Mά είναι γνωστό οτι ο Σωκρατίδης και ο υποφαινόμενος είμαστε βαλτοί´.Χαιρομαι που βρήκατε τούς ενόχους που δεν σάς αφήνουν να ασχοληθείτε με τις άλλες κατηγορίες.Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ,εγώ ´ομολογώ´:Moυ χαρίζουνε δωρεάν ντι βι ντί απο άλλα site για να διαφωνώ εδώ.
Χαίρομαι επίσης που αρχίσανε και οι ψυχολογικές ερμηνείες,μόνον που ,δυστυχώς κινούνται γύρο στην τρίτη δημοτικού.
Μπά.Μονίμως διαβάζω περί τού ηρωϊσμού ορισμένων διαχειριστών -ορισμένων λίγων ευτυχώς,που όμως διαμορφώνουν το κλίμα-που θυσιάζουν την ζωή τους για το club και γουστάρουν χειροκρότημα.
Δυστυχώς δεν περίμενα μεγαλύτερη εμβάθυνση απο τον Κύριο Σωτηρόπουλο.Μονον κυνήγι μαγισσών περίμενα και βεβαια με δικαιώνει.Οσο λαϊκισμό και προσβολές να χρησιμοποιήσει δεν πρόκειται αυτό να σταθεί εμπόδιο στήν έκφραση τής γνώμης μου.
Υ.Γ
Ακομα και ο πρωθυπουργός της χώρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχονται την κριτική και τίς γελοιογραφίες.
Ο Λουδοβίκος αποτελεί λοιπόν μιά ´γελοιογράφηση´τής κατάστασης κατά την γνώμη μου μετά τα διατάγματα και τίς διακηρύξεις.Ειναι αυτό που λέμε κριτική μέσω της εικόνας ,όπως υποθέτω γνωρίζει ο ΚυριοςΣωτηρόπουλος,ως δημοκρατικός πολίτης αυτής τής χώρας .
Αουτς! Πρεπει αθελα μου να χτυπησα καποιο σου νευρο, Σπυρο!
Κανενας δεν σε κατηγορησε για βαλτό (ποσο μαλλον τον Βασιλη που ειναι και φιλος) και φυσικα δεν τιθεται θεμα κυνηγιου μαγισσων! Μονος σου τα λες αυτα, μην βαζεις λογια στο στομα αλλων..
Οταν εκσφεντονιζεις ειρωνιες και κακοπροαιρετα κατηγορεις καλοπροαιρετους ανθρωπους ως "φασιστες", ειναι αναμενομενο οτι καποια στιγμη θα υποχρεωθεις να ακουσεις και την αντιθετη αποψη η οποια φυσικα θα σε ενοχλησει, οπερ εγενετο..