Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Mά είναι γνωστό οτι ο Σωκρατίδης και ο υποφαινόμενος είμαστε βαλτοί´.Χαιρομαι που βρήκατε τούς ενόχους που δεν σάς αφήνουν να ασχοληθείτε με τις άλλες κατηγορίες.Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ,εγώ ´ομολογώ´:Moυ χαρίζουνε δωρεάν ντι βι ντί απο άλλα site για να διαφωνώ εδώ.
Χαίρομαι επίσης που αρχίσανε και οι ψυχολογικές ερμηνείες,μόνον που ,δυστυχώς κινούνται γύρο στην τρίτη δημοτικού.
Μπά.Μονίμως διαβάζω περί τού ηρωϊσμού ορισμένων διαχειριστών -ορισμένων λίγων ευτυχώς,που όμως διαμορφώνουν το κλίμα-που θυσιάζουν την ζωή τους για το club και γουστάρουν χειροκρότημα.
Δυστυχώς δεν περίμενα μεγαλύτερη εμβάθυνση απο τον Κύριο Σωτηρόπουλο.Μονον κυνήγι μαγισσών περίμενα και βεβαια με δικαιώνει.Οσο λαϊκισμό και προσβολές να χρησιμοποιήσει δεν πρόκειται αυτό να σταθεί εμπόδιο στήν έκφραση τής γνώμης μου.
Υ.Γ
Ακομα και ο πρωθυπουργός της χώρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχονται την κριτική και τίς γελοιογραφίες.
Ο Λουδοβίκος αποτελεί λοιπόν μιά ´γελοιογράφηση´τής κατάστασης κατά την γνώμη μου μετά τα διατάγματα και τίς διακηρύξεις.Ειναι αυτό που λέμε κριτική μέσω της εικόνας ,όπως υποθέτω γνωρίζει ο ΚυριοςΣωτηρόπουλος,ως δημοκρατικός πολίτης αυτής τής χώρας .

Αουτς! Πρεπει αθελα μου να χτυπησα καποιο σου νευρο, Σπυρο!
Κανενας δεν σε κατηγορησε για βαλτό (ποσο μαλλον τον Βασιλη που ειναι και φιλος) και φυσικα δεν τιθεται θεμα κυνηγιου μαγισσων! Μονος σου τα λες αυτα, μην βαζεις λογια στο στομα αλλων..
Οταν εκσφεντονιζεις ειρωνιες και κακοπροαιρετα κατηγορεις καλοπροαιρετους ανθρωπους ως "φασιστες", ειναι αναμενομενο οτι καποια στιγμη θα υποχρεωθεις να ακουσεις και την αντιθετη αποψη η οποια φυσικα θα σε ενοχλησει, οπερ εγενετο..

Ειλικρινά δεν θέλω να μετεξελιχτεί η κουβέντα σε προσωπική διαμάχη γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Τώρα ποιός άγγιξε ποιανού ,ας το αφήσουμε καλύτερα.
Πάντως ίσως θαπρεπε να γινεται και καμιά αυτοκριτική για ορισμένα κλειδώματα,σε Threads που αφορούν στον κανονισμό λειτουργίας,επειδή οι διαχειριστές λείπουν σε ´ταξίδι για δουλειά´.Και μάλιστα όταν καπελώνονται ´χαλαρά´οι διαχειριστές τής συγκεκριμένης κατηγορίας,απο άλλους.
Ουδέποτε μίλησα για ´φασίστες´.Μιλησα για λογοκριτική και ´φασιστική συμπεριφορά´σε συγκεκριμένο thread.Nα μην βαζουμε στούς άλλους λόγια που δεν ειπώθηκαν.Αλλο συγκεκριμένη συμπεριφορά,σε συγκεκριμένη κατάσταση και άλλο το ´φασίστες´.Μαλλον μπερδευεις τα threads που κλειδώθηκαν τώρα τελευταία,πάντα καλοπροαίρετα φυσικά.

Η "προκληση" (αν και διαφωνω με τον ορο) θα κανει αυτο τον "τοπο" να αλλαξει προς το καλυτερο. Ας ακουσετε και καποιες αλλες γνωμες. Τωρα, μπορει να εχει ενοχληθει η Διαχειριστικη ομαδα. Ε, δεν πειραζει. Εχετε "σκαψει και εσεις τον λακο σας" ολιγον με τις κινησεις σας. Η κινδυνολογια δεν οδηγει πουθενα.

Αληθεια, πιστευουν τα μελη οτι προκαλω? Για να μας πουνε τη γνωμη τους ΜΑΖΙ με το τι προτιμουν για το AVCLUB...

εγω πιστευω δεν προκαλεις !!

απλα εχω βαρεθει το ιδιο θεμα σε αλλο ποστ καθε φορα ...

to σαιτ το προτιμω ετσι οπως ηταν και ειναι !!
ουτε αποστειρωμενο ουτε μπατε ... αλεστε !!!

Ειλικρινά δεν θέλω να μετεξελιχτεί η κουβέντα σε προσωπική διαμάχη γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
Τώρα ποιός άγγιξε ποιανού ,ας το αφήσουμε καλύτερα.
Πάντως ίσως θαπρεπε να γινεται και καμιά αυτοκριτική για ορισμένα κλειδώματα,σε Threads που αφορούν στον κανονισμό λειτουργίας,επειδή οι διαχειριστές λείπουν σε ´ταξίδι για δουλειά´.Και μάλιστα όταν καπελώνονται ´χαλαρά´οι διαχειριστές τής συγκεκριμένης κατηγορίας,απο άλλους.
Ουδέποτε μίλησα για ´φασίστες´.Μιλησα για λογοκριτική και ´φασιστική συμπεριφορά´σε συγκεκριμένο thread.Nα μην βαζουμε στούς άλλους λόγια που δεν ειπώθηκαν.Αλλο συγκεκριμένη συμπεριφορά,σε συγκεκριμένη κατάσταση και άλλο το ´φασίστες´.Μαλλον μπερδευεις τα threads που κλειδώθηκαν τώρα τελευταία,πάντα καλοπροαίρετα φυσικά.

Οκ, ας προχωρησουμε λοιπον.
For the record, οπως ειπε και ο Κακαλιος, δεν τεθηκε ποτε θεμα καταργησης της εκτος στην διαχειριστικη ομαδα.
Μιας που ανοιξε η κουβεντα, θα με ενδιαφερε να ακουσω και νεες φωνες μελων, που ισως αποφευγουν να τοποθετηθουν για να μην βρεθουν εν μεσω ανεμοστροβιλου..

Αν δεν τεθηκε θεμα καταργησης, τοτε καποιο ευφανταστοι και κακοπιστοι δημιουργουν θεμα εκει που δεν υπαρχει, η μηπως υπαρχει θεμα? Λυπαμαι που το λεω,αλλα αυτη η τακτικη μου θυμιζει κυβερντητικη πολιτικη,βαζουμε καποιο να πει κατι <τυχαια> και μετραμε τις αντιδρασεις

η εκτος ουτε αλλαξε ουτε θα αλλαξει το κουρασατε
μπηκαν κανονες οπως υπαρχουν παντου ουτε αποστειρωση ουτε επιχείρηση λευκα χερια ουτε cleaners και αλλα χαζα
την περιφρουρηση της εκτος την εχουν αναλαβει τα ιδια τα μελη χρονια τωρα απλως ανεβηκαν κaποια εxtras που δυναμωνουν απλως τα επιχειρηματα απεναντι σε καποιους που ισως θελουν να κανουν κακο μεχρι στιγμης βεβαια ουτε ενας δεν εχει βρεθει να το κανει αλλα δεν ειναι κακο να προνοεις
ειχε τοποθετηθει και ο Δημητρης Παναγιωτιδης πανω σε αυτο την προηγουμενη βδομαδα

επισης Βασιλη και Σπυρο και υπολοιπα μελη θα θελατε να τα πουμε απο κοντα ωστε να μην αναλώνουμε και της λιγες ωρες ξεκούρασης της Κυριακής σε τέτοια θέματα?

ορίστε μέρα και ώρα

Το ζητουμενο ειναι να πουνε τα μελη την γνωμη τους. Η δικη μου θεση ειναι γνωστη εδω και καιρο.

Οι εξτρα κανονες ηταν και ειναι περιττοι. Και το μελος που εγινε ΒΑΝ δεν επρεπε να γινει. Και αν επρεπε, δεν ηταν ο μονος. It takes 2 to tango.

επισης Βασιλη και Σπυρο και υπολοιπα μελη θα θελατε να τα πουμε απο κοντα ωστε να μην αναλώνουμε και της λιγες ωρες ξεκούρασης της Κυριακής σε τέτοια θέματα?

