Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Δημήτρη μαζί σου εναντίον τών προσβλητικών χαρακτηρισμών.Ομως μπορώ να κρίνω ένα δημόσιο πρόσωπο για κάθε δραστηριότητά του.Και αυτό μου το επιτρέπει ο νόμος.
Π.Χ απαγορευεται να γράψω οτι ο τάδε πολιτκός ειναι πράκτορας,αλλά μπορώ να γράψω οτι οι πολιτικές του θέσεις εξυπηρετούν τον Καντάφι(λεμε τώρα).
Yπάρχει και απόφαση τού Αρείου Πάγου γι´αυτό.

με μια λεξη θα πω οτι συμφωνουμε.....

εσυ φιλε μου βρισκεις τον τοπο αυτον καταλληλο να αναλυονται συντεχνιακα και πολιτοκισυζητησεις σε βαθος? καλο ειναι να υπαρχουν θεματα πολλα και διαφορα αλλα δεν νομιζω σε ορισμενα απο αυτα τα θεματα να αξιζει η αναλυση σε βαθος και η εξηγηση ειναι απλη..το ονομα του club ειναι av..

ναι το πιστευω....δεν ειναι αναγκη να γινονται πολιτικες συζητησεις απαραδεκτων κομματικων προεκτασεων αλλα ναι δεν βρισκω το λογω ναι μην υπαρχουν κοινωνικα και πολιτικα θεματα που μας αφορουν ολους και προσφερονται και για ωραιοτατο διαλογο....

εγω το avclub το εμαθα ψαχνοντας για ηχεια μεσω του google ..ωραια τα αγορασα και για τα επομενα χρονια ..πολλα χρονια...με αυτα τα ηχεια θα παραμεινω ...
αλλα παρολα αυτα δε υπαρχει σχεδον μια μερα απο τοτε που να μην εχω επισκεφτει το site εστω και για να ριξω μια ματια στα διαφορα θεματακια.....αυτο κατι λεει ετσι δεν ειναι >?

αραγε αν το site ηταν αυστηρα av με μοναδικες κατηγοριες audio hiend homecinema θα ειχε 2500 μελη οπως λετε ? και το κυριοτερο για ποσο θα παρεμεναν ενεργα μελη ?

γιατι να μην μεινουν οι κατηγοριες οπως εχουν και ο καθε διαχειρηστης να κανει τις δικες του βελτιωσεις και προσθηκες στη δικια του κατηγορια ?

θελει να βαλει περισσοτερα audio kai video reviews ?και εγω μαζι του !!..αλλα τι σχεση εχει αυτο με τις αλλες κατηγοριες ?
και οχι δεν παρεξηγω απλως φιλικη κουβεντουλα κανουμε και τα paste poy εκανα απο καποια μελη ηταν απλως για να αντιπαρατεθω στη αντιπαλη γνωμη...τιποτα προσωπικο με κανενα

ναι το πιστευω....δεν ειναι αναγκη να γινονται πολιτικες συζητησεις απαραδεκτων κομματικων προεκτασεων αλλα ναι δεν βρισκω το λογω ναι μην υπαρχουν κοινωνικα και πολιτικα θεματα που μας αφορουν ολους και προσφερονται και για ωραιοτατο διαλογο....

στα λογια μου ερχεσαι...εγω το ειπα λιγο διαφορετικα αλλα με το ιδιο νοημα..αναφερθηκα στο να μην καταργηθει τιποτα αλλα να υπαρχει το μετρο..:ernaehrung004: :ernaehrung004:

θα σε στεναχωρησω λιγο dimitris84 (:PP) αλλα δεν συμφωνω κυριως στο :αλλα δεν νομιζω σε ορισμενα απο αυτα τα θεματα να αξιζει η αναλυση σε βαθος και η εξηγηση ειναι απλη..το ονομα του club ειναι av..

ναι το ονομα ειναι av αλλα επειδη υπαρχουν πολλα παρα πολλα αξιολογα ατομα εδω μεσα με αποψη θα ηθελα μια κατηγορια οπου συζητουνται τα παντα (και κυριως πολιτικα γιατι οχι ?η πολιτικη δεν υπαρχει σε καθε δραστηριοτητα της ζωης μας ?) και μαλιστα να συζητουνται σε βαθος

και αυτη να ειναι μια κατηγορια ανεξαρτητη οπως η cafe

και μια που καποιος φιλος ανεφερε το avsite kai το aca το avsite δεν εχει την κατηγορια ¨διχως ορια και θεμα ¨¨ ???????

