Ιστορίες - Ταλαιπωρία με καινούργια TV Samsung ES8000

Απο το 2008 εχω αφησει αρκετα χρηματα στη σαμσουνκ.Οταν ηταν η service one κατι γινοτανε,τωρα αν δεν επαιρνα απο τον φιλο μας τον Ηulk (και τον ευχαριστω)το τηλ του Σπανου ακομα μυνημα θα περιμενα.Και το λεω ευτυχως μου το εδωσε ο Hulk και με εξυπηρετησε ο κ.Σπανος αλλιως θα εμπλεκα νομικα.Μα ειναι δυνατον να μιλας με γραμμη εξυπηρετησης και να κανεις ενα ανυπαρκτο διαλογο για το πως μπορουν να βοηθησουν ενω δεν μπορουν γιατι δεν δινουν τηλεφωνο απο κανενα υπευθυνο.Η διαδικασια τελικα εχει απο το τοπικο σερβις πανε email και φωτο στον Σιδερη της service one και απο εκει εγκρινει ο κυριος Σπανος και για αυτο φαγαμε 2 εβδομαδες.Παντως οτι και να ξαναχρειαστω τηλεφωνο μονο στον Σπανο.

Kαι επειδη το τοπικο σερβις το εχει φιλος το κρυφο μενου και ολα τα υπολοιπα μερη πλακετες επεξεργαστες κτλ σε 7 και 8 ηταν ιδια.Τα πανελ ιδια με τον ιδιο κωδικο .Αυτο που πληρωνεις ειναι η καλυτερη κατασκευη στην 8000 .Τα πλαστικα στην 7 ειναι σαν τελαρο περιμετρικα του πανελ αν τα βγαλεις μενεις με το πανελ μονο.Στην 8000 η κατασκευη ειναι καλυτερη αρκετα.Εξου και το εκατοσταρικο πανω.Απλα η πρωτη μου ειχε περιμετρικα λεντακια να φωτιζουν εντονα η 7000 δεν ειχαν καμια αυτο το φιανομενο

Last edited by a moderator:
Πάνο, νομίζω ότι οι διαφορές της 7000 με την 8000 είναι το νίκελ που έχει περιμτρικά η 8000 και το φωτισμένο λογότυπο στο κάτω μέρος της τηλεόρασης. Ουσιαστικά πρόκειται για 2 ίδιες τηλεοράσεις.

Και με το ανοιγμα της τελευταιας εχουμε και λεμε:δεν ειχε το αυτοκολλητο smart tv στα δεξια κολλημενο ενα πιξελακι λευκο κολλημενο και το λογοσμικο στο κρυφο μενου χυμα βλεπεις τις ωρες.Δεν βλεπεις τις ωρες με το info 737 enter (δεν το κανει)αλλα κανονικα απο το svc ανοιγει και μετα ειναι χυμα το svc info.ΤΕπισης βρηκα και ενα πλαστικο common interface που κουμπωνει στην tv.Οι αλλες δεν το ειχαν καθολου στην συσκευασια

Γιωργο Πεταση εσενα η 8000 μπαινει χυμα στο λογισμικο και βλεπεις τις ωρες απο το svc info;

Arial πλαστικο να κουμπωνει πισω common interface βρηκες στην συσκευασια;

Ναι το είχε στην συσκευασία, αλλά δεν το έχω τοποθετήσει.

Τελικά Πάνο, ποιές οι εντυπώσεις σου από την τηλεόραση? Το pixel είναι καμένο ή κολλημένο? Και γιατί δεν είχε τα αυτοκόλητα πάνω της? Είσαι σίγουρος ότι η συσκευασία ήταν σφραγισμένη?

ειχε τααυτοκολλητα το smart στα δεξια δεν ειχε οι αλλες ολες δεν ειχαν καθολου το interface

http://s1338.beta.photobucket.com/user/velaetispanos/media/_MG_5133_zpsdb54d77e.jpg.html

Μια να μην χει κολλημενο η υπερφωτισμενο πιξελ δεν βρηκα μετα απο τοσες αλλαγες εστω και για αλλους λογους που τις αλλαξα

επισης αν γυρισω την εικονα σε φυσικη τυπικη και οχι κινηματογραφικη αυτο χανεται.Στην φωτο ειναι με οπισθιο 20.Δεν θα πρεπε να ειναι σταθερα φωτισμενο;

Δε διαβασα αν τελικα λυθηκε το προβλημα του φιλου(ελπιζω πως ναι) αλλα σε τετοιες περιπτωσεις περνεις την tv στον "ομω" και τη "σκας" στα μουτρα του και τιν ιδια στιγμη αντικατασταση.Την εχω παθει και εγω απο πλαισιο αλλα δε μπορεσα να κανω κατι τετοιο διοτι μενω σε επαρχεια ευτυχως.

Φιλε μου απο εβδομαδα πιστευω πως ναι.Ειναι η τεταρτη κατα σειρα.Απλα ξενερωνεις.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου φίλε. Σίγουρα ξενερώνεις.