ορίστε μέρα και ώρα

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Ας μεινουμε στο ζητουμενο : Πως θελουν τα μελη το AVCLUB??

Τα μελη δηλαδη τα 15-20 ατομα που μονο ασχολουνται. Για αυτα τα μελη οι αποψεις ειναι ηδη γνωστες. Οι υπολοιποι το ξερεις πολυ καλα οτι δεν προκειται να παρουνε θεση για τον α ή β λογο. Καποιοι δεν τους ενδιαφερει. Αλλοι δεν θελουνε να ανακατευτουνε. Καπιοι αλλοι βαριουνται να γραφουνε. Υπαρχουνε και καπιοι αλλοι που δεν θελουνε να μιλησουνε γιατι δεν θελουνε να βρεθουνε σε ενδεχομενη αντιπαραθεση με καποιους αλλους. Οι ανθρωποι που θα μιλησουνε ανοιχτα εδω μεσα ειναι αυτα τα 15-20 ατομα. Παντα ετσι γινεται. Η συζητηση αυτη ειναι 1 επαναλυψη ολλων των προηγουμενων με τα ιδια μελη να εκφραζουνε τις αποψεις που εχουνε ηδη εκφρασει. Ετσι ξεκινησε και ετσι συνεχιζεται ή μηπως κανω λαθος? Εγω δεν ειδα κανενα ονομα αλλο να βγαινει και να μιλαει. Οι συνηθεις υποπτοι ειναι αυτοι που καθονται και ασχολουνται. Κανεις αλλος. Οποτε ας γινει ρε παιδια 1 poll "το ξαναλεω" Δειτε Post Νο.52

Copy Paste καταντησε το θεμα

Larry ο καφές με φίλους είναι άλλη ιστορία,για την οποία δεν έχω ,οπως και στο παρελθόν καμιά αντίρρηση.
Εδω γίνεται συζήτηση εντός του club για θέματα τού club.

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Οκ, ας προχωρησουμε λοιπον.
For the record, οπως ειπε και ο Κακαλιος, δεν τεθηκε ποτε θεμα καταργησης της εκτος στην διαχειριστικη ομαδα.
...Τάκη, σε παρακαλώ, σεβάσου και τη νοημοσύνη μου και μνήμη μου…

η εκτος ουτε αλλαξε ουτε θα αλλαξει το κουρασατε
μπηκαν κανονες οπως υπαρχουν παντου ουτε αποστειρωση ουτε επιχείρηση λευκα χερια ουτε cleaners και αλλα χαζα
την περιφρουρηση της εκτος την εχουν αναλαβει τα ιδια τα μελη χρονια τωρα απλως ανεβηκαν κaποια εxtras που δυναμωνουν απλως τα επιχειρηματα απεναντι σε καποιους που ισως θελουν να κανουν κακο μεχρι στιγμης βεβαια ουτε ενας δεν εχει βρεθει να το κανει αλλα δεν ειναι κακο να προνοεις
ειχε τοποθετηθει και ο Δημητρης Παναγιωτιδης πανω σε αυτο την προηγουμενη βδομαδα
Είσαι σίγουρος… ;

Αφού μιλάμε για 15 συνήθεις υπόπτους ας επικεντρωθούμε τότε σε δύο σημαντικότατα posts τών Μπαμπη Κολέζα και Geon-x,δύο ανθρώπων που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει τα μέγιστα εδώ μέσα.
Κατι μάς λένε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πάντως ,διακριτικά ασφαλώς ............

Τα συγχαρητήρια μου στον κ. Νικολούδη ( GeonX )για την εξαίρετη τοποθέτηση του . Ουδέποτε πρωην διαχειριστής εξεφράσθη με τέτοια σαφήνεια . Και πάλι μπράβο . Ελπίζω να τον διαβάσουν με την προσοχή που του αρμόζει και οι υπόλοιποι .

Ειλικρινά, κουράζομαι να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Εσείς δε βαριέστε να τα αναμασάτε? Ή μήπως δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε? Σ' αυτή την περίπτωση, βρέστε μια γκόμενα, ένα χόμπυ... κάτι.

