλια κυριως ολα τα standard definition. Η απορια μου ειναι αν λαμβανει καποιος τα HD τα οποια ειναι Canal+ HD, Canal+Accion HD, Fox HD etc που βρισκονται στις συχνοτητες
Astra 1KR (19.2E) - 10817.50V 22000 2/3
Astra 1KR (19.2E) - 11435.50V 22000 2/3

Εχω ληψη γυρω στο 80% της συχνοτητας
Astra 1KR (19.2E) - 11097.00V 22000 5/6 οπου βρισκονται 2 αλλα HD καναλια αλλα οχι των αλλων 2 που ειναι και τα πιο ενδιαφεροντα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
φιλε μου εχω παντως λαμβανω κανονικα αυτα τα καναλια
τα οποια μαλιστα εχω κορυφαια εικονα και προγραμμα σε full hd για να καταλαβεις ειδα μεχρι και adult movie σε hd

φιλε μου εχω παντως λαμβανω κανονικα αυτα τα καναλια
τα οποια μαλιστα εχω κορυφαια εικονα και προγραμμα σε full hd για να καταλαβεις ειδα μεχρι και adult movie σε hd
Μπόρεσες και βρήκες συνδρομή εν Ελλάδι? Έχω γνωστό με γυναίκα Ισπανίδα και μου έλεγε ότι έχουν φτύσει αίμα για να βρουν συνδρομή, και αυτό γιατί η γυναίκα του δεν θέλει να μπλέξει συγγενείς της στην Ισπανία ώστε να κάνουν μια συνδρομή εκεί και να την πληρώνει εκείνη από εδώ!

αυτο ακριβως πηγα διακοπες πριν 3 χρονια στην ιμπιθα και γυρισα με παρεα!Πηρα το amigos+ δηλαδη η κοπελα μου!Φαινεται οτι ειμαι ισπανια!Μακραν το καλυτερο πακετο σημερα με τα παντα!

Σε ζηλεύω!!!
Και για τις διακοπές, αλλά και για τα HD! Έχω ακούσει ότι έχουν πραγματικά κορυφαία εικόνα! Μα καλά είχε HD πριν τρία χρόνια?

οχι επειδη ηρθα ελλαδα με την κοπελα μου πηραμε το digital+ να βλεπει ισπανικα καναλια!οχι τοτε αλλα τωρα!την συνδρομη την πληρωνουμε μεσω καρτας που ανηκει στην κοπελα μου!μονο ετσι γινεται πρεπει να γινει σε κατοικο της ισπανιας και μονο!επομενως δηλωσαμε την κατοικια της στην ισπανια!και με το προγραμμα amigos+ περουμε ολα τα καναλια που εχουν συνδρομη 100ευρω αλλα επειδη πας και κανεις ταυτοχρονα συνδρομη με ενα φιλο σου τοτε πληρωνετε για ενα χρονο τα μισα δλδ 50 ευρω!δεν μπορεις να φανταστεις ποιοτητα ακομα και στα sd καναλια!τωρα ξεκινησε και το canal+3d!

m-vision

edit: τωρα που το βλεπω μπορει και να κανω λαθος καθως δεν γραφει κατι

Last edited: