Δεν θελω να το κανω αυτο αν και σε λιγο θα εχω ιδιοκτητο πιατο γιατι θα χασω ολα του 19,2 και του 13,0.Εφοσον το D+ εκπεμπει και απο 30W, εχεις δοκιμασει την τυχη σου απο κει;
Ειπες ειναι κεντρικη εγκατασταση, σωστα; Τοτε ξεχνα την προταση μου.
Δεν θελω να το κανω αυτο αν και σε λιγο θα εχω ιδιοκτητο πιατο γιατι θα χασω ολα του 19,2 και του 13,0.Εφοσον το D+ εκπεμπει και απο 30W, εχεις δοκιμασει την τυχη σου απο κει;
Εφοσον το D+ εκπεμπει και απο 30W, εχεις δοκιμασει την τυχη σου απο κει;
Ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε μηπως ξερεις αν τα HD θα αλλαξουν και συχνοτητες στον 19,2 η απο ποιες συχνοτητες θα εκπεμπουν?Χρηστο ήδη κάποια HD του ισπανικού δεν εκπέμπουν πλέον απο 30 δυτικά, αλλά μόνο απο 19.2 ανατολικά ενω σύντομα όλα τα HD του ισπανικού θα βρίσκονται μόνο στις 19.2 ανατολικά (και μακροπρόθεσμα και τα SD θα μείνουν μόνο στις 19.2 ανατολικά). Μαλιστα τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν άλλα 3 ισπανικά HD, αποκλειστικά απο 19.2 ανατολικά.
φιλε μου εχω παντως λαμβανω κανονικα αυτα τα καναλιαΚαλησπερα. Οντως πρωταρης θα ηθελα να ρωτησω αν καποιοι απο εσας εχουν ληψη του συγκεκριμενου πακετου. Απο Κυπρο και με 1,8 μετρα πιατο στον Astra 19.2e η ληψη ειναι εφικτη μονο σε συγκεκριμενα καναλια κυριως ολα τα standard definition. Η απορια μου ειναι αν λαμβανει καποιος τα HD τα οποια ειναι Canal+ HD, Canal+Accion HD, Fox HD etc που βρισκονται στις συχνοτητες
Astra 1KR (19.2E) - 10817.50V 22000 2/3
Astra 1KR (19.2E) - 11435.50V 22000 2/3
Εχω ληψη γυρω στο 80% της συχνοτητας
Astra 1KR (19.2E) - 11097.00V 22000 5/6 οπου βρισκονται 2 αλλα HD καναλια αλλα οχι των αλλων 2 που ειναι και τα πιο ενδιαφεροντα.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μπόρεσες και βρήκες συνδρομή εν Ελλάδι? Έχω γνωστό με γυναίκα Ισπανίδα και μου έλεγε ότι έχουν φτύσει αίμα για να βρουν συνδρομή, και αυτό γιατί η γυναίκα του δεν θέλει να μπλέξει συγγενείς της στην Ισπανία ώστε να κάνουν μια συνδρομή εκεί και να την πληρώνει εκείνη από εδώ!φιλε μου εχω παντως λαμβανω κανονικα αυτα τα καναλια
τα οποια μαλιστα εχω κορυφαια εικονα και προγραμμα σε full hd για να καταλαβεις ειδα μεχρι και adult movie σε hd
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.