Λοιπόν, αφού βρίσκομαι στη θέση να συντονίζω την κατηγορία στην οποία υποτίθεται ότι πρέπει να βγάζουμε τα εσώψυχά μας, μάλλον θα πρέπει να δώσω κάποιες γενικές απαντήσεις σε κάποια γενικά ερωτήματα που διατυπώθηκαν.

Οι διαχειριστές είναι μια ομάδα 30 περίπου ανθρώπων, η οποία πάντα και μόνο με δημοκρατικές και αξιοκρατικές διαδικασίες αποφασίζει για όποιο θέμα προκύπτει με κοινό σκοπό αποκλειστικά το συμφέρον του χώρου αυτού. Αυτή είναι ήδη μια χρονοβόρος διαδικασία και δε θα μπορούσε να είναι πιο διευρυμένη για πολλούς πρακτικούς και πιστεύω κατανοητούς λόγους. Αυτό από μόνο του αναιρεί το πρώτο ποστ αυτού του θέματος.

Όσο για την "εξουσία" που λέτε, πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτός είναι ο σκοπό ίδρυσης του AvClub.gr, γι' αυτό και προχωρούν (με αργό δυστυχώς ρυθμό) οι διαδικασίες ίδρυσης του μη κερδοσκοπικού σωματείου. Αν, όμως, παραείναι δημοκρατικό αυτό για τα γούστα σας, αν θέλετε οπωσδήποτε να έχετε κάποιον κυβερνήτη/αρχηγό/εξουσιαστή/χρηματοδότη πάνω από το κεφάλι σας και να του κάνετε τα χατήρια γιατί αυτός πληρώνει, τότε καλύτερα να σταματήσετε να επισκέπτεστε αυτό το δικτυακό τόπο. Υπάρχουν, άλλωστε, τόσοι πολλοί...

Συγκεκριμένα για την κατηγορία Cafe, όποιος έχει να διατυπώσει μια ουσιαστική και υλοποιήσιμη πρόταση, τον παρακαλώ να το κάνει στην κατηγορία "προτάσεις - ανακοινώσεις", καθώς και οποιοδήποτε σχόλιο ή μομφή με στοιχεία, περί ανεπάρκειας συγκεκριμένου διαχειριστή. Γιατί αυτό σημαίνει εποικοδομητική κριτική, σε αντίθεση με τον άκριτο απεμπολισμό κατηγοριών που παρατηρώ στα μηνύματά σας.
Η κατηγορία "προτάσεις - ανακοινώσεις" είναι ένα ακόμη παράδειγμα εφαρμογής της δημοκρατίας που τόσο επικαλείστε, αλλά μάλλον έχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε μόνο ότι θεωρούμε αρνητικό.
Όσο για την παραπάνω παράκλησή μου, δεσμεύομαι προσωπικά να παραχωρήσω τη θέση μου για ορισμένο χρονικό διάστημα σε όποιον κάνει μια πρόταση ανάλογη των παραπάνω. Και εφόσον υπάρξει θετικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα, η παραχώρηση θα γίνει και οριστική.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, κύριοι!

Τα συγχαρητήρια μου στον κ. Νικολούδη ( GeonX )για την εξαίρετη τοποθέτηση του . Ουδέποτε πρωην διαχειριστής εξεφράσθη με τέτοια σαφήνεια . Και πάλι μπράβο . Ελπίζω να τον διαβάσουν με την προσοχή που του αρμόζει και οι υπόλοιποι .

Οπως θα διεπίστωσες ήδη διαβάστηκε με την δέουσα προσοχή.:flipout: :flipout:

Τουλαχιστον Απαραδεκτη η τοποθετηση της Αννας,να μας προτρεψει να βρουμε γκομενα κλπ,αν αυτες ειναι τοποθετησεις και θεσεις διαχειριστων,ντρεπομαι που ειμαι σ αυτο το χωρο,νομιζω θα πρεπει καποιοι να φροντισουν να σεβασθουν τις προσωπικοτητες των υπολοιπων

Κι αυτό ήταν το μόνο που συγκρατήσατε από το μήνυμά μου, καλά θα κάνετε να διαβάσετε και το τέλος του, όπου σας παραπέμπω σε συγκεκριμένη κατηγορία για να μου αποδώσετε τις μομφές που μου πρέπουν.
Αυτό και για τους υπόλοιπους που θα βιαστούν να κρίνουν.

Παρακαλώ, εδώ έχουμε δημοκρατία!