γιατι τοση φασαρια με την κατηγορια cafe..δεν μπορω να καταλαβω.....

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Λοιπόν εγώ διαλέγω το (b). Θέλω avclub με αλατοπίπερο. Τα σχόλια του τύπου "δεν μπορεί η καφέ να έχει 153 χιλιάδες ποστ όταν η Hi-end έχει 10", είναι σε μια λογική τελείως μπακαλίστικη. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί η cafe έχει τα ποστ που έχει; Ποιος ποστάρει εκεί; Ποιος διαβάζει; Το προβλημα στην καφέ είναι το περιεχόμενο τελικά ή το γεγονός ότι κάνει νούμερα που κάποιοι θα θέλανε να κάνουν άλλες κατηγορίες (και γιατί άραγε); Και ποιος εγγυάται ότι τα νούμερα αυτά θα γίνουν στις άλλες κατηγορίες; Λες και μπαίνουμε εδώ για να γράψουμε με πλαφόν. Αν δω ένα θέμα που θα μου κινήσει το ενδιαφέρον θα μπω θα διαβάσω και αν έχω να πω κάτι θα το πω. Το ότι δεν με ενδιαφέρει το home cinema και γενικά τα περισσότερα consumer προϊόντα που βρισκουμε στη θεματολογία AV του forum, είναι δικό μου θέμα και όχι του forum.

Και κάτι άλλο που επιβεβαιώνει την γνώμη σου.Για να ανοίξω μιά παρουσιαση ενός έργου σε ενα μουσικό thread χρειάζομαι τουλάχιστον 3-4 ώρες προεργασίας.
Ειναι δυνατόν να συγκριθεί ο κόπος που καταβάλλω εκεί με τα διαφορα posts που γράφω στην καφέ???Πώς ειναι δυνατόν να είναι ιδιος ο αριθμός posts στην μουσική και στην καφέ???

θα σε στεναχωρησω λιγο dimitris84 (:PP) αλλα δεν συμφωνω κυριως στο :αλλα δεν νομιζω σε ορισμενα απο αυτα τα θεματα να αξιζει η αναλυση σε βαθος και η εξηγηση ειναι απλη..το ονομα του club ειναι av..

ναι το ονομα ειναι av αλλα επειδη υπαρχουν πολλα παρα πολλα αξιολογα ατομα εδω μεσα με αποψη θα ηθελα μια κατηγορια οπου συζητουνται τα παντα (και κυριως πολιτικα γιατι οχι ?η πολιτικη δεν υπαρχει σε καθε δραστηριοτητα της ζωης μας ?) και μαλιστα να συζητουνται σε βαθος

και αυτη να ειναι μια κατηγορια ανεξαρτητη οπως η cafe

και μια που καποιος φιλος ανεφερε το avsite kai το aca το avsite δεν εχει την κατηγορια ¨διχως ορια και θεμα ¨¨ ???????

γιατι τοση φασαρια με την κατηγορια cafe..δεν μπορω να καταλαβω.....

ok λοιπον!! διαφωνουμε στο ''βαθος''

