Ιταλία με παλιά ταυτότητα

 Νίκος

Supreme Member
γίνεται?

Προέκυψε έκτακτο ταξίδι για τις 22/9 και μάλλον δεν προλαβαίνω για νέα ταυτότητα.Εχω και διαβατήριο που έβγαλα το 2005 μέχρι το 2009 αλλά είναι και αυτό παλαιάς κοπής..

H νεα ταυτότητα βγαινει επι-τοπου στο αστ. τμήμα αρκει να εχεις πιστοιποιητικό γεννησης και 4 φωτό.
Αν η παλια σου ταυτοτητα δεν εχει κλεισει 15ετία τότε ισως να μην χρειάζεσαι αλλαγη για EE πλην Αγγλίας.

Αν πας με πλοίο ούτε που θα σου ζητήσουν ταυτότητα! Ακόμη κι αν σου ζητήσουν με την παλιά και με ληγμένο διαβατήριο νομίζω πως θα εισαι ΟΚ

H νεα ταυτότητα βγαινει επι-τοπου στο αστ. τμήμα αρκει να εχεις πιστοιποιητικό γεννησης και 4 φωτό.
Αν η παλια σου ταυτοτητα δεν εχει κλεισει 15ετία τότε ισως να μην χρειάζεσαι αλλαγη για EE πλην Αγγλίας.

Το '92 την έχω βγάλει..Λες επιτόπου βγαίνει?

Εξαρτάτε από την κίνηση του Αστυνομικού Τμήματος…. Στα Εξάρχεια η ουρά ξεκινά νωρίς το πρωί από μαυροφορεμένες που καβατζώνουν νούμερα για τα εγγόνια τους. Όποιος προλάβει να πάρει νούμερο τα ξημερώματα…

Μακάρι να έχουν φτιάξει τα πράγματα…

Πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.
Σκεπτόμενος πονηρά ως Έλλην, πήρα χαρτιά για να πάω σε 2 διαφορετικά τμήματα, έτσι ώστε αν κολλήσω στο ένα να πάω στο άλλο.
Στο πρώτο δεν συνάντησα κίνηση, για την ακρίβεια εγώ και ο αστ.υπάλληλος ήμασταν αλλά έπρεπε να κλείσω ραντεβού για να εξυπηρετηθώ μετά από ένα μήνα.Αφού διηγήθηκα την τραγική ιστορία μου μου είπε οτι την ακούει συνέχεια και από το πρωί βγάζει συνέχεια ταυτότητες (είχα πάει 8¨30 και όπως είπα δεν υπήρχε ψυχή άλλη).Παρόλαυτα μου είπε να περιμένω στην "σειρά" (me,myself and I) και αν δημιουργηθεί "κενό" μέχρι τις 13:00 γιατί μετά θα φύγει ίσως θα με εξυπηρετήσει. Περίμενα κανα μισάωρο, δεν εμφανίστηκε κανείς άλλος και επειδή η φάση μου θύμιζε το γνωστό ανέκδοτο σηκώθηκα και έφυγα αφού ο τύπος δεν είχε διάθεση για να εξυπηρετήσει.
Πήγα στο δεύτερο α.τ. όπου πριν ξυπνήσει ο Βασιλάκης Καίλας μέσα μου και διηγηθώ ξανά την ιστορία ο υπάλληλος με εξυπηρέτησε σε 5'.
Τέλος καλό , όλα καλά.

Re: Απάντηση: Ιταλία με παλιά ταυτότητα

Πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.
Σκεπτόμενος πονηρά ως Έλλην, πήρα χαρτιά για να πάω σε 2 διαφορετικά τμήματα, έτσι ώστε αν κολλήσω στο ένα να πάω στο άλλο.
Στο πρώτο δεν συνάντησα κίνηση, για την ακρίβεια εγώ και ο αστ.υπάλληλος ήμασταν αλλά έπρεπε να κλείσω ραντεβού για να εξυπηρετηθώ μετά από ένα μήνα.Αφού διηγήθηκα την τραγική ιστορία μου μου είπε οτι την ακούει συνέχεια και από το πρωί βγάζει συνέχεια ταυτότητες (είχα πάει 8¨30 και όπως είπα δεν υπήρχε ψυχή άλλη).Παρόλαυτα μου είπε να περιμένω στην "σειρά" (me,myself and I) και αν δημιουργηθεί "κενό" μέχρι τις 13:00 γιατί μετά θα φύγει ίσως θα με εξυπηρετήσει. Περίμενα κανα μισάωρο, δεν εμφανίστηκε κανείς άλλος και επειδή η φάση μου θύμιζε το γνωστό ανέκδοτο σηκώθηκα και έφυγα αφού ο τύπος δεν είχε διάθεση για να εξυπηρετήσει.
Πήγα στο δεύτερο α.τ. όπου πριν ξυπνήσει ο Βασιλάκης Καίλας μέσα μου και διηγηθώ ξανά την ιστορία ο υπάλληλος με εξυπηρέτησε σε 5'.
Τέλος καλό , όλα καλά.

PBIC
problem is between ID and COP

Re: Απάντηση: Ιταλία με παλιά ταυτότητα

Παρόλαυτα μου είπε να περιμένω στην "σειρά" (me,myself and I) και αν δημιουργηθεί "κενό" μέχρι τις 13:00 γιατί μετά θα φύγει ίσως θα με εξυπηρετήσει. Περίμενα κανα μισάωρο, δεν εμφανίστηκε κανείς άλλος και επειδή η φάση μου θύμιζε το γνωστό ανέκδοτο σηκώθηκα και έφυγα αφού ο τύπος δεν είχε διάθεση για να εξυπηρετήσει.

Έπρεπε να "παίξεις" το ανέκδοτο μέχρι τέλος μπας και βάλει μυαλό...:violent-smiley-030:

Έπρεπε να "παίξεις" το ανέκδοτο μέχρι τέλος μπας και βάλει μυαλό...:violent-smiley-030:

Eδώ το είχα μιλάμε..:flipout:

Αντε καλό ταξίδι και μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις grappa (ιταλικό τσίπουρο)-bye-

Thank you.. Πάω Μιλάνο για training 3 μέρες, ελπίζω να έχω χρόνο για dolce vita..-bye-