Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

....Εγραψα λοιπον, οτι αν δε γινουν πραματα που να αποδεικνυουν οτι θα γινει ο συλλογος με σωστες διαδικασιες, τοτε θα πιστεψω οτι εγινε κλοπη εξουσιας.

Παρα πολυ απλο.

Βασίλη να σε διορθώσω και να σου θυμίσω ότι είχες γράψει
" ........Συντομα, θα πιστεψω οντως οτι εγινε κλοπη εξουσιας καποτε... και ξερουν ολοι τι εννοω"

Μιλούσες σε παρελθοντικό χρόνο.

Αυτο περιμεναν καποιοι. Και εμεις τους το δινουμε στο πιατο. Εγω, αν δεν δω Δημοκρατικες αρχιαιρεσιες Συντομα, θα πιστεψω οντως οτι εγινε κλοπη εξουσιας καποτε... και ξερουν ολοι τι εννοω

Συγνώμη αγαπητοί κύριοι, μετά από όλο το ξεφόρτωμα μήπως μπορούμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τη "φιλοξενία" του forum ???

Υπάρχουν πάμπολοι τρόποι να ξεσπάμε, ας είμαστε λίγο πιο κύριοι !!!

Νάμαστε καλά...

Θάθελα να γράψω πολλά, αλλά μάλλον δεν αξίζει τον κόπο !!!

Α ρε Ντίνο....:ADFAD2:

Μιας και μιλας για ολους τους διαχειριστες και η μπαλα περνει και εμενα σε ρωτω για το ατομο μου και την ιδιοτητα μου ως Admin.
Δηλαδη εγω που εστησα αυτη την ιστορια που λεγεται AVClub θα επρεπε να ρωτησω αν θελετε να το κανω ? Και αν ναι πες μου ποιους επρεπε να ρωτησω και που θα τους εβρισκα ? Θυμασαι να υπηρχε τετοια πολυτελεια ? Ειχαμε χρονο γιαυτο ? Μαλον ξεχασες οτι ξεκινησαμε απο το μηδεν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Μπάμπη καταλαβαίνω απόλυτα τον εκνευρισμό σου
και νομίζω ότι και εσύ τώρα κατάλαβες τόσο το post μου Νο.107
όσο και γιατί στο τέλος από το post μου Νο.214 έγραψα

Εάν και δεν έχουμε μιλήσει ή συναντηθεί από κοντά,
μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εσένα
τόσο ένα μέλος/συντονιστής του AVClub όσο και
2 συνεργάτες σου από την δουλειά και έχω
σχηματίσει μια πολύ καλή εικόνα για εσένα.

Αλέξη σ' ευχαριστώ πολύ αλλά βλέπεις εδώ μέσα θα πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς οτι δεν είσαι ελέφαντας.
Έτσι κι αποφασίσεις να ασχοληθείς ενεργά μ´αυτό το χώρο, ακόμα και τις καλύτερες των προθέσεων να έχεις, πάντα θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος να κάνει show off παριστάνοντας τον εξυγιαντή και τον υπεράνω, χωρίς τουλάχιστον να κάνει έστω και μια προσπάθεια, πρίν μιλήσει, να βουτήξει έστω και για λίγο τη γλώσσα στο μυαλό... Δυστυχώς....
Λυπάμαι που αναγκάζομαι να γράψω όπως γράφω αλλά ειλικρινά αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αηδιασμένος και απογοητευμένος.... Κρίμα.

Last edited:
Ψαχνεσαι Νικο. Εσυ εστησες κατι, κανενα προβλημα. Τωρα λοιπον που περασανε 8 μηνες, περιπου, υπαρχει η πολυτελεια, ειτε ανανεωσης των θεσεων των διαχειριστων, ειτε τοποθετησης νεων, μεσω εκλογων.

Δεν σημαινει οτι θα αλλαξουν τα πραματα ουτε οτι δεν θα αλλαξουν. Τα μελη ας αποφασισουν για ολα αυτα.

Λυπαμαι που με κατηγορει καποιος οτι παω να κανω Show off. Τοσο καιρο και στα 2 φορουμ, μονο αυτο δεν εχω κανει.

Ευχαριστω πολυ Μπαμπη.

Δεν θα μπω στη διαδικασια αυτη. Θα μπορουσα και εγω να μιλησω προσωπικα αλλα δεν θα το κανω. ας μιλησουμε για το φορουμ

Last edited:
Βασίλη σου ξεκαθαρίζω κάτι υπεύθυνα.

Οι διαδικασίες που έχεις στο μυαλό σου δεν πρόκειται να συμβούν και στο υπογράφω 1000%.

Μπορεί να συμβεί κάτι σαν αυτό που περιμένεις, αλλά ακριβως αυτό που έχεις στο μυαλό σου όχι.

Οπότε τώρα ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες σου

Μαζέψτε όλα τα πόστ του Κολέζα απο το συγκεκριμένο θέμα.

Κάντε τα κανονισμούς του avclub.gr και καθαρίσατε!

Απλά πράγματα!

Υ.γ Τα σέβη μου για ακόμα μια φορά στρατηγέ.
Υ.γ2 Καλό είναι στην δημοκρατία να υπάρχει και κανένας στρατηγός!
Υ.γ3 Ελπίζω να μην έρθει καμιά πέτρα κατα πάνω μου, απόψεις ζητήσατε, το θέμα έχασε λίγο τον προορισμό του-καθότι μικρό καραβάκι ξέφυγε της πορείας του-και είπα να πω την άποψή μου...

Πάντως, έχω να πω για ακόμα μια φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ σ'αυτόν εδώ τον χώρο που με φιλοξενεί!
Έτσι, γιατί πρέπει να τα λέμε όλα!
Άμα δω οτι μου βάζετε δάχτυλο θα την κάνω, για την ώρα είμαι καλά!

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

και ποιος τα γραφει ολα αυτα ? τα μελη του avclub ετσι δεν ειναι ? τα ιδια μελη που ξεδιπλωνουν τις γνωσεις τους στη μουσικη στα ηχοσυστηματα hiend και δεν ξερω που αλλου...και γιατι τα γραφουν ολα αυτα ? μηπως για αναγκη για χαλαρωση ?επικοινωνια ? λεω μηπως .....

και με ποιο σκεπτικο ειχε μπει αυτη η κατηγορια εξαρχης ? μπορει να απαντησει καποιος ??

γιατι δεν το κλεινετε το site να ανοιξετε καμια ιδιωτικη λεσχη να κανετε τα συγκρητικα των καινουργιων hiend συστηματων σας και μην ασχολειστε ουτε με τα κοινωνικα θεματα ουτε με τις προσωπικες ανησυχιες κανενος...... μπορειτε βεβαια να κανετε βαθειες φιλοσοφικες συζητησεις για αν το ...blue sky ειναι hiend player η οχι

1.175 απαντήσεις , 45.749 εμφανίσεις ενός θέματος σχετικά με την ηχητική απόδοση ενός μηχανήματος σε ένα φόρουμ σχετικού με τις ηχητικές αποδόσεις μηχανημάτων . Ξέρω ...εσύ θα προτιμούσες οι προβλέψεις ωροσκοπίου να είχαν τόση θέαση .

Λυπαμαι που με κατηγορει καποιος οτι παω να κανω Show off. Τοσο καιρο και στα 2 φορουμ, μονο αυτο δεν εχω κανει.
Ευχαριστω πολυ Μπαμπη.

Παρακαλώ. Δεν κάνει τίποτε....
Το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για κάποιον που ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρει τι λέει θέλοντας να το παίξει αδιάφθορος αποπροσανατολίζοντας καινούρια μέλη με αισχρά υπονοούμενα...

Με εκνευριζει το γεγονος του οτι δεν θελουν μερικοι την κατηγορια του καφε !!!!!

και ενοχλουνται απο τα κοινωνικα τα Ανεκδοτα τα διαφορα περι ανεμων και υδατων που λεγονται εκει .......

γιατι ρε παιδια ;;;;;;; στο σπιτι σας οταν εχετε φιλους η ειστε με την οικογενεια σας ....
απαγορευεται να μιλατε για καποιο θεμα ασχετο η απαγορευνται τα ανεκδοτα ;;;;;;;;
οποιος βαριεται να διαβαζει ανεκδοτα η ειναι πολυ σοβαρος και υπερανω αστειων και χαβαλε ας τα προσπερναει αμεσως αυτα τα αναθεματα ......

τελος παντων ... πολυ ηλεκτρονικο μελανι χυθηκε για το τιποτα ......

λες και επεσε το Συνταγμα .....λες και η βουλη πηρε φωτια και το κανατε ζητημα που χωρις αυτο δεν ζουμε ....

αμαν δεν βαριεστε ;;;;;;; τελικα τι εγινε ;;;;;

βαλανε κανονες ;;;;; εγω προσωπικα δεν εχω διαβασει τιποτα απο αυτους ....

και ομως εξακολουθω να ειμαι εδω ...
δεν επαθα τιποτα !!! ουτε μου ειπε κατι καποιος !!!

απλα το να σεβομαστε ο ενας τον αλλον ..... προσωπικα νομιζω πως δεν χρειαζομαι κανονες για να το κανω !!!!!!!!!!!

η το κανει καποιος η δεν το κανει .......

τωρα ποιοι κανονες και ποια μπαν και μπαμ ......

ΒΑΡΕΘΗΚΑ να βλέπω το Μαγικό Κανάλι που
μιλάει συνέχεια για τον Ολυμπιακό και
έχει εκείνη την εκπομπή του μπουκλάκια
και την άλλη του παππού και μπλα μπλα μπλα
ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Προτείνω λοιπόν να κλείσει και ξηλωθούν
οι κεραιές του από Υμηττό, Πάρνηθα και Αίγινα
απλά γιατί τους ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Ωραία λογική ε?

Διαβάζω τόσα μηνύματα αντεγκλήσεις, ειρωνικές, περί εξουσίας και έχει γίνει το κεφάλι μου γιαούρτι

Βασίλη (και γενικότερα) για ποια εξουσία μιλάς και για ποιες καρέκλες και ποια συμφέροντα ?

Πάμε σε εκλογές ?

Καθαρά και ξάστερα το χόμπι μου κάνω στο ελεύθερο χρόνο που μου απομένει.

Έτσι ήταν τόσα χρόνια στο avfoum έτσι είναι και στο avclub.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί κάποιος να κερδίσει απο το avclub πέρα από την ανταλλαγή απόψεων?

Καρέκλα ? Να την κάνει τι ? και να ωφεληθεί που ?

Σε οικογενειακά θέματα ?

Σε επαγγελματικά ?

Σε προσωπικά - φιλικά ?

Το ίδιο έκανα εδώ και 5 χρόνια το ίδιο θα κάνω, (δυστυχώς για κάποιους μήνες λιγότερο λόγο επαγγέλματος).
Θα διαβάσω και θα γράψω τα πραγματάκια που με ενδιαφέρουν, θα βοηθήσω οπού μπορώ, θα τσεκάρω και τα κείμενα των αγγελιών και τίποτα άλλο.

Δεν θέλω και δεν θα μπω σε καμιά αντιπαράθεση με κανέναν.

Μια φορά έγινε από λάθους μου ..... και δεν βγηκε και τίποτα.

Θεωρώ αδύνατον να αλλάξω τον τρόπο γραφής του οποιοδήποτε.

Τα γραπτά μένουν και ο καθένας κρίνετε από αυτά.

Κανένας δεν είναι υπεράνω κρητικής.

Κάλο θα ήταν όμως πριν την καυστική κριτική να υπάρχει αυτοκριτική στα γραφόμενα μας.

Χαίρετε και από εμένα.

Το θέμα, αν κρίνω από το πρώτο μήνυμα (αλλά όχι και από τον τίτλο), αφορά την ύπαρξη και τη μορφή της Cafe. Περί της ύπαρξής της απάντησε ο Γιάννης ο Νανόπουλος: θα συνεχίσει να υπάρχει. Περί της μορφής της απάντησε ο Νίκος ο Κρυωνάς: οι νέοι κανονισμοί αφορούν κυρίως τη θωράκιση του τόπου αυτού απέναντι σε τρίτους (ιδίως αυτούς με δικολατρικές τάσεις). Για την ερμηνεία των κανονισμών ανά περίπτωση, pm στην διαχειριστική ομάδα της κατηγορίας.

