Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Αντε να μιλησω και εγω ο Νεος......
Καμμια Δημοκρατια δεν εδραιωθηκε χωρις κουβεντα για τις πρακτικες της και καμμια Δημοκρατια δεν εδραιωθηκε με το να κλεισουν οι βασικες της λειτουργιες.

Τωρα αν καποιοι καλοπροαιρετα Η κακοπροαιρετα δυναμιτιζουν το κλιμα στο "Κλαμπ"
ειτε συνειδητα ( για λογους που δεν καταλαβαινω μια και ειμαι λιγο καιρο στην παρεα σας αλλα νιωθω οτι υπαρχει καποια ιστορια )
ειτε ασυνειδητα επειδη περα απο τον εγωισμο τους ισως ειναι και απερισκεπτοι.....

σε εμας μενει να τους ενταξουμε στο γενικοτερο πνευμα η να τους περιθωριοποιησουμε....αν χρειαστει..
Ετσι συμβαινει στις Δημοκρατιες αλλα και στις Δικτακτοριες.

Ο τροπος διαφερει......Ας διαλεξουμε τον Δημοκρατικο.

Καμμια Δημοκρατια δεν εδραιωθηκε χωρις κουβεντα για τις πρακτικες της και καμμια Δημοκρατια δεν εδραιωθηκε με το να κλεισουν οι βασικες της λειτουργιες.

+1

χαρακτηριστικό κι επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, η χλιδή να οδηγεί σε αποσύνθεση. μόνο που εδώ συνέβη σχετικά σύντομα ...

χαρακτηριστικό κι επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, η χλιδή να οδηγεί σε αποσύνθεση. μόνο που εδώ συνέβη σχετικά σύντομα ...

Οχι βρε βαγγελακο, οχι αποσυνθεση. Δεν συμβαινει αυτο.

Καλυτερα κουβεντα Τωρα, ετσι ωστε σε 1 χρονο να ειμαστε 2 φορες καλυτεροι..

Οσοι εχουμε μεινει...
Πιστεψε με Σταυρο, θα εχουμε μεινει πολλοι, αν οι πρακτικες περιοριστουν στην καταστολη μονο των προσωπικων χαρακτηρισμων και τιποτε αλλο. Αλλωστε, δεν υπαρχει προβλημα, ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ ΕΙΝΑΙ

(κατα φαντασιαν ασθενης, κατα φαντασιαν εγγυος κλπ ενα πραμα)

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Ρίξτε μια δεύτερη ματιά στο τελευταίο ποστ του Αλέξη (#107). Υπάρχουμε κι εμείς, ξέρετε, κι έχω την εντύπωση ότι είμαστε και περισσότεροι.

Φίλε Guybrush, τι ακριβώς να κοιτάξουμε στο post του Αλέξη; Σε πληροφορώ οτι είναι εντελώς άσχετο με το θέμα. Νομίζω οτι ψάχνετε για φαντάσματα.
Το Avclub, σαν συνέχεια του Avforum, έχει πολλά χρόνια ιστορία και σε όλη αυτή τη πορεία υπήρξαν και κόντρες και αντιπαραθέσεις και διαγραφές και αποχωρήσεις και πολλά άλλα.... Και λοιπόν;
Τι ακριβώς θέλετε; Να σας γράψει κάποιος ένα briefing με την ιστορία του club; Τι νόημα έχει; Θα βοηθήσει σε κάτι; Δεν νομίζω, τουλάχιστον όχι αυτό το thread.
Εδώ υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα κι αυτό, κατά τη γνώμη μου, αντί να εξομαλύνεται διογκώνεται με ευθύνη βεβαίως και των δύο πλευρών.
Η διαχειριστική ομάδα θεωρεί οτι θα διορθώσει το πρόβλημα σκληραίνοντας τη στάση της, κάτι το οποίο θεωρώ υπερβολή, και τα μέλη από την πλευρά τους αντιδρούν το ίδιο υπερβολικά φτάνοντας το θέμα στα άκρα. Κάποιες φορές ίσως και χωρίς πραγματικό λόγο.
Συμφωνώ με το Δημήτρη το Ντοκατζή.
Το forum δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μια συζήτηση με καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές σχετικά με το που φτάνουν τα όρια και πως δεν θα τα ξεπερνάμε νομίζω οτι θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Αν αυτό διευκρινιστεί και γίνει κατανοητό, και κυρίως αποδεκτό, από την πλειοψηφία των μελών νομίζω οτι τα πράγματα θα λειτουργήσουν πολύ καλύτερα για όλους μας.
Όσοι κανόνες κι όσες απαγορεύσεις και να μπούν, όσοι διαχειριστές κι αν ενεργοποιηθούν σε κάθε κατηγορία, αν τα μέλη δεν έχουν ξεκαθαρίσει κι αποδεχθεί τα πλαίσια που θα πρέπει να κινείται αυτός ο χώρος θα είναι μάταιος κόπος.
Αυτός ο χώρος δεν μπορεί και δεν προστατεύεται από τους διαχειριστές, και δεν θα πρέπει να γίνεται έτσι.
Ο συγκεκριμένος χώρος θα πρέπει να αυτοπροστατεύεται από τα ίδια του τα μέλη γιατί κάποιοι "περίεργοι" πάντα θα υπάρχουν.
Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, χρειάζεται πολύ δουλειά, κυρίως εκ μέρους της ΓΔ.
Για να γίνει η προσπάθεια κοινή θα πρέπει να πειστούν τα μέλη οτι και ο στόχος είναι κοινός. Αλλώς δεν έχουμε μέλλον.

Σταύρο με συγχωρείς,αλλά προσωπικά σχολίασα το αρχικό thread του Βασίλη περί ειλημμένων αποφάσεων και εν συνεχεία το post του Geon-x και τα quotes που έκανε ο ίδιος σε σχόλια άλλων.Για μένα είναι σαφές απ´όσα διάβασα-μονον απόσα διάβασα-αλλά και απο τους πρόσθετους ´κανονισμους´ότι υπάρχει και τάση συρρικνωσης τής καφέ(δεν αναφερομαι στα προσβλητικά σχόλια που ολοι συμφωνουμε οτι πρέπει να σβηνονται)
Δεν γνωρίζω τίποτα ,αλλά με τίς ´ιερές αντιδράσεις´που είδα να εμφανίζονται εδώ μέσα θεωρώ οτι δεν ´υπάρχει καπνός χωρίς φωτια´
Aυτό πιστευω και το γραφω καθαρά.Ορισμενοι επιθυμούν να συρρικνωθεί η κατηγορία.Τιποτα παραπάνω ,τιποτα παρακάτω.
Υ.Γ
Και ασφαλώς μου λύθηκαν και πολλές απορίες σχετικά με την αποχώρηση τού Γιώργου απο την καφέ.

Πιστεψε με Σταυρο, θα εχουμε μεινει πολλοι, αν οι πρακτικες περιοριστουν στην καταστολη μονο των προσωπικων χαρακτηρισμων και τιποτε αλλο. Αλλωστε, δεν υπαρχει προβλημα, ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ ΕΙΝΑΙ

(κατα φαντασιαν ασθενης, κατα φαντασιαν εγγυος κλπ ενα πραμα)

Μακαρι Βασιλη να ειναι οπως τα λες γιατι ειμαι σε αρκετα φορουμ αλλα μονο εδω νιωθω σαν το σπιτι μου.:music-smiley-005:

Σταύρο με συγχωρείς,αλλά προσωπικά σχολίασα το αρχικό thread του Βασίλη περί ειλημμένων αποφάσεων και εν συνεχεία το post του Geon-x και τα quotes που έκανε ο ίδιος σε σχόλια άλλων.Για μένα είναι σαφές απ´όσα διάβασα-μονον απόσα διάβασα-αλλά και απο τους πρόσθετους ´κανονισμους´ότι υπάρχει και τάση συρρικνωσης τής καφέ(δεν αναφερομαι στα προσβλητικά σχόλια που ολοι συμφωνουμε οτι πρέπει να σβηνονται)
Δεν γνωρίζω τίποτα ,αλλά με τίς ´ιερές αντιδράσεις´που είδα να εμφανίζονται εδώ μέσα θεωρώ οτι δεν ´υπάρχει καπνός χωρίς φωτια´
Aυτό πιστευω και το γραφω καθαρά.Ορισμενοι επιθυμούν να συρρικνωθεί η κατηγορία.Τιποτα παραπάνω ,τιποτα παρακάτω.
Υ.Γ
Και ασφαλώς μου λύθηκαν και πολλές απορίες σχετικά με την αποχώρηση τού Γιώργου απο την καφέ.

Αν εννουσες μονο αυτο Σπυρο τοτε συγνωμη απο εμενα.Απλα μου φανηκε σαν να υπονοεις οτι υπαρχει εντονο παρασκηνιο απο πισω.Οχι, ουτε και εγω συμφωνω με οποιαδηποτε συρικνωση σε καμια κατηγορια,προτιμω απο μονος μου να κρινω τι μου αρεσει να διαβαζω και σε ποια θεματα να κανω κλικ παρα να υπαρχει καποιος που να υποθετει τι μπορει να με ενοχλησει και να διαγραφει το θεμα.

Οχι βρε βαγγελακο, οχι αποσυνθεση. Δεν συμβαινει αυτο.

Καλυτερα κουβεντα Τωρα, ετσι ωστε σε 1 χρονο να ειμαστε 2 φορες καλυτεροι..

δεν έφτασαν 7 χρόνια, και θα φτάσει ο ένας; για να γίνει κάποιος καλύτερος, χρειάζεται πρώτα αυτοκριτική και διάθεση ν' αλλάξει τα λάθη του. η βελτίωση μετά είναι φυσικό επακόλουθο. παρατηρώ ότι με μεγάλη ευκολία θα κριτικάρουμε το διαφορετικό ή το περίεργο (για τα γούστα μας πάντα), αλλά πολύ σπάνια θα δεχτούμε να θεωρήσει κάποιους εμάς διαφορετικούς ή περίεργους. αυτό δείχνει ανωριμότητα και υπερβάλλοντα εγωισμό, με αποτέλεσμα η κουβέντα να μην έχει αποτέλεσμα ...

Τελικά διαπιστώνω ότι σε όλα τα φόρουμ συμβαίνει το ίδιο που συμβαίνει και σε μια πολυκατοικία.
Ποτέ κάποιοι δεν συμφωνούν πάντα και σε όλα με κάποιους.
Και όλοι καλοί να είναι, θα υπάρχει έστω κι ένας που είναι το αγκάθι, ή το μήλο της Έριδος.
Μάλλον πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε όλοι μας να κάνουμε με κάτι περίεργα όντα που λέγονται άνθρωποι.
Πως να τους συμπεριφερθείς. Πως να βρεις το κουμπί τους.
Κατατάξτε τους αν μπορείτε. Όμως δεν θα μπορέσετε.
Δύσκολο να έχεις να κάνεις με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους.

Αν εννουσες μονο αυτο Σπυρο τοτε συγνωμη απο εμενα.Απλα μου φανηκε σαν να υπονοεις οτι υπαρχει εντονο παρασκηνιο απο πισω.Οχι, ουτε και εγω συμφωνω με οποιαδηποτε συρικνωση σε καμια κατηγορια,προτιμω απο μονος μου να κρινω τι μου αρεσει να διαβαζω και σε ποια θεματα να κανω κλικ παρα να υπαρχει καποιος που να υποθετει τι μπορει να με ενοχλησει και να διαγραφει το θεμα.

Μπορεις να μου εξηγησεις Σταυρο, πως γινεται να μην υπαρχει παρασκηνιο, σε ενα δημοκρατικο avclub, με την υπαρξη "κρυφης" κατηγοριας ?

άρα Χρήστο να καταργηθεί και η κρυφή κατηγορία των Διαχειριστων

δεν έφτασαν 7 χρόνια, και θα φτάσει ο ένας; για να γίνει κάποιος καλύτερος, χρειάζεται πρώτα αυτοκριτική και διάθεση ν' αλλάξει τα λάθη του. η βελτίωση μετά είναι φυσικό επακόλουθο. παρατηρώ ότι με μεγάλη ευκολία θα κριτικάρουμε το διαφορετικό ή το περίεργο (για τα γούστα μας πάντα), αλλά πολύ σπάνια θα δεχτούμε να θεωρήσει κάποιους εμάς διαφορετικούς ή περίεργους. αυτό δείχνει ανωριμότητα και υπερβάλλοντα εγωισμό, με αποτέλεσμα η κουβέντα να μην έχει αποτέλεσμα ...

Εαν νομιζεις Βαγγελη οτι σε αυτα τα 7 χρονια που λες δεν εγινε καμμια βελτιωση , θα σου θυμισω μερικα πραγματα , τα οποια μαλλον ξεχνας....

- Υπηρξαν εποχες που δηλωνες οτι χαιρεσαι που εισαι Γενικος, και δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με τιποτα......το ξεχνας?

- Βελτιωσεις υπηρχαν, με τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ οταν δημιουργηθηκε το AVCLUB.
Ενα φορουμ ΑΣΧΕΤΟ με καταστηματα και εμπορικες συναλαγες με κανεναν απο τους επαγγελματιες του χωρου.

Παραπεμπω κι εσενα και τα υπολοιπα παιδια που ειναι ισως πιο καινουργια εδω, στις πομπώδεις δηλωσεις στην δημιουργια αυτου του χωρου.

Τιποτα αλλο.

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

άρα Χρήστο να καταργηθεί και η κρυφή κατηγορία των Διαχειριστων

Δεν eiπα να καταργηθει.

Να εξηγηθει γιατι ειναι κρυφη.

Υπαρχει τιποτα "κρυφο" στο καθολα δημοκρατικο και αμολυντο avclub?

Μπορεις να μου εξηγησεις Σταυρο, πως γινεται να μην υπαρχει παρασκηνιο, σε ενα δημοκρατικο avclub, με την υπαρξη "κρυφης" κατηγοριας ?

Χρήστο διαφωνώ. Η κατηγορία των διαχειριστών δεν είναι παρασκήνιο. Είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Αvclub.
Εκεί συζητιούνται θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του forum και δεν αφορούν τα μέλη παρά μόνο τους διαχειριστές.