θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος? που δεν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις?
Η διαφορά μας είναι πως το 99% των δικών μου μηνυμάτων δεν είναι στην εκτός....
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί ζητήσατε την γνώμη των συντονιστών στο συγκεκριμένο thread. Για να διορθώσετε τα ορθογραφικά μας λάθη όπως δεν χάνει την ευκαιρία να μας υπενθυμίζει ο αγαπητός κ.Ντοκατζής (το είπαμε κ.Ντοκατζή, δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι τόσο αξιόλογοι, έξυπνοι και μορφωμένοι όπως εσύ, που σημαίνει πως θα εξακολουθούμε να κάνουμε ορθογραφικά λάθη όσο κι αν δεν σου αρέσει και με τις προσβολές ή την υπεροψία σου όσο κι αν προσπαθείς δεν θα μου προκαλέσεις εκνευρισμό παρά μόνον χασμουρητo
Απορώ που διακρίνετε το ειρωνικό ύφος στην δημοσίευσή μου ή στις δημοσιεύσεις μου. Ας μου υποδείξει κάποιος τον ειρωνικό τόνο στην προηγούμενη τοποθέτησή μου. Χαίρομαι που βλέπετε τον ειρωνικό τόνο στις δικές μου δημοσιεύσεις αλλά όχι και σε κάποιων άλλων. Μου φαίνεται όποιος έχει την μύγα...
δηλαδή η εκτός δεν είναι κατηγορία του avclub?
Λοιπόν,πάμε πάλι από την αρχή...
Ο Βασίλης Σωκρατίδης ξεκινάει ένα θέμα που θέτει κάποια ερωτήματα.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ύπαρξη ή όχι της Cafe.
Στη συνέχεια κάποιοι από τη συντονιστική ομάδα γράφουν ότι δεν τέθηκε θέμα κατάργησής της.
Έρχεται όμως ο Geon X και με αυτά που γράφει,αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο αν μη τι άλλο,τέθηκε "κάπου" προς συζήτηση.
Κάπου εκεί είναι και το μπέρδεμα.
Πιστεύω ότι και να τέθηκε σαν θέμα,δεν είναι δα και τόσο κακό.
Τέθηκε,δεν προχώρησε,τελείωσε!
Βασίλη,ανοίγοντας το παρόν thread,είχες κάποια πληξροφόρηση εκ των "έσω" ή απλά ήταν μια "έμπνευση" για το μέλλον του Anclub?
Πιστεύω πως όλοι όσοι γράφουν στο παρόν,έστω και αν οι απόψεις τους διαφέρουν,αν μη τι άλλο το κάνουν γιατί ενδιαφέρονται για το AvClub.
Άλλοι προσφέρουν σε χρήμα,άλλοι σε χρόνο.
Και οι δύο όμως "προσφορές" είναι απαραίτητες για να συνεχίσει να υπάρχει αυτός ο τόπος.
Καλό είναι να κάθεσαι στην καρέκλα σου-όπως εγώ- και να ποστάρεις μηνύματα,πόσοι όμως είναι διατεθημένοι ν´αφήσουν Παρασκευή βράδυ το σπίτι τους και τα παιδάκια τους για να μας κρατήσουν συντροφιά μέσω της εκπομπής;
Πόσοι είναι διατεθημένοι να τρέχουν για να δοκιμάσουν προβολείς έτσι ώστε να ενημερώσουν και τα υπόλοιπα μέλη;
Όμως είναι όλα τέλεια εδώ μέσα;
Πιστεύω ότι τη δύσκολη εποχή του κλεισίματος του AvForum,κάποιοι προσφέροντας κόπο,χρόνο και χρήμα,έφτιαξαν το AvClub έτσι ώστε να αποτελέσει τη συνέχειά του.
Τις δύσκολες εκείνες ώρες,όσα έγιναν ήταν "εξ ανάγκης" ,όμως αποδείχθηκε ότι ήταν και σωστά.
Κληρονομιά του,πολλά από τα μέλη του,κληρονομιά όμως και οι διαχειριστές,πολλοί από τους οποίους ήταν -πολύ σωστά- της απολύτου εμπιστοσύνης του Στέλιου.
Σήμερα όμως,6 μήνες μετά,το AvClub είναι πολύ δυνατό,με χιλιάδες posts και μέλη και ίσως πρέπει να δοθούν ευκαιρίες σε μέλη που θέλουν να προσφέρουν στην "ηλεκτρική καρέκλα" του Συντονιστή.
Επειδη δεν βλεπω κινησεις που να δειχνουν οτι καποιοι καταλαβαν τι παιζει, θα ηθελα εδω να γραψουνε τα μελη πως θα ηθελαν το AV CLUB.
a. Στεγνο, τεχνοκρατικο, μονο ΑV
b. AV , με αλατοπιπερο (Εκτος Θεματος)
c. ΑV , με υποκαταστατο αλατος (Εκτος θεματος politically correct)
d. Αλλο (προτασεις δεκτες)
Τι λετε?
Έχω πραγματικά κουραστεί με τις ανούσιες ερωτήσεις επί ερωτήσεων, αλήθεια σε ποιόν ?
Ξεκαθαρίζω λοιπόν ορισμένα πράγματα:
1. Υπεύθυνος για ότι γίνεται στο avclub είμαι εγώ (άσχετα αν υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις).
2. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του σωματείου είμαι πάλι εγώ και για την όποια καθηστέρηση επίσης.
3. Ανακοινώσεις θα κάνω όταν νομίζω ότι πρέπει και έχω κάτι να ανακοινώσω και όχι όταν με "διατάζει" ο "λαός"
4. Όποιος ανυπόμονος θέλει ή νομίζει ότι υπάρχει κάτι να μάθει ας με πάρει τηλέφωνο (το έχω δώσει δεκάδες φορές)
5. Όλοι οι απρόσωποι χαρακτηρισμοί προς τη διοίκηση για μένα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ και αναφέρονται ΟΛΟΙ στο άτομο μου. Αυτό το λέω για να δείτε πόσοι με βρίζουν και πόσα καλά λόγια ανέχομαι.
Για όποια άλλη διευκρίνηση θέλετε κατ' ιδίαν
Ευχαριστώ
Κ. Σούρλα και λοιποί φιλελεύθεροι δημοκράτες.
Το βήμα που μας(σας) έχει δοθεί να γράφουμε εδώ μέσα και να κάνουμε το χόμπυ μας, έχει γίνει με κόπο, ξενύχτια, έξοδα από κάποιους που πραγματικά γουστάρουν να κάνουν το χόμπυ τους.
Οι υπόλοιποι που κάθονται στις καρέκλες τους άνετοι και ξέρουν να κάνουν μόνο κριτική για οτιδήποτε δεν είναι του γούστου τους καλό είναι κάποια στιγμή να μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται.
Επειδή αναφέρατε και συλλόγους κλπ, θα γίνουν όποτε εμείς έχουμε χρόνο και όχι όποτε σας καπνίσει εσάς. Διότι όπως πολύ καλά ξέρετε "Εξω από τον χορό όλοι κάνουν τους μάγκες".
Χρηστο πολυ ωραια η ιδεα σου!
Να την προχωρησω πιο περα και να προτεινω να παραιτηθει συσσωμη η διαχειριστικη ομαδα και να αναλαβεις εσυ και οποιος γουσταρει να τρεξει το avclub!
Θαυμα θα ειναι!
Και εμεις θα βρουμε την ησυχια μας μακρια απο προσβολες και ειρωνιες, και εσυ θα "τακτοποιησεις" τα πραγματα οπως νομιζεις! Γιατι, τι νομισες, μενουμε διαχειριστες για να αποκομισουμε καποιο "οφελος"? Δεν ξερεις δηλαδη τις προθεσεις εμενα, του Τασου του Λαρρυ και των υπολοιπων παιδιων?
Τωρα αληθεια, αν αυτη ειναι η σοβαρη προταση για το Avclub, εγω προσωπικα δεν εχω να πω τιποτε αλλο...
ΥΓ Για το Σωματειο, οπως ειπωθηκε, θα υπαρξει ενημερωση μολις ολοκληρωσουμε τις απαραιτητες διαδικασιες οι οποιες παιρνουν πολυ χρονο. Προτιμουμε να αργησουμε αλλα να το κανουμε σωστα, παρα να το κανουμε υπο πιεση με λαθη. Πιστεψε μας, οι μονοι που ειναι χαμενοι απο την καθυστερηση ειμαστε οι διαχειριστες ελλειψη εσοδων του avclub.
Απορώ που διακρίνετε το ειρωνικό ύφος στην δημοσίευσή μου ή στις δημοσιεύσεις μου. Ας μου υποδείξει κάποιος τον ειρωνικό τόνο στην προηγούμενη τοποθέτησή μου. Χαίρομαι που βλέπετε τον ειρωνικό τόνο στις δικές μου δημοσιεύσεις αλλά όχι και σε κάποιων άλλων. Μου φαίνεται όποιος έχει την μύγα...
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ POST
Επειδή, ενδέχεται να μην ακολουθήσω την πεπατημένη του Σπύρου, όσον αφορά το savoir vivre....
Επειδή ενάμισυ χρόνο εδώ μέσα, ουδέποτε προσέβαλα ή έβρισα συνομιλητή μου....
Επειδή ποτέ μου δεν αμφέβαλα για τις καλές προθέσεις όλων των παιδιών που έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο του συντονισμού του φόρουμ....
Επειδή όσες φορές διεφώνησα με κάποιον του το έκανα σαφές επικαλούμενος είτε το όνομά του, είτε το επώνυμό του, είτε το ψευδώνυμό του μιας και τα γενικόλογα διαβήματα δεν έχουν θέση, νομίζω, στην παρέα μας....
Και μιας και ζητείται η γνώμη μας,
Προτείνω:
α. Να διορθωθεί το προσβλητικότατο ποστ της κ. Άννας...
β. Να διορθωθεί το γεμάτο τσαμπουκά ποστ του κ. Οικονόμου...
γ. Να περιοριστούν οι ειρωνείες του κ. Μιχάλη, κάθε φορά που μπαίνει να γράψει στην καφέ...
Να γνωρίζετε πάντως, ότι το ''άλλο'' υφάκι πρώτον δεν τιμά κανέναν και δεύτερον μπορεί ( και θα) να χρησιμοποιηθεί και από τα μέλη όταν κριθεί αναγκαίο...
Φιλικότατα... (μέχρι στιγμής...)
Κανείς απο την διαχειριστική ομάδα δεν βρίκεται στο απυρόβλητο.Καμία σοβαρή απόφαση δεν έχει βγεί χωρίς ατέλειωτες και πολλές φορές επίπονες συνελεύσεις,μετά απο δημοκρατικότατες διαδικασίες, γιατί όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε σε αρκετές περιπτώσεις είναι δύσκολο να υπάρξει ομοφωνία.Εδω αξίζουν συγχαρητήρια στους διαχειριστές εκείνους που παρά του, ότι κατά καιρούς δεν έχουν συμφωνήσει με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας,υπερασπίστηκαν το διαφορετικό, άσχετα αν δεν αρμόζει πλήρως στα πιστεύω τους.....βεβαίως υπήρξαν και περιπτώσεις που κάποιοι διαχειριστές αποχώρησαν είτε γιατί δεν μπόρεσαν να συμπλεύσουν με την πλειοψηφία, είτε γιά άλλους καθαρά προσωπικούς τους λόγους.Είναι δικαίωμά τους και απόλυτα σεβαστό.Κανείς δεν ήρθε εδω για να μείνει μιά ζωή στην καρέκλα του διαχειριστή και κανείς μας δεν θέλει το κακό του club.
Μέσα σε λίγους μόνο μήνες όλλοι μας ,μαζί με τα μέλη καταφέραμε να κάνουμε κάτι γιά το οποίο θα πρέπει να είμαστε περήφανοι και όχι κάθε φορά να ψάχνουμε να βρίσκουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
Ρωτήθηκα και κατηγορήθηκα ειρωνικώς πριν για τα 15-20 μέλη που έχουν γράψει εδω.Οχι παιδιά δεν τα μέτρησα, αλά το θέμα δεν είναι εκεί.Ποιός ο λόγος να δημιουργηθεί θέμα στο εαν κλείσει η cafe η όχι;βγήκε ποτέ μιά πλειοψηφική η ομόφωνη απόφαση της διαχειριστικής ομάδας για αυτό και καλείστε να απαντήσετε;....θα μου πείτε τώρα στο θέμα δεν υπάρχει σαν ζητούμενο μόνο αυτό ,αλά και η συνέχεια του club.Σωστό...μόνο που η σοβαρότητα του συγκεκριμένου θέματος (επέτρεψέ μου Βασίλη)απο την βάση της ,εξασθενεί στα μάτια των υπολοίπων λόγω του αρχικού της τίτλου, και πολύ περισσότερο της άπλετης ειρωνίας που κυριαρχεί στην πλειοψηφία των μηνυμάτων αυτων των 15-20 ατόμων.Νομίζω ότι εδω δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές αν θέλουμε να πάμε ένα ακόμη βήμα μπροστά.Προσωπικά καταλαβαίνω?απόλυτα κάποιες απο τις ανησυχίες σας, αυτο όμως δεν σημαίνει ότι κάθε λίγο και λιγάκι συγκεκριμένα άτομα θα ανοίγουν και απο ένα ίδιο θέμα, για να μιλάμε στα ίδια και τα ίδια........να σας πούμε τι για το σωματείο;αν θα γίνει; θα γίνει....πότε;το συντομώτερο...γιατί καθυστερεί; γιατί πέσαμε έξω στους χρονικούς μας προσδιορισμούς...όμως θα γίνει άμεσα, τι να κάνουμε τώρα;θα μας πάρετε το κεφάλι;...πως θα γίνει;ποιά μέλη θα μπούν;πως θα λειτουργήσει;...όλα αυτά δεν θα τα γεννήσουμε εμείς...υπάρχουν νόμοι που έχουν προβλέψει για αυτό και σύντομα ,με την σύστασή του θα τους μάθετε, εαν δεν έχετε χρόνο να τους ψάξετε απο μόνοι σας.