σεβαστη η καθε αποψη -bye-

Άντε πάλι....
Προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός ρε παιδιά; Μια χαρά είναι το club.
Tα 2500 χιλιάδες μέλη που μπήκαν εδώ μέσα και έμειναν, έμειναν επειδή εδώ βρήκαν μια μεγάλη παρέα, επειδή γουστάρουν κι επειδή περνάνε ωραία.
Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;
Να καταργήσουμε την cafe; Γιατί; Επειδή πάει καλά; Δηλαδή αντί να δούμε πώς θα ανεβάσουμε τις υπόλοιπες κατηγορίες καταργούμε αυτές που πάνε καλά; Τι είδους λογική είναι αυτή;
Ωραία, είμαστε AVclub. Καί λοιπόν; Μήπως να φορέσουμε και γραβάτα πρίν μπούμε;
Μην ξεχνάτε οτι πάνω απ' όλα είμαστε παρέα..
Από τεχνικά στοιχεία και reviews το διαδύκτιο είναι τίγκα. Βρίσκεις ότι θές οποιαδήποτε στιγμή το θές.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η διαφορετικότητά μας από τα άλλα sites, αυτό το παρεϊστικο που υπάρχει εδώ να μπορούμε δηλαδή να λέμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Τώρα αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα ας βρούμε ένα τρόπο να το λύσουμε όχι να το καταργήσουμε.
Αντιλαμβάνομαι οτι πολλές φορές αυτή η ελευθερία, που μερικές φορές είναι αλήθεια οτι φτάνει μέχρι τα όρια της ελευθεριότητας, κάποια στιγμή πρέπει, αν όχι να εξαλειφθεί, τουλάχιστον να περιοριστεί στο ελάχιστο.
Κι αυτό είναι ευθύνη όλων μας. Είτε είμαστε διαχειριστές είτε απλά μέλη. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολο, το αντίθετο μάλιστα.
Η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι οτι θα πρέπει όλοι μας, αν βέβαια θέλουμε το Avclub να συνεχίσει, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό.
Κι επειδή "μονός καυγάς δεν γίνεται", και είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι αυτό,πιστεύω οτι σε πρώτη φάση ορισμένοι απο εμάς θα πρέπει να μην είμαστε υπέρ το δέον επικριτικοί και επιθετικοί απένατι στους διαχειριστές όταν κάτι δεν μας αρέσει. Τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν και, επειδή το γνωρίζω από πρώτο χέρι, δεν είναι καθόλου εύκολο.
Ας προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε, η κόντρα και η ειρωνεία δεν βοηθάνε και πάρα πολύ.
Τώρα για τους διαχειριστές θα πρότεινα κι αυτοί με τη σειρά τους να είναι λίγο πιο διαλακτικοί πιό ευέλικτοι ίσως και λιγότερο αυταρχικοί. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά αν ήταν εύκολο δεν θα υπήρχε λόγος να επιλέγονται οι διαχειριστές.
Ο διαχειριστής δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο, έχει κάποια δουλειά να κάνει και θα πρέπει να την κάνει. Αν δεν μπορεί επειδή έχει κουραστεί ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ας το πεί κι ας αντικατασταθεί. Η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός.
Κάποιες κατηγορίες για να ανέβουν χρειάζονται βοήθεια από αυτούς που έχουν την ευθύνη τους. Αν περιμένουμε να ανέβουν κάποιες "νεκρές" κατηγορίες καταργώντας την cafe τότε "ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε".
Στο χωριό μου λένε οτι "Άν το "σπίτι" δεν πάει καλά δεν αλλάζουν τα κρεβάτια, τα "κορίτσια" αλλάζουν".

Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν στεναχώρησα κάποιους, από ενδιαφέρον γι αυτό το χώρο το έκανα.
Καληνύχτα σας.

Σπύρο, πιστεύω ότι μπορείς να ξεχωρίσεις την πολιτική κουβέντα που γίνεται για μια ταινία και την πολιτική κουβένα που έγινε για την απεργία των δασκάλων, με ανάρτηση των σεντονιών συγκεκριμένης πολιτικής τοποθέτησης και με δημοσιεύσεις ... έκρηξη αυταρχισμού του πρωθυπουργού... η δεξιά βλάπτει σοβαρά την παιδεία, και με δημοσιεύσεις του κάθε περιθωριακού δάσκαλου. Το ένα θέμα είναι για συζήτηση και το άλλο για πρόκληση.
Η συμμετοχή μου εκτείνεται σε όλο το φορουμ, γιαυτό θέλω να αποφεύγω θέματα που προκαλούν. Τις αντιπαραθέσεις τις έχω όλη μέρα στην δουλειά μου, εδώ θέλω να μπαίνω και να ηρεμώ εμπλουτίζοντας τις γνώσεις μου γύρω απο το hobby, και όχι να σκέφτομαι ότι άμα πάρει ο δημόσιος αύξηση εγώ θα την πληρώσω πάλι την νύφη.
Οσο για τα δελφίνια η ένστασή μου δεν ήταν για την σφαγή, αλλά γιατί θα πρέπει εγώ να ντρέπομαι;
Meletov, το hobby μας δεν είναι να αλλάζουμε συσκευές και να συζητάμαι μόνο γιαυτό. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορούμε να συζητάμε και να αλλάζουμε απόψεις για την ανάπτυξη, αλλαγές εμπειριών, και γενικά την πιο μεγάλη απόλαυση του hobby. Και επιτέλους δεν μπορούμε να ζήσουμε και λίγες στιγμές χωρίς πολιτική, πρέπει να την λουζώμαστε ακόμα και εδώ; αν την έχετε σε τόση εκτίμηση εσείς κάποιοι άλλοι δεν την έχουμε. Τώρα το ποιός είναι ο κατάλληλος τόπος βάλε το θέμα στο google και θα σου βγάλει πάμπολους τόπους για το κάθε θέμα, εδώ είναι για τον ήχο και την εικόνα.
Photis, μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν μίλησα για πλαφόν και άλλα τέτοια, αλλά αν σε ενδιαφέρει μόνο η cafe, σημαίνει ότι δεν σε ενδιαφέρει ο σκοπός του forum ή το forum δεν είναι αυτό που ευαγγελίζεται.

