it was 20 years ago today-Xρόνια Πολλά Back Door Man

Nικόλα σου εύχομαι μια μέρα να βάλεις και τον άσσο μπροστά από το σημερινό διπλό και κυρίως να φτιάξεις τη μπάντα που γουστάρεις και να θερίσεις;)
:ernaehrung004::ernaehrung004:

...ψάρευε και μη ερεύνα:Banane0:

Re: Απάντηση: it was 20 years ago today-Xρόνια Πολλά Back Door Man

Χρόνια πολλά βρε φίλε !!! Όρμα τις .....

Χρόνια πολλά και καλά Ανηψιέ μου.:2thumb22sup:
Συνέχισε έτσι πολυτάλαντος,δημιουργικός,με ανοικτούς ορίζοντες..:ernaehrung004:

Και πάνω απόλα θα συμφωνήσω μέ την προτροπή τού συνονόματου συμπολεμιστή μας..:worshippy:

Καλά ολα τά ψαξίματα αλλά υπάρχει και ένα ´Πεδίο μάχης´πού στην ηλικία σου πρέπει νάχει προτεραιότητα.

Το μήνυμα είναι:'Eκτελείς οτι κινείται´..:flipout::flipout:

Και κινούνται πάμπολλα τά ´άτιμα´...
:ernaehrung004:

Τι είναι αυτά που λέτε ρε στο παλικάρι?

(Εδώ που τα λέμε δηλαδή, δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από αυτήν για να επωφεληθείς Η ανασφάλεια κάνει ευάλωτες ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Οπότε στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος.
Είναι αυτό που λέμε “κάποιοι θα ωφεληθούν από την κρίση”)

Επωφελήσου χωρίς έλεος!

Πολύχρονος Νίκο!:ernaehrung004:

Στη καλύτερη ηλίκία είσαι...

Σου εύχομαι πολύχρονος, δημιουργικός και πάντα με υγεία.

ΥΓ Οι προηγούμενοι μάλλον ήθελαν να σου πουν "Φάε - Πιές - Γ" αλλά ήταν πιο συγκρατημένοι...:D

:ernaehrung004:

Νικόλα, χρόνια πολλά παλικάριμ', με μουσικές, μπύρες κι άλλο ένα "μ", ξέρεις τώρα... ;)

Κοίτα να παραμείνεις rock 'n' roll όπως ο πατέρας σου!

Ποια 20 ρε; Μας βλέπουν! :p

Εγώ στα είπα σε δικό μου νήμα !!!!! :D

Πολύχρονος μικρέ !!!!!

Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους...Έχετε καταφέρει το διάστημα που είμαι εδώ να ξεπεράσετε ακόμα και τις μουσικές σας οι οποίες κυμαίνονται σε πολύ υψηλα επίπεδα. Είναι μεγάλη τιμή που μου εύχεστε αλλά μεγαλύτερη η χαρά που με γεμίζει όταν μιλάω με τον καθέναν απο σάς. Αντεύχομαι τα καλύτερα σε όλους, προσωπικά και για ξεχωριστούς λόγους στον καθένα...

Νικόλα μας,Πολύχρονος ,ανήσυχος μουσικά και πολυμαθής ,ωσάν τον φάδερ σου.:2thumb22sup:

Να μας τιμάς με την παρουσία σου και να μας δίνεις την ενέργεια και την δροσιά της ηλικίας σου (πήξαμε στα γερόντια εδώ μέσα !!!:grandpa::flipout::flipout:)

Να ακούς τους μεγαλύτερους αλλά να κάνεις αυτό που εσύ αισθάνεσαι,πάντα.

Χρόνια σου Πολλά.!

Υ.Γ. Κάτι Requiem λέγαμε ,νομίζω..?

Χρονια πολλα και καλα μικρε!!!
Πυροβολα αδιακριτως, γιατι αυτο θα σου μεινει τελικα (θα ξεχασεις αν το 2010 εβγαλε καλο δισκο ο "γιουβετσης",ενα καλο "βολι" ομως το 2010 παντα θα το θυμασαι):ernaehrung004::ernaehrung004: