Ιστορίες της Μουσικής και αποχαιρετισμοί στα όπλα

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

Status
Not open for further replies.
18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Επειδή το τσάκισα το θρεντ του Πέτρου ,είπα να εκφράσω εδώ τους προβληματισμούς μου και άλλα αφού δεν θέλω να αφήσω κενά και υπαινιγμούς να αιωρούνται..

Βασικά το "ζήτημα" με τον συμφορουμίτη meletov ξεκίνησε κάπως έτσι :

"Απλα´ο φίλος meletov,όπως και με το θρεντ του "καπνίσματος" ,έχει βαλθεί επί σελίδων να μας πείσει για του λόγου του το αληθές.

Εντάξει,το εμπεδώσαμε,ΗΜΑΡΤΟΝ !:ADFAD2:

Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια ποστ,(όπως εκείνα του blizard για τα blu-ray).:smash:
Μία ή δύο τοποθετήσεις νομίζω αρκούν.."

καθαρά πειραχτικό και όχι προσβλητικό.

Μάλιστα σε παρατήρηση/απαξίωσή του,απάντησα αρκετά κόσμια :

"Εγώ δεν έθεσα θέμα σεβασμού απόψεων,εσύ το κάνεις.
Και δεν θα το χοντρύνω παραπέρα.
Απλά επισήμανα δηκτικά μια συνήθεια που έχεις σε όλα τα θρεντς να επαναλαμβάνεσαι συνεχώς,γεμίζοντας σελίδες με τα ίδια και τα ίδια.Νομίζω πως η ίδια τοποθέτηση διαρκείας κουράζει.
Αν αυτό σε ενοχλεί,πάσσο.
Αν δεν με εκτιμάς πάλι πάσσο.

Μου αρκούν αυτοί που με ξέρουν.."

Για να εισπράξω το ακόλουθο απ τον "φίλο" :

"
Μετα τις παρατηρησεις που εκανες σε καποιους για τα ορθογραφικα τους λαθη , μετα τις ατακες σου στο θεμα του καπνισματος , φυσικο ηταν να μου κανεις παρατηρησεις και για τον τροπο που γραφω....Αλλα δεν πειραζει ετσι και αλλιως θα μου στειλεις παλι πριβε κανα μηνυμα που θα μου λες οτι ...με πειραζεις
Δεν με νοιαζει αν το χοντρυνεις οσο θελεις..να σου πω την αληθεια δεν μου καιγεται καρφι..εξαλλου μετα απο μια βολτα στην τουαλετα..ολοι θα ελαφρυνουμε καποια στιγμη..

Δεν με νοιαζει τη γνωμη εχουν για σενα αυτοι που σε ξερουν, να σου πω την αληθεια παλι καρφι δεν μου καιγεται...εγω δεν σε ξερω και ουτε προκειται να σε μαθω ποτε..
Για μενα δεν εισαι ουτε ο Δημητρης , ουτε ο Ιωαννου , ουτε ο φιλος που θα παμε μαζι για μπυρες , ουτε ο γνωστος που θα ψαξουμε μαζι δισκους , για μενα εισαι ενας απο τους 6000 λογαριασμους του avclub..και αν βαλω ολα τα φορουμ που ειμαι γραμμενος ..εισαι ενας απο τους ..100000 λογαριασμους που αν το θελησει ποτε η μοιρα ισως τυχει ποτε να ανταλλαξω καμμια κουβεντα ιντερνικα

Αυτο ελειπε τωρα να καθομαι να ακουω παρατηρησεις απο ολους αυτους τους χρηστες .......αυτο μου ελειπε τωρα να καθομαι να σκοτιζομαι αμα με συμπαθησουν η οχι...μπουχαχαχχχχ

Και αυτο ισχυει για ολους σχεδον...εκτος απο καποιες εξαιρεσεις ανθρωπων που τους εχω εκτιμησει ...τουλαχιστον εκτιμησα τον τροπο σκεψης τους οπως εκφραζεται απο τον γραπτο τους λογο...δεν εισαι σε αυτους !!!
ΑΡΑΓΕ, ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙΡΟ,..ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΕΟΣ ..ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΠΙΑ..
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΒΡΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ, ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ?

Η ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΣ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ..ΒΑΡΥΝΕΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ??

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΙΣ ...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
"

Το πμ που αναφέρεται ο συμφορουμίτης ήταν για Χρόνια Πολλά τα Χριστούγεννα.
Τον συγκεκριμένο δε (που έχει μπαναριστεί,ξαναγράφτηκε με άλλο λογαρισμό για να συνεχίσει στους "Δημοσίους Υπαλλήλους) τον έχω συμβουλέψει παλαιότερα και φιλικά να προσέχει τα bold και τα κεφαλαία για να μην ξαναμπαναριστεί,τονίζοντάς του οτι´"όλοι χρειαζόμαστε σε αυτό το φόρουμ".

Το ευχαριστώ του ήταν το παραπάνω κατεβατό και ακόμα μερικά ειρωνικά ποστς.Φταίω και εγώ που δεν διάβασα καλά την υπογραφή του.

και αναρωτιέμαι εγώ τώρα.
Είναι αυτό το επίπεδο της Μουσικης Κατηγορίας ?
Δεν είμαστε ούτε στην "Επί Παντός" ούτε στα "Αθλητικά".

Η μπάλλα παίρνει και άλλους εκτός από μένα,αλλά φαίνεται πως μόνο εγώ θίχτηκα.
Το παράπονό μου στον chief αφορούσε στην ανοχή και στο πώς θέλει να συνεχίσει η Μουσική κατηγορία.
Γιατί σίγουρα ποστς σαν το παραπάνω δεν την αντιπροσωπεύουν.
Αν όμως το επίπεδο "δεν τρέχει μία" είναι της μόδας κ Διαχειριστά, τότε εκεί είναι που ενίσταμαι.

και επειδή δεν με καλύπτει πλέον αυτό το κλίμα και ο τρόπος γραφής,είπα σιγά σιγά να την κάνω.
Το είχε κάνει και παλαιότερα ο Ντοκ και πέσαμε όλοι να τον μεταπείσουμε.
Δεν περιμένω φυσικά κάτι ανάλογο στην περίπτωσή μου.

Την στιγμή που το κλίμα της "Οικογένειας" με τα καλά και τα στραβά της διαταράσσεται και σπάει τοιουτοτρόπως, τότε παύει να υπάρχουν και οι δεσμοί.Ειδικά όταν δεν υφίσταται ούτε μία συγγνώμη ή έστω ένα χτύπημα φιλικό στον ώμο.Το αντίθετο, δημιουργήθηκε και στρατόπεδο υπερ της άλλης πλευράς.Λυπάμαι πολύ γι αυτήν την έκβαση..

Σας ευχαριστώ όλους για την μέχρι τώρα πορεία μας, γι αυτά που με μάθατε και για τις ωραίες μαζώξεις μας.
Μακάρι να συνεχίσετε όμορφα,δημιουργικά και κυρίως κόσμια και ήρεμα..

Να σται καλά.

Υ.Γ. Συγγνώμη αν έθιξα κάποιους κατά καιρούς εν αγνοία μου.Γιατί σκόπιμα δεν θα το έκανα ποτέ

Τι λες μωρέ Δημήτρη;
Άμα είναι στην παραμικρή κακή στιγμή να φεύγεις, το χάσαμε το παιχνίδι.

Η εύκολη λύση είναι η αποχώρηση.
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται, Λύμπε speaking...

Ωραια

Παντα ηθελα καποιο σαν τον Δημητρη στα αθλητικα να το κανουμε Ουρσουλινικο Γκετο.

Τωρα που θα εχει χρονο μιας και η μουσικη του απορροφουσε πολυ απο δαυτον ειναι ευκαιρια να κανω το ονειρο μου πραξη.....

Σουρλα σουρχομαστε.......

ΥΓ

Δημητρη δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να κανουμε τον καθε εναν απο εμας να φερεται οπως πρεπει η οπως εμεις νομιζουμε ιδεατο.
Παμε παρακατω.....

Aυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα στο club....

Σας παρακολουθω σιωπηρα.Δεν γνωριζω κανεναν σας,αντιλαμβανομαι ομως πως ειστε μια παρεα με κοινη αγαπη προς τη μουσικη!Σας απολαμβανω να συζητατε για πραγματα που καταλαβαινω κι αλλες φορες παρ ολο που δεν καταλαβαινω.....παλι σας απολαμβανω!Διαλογος δεν μπορει να γινει διχως αντιλογο...

Το τελευταιο που θα περιμενα απο καποιον κυριο Ιωαννου,ετσι οπως τον εχω "διαβασει",ειναι να σκανδαλιστει απο τον meletov ή απο οποιονδηποτε Μελετη!

Δεν επιθυμω "να την κανετε" κυριε Ιωαννου!

