Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Υ.Γ. 2 . Σε ποιον ανηκει το AVCLUB? Ποιος εχει την εξουσια? Πως την πηρε? Με τι δικαιωμα παιρνει αποφασεις?

Δεν είναι δικό μου το AV Club, και επομένως δεν με ενδιαφέρει πώς θα είναι, αφού δεν έχω ούτε δυνατότητα να καθορίσω, τί είναι, και τί δεν είναι. Τουλάχιστον όμως, αυτοί που έχουν λόγο επί της παρουσίας του, αν θέλουν, αν δεν βαριούνται, αν τους το επιτρέπει το αφεντικό, το ζώδιό τους, ο καιρός, η πολιτική συγκυρία, ή ο ίδιος ο Θεός, θα ήταν σκόπιμο να μην ξανακάνουν γαργάρα αυτό που ερωτά ο κ. Σωκρατίδης. Ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του domain· ποιος πληρώνει, βρε αδερφέ.

Στο κάτω της γραφής, πάρτε το και τελείως ανταγωνιστικά: Τα άλλα δύο fora, το AVSite και το ACA, λειτουργούν καθαρά και ξάστερα, χωρίς να ίπταται από πάνω τους αυτή η νεφελώδης κατάσταση. Ούτε σύλλογοι, ούτε club, ούτε θα δούμε, ούτε αρχαιρεσίες, ούτε μα και μου. Αφήστε τα δικηγορίστικα, και πείτε το απλά, είμαστε αυτοί, για αυτό πληρώνει αυτός, για τον server πληρώνει ο άλλος, και οι υπόλοιποι είναι έτσι και έτσι. Τόσο κακό είναι;

Έχω πραγματικά κουραστεί με τις ανούσιες ερωτήσεις επί ερωτήσεων, αλήθεια σε ποιόν ?

Ξεκαθαρίζω λοιπόν ορισμένα πράγματα:

1. Υπεύθυνος για ότι γίνεται στο avclub είμαι εγώ (άσχετα αν υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις).
2. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του σωματείου είμαι πάλι εγώ και για την όποια καθηστέρηση επίσης.
3. Ανακοινώσεις θα κάνω όταν νομίζω ότι πρέπει και έχω κάτι να ανακοινώσω και όχι όταν με "διατάζει" ο "λαός"
4. Όποιος ανυπόμονος θέλει ή νομίζει ότι υπάρχει κάτι να μάθει ας με πάρει τηλέφωνο (το έχω δώσει δεκάδες φορές)
5. Όλοι οι απρόσωποι χαρακτηρισμοί προς τη διοίκηση για μένα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ και αναφέρονται ΟΛΟΙ στο άτομο μου. Αυτό το λέω για να δείτε πόσοι με βρίζουν και πόσα καλά λόγια ανέχομαι.

Για όποια άλλη διευκρίνηση θέλετε κατ' ιδίαν

Ευχαριστώ

Και από τη δική μου πλευρά γιά όσους βιάζονται να´"δώσουν" ονόματα.
Οι πρόσφατες αποφάσεις γιά τις οποίες μιλάτε πάρθηκαν συλλογικά μετά από ψηφοφορία.

Με τον ίδιο τρόπο προχωράει και θα ολοκληρωθεί η δημιουργία του σωματείου.

Κάθε Σάββατο το ίδιο βιολί....

(και μάλιστα απο ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στους διαχειριστές.....)

tn_gallery_43503_395_3191.jpg

Κατά καιρούς έχω γράψει την άποψή μου για το forum. Προτιμώ ένα εξειδικευμένο φορουμ για ήχο και εικόνα. Η κατηγορία Διάφορα ή Χωρίς Όρια ή Cafe, να υπάρχει αλλά με θεματολογία που δεν προκαλεί προστριβές ή αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών. Να ασχολείται με θέματα κοινώς αποδεκτά και όχι με πολιτικά, συντεχνιακά και φυσικά θέματα που προκαλούν το κοινό αίσθημα. Δεν ξέρω αν αυτό ονομάζεται αποστειρωμένο ή οξυζενέ, πιστεύω όμως ότι όποιος θέλει να βγάλει τα εσώψυχά του, τις πολιτικές του τοποθετήσεις, τα συντεχνιακά του κλπ ας πάει στον κατάλληλο τόπο να το κάνει.
Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει κυρίως ο ήχος και η μουσική. Η κατηγορία μουσική τώρα είναι στα πάνω της, εύγε. Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για τις κατηγορίες hi-end, hi-fi και diy, και σκέφτομαι και λέω μήπως η αιτία που η cafe τραβάει το ενδιαφέρον είναι ότι έπεσε το ενδιαφέρον απο τις παραπάνω κατηγορίες; Πως αλλοιώς εξηγείται σήμερα 24/2/07 10:27, να έχει η cafe 34,277 θεάσεις και η ομάδα Ηχος να έχει συνολικά 16403 και η εικόνα γενικά 32929;
Απο τη άλλη βέβαια η συμμετοχή μου στο forum, δεν είναι υποχρεωτική αλλά προααιρετική. Επίσης ικανοποιεί ανάγκες hobby και όχι επαγγελματικές, οικογενειακές ή εν τοιαύτει περιπτώσει βασικές ανάγκες αλλά πολυτελείας. Οπότε έχω την πολυτέλεια να διαλέξω
πιό με ικανοποιεί και που θα αφιερώσω τον χρόνο μου για την ενημέρωσή μου, που είναι και λιγοστός.
Αυτή είναι η άποψή μου για το πως θέλω το φορουμ.

