velatis panos
AVClub Enthusiast
- 25 January 2011
- 1,292
Απο το 2008 εχω αφησει αρκετα χρηματα στη σαμσουνκ.Οταν ηταν η service one κατι γινοτανε,τωρα αν δεν επαιρνα απο τον φιλο μας τον Ηulk (και τον ευχαριστω)το τηλ του Σπανου ακομα μυνημα θα περιμενα.Και το λεω ευτυχως μου το εδωσε ο Hulk και με εξυπηρετησε ο κ.Σπανος αλλιως θα εμπλεκα νομικα.Μα ειναι δυνατον να μιλας με γραμμη εξυπηρετησης και να κανεις ενα ανυπαρκτο διαλογο για το πως μπορουν να βοηθησουν ενω δεν μπορουν γιατι δεν δινουν τηλεφωνο απο κανενα υπευθυνο.Η διαδικασια τελικα εχει απο το τοπικο σερβις πανε email και φωτο στον Σιδερη της service one και απο εκει εγκρινει ο κυριος Σπανος και για αυτο φαγαμε 2 εβδομαδες.Παντως οτι και να ξαναχρειαστω τηλεφωνο μονο στον Σπανο.
Kαι επειδη το τοπικο σερβις το εχει φιλος το κρυφο μενου και ολα τα υπολοιπα μερη πλακετες επεξεργαστες κτλ σε 7 και 8 ηταν ιδια.Τα πανελ ιδια με τον ιδιο κωδικο .Αυτο που πληρωνεις ειναι η καλυτερη κατασκευη στην 8000 .Τα πλαστικα στην 7 ειναι σαν τελαρο περιμετρικα του πανελ αν τα βγαλεις μενεις με το πανελ μονο.Στην 8000 η κατασκευη ειναι καλυτερη αρκετα.Εξου και το εκατοσταρικο πανω.Απλα η πρωτη μου ειχε περιμετρικα λεντακια να φωτιζουν εντονα η 7000 δεν ειχαν καμια αυτο το φιανομενο
Kαι επειδη το τοπικο σερβις το εχει φιλος το κρυφο μενου και ολα τα υπολοιπα μερη πλακετες επεξεργαστες κτλ σε 7 και 8 ηταν ιδια.Τα πανελ ιδια με τον ιδιο κωδικο .Αυτο που πληρωνεις ειναι η καλυτερη κατασκευη στην 8000 .Τα πλαστικα στην 7 ειναι σαν τελαρο περιμετρικα του πανελ αν τα βγαλεις μενεις με το πανελ μονο.Στην 8000 η κατασκευη ειναι καλυτερη αρκετα.Εξου και το εκατοσταρικο πανω.Απλα η πρωτη μου ειχε περιμετρικα λεντακια να φωτιζουν εντονα η 7000 δεν ειχαν καμια αυτο το φιανομενο
Last edited by a moderator: