***Italo Disco***

Re: ***ITALO DISCO***

Προσπαθούμε να ξεχάσουμε αυτά τα φτηνιάρικα αρπακολλατζίδικα κατασκευάσματα των Ιταλών και εσείς τα επαναφέρετε.
Δεν μας λυπάστε !
Μέχρι και ο Χαριτοδιπλοτριπλοδιπλομένος είχε κάνει εκείνη την εποχή τρομερό σουξέ στους Ιταλούς...

players80,το stage-new look ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου italo,εχει ξαναμπει αλλα δε πειραζει-bye- καταλαβαινω οτι ειναι λιγο πικρα να ψαξεις ολες τις προηγουμενες σελιδες!

Ειναι ενα τραγουδι πιστευω υποδειγμα,το πως μπορει ενα dance κομματι να ειναι ταυτοχρονα και ρυθμικο,και γλυκο και μελωδικο,κατι το οποιο ειναι και απο αυτα τα πραγματα που με τραβαει,τοσο στην ιταλο,οσο και γενικα στην disco-dance μουσικη των 80's.

Υ.Γ. Και εγω απο Ηρακλειο ειμαι...

γεια σου γιαννη, προσπαθω να βαλω κανενα που να μην το εχεις βαλει και εσυ ξανα. τα περισοτερα βλεπω και υπαρχουν ηδη εδω απο εσενα..

Ενα συγγνωμη προς τους διαχειριστες,θα βαλω ενα δευτερο και τελευταιο τραγουδακι.

Players80,ψαχνοντας λιγο αυτο που ποσταρες χθες(aquarious),βρηκα αυτο...
τοσο συνηθισμενη μελωδια που τη συναντας σε δεκαδες italo αλλα...

:2thumb22sup: :2thumb22sup: :2thumb22sup: :2thumb22sup:

Marc Fruttero-Disco Silvia

http://www.youtube.com/watch?v=2uBk1DQGXmY&feature=related

Υπαρχει μια ταση οντως.Αν και μου φαινεται λιγακι too much η φραση οτι μπαινουμε σε φαση neo-italo.Η να το πω καλητερα νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις ακομη για τετοια προβλεψη.Εκτος αν ξερεις κατι παραπανω...:grinning-smiley-043 ,τωρα τελευταια ειχα κοψει καπως το ψαξιμο γενικως...

Το οτι η ITALO γινεται ολο και πιο γνωστη τα τελευταια χρονια με τον ενα η με τον αλλο τροπο,και το οτι πολλοι πανε να επαναφερουν αυτο το old style italo υφος σε προσφατες παραγωγες παντως,εχει ενδιαφερον.

τωρα το καταλαβατε οτι βγαινουν νεες παραγωγες, εδω και 2 χρονια εχουν βγει παρα πολλα.
το παρακατω live οχι σαν νεα παραγωγη, αλλα μου αρεσει ο πιτσιρικας που χτυπιεται κατω απο τον mister dyva. καποιοι μπορει να με κραξουν με τετοια video, αλλα μην κραξετε τους ελληνες που ταξιδεψαν για το παρτυ μεχρι την ιταλια κρατωντας και την σημαια που κρεμεται πισω.
http://www.youtube.com/watch?v=16UdHnpIP8I