Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Kανείς δόλος.Απλά η απουσία διαχειρισης ισχύει για το thread αλλά οχι για τον κανονισμο.
Και δεν νομίζω οτι απαντας σε μένα.
Απαντάς σε πολλούς.Εάν ημουν ένας δεν θά εχρηζα απαντήσεως.
Τα λεμε και πάλι.

Εγω βλεπω οτι οταν καποιος γραφει τη γνωμη του, γινεται θυμα ομαδικης "επιθεσης", χωρις λογο και αιτια. Γραφετε στα "καταστοιχα" και λιστοποιειται στους "αντιεξουσιαστες"!!

Εμενα προσωπικα, μολις εκανα μια προταση , οπως ζητηθηκε, αντι να γινει κατανοητο το εμφανεστατο νοημα της, υπαινίχθηκε οτι "θελω καρεκλα".

Τωρα αν αυτα ειναι σοβαρα πραγματα.....

πω πω απίστευτο thread. Γι άλλη μια φορά η τρίχα γίνεται τριχιά!!!

Κάποια από αυτά που προσπάθησα να διαβάσω, επαναλαμβάνονται συνέχεια. Κάποιοι πιστεύω πως ηθελημένα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν υπάρχει "κοινωνία" χωρίς κανόνες. Άρα, το θέμα είναι ποιοί είναι οι κανόνες και ποιοί τους επιβάλλουν και τους αστυνομεύουν.

Μια και το club μας λειτουργεί μια χαρά με όλες τις κατηγορίες του προς τί ο φθόνος, οι ειρωνείες και οι καυγάδες? Ας μείνει ως έχει , με την cafe βεβαίως βεβαίως μια και δεν είναι τόσο επιλήψιμο να γράφει κάποιος κι εκεί. Όσον αφορά τους κανόνες νομίζω πως όπως υπήρχαν ήταν μια χαρά. Ίσως καλό θα ήταν να υπάρχει κάποια διαβάθμιση ποινών σε περίπτωση που κάποιο μέλος παρεκτραπεί και απευθυνθεί προσβλητικά (είτε και ειρωνικά) προς κάποιο άλλο μέλος.

Πέρα από τους κανόνες και τις κατηγορίες καλό θα ήταν να υπήρχε και μια τακτική ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα του σωματείου. Έτσι πιστεύω πως τα πνεύματα θα ηρεμούσαν. Οι οποιεσδήποτε εξελίξεις καλό θα είναι να επισπευτούν για να μην υπάρχουν υπόνοιες για ηθελημένη αργοπορία.

Πρότασή μου είναι από τη μία,
ας γράψουν κάποιοι από τους Διαχειριστές με λιγότερη ειρωνεία κι αυστηρότητα και με περισσότερη υπομονή τί μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Ας γίνει ένα χρονοδιάγραμμα ούτως ώστε να ξέρει το κάθε μέλος ποιά θα είναι η εξέλιξη της αγαπημένης μας παρέας.

Από την άλλη δε, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, πολλές φορές μου περνάει από το μυαλό διαβάζοντας όσα έχετε γράψει πως κάποιοι επιτίθενται αποσκοπώντας στο κακό και μόνο του avclub.Δεν θέλω να πιστέψω πως γίνεται ηθελημένα. Καλό είναι όμως κάποιοι "φανατικοί" να πάψουν να γίνονται γραφικοί δηλώνοντας και ξαναδηλώνοντας το πόσο δημοκρατικοί είναι. Λίγη υπομονή και καλή πίστη κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Last edited:
Εγω ζηταω:

1. Να αφαιρεθουν οι επιπλεον κανονες
2. Η θα γινει ΒΑΝ σε ολους οσους συμμετειχαν στο προβλημα με το μελος που εγινε ΒΑΝ η κανεις τους
3. Να γινει η διευκρινιση οτι θα διαγραφονται ποστ , θα γινεται ΒΑΝ μονο σε προσωπικες στοχοποιησεις ατομων και οχι ιδεων.
4. Στο σωματειο να αποφασιστει η διαχειριστικη ομαδα μεσω εκλογων και να τεθουν οι κανονες του παιχνιδιου σε ψηφοφορια

Πιο συγκεκριμενος δεν μπορω να γινω

οτι και να κανετε το κουτσο μπλε αλογο (λεγε με bluesky )δε θα ξεπεραστει σε απαντησεις και θεασεις......

αποδειξη μαλλον οτι αυτα που μας ενωνουν ειναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ απο αυτα που σιγουρα υπαρχουν και μας χωριζουν...

Εγω ζηταω:

1. Να αφαιρεθουν οι επιπλεον κανονες
2. Η θα γινει ΒΑΝ σε ολους οσους συμμετειχαν στο προβλημα με το μελος που εγινε ΒΑΝ η κανεις τους
3. Να γινει η διευκρινιση οτι θα διαγραφονται ποστ , θα γινεται ΒΑΝ μονο σε προσωπικες στοχοποιησεις ατομων και οχι ιδεων
.
4. Στο σωματειο να αποφασιστει η διαχειριστικη ομαδα μεσω εκλογων και να τεθουν οι κανονες του παιχνιδιου σε ψηφοφορια

Πιο συγκεκριμενος δεν μπορω να γινω

Προσυπογράφω και εγώ τουλάχιστον(για την ώρα) τα τρία ζητήματα του Βασίλη.
Ειδικά για το banning του μέλους VIDEOMIX δηλώνω ανοιχτά οτι ήταν άνισο,άδικο και αντιδημοκρατικό/φιμωτικό ,μιας και στο τελευταίο του θρεντ δεν επιτέθηκε προσωπικά σε κανέναν,το αντίθετο στοχοποιήθηκε προσωπικά και..εκδιώχθη κλωτσιδών με "συνοπτικές" διαδικασίες. (ενώ υπήρξαν άλλοι κατά καιρούς που με προσωπικές επιθέσεις σε άλλους συμφορουμίτες πέρασαν "καθαροί" και όλα καλά..)

Μια διαφώτηση περι Ban νομίζω μας αφορά όλους.

Επειδη δεν βλεπω κινησεις που να δειχνουν οτι καποιοι καταλαβαν τι παιζει, θα ηθελα εδω να γραψουνε τα μελη πως θα ηθελαν το AV CLUB.

a. Στεγνο, τεχνοκρατικο, μονο ΑV
b. AV , με αλατοπιπερο (Εκτος Θεματος)
c. ΑV , με υποκαταστατο αλατος (Εκτος θεματος politically correct)
d. Αλλο (προτασεις δεκτες)

Τι λετε?

Επειδή μάλλον ξεχάστηκε η αρχική ερώτηση του θέματος και , ως συνήθως , το όλο θρεντ ξεστράτησε στις ανούσιες αντιπαραθέσεις του Σ/Κ , οφείλουμε νομίζω να απαντήσουμε στον φίλο μας Βασίλη Σωκρατίδη σε αυτό που μας ρώτησε .

Επιθυμώ λοιπόν την πλήρη κατάργηση της κατηγορίας AV Cafe . Το γράφω μάλιστα εδώ καθότι scripta manent , verba volant . Είναι μιά σκέψη την οποίαν είχα πολλές φορές συζητήσει με διάφορους φίλους συμφορουμίτες , και η οποία με απασχόλησε από την αρχή της εγγραφής μου στο φόρουμ.

Αλλά να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ ( από όποιον επιθυμεί να με παρεξηγήσει , βέβαια , δεν ελπίζω ότι θα γλυτώσω αλλά δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ) . Δεν επιθυμώ την κατάργηση αυτής της άσχετης με το αντικείμενο του φόρουμ , κατηγορίας , επειδή γίνονται "δήθεν" πολιτικές συζητήσεις , οι οποίες , ενδεχομένως , μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που με την σειρά τους θα πυροδοτήσουν επιθέσεις προσωπικού χαρακτήρα και ανάρμοστες συμπεριφορές . Τέτοιες συμπεριφορές μπορεί ανα πάσα στιγμή να εκδηλωθούν σε οποιαδήποτε κατηγορία - και νομίζω θα κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλο μας , αν παριστάναμε ότι στο παρελθόν δεν εκδηλώθηκαν τέτοιου είδους ανάρμοστες , προσωπικής φύσεως επιθέσεις σε κατηγορίες καθ' όλα σύμφυτες με το αντικείμενο του κλαμπ και υπεράνω πάσης υποψίας . Συνεπώς το φαινόμενο είναι δυνατόν να εμφανισθεί εκ νέου .

Αλλωστε , όπως πολλές φορές έχει επισημανθεί , αφού υπάρχουν οι κατηγορίες της μουσικής και του κινηματογράφου - που είναι και απολύτως σχετικές με το αντικείμενο του φόρουμ - συζητήσεις πολιτικού και φιλοσοφικού χαρακτήρα , θα μπορούν - και αν θέλετε , επιβάλλεται - να εμφιλοχωρήσουν σε κάθε θρεντ που ανοίγεται σε αυτές . Τα έργα τέχνης - ταινίες , συνθέσεις μουσικές , τραγούδια απλά - δεν "φυτρώνουν" απλώς για το κέφι του δημιουργού τους , αλλά δημιουργούνται και υπάρχουν , ζουν και αναπτύσσονται σε συγκεκριμένο κοινωνικό και ιστορικό , κάθε φορά πλαίσιο , ακόμη και εν αγνοία ή παρά την θέληση του δημιουργού τους , ο οποίος μάταια μπορεί να διαρρηγνύει τα ιμάτια του περί του δήθεν απολιτικού χαρακτήρα τους και να αποκηρύσσει μετα βδελυγμίας τέτοιους χαρακτηρισμούς .

Δεν επιθυμώ επίσης την κατάργηση της κατηγορίας αυτής , γιατί μπορεί ορισμένοι να την χρησιμοποιήσουν ως πίνακα ανακοινώσεων των συνδικαλιστικών τους δραστηριοτήτων και προβλημάτων.

Δεν επιθυμώ παρομοίως την κατάργηση της κατηγορίας , διότι ορισμένοι ενδέχεται να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για εξαπόλυση προσωπικών και εν πολλοίς αστήρικτων ή αναπόδεικτων κατηγοριών εναντίον δημοσίων προσώπων . Το πρόβλημα λύνεται με άμεση διαγραφή τέτοιων μηνυμάτων και εν περιπτώσει υποτροπής με την διαγραφή του μέλους που αρνείται να συμμορφωθεί .

Επιθυμώ όμως την κατάργηση της , διότι
βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου ανέκδοτα ( σε λίγο θα γίνει κατηγορία με τους "ανεκδοτάκηδες" , όπως και αυτή με τους "μηχανάκηδες" )

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου τα "φιλοσοφικού' τύπου φληναφήματα και τις εφηβικού τύπου λογοτεχνικές ανησυχίες κάθε επίδοξου , παιδιόθεν ,συγγραφέα ( που όμως δεν μεγάλωσε ποτέ ) .

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου αραδιασμένα τα "εσώψυχα" του καθενός , τα αυστηρώς ιδιωτικά του πλήρως εκτεθειμένα δημοσίως εν είδει γελοίου τηλεοπτικού reality

βαρέθηκα να διαβάζω και να βρίσκω μπροστά μου κατεβατά ολόκληρα για το ποιανού η μύτη ή το αυτί ή δεν ξέρω τι άλλο πονάει και θα πρέπει να πάει στον γιατρό , λες και όλοι θα πρέπει να ανακοινώνουμε την πορεία της υγείας μας άπαξ τουλάχιστον ημερησίως

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου ανούσια θέματα για την κατάντια του νεοέλληνα και την αρχοντοχωριάτικη συμπεριφορά του ή την απλή γαϊδουριά του . Αμα θέλω ακούω τις γνωστές , καταγγελτικού τύπου εκπομπές στο ραδιόφωνο ή βλέπω τις αντίστοιχες τηλεοπτικές . Δεν μου χρειάζεται να αναμασώ τα ίδια και τα ίδια και εδώ μέσα.

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου θέματα που αφορούν το στρατιωτικό μου , το τι αυτοκίνητο έχω κλπ . Πάλι καλά που δεν ανοίχτηκε και θέμα για το πόσα χρήματα εσοδεύουμε μηνιαίως .

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βλέπω φωτογραφίες για ωραίους ή ωραίες ή για μπακουροσέντονα ή για γαμοπίλαφα

βαρέθηκα να διαβάζω γι αυτούς που οδηγούν χωρίς ταχύτητα ή που φρενάρουν χωρίς ταχύτητα

βαρέθηκα να διαβάζω γι αυτούς που μετακομίζουν και θεωρούν σημαντικό να μας το ανακοινώσουν ( και μάλιστα μετακομίζουν συχνά απ' ότι φαίνεται )

βαρέθηκα να διαβάζω προσωπικούς απολογισμούς της χρονιάς που μας πέρασε διότι με κάνουν να αισθάνομαι ότι μετέχω και διαβάζω το Madame Figaro ή το Cosmopolitan.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους τόσους που δεν θέλω να αναφέρω , η πρόταση μου είναι να καταργηθεί η κατηγορία avclub cafe. Αρκετά . Βαρέθηκα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Συγνώμη Μπάμπη αλλά δεν είναι καθόλου άσχετο.
Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που διαβάζει και βλέπει
γραπτά με υπονοούμενα.

Επίσης όταν στα προηγούμενα σχετικά thread διαβάζω
τέτοια πράγματα

Αρχική Δημοσίευση από Βασίλης Σωκρατίδης
Αυτο περιμεναν καποιοι. Και εμεις τους το δινουμε στο πιατο. Εγω, αν δεν δω Δημοκρατικες αρχιαιρεσιες Συντομα, θα πιστεψω οντως οτι εγινε κλοπη εξουσιας καποτε... και ξερουν ολοι τι εννοω

...τοτέ τι πρέπει να υποθέσω εγώ αλλά και τα υπόλοιπα
μέλη που δεν γνωρίζουν παλιές ιστορίες?

Αλέξη, θα σου απαντήσω όσο μπορώ καλύτερα. Θα προσπαθήσω, αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω, να παραμείνω και ήρεμος.
Ο λόγος είναι το συγκεκριμένο post του Βασίλη Σωκρατίδη το οποίο δεν είχα διαβάσει.
Λοιπόν, αυτά που λέγονται, και κυρίως αυτά που αφήνονται να εννοηθούν, είναι τουλάχιστον ανεύθυνες σαχλαμάρες.
Επειδή ήμουν ο πρώτος ΓΔ αυτού του χώρου αμέσως μετά το κλείσιμο του AVforum, κι επειδή έχω άμμεση γνώση όλων όσων συνέβησας εκείνο το καιρό, σε αντίθεση με κάποιους άλλους όψιμους λασπολόγους, τέτοιου είδους προσβολές και υπονοούμενα του κώλου δεν θα ανεχτώ από κανέναν.
Αν κάποιος έχει στοιχεία, κι αν έχει άντερα, ας βγεί εδώ και να καταγγείλει δημόσια ποιός πότε και με ποιόν τρόπο έκανε την οποιαδήποτε "κλοπή εξουσίας".
Στα ίσια όμως... αντρίκια....
Άντε γιατί πολύ τράβηξε το παραμύθι και κάπου υπάρχουν και όρια...

Έχω πραγματικά κουραστεί με τις ανούσιες ερωτήσεις επί ερωτήσεων, αλήθεια σε ποιόν ?

Ξεκαθαρίζω λοιπόν ορισμένα πράγματα:

1. Υπεύθυνος για ότι γίνεται στο avclub είμαι εγώ (άσχετα αν υπάρχουν συλλογικές αποφάσεις).
2. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του σωματείου είμαι πάλι εγώ και για την όποια καθηστέρηση επίσης.
3. Ανακοινώσεις θα κάνω όταν νομίζω ότι πρέπει και έχω κάτι να ανακοινώσω και όχι όταν με "διατάζει" ο "λαός"
4. Όποιος ανυπόμονος θέλει ή νομίζει ότι υπάρχει κάτι να μάθει ας με πάρει τηλέφωνο (το έχω δώσει δεκάδες φορές)
5. Όλοι οι απρόσωποι χαρακτηρισμοί προς τη διοίκηση για μένα είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ και αναφέρονται ΟΛΟΙ στο άτομο μου. Αυτό το λέω για να δείτε πόσοι με βρίζουν και πόσα καλά λόγια ανέχομαι.

Για όποια άλλη διευκρίνηση θέλετε κατ' ιδίαν

Ευχαριστώ

Ξεκαθαρίζω το όλο θέμα οριστικά και δεν θα επιτρέψω καμία συνέχεια σε ύφος ειρωνικό προς τη διαχείρηση. Δυστυχώς όταν εξαντλούνται τα άλλα μέσα επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων/φίλων, τότε το μόνο που μένει είναι οι κανονισμοί.(Παρακαλώ διαβάστε τους).

Ξεκινάω με αυτοκριτική η αγαπημένη μου διαδικασία. Πρέπει να είμαι το μέλος που έχει ζητήσει περισσότερες φορές συγνώμη, (δεν παίρνω και όρκο) και αυτό χωρίς να μου ζητηθεί, είναι μια ταπεινή πράξη που κάνεις προς τον συνάνθρωπο όταν νιώθεις ότι τον αδίκησες. (Δοκιμάστε το δεν πονάει καθόλου). Οπότε για την κρίση μου δεν διεκδικώ το αλάθητο όπως ειπώθηκε.

Σήμερα λοιπόν θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον ευατό μου γιατί ενώ ζήτησα κάτι από ανθρωπους που θεωρώ φίλους να με ρωτήσουν για να μάθουν και αυτοί με έγραψαν επιδεικτικά. Μάλιστα εγώ έχω φροντίσει σε πολλούς από αυτούς να κάνω εγώ το βήμα της επικοινωνίας είτε προσωπικά είτε μέσω άλλου διαειριστή, λύνοντας τις απορίες τους και ας παριστάνουν πως έχουν αναπάντητα ερωτήματα. Κάποιος άλλος μπορεί να σας έβριζε εγώ σας ευχαριστώ πολύ........τέτοιος που είμαι τέτοιους φίλους αξίζω.

Σχετικά με τους κανονισμούς δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι, ήταν πάντα εκεί, άσχετα αν τους διαβάσαμε ή όχι και μάλιστα η χαλαρή εφαρμογή τους είναι επιλογή και όχι αδυναμία. Ο λόγος που γράφτηκαν εξ'αρχής ήταν για να υπάρχει η δυνατότητα αυστηρής εφαρμογής αν και όταν υπάρξει λόγος. Αυτό που άλλαξε στην ουσία με την προσθήκη των εθνικών, θρησκευτικών, πολιτικών είναι το εξής απλό. Μέχρι τώρα είχαμε διαχειριστική παρέμβαση όταν υπήρχε προσωπική προσβολή (ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούσαμε). Τώρα θα υπάρχει διαχειριστική παρέμβαση και όταν προσβάλετε όχι μόνο προσωπικά ένα μέλος αλλά και η ιδιότητα του στους παραπάνω τομείς. Υπάρχει δηλαδή θέμα και παρέμβαση (ή τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσουμε) όταν για παράδειγμα προσβάλετε κάποιο μέλος ως Χριστιανός ή ως Έλληνας ή ως αριστεροδεξιός. Δεν μειώνουμε λοιπόν τη θεματολογία της εκτός αλλά τις προσβολές που συχνά οδηγούσαν σε Flames. Αυτό το κάναμε για να σώσουμε την εκτός όταν κάποιοι από εσάς που τώρα διαμαρτύρεστε, "φωνάζατε" να καταργηθεί.

Τέλος θέλω να εξηγήσω σε όσους παρεξήγησαν το προηγούμενο μήνυμα μου που έκανα Quote.
1. Όταν κάποιος ζητάει εξηγήσεις είναι λογικό να το κάνει από τον Γενικό ο οποίος εκλέγεται από τους Διαειριστές και για να τους εκπροσωπεί. Για ότι καλό ή κακό συμβεί στο avclub κατά τη θητεία μου αυτόματα το "χρεώνομαι" στη συνείδηση όλων άσχετα με το ποιος από όλους μας κάνει το καλό ή το κακό. (Απορώ πως με αφήσατε να κόψω την πίτα στην Αθήνα ? μήπως έπρεπε να ψηφίσουμε όλοι για το ποιος θα κρατάει το μαχαίρι ?).
2. Συμπτωματικά και πριν γίνω Γενικός είχα αναλάβει να διεκπεραιώσω κάποια διαδικαστικά ως προς τα του σωματείου οπότε είναι φυσικό να θεωρώ εαυτόν υπεύθυνο και για την όποια καθηστέριση. (Αν και ειλικρινά οι επαναλαμβανόμενες εδώ μέσα συζητηήσεις για τα ίδια και τα ίδια αποπροσανατολίζουν λίγο).
3. Αφού λοιπόν είμαι υπεύθυνος να σας ενημερώνω για τις αποφάσεις - εξελίξεις, κρίνω φρόνιμο, αν μου επιτρέπετε να το κάνω όταν υπάρχει λόγος. (και όχι για να ενημερωθούν οι ενημερωμένοι).
4. Καλά στις παρακλήσεις μου η ανταπόκριση είναι θυελώδης 8 μποφόρ και άνω. (Εδώ φαίνεται κατά πόσο αποδεχόμαστε όλοι την ανάγκη ύπαρξης ρόλων και κανονισμών και ποιανού ο καθρέφτης δείχνει λουδοβίκους).
5. Όταν υπάρχουν συνεχόμενοι χαρακτηρισμοί και δυσαρέσκεια ως προς τη διαχείρηση εγώ τι πρέπει να κάνω να λέω ότι αφορούν κάποιον άλλο?

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Επιθυμώ όμως την κατάργηση της , διότι
βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

βαρέθηκα

Για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους τόσους που δεν θέλω να αναφέρω , η πρόταση μου είναι να καταργηθεί η κατηγορία avclub cafe. Αρκετά . Βαρέθηκα.

xωρις παρεξηγηση αλλα αφου βλεπεις ποσο βαριεσαι γιατι τα διαβαζεις?

Εχεις κανα ψυχαναγκασμο??

Αντε κανα σινεμαδακι ανθρωπε μου και ασε τα ανεκδοτα να ρεουν.....

Το ban του φίλου Videomix είναι για 15 ημέρες. Στις αρχές Μαρτίου θα είναι ελπίζω πάλι μαζί μας γνωρίζοντας πλέον τι πρέπει να αποφεύγει. Όσο για τους υπόλοιπους που ενεπλάκεισαν υπήρξε επιοίκεια και όχι αδυναμία εφαρμογής κανόνων, οπότε δεν υπάρχει απυρόβλητο αν το ξανακάνουν .....:rifle:

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου ανέκδοτα ( σε λίγο θα γίνει κατηγορία με τους "ανεκδοτάκηδες" , όπως και αυτή με τους "μηχανάκηδες" )

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου τα "φιλοσοφικού' τύπου φληναφήματα και τις εφηβικού τύπου λογοτεχνικές ανησυχίες κάθε επίδοξου , παιδιόθεν ,συγγραφέα ( που όμως δεν μεγάλωσε ποτέ ) .

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου αραδιασμένα τα "εσώψυχα" του καθενός , τα αυστηρώς ιδιωτικά του πλήρως εκτεθειμένα δημοσίως εν είδει γελοίου τηλεοπτικού reality

βαρέθηκα να διαβάζω και να βρίσκω μπροστά μου κατεβατά ολόκληρα για το ποιανού η μύτη ή το αυτί ή δεν ξέρω τι άλλο πονάει και θα πρέπει να πάει στον γιατρό , λες και όλοι θα πρέπει να ανακοινώνουμε την πορεία της υγείας μας άπαξ τουλάχιστον ημερησίως

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου ανούσια θέματα για την κατάντια του νεοέλληνα και την αρχοντοχωριάτικη συμπεριφορά του ή την απλή γαϊδουριά του . Αμα θέλω ακούω τις γνωστές , καταγγελτικού τύπου εκπομπές στο ραδιόφωνο ή βλέπω τις αντίστοιχες τηλεοπτικές . Δεν μου χρειάζεται να αναμασώ τα ίδια και τα ίδια και εδώ μέσα.

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βρίσκω μπροστά μου θέματα που αφορούν το στρατιωτικό μου , το τι αυτοκίνητο έχω κλπ . Πάλι καλά που δεν ανοίχτηκε και θέμα για το πόσα χρήματα εσοδεύουμε μηνιαίως .

βαρέθηκα να διαβάζω ή να βλέπω φωτογραφίες για ωραίους ή ωραίες ή για μπακουροσέντονα ή για γαμοπίλαφα

βαρέθηκα να διαβάζω γι αυτούς που οδηγούν χωρίς ταχύτητα ή που φρενάρουν χωρίς ταχύτητα

βαρέθηκα να διαβάζω γι αυτούς που μετακομίζουν και θεωρούν σημαντικό να μας το ανακοινώσουν ( και μάλιστα μετακομίζουν συχνά απ' ότι φαίνεται )

βαρέθηκα να διαβάζω προσωπικούς απολογισμούς της χρονιάς που μας πέρασε διότι με κάνουν να αισθάνομαι ότι μετέχω και διαβάζω το Madame Figaro ή το Cosmopolitan.

και ποιος τα γραφει ολα αυτα ? τα μελη του avclub ετσι δεν ειναι ? τα ιδια μελη που ξεδιπλωνουν τις γνωσεις τους στη μουσικη στα ηχοσυστηματα hiend και δεν ξερω που αλλου...και γιατι τα γραφουν ολα αυτα ? μηπως για αναγκη για χαλαρωση ?επικοινωνια ? λεω μηπως .....

και με ποιο σκεπτικο ειχε μπει αυτη η κατηγορια εξαρχης ? μπορει να απαντησει καποιος ??

γιατι δεν το κλεινετε το site να ανοιξετε καμια ιδιωτικη λεσχη να κανετε τα συγκρητικα των καινουργιων hiend συστηματων σας και μην ασχολειστε ουτε με τα κοινωνικα θεματα ουτε με τις προσωπικες ανησυχιες κανενος...... μπορειτε βεβαια να κανετε βαθειες φιλοσοφικες συζητησεις για αν το ...blue sky ειναι hiend player η οχι

Λοιπον,
θεωρω οτι σαν φανατικος και οψιμος λασπολογος οφειλω να δωσω μια εξηγηση...

Οταν ξεκιναει ενα νεο φορουμ, με τις ευλογιες ολων μας, ξεκιναει απο καποια ατομα που προυπηρχαν σε διαχειριστικες θεσεις του προηγουμενου φορουμ. Η μαγια του παρελθοντος, περασε και στο νεο φορουμ. Τα ατομα αυτα, πηραν την πρωτοβουλια προσωρινα να φερουν εις περας την δημιουργια του νεου φορουμ, για να μην γινει κατι που δεν θελαμε....

Η βασικη υποσχεση εδω και 6 μηνες ειναι η δημιουργια ενος συλλογου που θα διευθετησει ολα αυτα τα ζητηματα επι τω βελτιω. Οταν δεν γινεται αυτο ,αλλα αντ'αυτου βλεπουμε τους διαχειριστες που αυτοκλητα πηραν τις θεσεις αυτες στο νεο φορουμ να συμπεριφερονται ετσι, αποφασιζοντας πριν απο εμας για εμας, η και χωρις εμας, βαζοντας απστευτους κανονες, και με αοριστιες περι του συλλογου, τοτε καποιος δικαιουται να υποθεσει οτι καποιος πηρε την εξουσια εδω μεσα με καποιες μελλοντικες προυποθεσεις και υποσχεσεις, αλλα δεν προτιθεται να κανει τιποτε απο ολα αυτα.

Εγραψα λοιπον, οτι αν δε γινουν πραματα που να αποδεικνυουν οτι θα γινει ο συλλογος με σωστες διαδικασιες, τοτε θα πιστεψω οτι εγινε κλοπη εξουσιας.

Παρα πολυ απλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Αλέξη, θα σου απαντήσω όσο μπορώ καλύτερα. Θα προσπαθήσω, αν και δεν νομίζω να τα καταφέρω, να παραμείνω και ήρεμος.
Ο λόγος είναι το συγκεκριμένο post του Βασίλη Σωκρατίδη το οποίο δεν είχα διαβάσει.
Λοιπόν, αυτά που λέγονται, και κυρίως αυτά που αφήνονται να εννοηθούν, είναι τουλάχιστον ανεύθυνες σαχλαμάρες.
Επειδή ήμουν ο πρώτος ΓΔ αυτού του χώρου αμέσως μετά το κλείσιμο του AVforum, κι επειδή έχω άμμεση γνώση όλων όσων συνέβησας εκείνο το καιρό, σε αντίθεση με κάποιους άλλους όψιμους λασπολόγους, τέτοιου είδους προσβολές και υπονοούμενα του κώλου δεν θα ανεχτώ από κανέναν.
Αν κάποιος έχει στοιχεία, κι αν έχει άντερα, ας βγεί εδώ και να καταγγείλει δημόσια ποιός πότε και με ποιόν τρόπο έκανε την οποιαδήποτε "κλοπή εξουσίας".
Στα ίσια όμως... αντρίκια....
Άντε γιατί πολύ τράβηξε το παραμύθι και κάπου υπάρχουν και όρια...

Μπάμπη καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό σου
και νομίζω ότι και εσύ τώρα κατάλαβες τόσο το post μου Νο.107
όσο και γιατί στο τέλος από το post μου Νο.214 έγραψα

.......
Ξαναλέω λοιπόν ότι δεν είναι σωστό να αφήνουν
ορισμένοι υπονοούμενα και παράλληλα να ζητάνε
την γνώμη των υπολοίπων μελών. Εάν έχουν να
πουν κάτι να το λένε ανοιχτά ή αλλιώς να μην
το λένε καθόλου.

Εάν και δεν έχουμε μιλήσει ή συναντηθεί από κοντά,
μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εσένα
τόσο ένα μέλος/συντονιστής του AVClub όσο και
2 συνεργάτες σου από την δουλειά και έχω
σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα για εσένα.

Το κείμενο τού Ντόκ εξαιρετικό και αιρετικό.Προσωπικά μου αρέσει πολύ.Καλύτερη περιγραφή μιάς απογυμνωμένης ´εκτός´δεν μπορεί να υπάρξει.
Για τα υπόλοιπα ´διδακτικά´αδιαφορώ πλήρως.
Το κατάστημα απ´ότι φαινεται δεν υποκειται σε αγορανομικό έλεγχο.
Πάω στην μουσική.Και εκεί οποιος θελει ας έλθει να πεί τι είναι θρησκευτικό,πολιτικό κ.λ.π.Θα είχε οντως ενδιαφέρον.
Και μιά παρατήρηση.Σχεδόν όλα τα μέλη έχουν έναν προσωπικό τρόπο γραφής,όσον αφορά τα γράμματα, την ορθογραφία,τα smilies,που όσο τα γνωρίζεις τόσο πιό πολύ τα ταυτίζεις με τον καθένα ξεχωριστά.Υπάρχουν και μερικές,ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Ποιοι διαχειριστες Βασιλη πηραν αυτοκλητα την θεση τους? Μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος και με ονοματα ?

Αυτοκλητα =μονοι τους

Ολοι Νικο, αυτο δεν ειναι μυστικο.
Πως εγιναν οι διαχειριστες στο νεο AVclub? τους ορισαν τα μελη?