Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Μα αντιθέτως έχετε την υποστήριξη όλων μας.Το οτι σας καπελλωσαν αλλοι γράψαμε,αν και εσείς έχετε τον συντονισμό της κατηγορίας.Απλά δεν γνωρίζαμε τίς απόψεις σας μέχρι τώρα.Σήμερα τίς μάθαμε.
Οπως θα διεπίστωσες ήδη διαβάστηκε με την δέουσα προσοχή.![]()
![]()
Κι αυτό ήταν το μόνο που συγκρατήσατε από το μήνυμά μου, καλά θα κάνετε να διαβάσετε και το τέλος του, όπου σας παραπέμπω σε συγκεκριμένη κατηγορία για να μου αποδώσετε τις μομφές που μου πρέπουν.
Αυτό και για τους υπόλοιπους που θα βιαστούν να κρίνουν.
Παρακαλώ, εδώ έχουμε δημοκρατία!
Κ. Σούρλα και λοιποί φιλελεύθεροι δημοκράτες.
Το βήμα που μας(σας) έχει δοθεί να γράφουμε εδώ μέσα και να κάνουμε το χόμπυ μας, έχει γίνει με κόπο, ξενύχτια, έξοδα από κάποιους που πραγματικά γουστάρουν να κάνουν το χόμπυ τους.
Οι υπόλοιποι που κάθονται στις καρέκλες τους άνετοι και ξέρουν να κάνουν μόνο κριτική για οτιδήποτε δεν είναι του γούστου τους καλό είναι κάποια στιγμή να μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται.
Επειδή αναφέρατε και συλλόγους κλπ, θα γίνουν όποτε εμείς έχουμε χρόνο και όχι όποτε σας καπνίσει εσάς. Διότι όπως πολύ καλά ξέρετε "Εξω από τον χορό όλοι κάνουν τους μάγκες".
Τίποτα άλλο???Αυτά τα έχουμε ξανακούσει.Δεν μασάμε πιά.Και στίς καρεκλες τους άλλοι κάθονται άνετοι και χαλαροί μονον που κολλήσανε σε αυτές.
Υ.Γ
Ασχολείστε αλήθεια με την μουσική κατηγορία??Δεν σάς έχουμε δεί απο εκεί.![]()
Κ. Σούρλα και λοιποί φιλελεύθεροι δημοκράτες.
Το βήμα που μας(σας) έχει δοθεί να γράφουμε εδώ μέσα και να κάνουμε το χόμπυ μας, έχει γίνει με κόπο, ξενύχτια, έξοδα από κάποιους που πραγματικά γουστάρουν να κάνουν το χόμπυ τους.
Οι υπόλοιποι που κάθονται στις καρέκλες τους άνετοι και ξέρουν να κάνουν μόνο κριτική για οτιδήποτε δεν είναι του γούστου τους καλό είναι κάποια στιγμή να μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται.
Επειδή αναφέρατε και συλλόγους κλπ, θα γίνουν όποτε εμείς έχουμε χρόνο και όχι όποτε σας καπνίσει εσάς. Διότι όπως πολύ καλά ξέρετε "Εξω από τον χορό όλοι κάνουν τους μάγκες".
Κι αυτό ήταν το μόνο που συγκρατήσατε από το μήνυμά μου, καλά θα κάνετε να διαβάσετε και το τέλος του, όπου σας παραπέμπω σε συγκεκριμένη κατηγορία για να μου αποδώσετε τις μομφές που μου πρέπουν.
Αυτό και για τους υπόλοιπους που θα βιαστούν να κρίνουν.
Παρακαλώ, εδώ έχουμε δημοκρατία!
Μιας και η Αννα ειναι παρον στην συζητηση εχω μια ερωτηση για αυτην και για οποιο αλλο μελος της διαχειριστικης ομαδας θελει να απαντησει
Η διαχειρηση εχει κατσει ποτε να κανει μια ερευνα εδω μεσα με μορφη ερωτηματολογιου για να δει τι τελικα αρεσει στον καθενα? Εχει κατσει ποτε να κανει μια ερευνα για το τι θελει ο κοσμος του club. Απο το τι χρωμα θελει να ειναι η σελιδα πχ μεχρι το τι αλλες κατηγοριες μπορουνε να προστεθουνε. Μιλαω καθαρα για αντληση πληροφοριων απο τα μελη. Κατι το οποιο δεν υπαρχει εδω μεσα. Κατι το οποιο θα επρεπε να ειναι δεδομενο οπως και ειναι σε πολλα αλλα forum ασχετου θεματολογιας. Τελικα η διαχειριστικη ομαδα πως ξερει τι γουστα εχει ο καθενας εδω μεσα χωρις να ρωτησει κανενα? Η διαχειριστικη ομαδα πως εχει εικονα του club. Με ποια μεσα?
Έχω πραγματικά κουραστεί με τις ανούσιες ερωτήσεις επί ερωτήσεων, αλήθεια σε ποιόν ?
Ξεκαθαρίζω λοιπόν ορισμένα πράγματα:
1. Υπεύθυνος για ότι γίνεται στο avclub είμαι εγώ (άσχετα αν υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις).
2. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του σωματείου είμαι πάλι εγώ και για την όποια καθηστέρηση επίσης.
3. Ανακοινώσεις θα κάνω όταν νομίζω ότι πρέπει και έχω κάτι να ανακοινώσω και όχι όταν με "διατάζει" ο "λαός"
4. Όποιος ανυπόμονος θέλει ή νομίζει ότι υπάρχει κάτι να μάθει ας με πάρει τηλέφωνο (το έχω δώσει δεκάδες φορές)
5. Όλοι οι απρόσωποι χαρακτηρισμοί προς τη διοίκηση για μένα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ και αναφέρονται ΟΛΟΙ στο άτομο μου. Αυτό το λέω για να δείτε πόσοι με βρίζουν και πόσα καλά λόγια ανέχομαι.
Για όποια άλλη διευκρίνηση θέλετε κατ' ιδίαν
Ευχαριστώ
Ναι, έχει γίνει αυτό. Αλλά, δυστυχώς, σε περιορισμένη κλίμακα.
Κάποια στιγμή, χρειάστηκε να γίνουν όλα πολύ γρήγορα και μπόρεσαν να συμμετάσχουν μόνο όσοι ήταν on line κάποιες συγκεκριμένες μέρες. Μιλάω για τη μορφή της σελίδας, από το χρώμα μέχρι το logo κλπ.
Από 'κει και πέρα, ανοίχτηκε η κατηγορία "προτάσεις - ανακοινώσεις", απ' όπου έχουν αντληθεί πολλές ιδέες. Λόγω ελλείψεως χρόνου, είναι αδύνατο να συντάσσονται συνεχώς ερωτηματολόγια επί παντός επιστητού. Επαφιόμαστε στην καλή θέληση των μελών να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, οι οποίες λαμβάνονται πάντα πολύ σοβαρά υπόψη.
Ειλικρινά, κουράζομαι να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Εσείς δε βαριέστε να τα αναμασάτε? Ή μήπως δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε? Σ' αυτή την περίπτωση, βρέστε μια γκόμενα, ένα χόμπυ... κάτι.
Λοιπόν, αφού βρίσκομαι στη θέση να συντονίζω την κατηγορία στην οποία υποτίθεται ότι πρέπει να βγάζουμε τα εσώψυχά μας, μάλλον θα πρέπει να δώσω κάποιες γενικές απαντήσεις σε κάποια γενικά ερωτήματα που διατυπώθηκαν.
Οι διαχειριστές είναι μια ομάδα 30 περίπου ανθρώπων, η οποία πάντα και μόνο με δημοκρατικές και αξιοκρατικές διαδικασίες αποφασίζει για όποιο θέμα προκύπτει με κοινό σκοπό αποκλειστικά το συμφέρον του χώρου αυτού. Αυτή είναι ήδη μια χρονοβόρος διαδικασία και δε θα μπορούσε να είναι πιο διευρυμένη για πολλούς πρακτικούς και πιστεύω κατανοητούς λόγους. Αυτό από μόνο του αναιρεί το πρώτο ποστ αυτού του θέματος.
Όσο για την "εξουσία" που λέτε, πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτός είναι ο σκοπό ίδρυσης του AvClub.gr, γι' αυτό και προχωρούν (με αργό δυστυχώς ρυθμό) οι διαδικασίες ίδρυσης του μη κερδοσκοπικού σωματείου. Αν, όμως, παραείναι δημοκρατικό αυτό για τα γούστα σας, αν θέλετε οπωσδήποτε να έχετε κάποιον κυβερνήτη/αρχηγό/εξουσιαστή/χρηματοδότη πάνω από το κεφάλι σας και να του κάνετε τα χατήρια γιατί αυτός πληρώνει, τότε καλύτερα να σταματήσετε να επισκέπτεστε αυτό το δικτυακό τόπο. Υπάρχουν, άλλωστε, τόσοι πολλοί...
Συγκεκριμένα για την κατηγορία Cafe, όποιος έχει να διατυπώσει μια ουσιαστική και υλοποιήσιμη πρόταση, τον παρακαλώ να το κάνει στην κατηγορία "προτάσεις - ανακοινώσεις", καθώς και οποιοδήποτε σχόλιο ή μομφή με στοιχεία, περί ανεπάρκειας συγκεκριμένου διαχειριστή. Γιατί αυτό σημαίνει εποικοδομητική κριτική, σε αντίθεση με τον άκριτο απεμπολισμό κατηγοριών που παρατηρώ στα μηνύματά σας.
Η κατηγορία "προτάσεις - ανακοινώσεις" είναι ένα ακόμη παράδειγμα εφαρμογής της δημοκρατίας που τόσο επικαλείστε, αλλά μάλλον έχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε μόνο ότι θεωρούμε αρνητικό.
Όσο για την παραπάνω παράκλησή μου, δεσμεύομαι προσωπικά να παραχωρήσω τη θέση μου για ορισμένο χρονικό διάστημα σε όποιον κάνει μια πρόταση ανάλογη των παραπάνω. Και εφόσον υπάρξει θετικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα, η παραχώρηση θα γίνει και οριστική.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, κύριοι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.