Last edited:
εγω παλι θα πω οτι μια παρεα ειμαστε ολοι χωρις εξαιρεση και ας μην τρωγομαστε μεταξυ μας......

γιατι αυτος που χανει στο τελος δεν ειμαστε εμεις αλλα το club μας..

Ανεξάρτητο από δευσμεύσεις νέων κανονισμών, αλλά όχι και ασύδοτο.
Δυστυχώς μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων-μελών δεν έχει τις πολύ ειδικές γνώσεις που ίσως θα απαιτούντο, δεν μπορεί να έχει γνώση επί παντός επιστητού, στα καλώς κείμενα του Audio - Visual, ωστόσο όμως στήριξε στα δύσκολα χρόνια το AVFORUM, αλλα & AVCLUB, ώστε να ορθοποδήσει.
Βασίλη Σωκρατίδη, σε θυμάμαι που γράφαμαι μαζί στο AVFORUM, έβαλες πράγματι δύσκολα.
Κανονικά μια τέτοια προσπάθεια έπρεπε να ξεκινήσει από την Διαχειριστική Ομάδα ( οκ Στέργιο και Larry, δεν σα υποβιβάζω ) και όχι από από απλά μέλη

Δυστυχώς δεν μπορώ να πώ το ίδιο και για τις κατηγορίες hi-end, hi-fi και diy, και σκέφτομαι και λέω μήπως η αιτία που η cafe τραβάει το ενδιαφέρον είναι ότι έπεσε το ενδιαφέρον απο τις παραπάνω κατηγορίες; Πως αλλοιώς εξηγείται σήμερα 24/2/07 10:27, να έχει η cafe 34,277 θεάσεις και η ομάδα Ηχος να έχει συνολικά 16403 και η εικόνα γενικά 32929

εξηγειται πολυ απλα :οι περισσοτεροι οπως και εγω δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζουμε καθε μερα ηχεια και παραμενουμε πιστοι στο avclub λογω του παρειστικου κλιματος που γινεται πιο ευκολα αντιληπτο σε κατηγοριες οπως η cafe.

πιστεύω όμως ότι όποιος θέλει να βγάλει τα εσώψυχά του, τις πολιτικές του τοποθετήσεις, τα συντεχνιακά του κλπ ας πάει στον κατάλληλο τόπο να το κάνει: και ποιος ειναι ο καταλληλος τοπος και ποιος θα το κρινει αυτο ? και γιατι να μην συνυπαρχει αυτη η κατηγοριουλα με τα βγαλμενα απο τη ζωη θεματακια ?που το προβλημα ? να τις βγαλετε τοτε ολες τις κατηγοριες ...και την cafe και την photo gallery (η μαλλον μονο τα διαφορα και τα ωραιοτατα ταξιδια στο εξωτερικο ..μπορειτε να αφησετε τιs photo των συστηματων σας) και να κανετε μονο reviews ενισχυτων των 3000+ε

Και να τόλεγε και καποιος που δεν συμμετέχει στην καφέ θα το καταλαβαίναμε πιό ευκολα-και απολύτως σεβαστό θα ήταν φυσικά-.Αλλά μια ματιά στα posts θα πείσει περί του αντιθέτου.................

και ποιος ειναι ο καταλληλος τοπος και ποιος θα το κρινει αυτο ? και γιατι να μην συνυπαρχει αυτη η κατηγοριουλα με τα βγαλμενα απο τη ζωη θεματακια ?που το προβλημα ? να τις βγαλετε τοτε ολες τις κατηγοριες ...και την cafe και την photo gallery (η μαλλον μονο τα διαφορα και τα ωραιοτατα ταξιδια στο εξωτερικο ..μπορειτε να αφησετε τιs photo των συστηματων σας) και να κανετε μονο reviews ενισχυτων των 3000+ε

εσυ φιλε μου βρισκεις τον τοπο αυτον καταλληλο να αναλυονται συντεχνιακα και πολιτοκισυζητησεις σε βαθος? καλο ειναι να υπαρχουν θεματα πολλα και διαφορα αλλα δεν νομιζω σε ορισμενα απο αυτα τα θεματα να αξιζει η αναλυση σε βαθος και η εξηγηση ειναι απλη..το ονομα του club ειναι av..