Καλά βρέ Δημήτρη αυτό κατάλαβες απ´όσα γράψαμε??
Tό ότι ορισμένοι συντάχθηκαν με το download δέν σημαίνει ότι στράφηκαν εναντίον σου ή εναντίον μου.
Επίσης σχόλια περί τού ´κλειστού´τής κατηγορίας έχουν γραφτεί ξανά και προσωπικά αδιαφορώ πλήρως.Το ξέρεις και εσύ σάν παλιά καραβάνα,ότι πάντα προκύπτουν παράπονα περί αυτού.Εμένα πιά δέν μέ αγγίζουν.
Οποιος θέλει γράφει.Μολύβι και χαρτί και γράφει..
Το κλίμα δεν διαταράχτηκε τόσο πού να σπάσει .Μάλιστα σού ανέφερα προσωπικό παράδειγμα τυπάκου ούγκ εκτός μουσικής,που το μονον που κάνει ειναι να διαμαρτύρεται εμμέσως γιατί εκφράζω την γνώμη μου ενώ είναι παντελώς ανύπαρκτος επί τής ουσίας και ουδέποτε έχει τολμήσει να αντιπαρατεθεί.
Τι θάπρεπε να κάνω δηλαδή,όταν οι ποικιλότρποι οχετοί είναι καταγεγραμμένοι??Εχεις μήπως την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνω ποιούς ´παίρνει η μπάλα´??To πού,πότε και πώς θα απαντήσει όμως ο καθείς είναι προσωπική υπόθεση.Και ασφαλώς εκτιμά ο καθένας και εάν αξίζει πάντα τον κόπο.
Αν μού επιτρέπεις,θεωρώ ότι σού έγινε μέν άκομψος σχολιασμός,αλλά απο την άλλη θεωρώ ότι έχεις τούς τρόπους και τήν ικανότητα να απαντήσεις δεόντως και μάλιστα μέ τρόπο τέτοιο,πού να είναι απολύτως κατάλληλος ,αλλά και οξύς
εάν το επιθυμείς.
Από την άλλη ,υποθέτω ότι μού επιτρέπεις να έχω και μιά γνώμη γιά την αλλη πλευρά και να μήν τήν ρίχνω στό πύρ τό εξώτερο ολοσχερώς.Οχι επειδή δέν έχει άδικο στην συγκεκριμένη κατάσταση,αλλά επειδή ορισμένοι γίνονται ´εύκολος στόχος´ενώ έχουν γενικώς καλές προθέσεις..(δεν εννοώ εσένα ως εύκολο στόχο)
Και για νάμαστε σοβαροί...
Ενας καυγάς μέ ένα άλλο μέλος αποτελεί αιτία αποχωρήσεώς σου??
Aσε που συνήθως στίς πιό ειδικές κατηγορίες οι καυγάδες είναι συχνά πιό οξείς.
Προσωπικά δεν θεωρώ οτι έχει σπάσει τίποτα και να κάτσεις στά αυγά σου-όπου αυγά=φόρουμ;):flipout:-

Last edited:
Απάντηση: Re: Ιστορίες της Μουσικής και αποχαιρετισμοί στα όπλα

Ωραια

Παντα ηθελα καποιο σαν τον Δημητρη στα αθλητικα να το κανουμε Ουρσουλινικο Γκετο.

Τωρα που θα εχει χρονο μιας και η μουσικη του απορροφουσε πολυ απο δαυτον ειναι ευκαιρια να κανω το ονειρο μου πραξη.....

Σουρλα σουρχομαστε.......

ΥΓ

Δημητρη δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να κανουμε τον καθε εναν απο εμας να φερεται οπως πρεπει η οπως εμεις νομιζουμε ιδεατο.
Παμε παρακατω.....

Αντε νάρθετε.Εγώ πού θα πάω???:flipout::flipout::flipout::flipout:

Σας παρακολουθω σιωπηρα.Δεν γνωριζω κανεναν σας,αντιλαμβανομαι ομως πως ειστε μια παρεα με κοινη αγαπη προς τη μουσικη!Σας απολαμβανω να συζητατε για πραγματα που καταλαβαινω κι αλλες φορες παρ ολο που δεν καταλαβαινω.....παλι σας απολαμβανω!Διαλογος δεν μπορει να γινει διχως αντιλογο...

Το τελευταιο που θα περιμενα απο καποιον κυριο Ιωαννου,ετσι οπως τον εχω "διαβασει",ειναι να σκανδαλιστει απο τον meletov ή απο οποιονδηποτε Μελετη!

Kατ´αρχήν ευχαριστούμε γιά τα καλά λόγια και κατά δεύτερον επικροτούμε και τήν προτροπή σας.

Σπύρο να μη κρυβόμαστε.