Last edited:
Βαγγέλη τόχουμε ξαναπεί ότι τα σεντόνια δεν βοήθησαν την κουβέντα,στην οποία αναφέρεσαι.Ομως η ίδια η συζήτηση είχε πολύ ενδιαφερον και σε αυτήν συνέβαλλες και εσύ με τις απόψεις σου.
Τα δελφίνια ήταν παράδειγμα,δεν σκεφτόμουν κάν την δική σου γνώμη οταν τόγραφα-άσε που συμφωνώ στην ουσία μαζί σου-.
Ομως και εσυ συμμετέχεις στο καφενείο περα απο το χόμπυ σου που είναι το Hi-Fi ή η μουσική.
Να συζητησουμε όσο θές το πώς θα προστατευσουμε την καφέ ναί,αλλά το να την καταργήσουμε όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό...

Να προτεινω κατι

Γιατι η διαχειρηση δεν κανει 1 Poll με διαφορες ερωτησεις.
Ας στηθει 1 ερωτηματολογιο με ερωτησεις που εχουν αμεση σχεση με ολα αυτα τα ερωτηματα που τυθονται οπως και πολλα αλλα θεματα που σιγουρα αφορουν την διαχειρηση και να κλειθουνε ολα τα μελη να απαντησουνε. 1 Pm σε ολους και μετα η διαχειρηση θα εχει μια εικονα το τι θελει ο κοσμος του club. Αλλωστε θεωρω οτι κατι τετοιο θα επρεπε να υπαρχει ουτοσιαλος στο club ασχετα με το ολλο θεμα που προεκυψε τελευταια. Η διαχειρηση χρειαζεται να κανε pollς καθε λιγο και λιγακι για να αντλει στοιχεια απο τα μελη του club. Ειναι ο καλυτερος τροπος αντλησης πληροφοριων. Τα μονα polls που εχω δει εδω μεσα ειναι για ταινιες και πολυ ωραια δεν λεω. Δεν θα επρεπε ομως η διαχειρηση μιας και πλεον το club μεγαλωσε να εχει μια εικονα αντικειμενικη και οχι οπως αποτειπωνεται απο 15-20 μελη???

Να προτεινω κατι

Γιατι η διαχειρηση δεν κανει 1 Poll με διαφορες ερωτησεις.
Ας στηθει 1 ερωτηματολογιο με ερωτησεις που εχουν αμεση σχεση με ολα αυτα τα ερωτηματα που τυθονται οπως και πολλα αλλα θεματα που σιγουρα αφορουν την διαχειρηση και να κλειθουνε ολα τα μελη να απαντησουνε. 1 Pm σε ολους και μετα η διαχειρηση θα εχει μια εικονα το τι θελει ο κοσμος του club. Αλλωστε θεωρω οτι κατι τετοιο θα επρεπε να υπαρχει ουτοσιαλος στο club ασχετα με το ολλο θεμα που προεκυψε τελευταια. Η διαχειρηση χρειαζεται να κανε pollς καθε λιγο και λιγακι για να αντλει στοιχεια απο τα μελη του club. Ειναι ο καλυτερος τροπος αντλησης πληροφοριων. Τα μονα polls που εχω δει εδω μεσα ειναι για ταινιες και πολυ ωραια δεν λεω. Δεν θα επρεπε ομως η διαχειρηση μιας και πλεον το club μεγαλωσε να εχει μια εικονα αντικειμενικη και οχι οπως αποτειπωνεται απο 15-20 μελη???

Αυτο ειναι κατι που θα επρεπε οπως εχω γραψει να ειναι απο τα αυτονοητα. Εκει δεν θα μιλαγε κανενας. Αρκει οι αποφασεις περι διαχειριστων, και "γραμμης" του φορουμ να ειναι πλειοψηφικες...

