Italia racing...

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Σκέφτομαι να αγοράσω μια πολλαπλή εξαγωγής για την κουπεράκλα μου...
Έτσι να'χω κάτι να με εξιτάρει μέχρι να σκάσει μύτη ο μπέμπης..
Την πολλαπλή που θέλω να πάρω την εισάγει και την αντιπροσωπεύει η κάτωθι εταιρία..
Την ξέρει κανείς?
Είχε κανείς προηγούμενη εμπειρία μαζί τους?
Είναι εντέλει αξιόπιστοι ή θα τραβάω τα μαλλιά μου?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Italia Racing
83 Alexandras Avenue
Athens, 114 74

Last edited:
ολες οι σοβαρες εταιρειες του χωρου σε φερνουν σε επαφη με μια αντιστοιχη βελτιωση που εχουν κανει,σε μοντελο ομοιο με το δικο σου εννοειται..ζητα κατι αντιστοιχο.μονο πολλαπλη σκεφτεσαι??η γενικα πρωτο σταδιο?

Το κύριο μέρος της μετατροπής έχει ήδη γίνει..
Απο cooper s σε works..
Τώρα αυτά που μένουν-καθότι δεν θέλω να προχωρήσω σε ιδιαίτερες αλλαγές- είναι η πολλαπλή και η βελτίωση της ψύξης του κινητήρα καθότι χάνονται πολλάααααα αλογάκια απο την ζέστη που έχει ο χώρος του κινητήρα..

Χταποδι της συγκεκριμενης εταιρειας(ελπιζω να μη κανω λαθος αλλα θυμαμαι οτι ηταν ιταλικο) εχω βαλει εδω και καποια χρονια στο bmw μου.Τοτε κοστιζε και λιγο ποιο ακριβα απο το αντιστοιχο της supersprint.Μαζι με το πρωτο σταδιο ειδα πολυ μεγαλη διαφορα και φυσικα καποιο προβλημα δε μου εχει παρουσιαστει.Φανταζομαι στο couper σου να εβαλες και το γνοστο chipaki που κανει "παπαδες" ειδικα στα couper(πανω απο 25ps μονο το τσιπακι μετρημενα,αν θες λεπτομερειες σου λεω μεσο pm).
Αν θελεις ριξε και μια ματια στο bmw-motorsport.gr οπου τα παιδια εκει θα σε βοηθησουν σε οποια απορεια και αν εχεις (μια και εισαι "παρακλαδι" της bmw!) -bye-

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και όποιο p.m ...ευπρόσδεκτο!
Τώρα για την πολλαπλή είναι της milletksport(Αγγλική) αυτή που θέλω να βάλω και συγκεκριμένα
αυτή..---> www.millteksport.com/media.file.cfm?fileid=118

Στην κουπεράκλα έχω κάνει την εργοστασιακή μετατροπή απο τα μανίσια 163ps στα 210 της john cooper works!!

Φυσικά και το τελικό αποτέλεσμα δεν μου απέδωσε 210 ps αλλά δεν είχα άλλη επιλογή καθότι Α)εδώ επαρχία, Β)το αυτοκίνητο είναι με χρονομίσθωση άρα ανήκει ουσιαστικά σε εταιρία και Γ) ήθελα να πάω σε σίγουρη και δοκιμασμένη λύση καθότι κάθε μέρα στους δρόμους με πολλάααα χιλιόμετρα..