Διαχειριστικές παρεμβάσεις και μάλιστα αμεσότατες έχουν γίνει για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα και το ξέρεις και το θυμάσαι.
Εδώ εχουμε επίθεση επί προσωπικού,παραβιάζοντας τους "κανόνες" αν το θες.
Θα περίμενα τουλάχιστον να σβηστεί το επίμαχο ποστ.

Αλλα φαίνεται πως όντως άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκοβάγιας (δεν πάει σ εσένα αυτό)

Και μπορεί μερικοί να απολαμβάνουν τους καβγάδες ,εγώ πάλι όχι,ειδικά εδώ μέσα.

Τεσπα..

Εσύ μετά θα κάτσεις εδώ, παρέα με μας...

Αμα έρθετε όλοι σε μένα -έτσι όπως είσαστε τού λόγου σας:flipout:-μετά θα χρειαστώ 5 σάν και μένα για να στανιάρω.:flipout::flipout::flipout:

Σπύρο να μη κρυβόμαστε.

Διαχειριστικές παρεμβάσεις και μάλιστα αμεσότατες έχουν γίνει για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα και το ξέρεις και το θυμάσαι.
Εδώ εχουμε επίθεση επί προσωπικού,παραβιάζοντας τους "κανόνες" αν το θες.
Θα περίμενα τουλάχιστον να σβηστεί το επίμαχο ποστ.

Αλλα φαίνεται πως όντως άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκοβάγιας (δεν πάει σ εσένα αυτό)

Και μπορεί μερικοί να απολαμβάνουν τους καβγάδες ,εγώ πάλι όχι,ειδικά εδώ μέσα.

Τεσπα..

Νομίζω ότι ήταν σαφής η δήλωση τού Προέδρου και Διαχειριστού.
Προσωπικά την εξέλαβα ως κίτρινη κάρτα.

Καλως ήρθατε και σας ευχαριστούμε.
Ευχαριστώ ξεχωριστά για την προτροπή σας

Ισως να έχετε δίκιο τελικά..

Re: Απάντηση: Re: Ιστορίες της Μουσικής και αποχαιρετισμοί στα όπλα

Αμα έρθετε όλοι σε μένα -έτσι όπως είσαστε τού λόγου σας:flipout:-μετά θα χρειαστώ 5 σάν και μένα για να στανιάρω.:flipout::flipout::flipout:

Καλά, αν περιμένεις από εμένα σοβαρή συμμετοχή στα αθλητικά, σώθηκες...

Καλά είμαι στη μουσική και στα μηχανάκια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιστορίες της Μουσικής και αποχαιρετισμοί στα όπλα

Καλά, αν περιμένεις από εμένα σοβαρή συμμετοχή στα αθλητικά, σώθηκες...

Καλά είμαι στη μουσική και στα μηχανάκια...

Α,μου φαίνεται νύσταξες.:flipout::flipout:
Αλλο εννοούσε ο Νατ.Την επαγγελματική μου ιδιότητα βρέ.:flipout::flipout:

Αντε πάμε γιά ύπνο τώρα...
Αυριο έχει ψυχολογική προετοιμασία γιά την Κυριακή στίς 7.
Mάλλον Βαλκυρίες θα ακούω μέχρι τότε.
Γιατί αλλοιώς θα πρέπει να ξαναδιαβάσω τί έκανε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης κατά την μάχη τού Φαλήρου και μετά θα κοκκινίσει και ο Τζίγκερ.:flipout::flipout::flipout:

ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΡΙΧΝΩ..ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ...ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρακαλώ τη Διαχείριση της Κατηγορίας να σβήσει όλα τα posts του ...ντοματοπαραγωγού από το #19 και κάτω.
Το ύφος τους είναι απαράδεκτο και λερώνουν την Κατηγορία.

Αν θέλει "να πετάει ντομάτες" υπάρχουν και άλλοι διαδικτυακοί τόποι για να το κάνει.
Σίγουρα θα βρεί κάποιους απ αυτούς...

Last edited:
Παρακαλώ τη Διαχείριση της Κατηγορίας να σβήσει όλα τα posts του ...ντοματοπαραγωγού από το #19 και κάτω.
Το ύφος τους είναι απαράδεκτο και λερώνουν την Κατηγορία.

Αν θέλει "να πετάει ντομάτες" υπάρχουν και άλλοι διαδικτυακοί τόποι για να το κάνει.
Σίγουρα θα βρεί κάποιους απ αυτούς...

Και να κρατησουν μονο του 6000 ?

Ωραια δημοκρατια εχετε στο φορουμ

Status
Not open for further replies.