.......να σας πούμε τι θα γίνει για την cafe;αν θα κλείσει;...όχι....γιατί δημιουργούμε λοιπόν θέμα;...και τέλος επειδή λέχθηκε ότι κάνουμε γαργάρα τα λόγια του GeonX...ναι, κάποια στιγμή τέθηκε τέτοιο θέμα γιά την cafe,σαν σκέψη που πιθανά να βοηθούσε στην συνέχεια του club επι της ουσίας για την οποία φτειάχτηκε, μιά σκέψη όμως που γρήγορα εγκαταλείφθηκε, αφού το μεγαλύτερο μέρος της πλειοψηφίας δεν συμφώνησε.Ο Τάκης πριν, μάλλον παρεξηγήθηκε μιά και ενούσε ότι ποτέ δεν πάρθηκε απόφαση γιά το κλείσιμό της και έτσι είναι.
Τέλος ,επιτρέψτε μου να σας πω ότι την ένοια και την αγωνία για την πορεία και το καλύτερο αύριο αυτου του club δεν έχουν μόνο τα 15-20 άτομα που συνεχώς πυρπολούν αυτο το βήμα με τα ίδια και τα ίδια......έχουν και αυτοί που πασχίζουν επι της ουσίας και η ουσία κύριοι σε αυτο το club δεν είναι η cafe....είναι να τρέχεις να βρείς η και να αγοράζεις μηχανήματα μόνο και μόνο για την παρουσίασή τους εδω μέσα....να ψάχνεις να βρείς χώρους για παρουσιάσεις.....να συμετέχεις όχι μόνο στα τσιμπούσια γιά κοψίδια, αλά και σε παρουσιάσεις επι της ουσίας....να υπάρχουν μέλη που να μπορούν να διαθέσουν τους δικούς τους χώρους και την δική τους ανοχή γιά το βίτσιο που μας έφερε όλους εδω....να βοηθάει ο ένας τον άλλον με τις γνώσεις του και την εμπειρία του...να τρέχεις αφιερώνοντας ωρες απο τον ελεύθερο χρόνο σου και μάλιστα πολλές φορές σε βάρος της δουλειάς σου, για να βρείς πέντε εταιρείες που θα θελήσουν μιά καταχώρηση εδω, μπας και βγούν μερικά έξοδα για να μπορούν κάποιοι εδω μέσα να βγάζουν τις ανασφάλειες και τις ειρωνίες τους γιά πολύ ακόμη.Θα μου πείτε σιγά ρε....εσείς είστε οι ήρωες και εμείς τι;....δεν κατακρίνω κανέναν που δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερο...αυτο μπορεί, αυτό θέλει, αυτο κάνει.Ούτε μόνο η διαχειριστική ομάδα έχει σηκώσει μόνη της όλο αυτο το φορτίο.Ομως μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι και εαν ψάχνετε πως θέλουμε το club στην συνέχεια, εγω απάντησα ήδη.....
Υ.Γ......θα χαρώ πολύ να βρω pm στον λογαριαμό μου ,με προτάσεις μελών γιά συνεργασία με το club σε θέματα διαφήμισης, εύρεσης χώρων γιά παρουσιάσεις, και εξασφάλιση μηχανημάτων.Εαν δε, αυτές οι προτάσεις έρθουν απο αυτά τα 15-20 άτομα τότε η χαρά μου θα είναι διπλή!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ...
Διαφωνώ......εγω νομίζω ότι θα πρέπει να διαγραφεί το θέμα:smash: :twoguns: :7SFGSFG:
Τι λένε και οι υπόλοιποι;..να κάνουμε ένα Poll;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.