Μπορουμε ομως περα απο ολα αυτα να μαθουμε τις προσωπικες σκεψεις των μελων και των προσωρινων διαχειριστων? Γιατι οι διαχειριστες ειναι πολλοι και οι εδω διατυπωμενες αποψεις ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ απο εκεινους, πολυ... λιγες

Last edited:
Δηλαδή εγώ που είμαι και λίγο βραδύνους( και με συγχωρείτε γι αυτό έτσι γεννήθηκα ,ευτυχώς υπάρχουν φωστήρες υπεράριθμοι εδώ μέσα)καλούμαι να επιλέξω την κατάργηση της κατηγορίας ως έχει ?
ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ???

Δεν καταλαβαίνω σε τι θα ανέβαζε το πρεστίζ του club μας μια κλειδωματική και απαγορευτική πολιτική με ουσιαστικό αποτέλεσμα το delete της cafe..Sorry guys.

Μπορεί να έχω καεί εδώ μέσα,αλλά επουλώθηκα.Με βρίσανε αλλά ανταπέδωσα (χωρίς να σκεφτώ) αλλά πάλι συνυπάρχω με τους ίδιους φίλους και μη στον ίδιο χώρο αλώβητος.Πόσο πια να εκτραπούμε στην τελική? Μυαλό έχουμε ή βάζουμε (κανείς δεν είναι τέλειος) και προσπερνούμε τα κακώς "κείμενα".Δεν με χαλάνε τα αριστερά κατεβατά του Βαγγέλη όπως δεν με χάλασαν οι "εθνικιστικές" εξάρσεις του Videomix και που κακώς μπαναρίστικε γιατί όπως είπε και ο Μπάμπης: "Μονός καβγάς δεν γίνεται".
Μαθαίνω να συνυπάρχω με τους χομπίστες,ότι και αν πρεσβεύουν.Αν με χαλάσει κάτι θα το πώ ευθέως ,θα το προσπεράσω ίσως αλλά δεν θα επιτεθώ προσωπικά γιατί εκεί χάνεται το μέτρο.Η μαγκιά στην συνύπαρξη είναι η αποδοχή ή όχι πρώτα του εαυτού σου σε μια κοινωνία (φόρουμ) και μετά των άλλων.
Αλλιώς μπαίνεις στην γυάλα σαν τον Μάικλ Τζάκσον και απομονώνεσαι από το "πλήθος".
Μπορεί να μην μπαίνω συχνά στην εκτός/καφέ και να μην με αφορούν πολλά ποστ.Το ίδιο όμως συμβαίνει και με άλλες κατηγορίες.Να διαγράψω λοιπόν το DIY γιατί τα χέρια μου δεν πιάνουν ούτε σφυρί ?
Αυτή είναι η έννοια της ελευθερίας .Και τι είναι τελικά το politically correct ,πώς καθορίζεται και από ποιόν ?
Οχι..Προτιμώ μια ελεύθερη κατηγορία εκτόνωσης και ας με τσαντίζει και ας με πληγώνει.Αρκεί να μην προσβάλλω προσωπικά μέλος του φόρουμ και φυσικά το ίδιο προς εμέ.Αρκεί να είναι εκεί και να υπάρχει.Χωρίς δογματισμούς,χάρακες και τιμωρία στον πίνακα επειδή δεν ήξερα μάθημα..

Αα και κάτι ακόμα.´Πάντα προτιμούσα τα γλυκά και τα παχυντικά φαγητά (και ς το μετανοιώνω μετά ) από τα νερόβραστα ,υγειϊνά και light..