(συζητηση κανουμε, μην μου παρεξηγηθεις:ernaehrung004: )

Έχω πραγματικά κουραστεί με τις ανούσιες ερωτήσεις επί ερωτήσεων, αλήθεια σε ποιόν ?

Ξεκαθαρίζω λοιπόν ορισμένα πράγματα:

1. Υπεύθυνος για ότι γίνεται στο avclub είμαι εγώ (άσχετα αν υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις).
2. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του σωματείου είμαι πάλι εγώ και για την όποια καθηστέρηση επίσης.
3. Ανακοινώσεις θα κάνω όταν νομίζω ότι πρέπει και έχω κάτι να ανακοινώσω και όχι όταν με "διατάζει" ο "λαός"
4. Όποιος ανυπόμονος θέλει ή νομίζει ότι υπάρχει κάτι να μάθει ας με πάρει τηλέφωνο (το έχω δώσει δεκάδες φορές)
5. Όλοι οι απρόσωποι χαρακτηρισμοί προς τη διοίκηση για μένα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ και αναφέρονται ΟΛΟΙ στο άτομο μου. Αυτό το λέω για να δείτε πόσοι με βρίζουν και πόσα καλά λόγια ανέχομαι.

Για όποια άλλη διευκρίνηση θέλετε κατ' ιδίαν

Ευχαριστώ

Όπερ έδει δείξαι...

Να καταργηθεί και η μουσική(αυτή και εάν έχει κοινωνικοπολιτικά στοιχεία).
Kαθώς και η θαυμάσια κατηγορία περί Ντι ΒΙ Ντί.
Η τελευταία ταινία τού Κεν Λοουτς για παράδειγμα που συζητείται εκεί είναι κατ´εξοχήν πολιτκή και μάλιστα αριστερών τάσεων:7SFGSFG:

Επίσης θάχε πολύ μεγάλο ενδιαφερον αν δούμε στις 62 σελίδες τής καφέ πόσα ειναι τα πολιτικά θεματα,ετσι για να εκπέσει εντελώς και αυτός ο υποκριτικός ισχυρισμός.
Εκτός εάν και η διαματρυρία για την άγρια σφαγή τών δελφινιών θεωρείται πολιτική.

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Να καταργηθεί και η μουσική(αυτή και εάν έχει κοινωνικοπολιτικά στοιχεία).
Kαθώς και η θαυμάσια κατηγορία περί Ντι ΒΙ Ντί.
Η τελευταία ταινία τού Κεν Λοουτς για παράδειγμα που συζητείται εκεί είναι κατ´εξοχήν πολιτκή και μάλιστα αριστερών τάσεων:7SFGSFG:

να μην καταργηθει απολυτως τιποτα!!! απλα να υπαρχει ενα μετρο βρε αδερφε..

Λοιπόν εγώ διαλέγω το (b). Θέλω avclub με αλατοπίπερο. Τα σχόλια του τύπου "δεν μπορεί η καφέ να έχει 153 χιλιάδες ποστ όταν η Hi-end έχει 10", είναι σε μια λογική τελείως μπακαλίστικη. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί η cafe έχει τα ποστ που έχει; Ποιος ποστάρει εκεί; Ποιος διαβάζει; Το προβλημα στην καφέ είναι το περιεχόμενο τελικά ή το γεγονός ότι κάνει νούμερα που κάποιοι θα θέλανε να κάνουν άλλες κατηγορίες (και γιατί άραγε); Και ποιος εγγυάται ότι τα νούμερα αυτά θα γίνουν στις άλλες κατηγορίες; Λες και μπαίνουμε εδώ για να γράψουμε με πλαφόν. Αν δω ένα θέμα που θα μου κινήσει το ενδιαφέρον θα μπω θα διαβάσω και αν έχω να πω κάτι θα το πω. Το ότι δεν με ενδιαφέρει το home cinema και γενικά τα περισσότερα consumer προϊόντα που βρισκουμε στη θεματολογία AV του forum, είναι δικό μου θέμα και όχι του forum.

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

σπυρο μου αν αναφερεσαι σε εμενα μαλλον με παρεξηγησες αυτο που εγραψα..:frown: :frown:

Δημήτρη μαζί σου εναντίον τών προσβλητικών χαρακτηρισμών.Ομως μπορώ να κρίνω ένα δημόσιο πρόσωπο για κάθε δραστηριότητά του.Και αυτό μου το επιτρέπει ο νόμος.
Π.Χ απαγορευεται να γράψω οτι ο τάδε πολιτκός ειναι πράκτορας,αλλά μπορώ να γράψω οτι οι πολιτικές του θέσεις εξυπηρετούν τον Καντάφι(λεμε τώρα).
Yπάρχει και απόφαση τού Αρείου Πάγου γι´αυτό.