Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Επειδη δεν βλεπω κινησεις που να δειχνουν οτι καποιοι καταλαβαν τι παιζει, θα ηθελα εδω να γραψουνε τα μελη πως θα ηθελαν το AV CLUB.

a. Στεγνο, τεχνοκρατικο, μονο ΑV
b. AV , με αλατοπιπερο (Εκτος Θεματος)
c. ΑV , με υποκαταστατο αλατος (Εκτος θεματος politically correct)
d. Αλλο (προτασεις δεκτες)

Τι λετε?

ΟΚ.Εγώ αυστηρά av χωρίς κάν μουσική και ταινίες.Eίδες πώς έγινα ´σωστός πολίτης´???:flipout: :flipout: Απο την στιγμή που συνειδητοποίησα οτι πέταξα χαρταετό ´εντός τών τειχών´,συνεμορφώθην πλήρως.:worshippy:

Δύσκολο θέμα.

Από τη μια πλευρά οι θαμώνες του τόπου οι οποίοι συχνά ενοχλούνται από τις φασιστικές τάσεις της διαχείρισης...

Από την άλλη είναι μια ομάδα διαχειριστών που παλεύουν να κρατήσουν τις ισορροπίες...

Δύσκολα πράματα...

Και οι μεν και οι δε θαυμάζουν την ελευθερία του λόγου και είναι υπέρ αυτής, αλλά πως γίνεται να έχουμε δυο διαφορετικά στρατόπεδα με τις ίδιες απόψεις ακόμη δεν το έχω καταλάβει...

Θα σας πω την άποψή μου απλά:

Οι διαχειριστές είναι απλά μέλη εδώ μέσα, οι οποίοι έχουν επιλεγεί με βάση κάποια κριτήρια και κατόπιν ψηφοφορίας για να προσφέρουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τις υπηρεσίες τους στο σύνολο που λέγεται AVCLUB.

Το avclub νομίζω ότι ξέρετε όλοι τι είναι και που αποσκοπεί. Ένα Audio-Video Club από χομπίστες για χομπίστες...

Να υπενθυμίσω...ΑVCLUB.

Η κύρια θεματολογία μας λοιπόν θα πρέπει να είναι το AV, όπως το λέει και ο τίτλος.

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό για διάφορους λόγους η διαχειριστική ομάδα είχε πολλή δουλειά με την κατηγορία εκτός θέματος ή αλλιώς...avcafe.
Μάλλον περισσότερη δουλειά από όση θα έπρεπε να έχει, και σίγουρα περισσότερη από όση θα μπορούσαν να αντέξουν οι διαχειριστές και ολόκληρη η ομάδα.

Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε επαγγελματίες διαχειριστές οι οποίοι θα βλέπουν την κατηγορία 24/7 και επειδή το club είναι AV κυρίως και όχι οτιδήποτε άλλο, θεωρήσαμε σωστό να μπουν κάποιοι έξτρα κανόνες οι οποίοι θα βοηθήσουν στην πιο εύρυθμη λειτουργία της cafe και όχι μόνο.

Πιστεύω ότι είναι κατανοητό ότι το παρών club είναι ΑV.

Φυσικά και δεν είναι κακό να αναπτύσσονται άλλα θέματα στην παρέα μας, δεν υπάρχει τίποτε αποστειρωμένο εδώ, αλλά τίθεται καθαρά θέμα λειτουργίας και λειτουργικότητας.

Νομίζω ότι και τα περισσότερα μέλη μας θα ήθελαν την διαχειριστική ομάδα να ασχολείται με νέες παρουσιάσεις, με συγκριτικά τεστς και διάφορα events, παρά με τις αθυροστομίες διαφόρων ατόμων στην cafe.

Έτσι δεν είναι?

Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω υπέρ της κατάργησης της cafe όταν μου ζητηθεί η ψήφος.

Έλεος δηλαδή.

Παρατήσαμε τις υπόλοιπες κατηγορίες και ασχολούμαστε με την cafe...

Επειδη δεν βλεπω κινησεις που να δειχνουν οτι καποιοι καταλαβαν τι παιζει, θα ηθελα εδω να γραψουνε τα μελη πως θα ηθελαν το AV CLUB.

a. Στεγνο, τεχνοκρατικο, μονο ΑV
b. AV , με αλατοπιπερο (Εκτος Θεματος)
c. ΑV , με υποκαταστατο αλατος (Εκτος θεματος politically correct)
d. Αλλο (προτασεις δεκτες)

Τι λετε?

Βασίλη,

εγώ δεν θα σου πω χαρά στο κουράγιο σου,
αλλά μπράβο για την προσπάθειά σου. Μια
προσπάθεια που σίγουρα καλύτερο θα κάνει
το AVClub και σε τίποτα δεν θα το βλάψει.

Καλό είναι να δούν όλοι αυτό το thread
καλοπροαίρετα και να διατυπώσουν ιδέες και γνώμες
επικοδομητικές, που σε συνεργασία με την
διαχείριση να πάνε το AVClub ακόμα πιο μπροστά.

Εγώ προσωπικά σίγουρα δεν θα ήθελα το a,
αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο να σκεφτώ καλύτερα
και να γράψω τις ιδέες - προτάσεις μου.

Δηλαδη τοσα χρονια το AVforum ειχε προβλημα λειτουργικοτητας με την CAFE? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ αναλαβανε αυτο το ποστο, ξαφνικα αρχισαμε να εχουμε προβλημα με την εκτος.Και αν μου ζητηθει θα πω και ονοματα , να αναψουμε και καμια φωτια εδω μεσα, να ζεσταθουμε λιγο..

Υ.Γ. Γιατι καποιοι ασχολουνται με την εκτος αντι να ασχοληθουνε με τις κατηγοριες τους και πως θα τις ανεβασουνε?

Υ.Γ. 2 . Σε ποιον ανηκει το AVCLUB? Ποιος εχει την εξουσια? Πως την πηρε? Με τι δικαιωμα παιρνει αποφασεις?

για πειτε λοιπον την γνωμη σας Βασίλη,Σπύρο εσεις πως το θέλετε? και βεβαίως και τα υπολοιπα μελη μας 2500 κοντα εχουμε φτασει

Εδώ βρε σύ ,υπήρχε μιά αποχώρηση απο διαχειριστή τής καφέ και δεν ακούσαμε την γνώμη ουτε τών ιδιων τών διαχειριστών της κατηγορίας.
Οσο για τα 2500 μέλη η γνώμη τους πώς προσμετράται???Αφαιρούνται οσοι τοποθετούνται και οι υπόλοιποι θεωρούνται λευκά???
Πάντως στίς άλλες κατηγορίες έχουν υπάρξει συζητήσεις με ίδια ή και μεγαλύτερη οξύτητα απ´ότι στο καφενειο.

Εγω το θελω AV, εκει που πρεπει να ειναι AV, μουσικο εκει που πρεπει, κοινωνικο εκει που πρεπει, με μονο περιορισμο τις προσωπικες αντιπαραθεσεις.

Θελω το σωματειο να εκλεγει τους διαχειριστες και να τους δινει και τους κανονες του παιχνιδιου, βασει των οποιων θα λειτουργουνε. Θελω τους διαχειριστες διαχειριστες και τιποτε αλλο. Θελω η μορφη του φορουμ να αποφασιστει απο τα μελη και θελω το σωματειο να εινια ανοικτο σε μελη, χωρις πονηρες δικλιδες που να απαγορευουν το να τιθενται τετοια θεματα.

Θελω να δουνε οι παροντες και προσωρινοι διαχειριστες τι θα σημανει η (ηδη απο οτι φαινεται) ειλλημενη αποφαση τους να κλεισουνε την εκτος. Που θα γραφονται ολα τα αλλα θεματα, ποσα hits θα λειψουνε, κλπ.

Το Βασικοτερο ομως ειναι οτι ειναι απαραδεκτο ενα μελος να κανει αυτο που επρεπε να εχει κανει απο τον πρωτο μηνα λειτουργιας η τωρινη διαχειριστικη ομαδα. Να ρωτησει τα μελη τι θελουν και τι οχι.

Εγω το θελω AV, εκει που πρεπει να ειναι AV, μουσικο εκει που πρεπει, κοινωνικο εκει που πρεπει, με μονο περιορισμο τις προσωπικες αντιπαραθεσεις.

Θελω το σωματειο να εκλεγει τους διαχειριστες και να τους δινει και τους κανονες του παιχνιδιου, βασει των οποιων θα λειτουργουνε. Θελω τους διαχειριστες διαχειριστες και τιποτε αλλο. Θελω η μορφη του φορουμ να αποφασιστει απο τα μελη και θελω το σωματειο να εινια ανοικτο σε μελη, χωρις πονηρες δικλιδες που να απαγορευουν το να τιθενται τετοια θεματα.

Θελω να δουνε οι παροντες και προσωρινοι διαχειριστες τι θα σημανει η (ηδη απο οτι φαινεται) ειλλημενη αποφαση τους να κλεισουνε την εκτος. Που θα γραφονται ολα τα αλλα θεματα, ποσα hits θα λειψουνε, κλπ.

Το Βασικοτερο ομως ειναι οτι ειναι απαραδεκτο ενα μελος να κανει αυτο που επρεπε να εχει κανει απο τον πρωτο μηνα λειτουργιας η τωρινη διαχειριστικη ομαδα. Να ρωτησει τα μελη τι θελουν και τι οχι.

Τι εννοείς ειλημμένη απόφαση???Δεν έχει ανακοινωθει κάτι τέτοιο.
Ε,καλά υπάρχουν και άλλες λύσεις.
Ανοιγεις thread με μουσικό θέμα και βάζεις μέσα όποια παράμετρο επιθυμείς.
Π.Χ´Η μουσική του Beethoven εναντίον τής φεουδαρχίας και κατά τού ιμπεριαλισμού του Ναπολέοντα´:flipout: :flipout:

κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να παραγνωρίζονται - παρεξηγούνται οι καλές προθέσεις των διαχειριστών, ούτε η άμισθη - άρα, χωρίς οικονομικό ή άλλο όφελος - προσπάθεια που καταβάλλουν συνεχώς ώστε η ιστοσελίδα τούτη να παραμείνει στο ύψος της και εντός του αρχικού στόχου ίδρυσής της (επανίδρυσής της αν θέλετε, μετά την ξαφνική - άσχετα με τις αιτίες - διακοπή λειτουργίας του avforum). είναι προφανές ότι, για να υπάρχει η ιστοσελίδα, κάποιοι πληρώνουν γι αυτήν, τύποις λοιπόν ανήκει σ'αυτούς. δόθηκε όμως για χρήση σε όλους, με κάποιους όρους και κανόνες (ακόμη και τα πλέον δημοκρατικά πολιτεύματα περιλαμβάνουν κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία τους, και γι αυτούς δεν αποφασίζει πάντα ο "κυρίαρχος λαός", αλλά ο κυβερνήτης με το συμβούλιό του). λάθη θα γίνονται και θα επισημαίνονται, αλλά μέχρι την ίδρυση του σωματείου που θα λύσει κάποια διαδικαστικά θέματα, όποιος αγαπά αυτό το χώρο οφείλει να τον προστατεύει με την καλή του διάθεση. οι υπερβολικές δράσεις, είναι λογικό να φέρουν και υπερβολικές αντιδράσεις. μέσα απ'αυτές τις ζυμώσεις, προκύπτει και ο χαρακτήρας που έχει -ή, που θα έχει στο μέλλον - η ιστοσελίδα. θεωρώ την cafe εκ των ουκ άνευ για το club, μια κι εκτός από hifihiendtvprojectormusicdvd freaks είμαστε και άνθρωποι με μπόλικα ενδιαφέροντα και ανησυχίες (πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές κι ότι άλλο θέλετε). πλην όμως, η διαχειριστική ομάδα είναι - κι έτσι πρέπει - αυτή που θα βάζει τα όρια (μην ξεχνάμε, κι αυτοί άνθρωποι είναι, η θέση τους σαφώς πιο δύσκολη απ'αυτή του απλού μέλους που, στο φινάλε, μπορεί να μπει εδώ με οποιοδήποτε nickname, να τα κάνει μπάχαλο και να εξαφανιστεί δίχως να τρέχει κάστανο). υπομονή και καλοπροαίρεση λοιπόν, απ' όλους. η άποψη που διατύπωσα, σαφώς και είναι επηρεασμένη απ'τη διετή μου - σχεδόν - θητεία ως ΑΓΔ και ΓΔ του avforum (οι παλιοί θα θυμούνται ότι και τότε υπήρχαν δύσκολες εποχές, παρά ταύτα η ιστοσελίδα "πέταγε" και το avclub συνεχίζει με την ίδια δυναμική διατηρώντας στις περισσότερες διαχειριστικές θέσεις τους ίδιους που βοήθησαν στην άνοδο του avforum στην κορυφή). με τη βοήθεια και των νέων που έχουν αναλάβει διαχειριστικό πόστο, θα πάει ακόμη καλύτερα. το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή διάθεση.

Καλη διαθεση Βαγγελη, ειναι ενας πολυυυυυ σχετικος ορος. Ενας διαχειριστης δε βγηκε να μας πει τι γινεται με το σωματειο, ουτε ΑΝ μπορουμε να αποφασιζουμε για αυτα τα θεματα εκει, ουτε το αν θα εκλεγουμε τους διαχειριστες ουτε τπτ.

Καλη διαθεση θα υπαρξει οταν μεχρι να γινει το σωματειο δωθουν και επεξηγησεις απο την πλευρα της διαχειρησης γι αυτα τα ερωτηματα.Δεν ειναι κατι μονοπλευρο...

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου. Ας μας πουνε ομως και οι Διαχειριστες τη θεση τους, να εκτεθουμε ολοι στο φιλοθεαμον κοινο...

Υ.Γ. Να πληρωσουμε και εμεις, ετεθη θεμα και ειπαμε οχι? Γι αυτο λεω, Το Γοργον και χαρη εχει...

Last edited:
Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Βασίλη ελπίζω να μην βγείς αληθινός
γιατί κάτι τέτοιο θα είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος.

Παρακαλώ να τοποθετηθεί η διαχείριση εάν υπάρχει
τέτοιο ενδεχόμενο έστω και σαν σκέψη.

Δε γνώριζα καν το avforum.

Έψαχνα για πικάπ, μπήκα εδώ, ρώτησα, μου άρεσε το παρεϊστικο κλίμα (δεν το έχω δει αυτό σε άλλο forum) και έμεινα. Μέχρι που κόλλησα το μικρόβιο και αγόρασα βιβλίο περί κυκλωμάτων για να μάθω να "χεριάζω" μηχανάκια.

Αν δεν υπήρχαν οι κατηγορίες software και cafe όμως δε νομίζω να είχα μείνει.

Υποστηρίζω τη μη κατάργηση της, αν όμως δεν καταλάβουμε ότι όλοι αποτελούμε μέρος του φόρουμ και δεν κοιτάξουμε να το προσέξουμε, το χάσαμε το παιχνίδι.
Φυσικά δε μπορούμε να προκαλούμε και να γράφουμε ό,τι μας καπνίσει εδώ μέσα, κρυμμένοι από την ανωνυμία του internet. Κι αν κάποιος προκαλεί με τα γραπτά του, αγνοήστε τον!
Παράλληλα όμως δείξτε ορισμένοι και μια κάποια ανοχή! Δε γίνεται να μας προσβάλλει το παραμικρό εδώ μέσα και να προκαλούμε συνεχώς την επέμβαση της διαχείρισης. Είναι κι αυτοί άνθρωποι κι έχουνε και ζωές να ζήσουν.

Καλη διαθεση Βαγγελη, ειναι ενας πολυυυυυ σχετικος ορος. Ενας διαχειριστης δε βγηκε να μας πει τι γινεται με το σωματειο, ουτε ΑΝ μπορουμε να αποφασιζουμε για αυτα τα θεματα εκει, ουτε το αν θα εκλεγουμε τους διαχειριστες ουτε τπτ.

Βασίλη, έχει ξανατεθεί το θέμα και έχει απαντηθεί.

Αν το avclub γίνει σωματείο θα ισχύσουν οι διατάξεις του νόμου ''περί σωματείων'' καθώς και οι διατάξεις των άρθρων 78-105 του Α.Κ.

Όλα αυτά που ρωτάς περιγράφονται αναλυτικά στις παραπάνω διατάξεις, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα για το τι,ποιος και γιατί κατά τη σύσταση του σωματείου.

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Δε γνώριζα καν το avforum.

Έψαχνα για πικάπ, μπήκα εδώ, ρώτησα, μου άρεσε το παρεϊστικο κλίμα (δεν το έχω δει αυτό σε άλλο forum) και έμεινα. Μέχρι που κόλλησα το μικρόβιο και αγόρασα βιβλίο περί κυκλωμάτων για να μάθω να "χεριάζω" μηχανάκια.

Αν δεν υπήρχαν οι κατηγορίες software και cafe όμως δε νομίζω να είχα μείνει.

Υποστηρίζω τη μη κατάργηση της, αν όμως δεν καταλάβουμε ότι όλοι αποτελούμε μέρος του φόρουμ και δεν κοιτάξουμε να το προσέξουμε, το χάσαμε το παιχνίδι.
Φυσικά δε μπορούμε να προκαλούμε και να γράφουμε ό,τι μας καπνίσει εδώ μέσα, κρυμμένοι από την ανωνυμία του internet. Κι αν κάποιος προκαλεί με τα γραπτά του, αγνοήστε τον! Παράλληλα όμως δείξτε ορισμένοι και μια κάποια ανοχή! Δε γίνεται να μας προσβάλλει το παραμικρό εδώ μέσα και να προκαλούμε συνεχώς την επέμβαση της διαχείρισης. Είναι κι αυτοί άνθρωποι κι έχουνε και ζωές να ζήσουν.
Μεγάλη κουβέντα φίλε μου...άργησα αλλά το κατάλαβα....