Το θέμα δεν ειναι εύκολο ,ούτε λυνεται με δημοψηφίσματα απο τα 2500 μέλη.Υπάρχουν πολλοί που δεν μπαίνουν κάν στην καφέ.Θα πρέπει να βρείς τα ποιοτικά τους στοιχεία.Π.χ.δεν μπαίνουν επειδή ενοχλούνται,δεν τούς αφορά,απλά την διαβαζουν χωρίς να ενοχλούνται.???
Eπίσης μπορεί κάποιος που δεν θέλει την κατηγορία να εγγράψει 100 γνωστούς του για να αλλαξει το αποτέλεσμα.Η να βγούν 300 άλλοι και να θεωρήσουν οτι πρεπει να καταργηθούν οι μικρές αγγελίες γιατί κατα την γνωμη τους συνιστούν εμπορική συναλλαγή.Τρεχα γυρευε δηλαδή.
Για μένα είναι σαφές οτι η Διαχειριστική Ομάδα έχει την ευθύνη να συντονίζει το φορουμ.Να το συντονίζει όμως και όχι να το διοικεί λές και είμαστε σε καθεστώς φεουδαρχίας όπου τα μέλη παίζουν τον ρόλο του αγρότη του Κιλελέρ(κάτι σαν τίς ταινίες του μακαριτη τού Κουρκουλου)Δεν λαμβάνω καθόλου υπ´οψιν ορισμενα που διάβασα παραπάνω περί καποιων αορίστων κριτηρίων που καποιος οριζεται απο κάποιους ως διαχειριστής.Oύτε τα διατάγματα............
Για μένα το ζήτημα είναι η εμπιστοσύνη .Και αυτή καλλιεργείται εκατέρωθεν.Εδώ όμως τον τελευταίο καιρό δεν ζητείται εμπιστοσυνη αλλά υποταγή.Και την ευθύνη για την καλλιέργεια τής εμπιστοσυνης την εχουν πρώτα οι κατέχοντες.Εάν ομως θεωρούν οτι συντονίζουν παρέα,έστω μεγάλη πολύχρωμη και διαφορετική παρέα.Εάν νομίζουν οτι διοικούν τάγμα χαλάει το γλυκό.
Το μυστηριώδες υφος η σιωπή και οι ξερές ανακοινώσεις απευθύνονται σε 15χρονα και όχι σε ενηλίκους.
Αρα δεν χρειάζεται κανένα δημοψήφισμα.Λιγότερος φόβος χρειάζεται και περισσότερη ευελιξία.
Και εάν είναι στοιχειωδώς ειλικρινεις θα πρεπει να παραδεχτούν και μιά φορά επιτέλους οτι στο εδώ club ελάχιστες φορές έχουν προκύψει ´δύσκολα θεματα´.Εάν βεβαια θέλουν να βλέπουν τι γινεται και δεν κρυβονται πίσω απο προσωπικούς φόβους,που εν πάσει περιπτώσει δεν αφορούν το club.

Η τοποθετηση μου ειναι πολυ απλη. Δεν ειπα οτι τα polls θα παρουνε τις αποφασεις για το αν θα κλεισουνε οι μικρες αγγελιες πχ. Οχι βεβαια. Η διαχειρηση θα ειναι αυτη που θα λαβει τις αποφασεις που χρειαζονται και οχι τα αποτελεσματα των polls.

Σπύρο σαφώς και δεν είμαι εναντίον της κατάργησης της cafe. Απλά να μην προκαλεί κανέναν.

Κ.Κυρίτση αυτό θα ήταν το ιδεατό.Ξέρετε όμως πόσο δύσκολο είναι...
Η πρόκληση δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει παντού,όπως ο πειρασμός.Εγώ μπορεί να προκληθώ κάλιστα στην Μουσική,στο DVD ,μέχρι και στο AVClub Radio.!
Δεν θα απαιτήσω το κλείσιμο της κάθε κατηγορίας.

Χωρίς καμμιά μομφή προς εσας μιας και παρακολουθώ τα γραπτά σας από πολύ καιρό.Μια απλή διαπίστωση κάνω.

Σπύρο σαφώς και δεν είμαι εναντίον της κατάργησης της cafe. Απλά να μην προκαλεί κανέναν.

Το να μην προκαλεί εντελώς είναι ανεδαφικό.Ας πούμε η συζήτηση για το blue sky δεν προκάλεσε ???Δημιουργήθηκαν πολλές αντεγκλήσεις.Ειχε όμως πολύ ενδιαφέρον.
Προκλητικό θεωρώ το να βγώ και να πώ ψηφίστε Λεβέντη,ας πούμε.
Στα άλλα έχω την εντύπωση πώς ο μέσος όρος που προκύπτει απο τίς συζητήσεις φέρνει μιά ισορροπία.
Εάν ,π.χ.,γράψω οτι ´οι κουκουλοφόροι συμβάλλουν στην δημοκρατία´,αυτό μπορεί να είναι προκλητικό και εντελώς άστοχο ,αλλά θα χαθεί μέσα στο σύνολο τών άλλων πιό μετριοπαθών γνωμών.Εκτός πιά εάν όλοι στρεψουμε το βλέμμα στην πρόκληση,που νομίζω οτι θα είναι λάθος.Ασε που θα ηρωοποιήσουμε και τον φεροντα μιά τέτοια γνώμη ....