Ενώ τα παραπάνω αφορούν, εν μέρει τουλάχιστον, την Cafe, δυστυχώς τα υπόλοιπα είναι εκτός θέματος και ανήκουν σε άλλη κατηγορία. Μακάρι να τα έβλεπα στις προτάσεις και μάλιστα διατυπωμένα ως τέτοιες. Εν πάσει περιπτώσει, στο βαθμό που σας ενδιαφέρει, καταλαβαίνω τις ανησυχίες που εκφράζουν κάποια μέλη εδώ: και εγώ θα ήθελα κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουν σύντομα. Δυστυχώς, η περιπλοκότητα των διαδικασιών αφενός και το γεγονός ότι το club δεν είναι η κύρια απασχόληση των διαχειριστών αφετέρου, έχει οδηγήσει σε καθυστερήσεις. Πιστέψτε με, κανείς δεν τις επιθυμεί, ειδικά αυτοί που είναι εκτεθειμένοι απέναντι στο νόμο και σε ανθρώπους, όπως αυτοί που μας βοηθούν με τις διαφημιστικές τους καταχωρήσεις.

Περί κριτικής και αυτοκριτικής, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι όταν οι τόνοι ανεβαίνουν, πολλοί είναι αυτοί που παρασύρονται. Μακάρι οι διαχειριστές από τη μεριά τους να ήταν τέλειοι και να αντιδρούσαν νηφάλια, ακόμα και σε προσωπικές κατηγορίες και συλλήβδην χαρακτηρισμούς (γιατί σε τέτοιο επίπεδο φτάσαμε). Αλλά θα δείτε σε πολλές τοποθετήσεις και επίσημες ανακοινώσεις να ζητάμε κατανόηση για λάθη, παραλείψεις και σε στιγμές φαινομενική μεροληψία.

Μόνο μια ιδέα έχει ο καθένας για τα βάσανα και τις ιδιαιτερότητες του άλλου.
Κατά περίεργο τρόπο, αυτό το τηρούμε πάντα, εκτός ίσως από όταν βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι. Ας αποδείξουμε ότι το πληκτρολόγιο δεν είναι τιμόνι. Σκεφτείτε μόνο ότι πριν λίγο καιρό 100 από εμάς τρώγαμε, πίναμε και γλεντούσαμε παρέα.

Last edited:
Ο Μπάμπης μπόρεσε να μιλήσει μέσα απο μιά άλλη γλώσα,γιατί τελικά το πράγμα παρατράβηξε κατά την ταπεινή μου γνώμη, και πέρασε σε ανέτοιες και περίεργες βολές κατά όλης της διαχειριστικής ομάδας, επειδή λέει αυτοδιοριστήκαμε και δεν ζητήσαμε την ψήφο εμπιστοσύνης των μελών...επειδή ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ (επαναλαμβάνω ΑΝ...)κάποια πράγματα απο αυτά που τάξαμε στον λαό, αυτο θα σημαίνει ότι ρίξαμε το κράτος γιά να πάρουμε την εξουσία....μα είμαστε σοβαροί...γιά όνομα του Θεού!!!!
Δηλαδή σε υποθετικό βαθμό εξαπολύουμε βολές και όποιον πάρει ο χάρος,και στην τελική αυτό έχει δικαίωμα να το κάνει κάποιος δημόσια;.....και όταν αυτά τα πράγματα γίνουν(γιατί ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ), τότε ποιός ποταμός θα μας ξεπλύνει;
Νομίζω ότι μερικά πράγματα έχουν παρεξηγηθεί στα σοβαρά, και επειδή τυχαίνει να είμαι στο μικρόφωνο του ραδιοφώνου(και μάλιστα αφιλοκερδούς) εδω και σχεδόν 20 χρόνια, θα μου επιτρέψετε να πω ότι όλες οι εκπομπές γιά τους ακροατές γίνονται, δεν γίνονται γιά να περνάνε καλά την ώρα της αυτοι που την παρουσιάζουν, ούτε αυτοι που τις ετοιμάζουν, όμως ΠΟΤΕ κανείς δεν έκανε δημοψήφισμα γιά το τι θα περιλαμβάνει η εκπομπή του τάδε, στην τάδε ημέρα και τάδε ώρα!!!
Οσο γιά την κούραση του κυρίου Ντοκατζή διαβάζοντας την cafe, τι να πω....και εγώ έχω κουραστεί με τον τρόπο γραφής του και δεν ξαναδιαβάζω ποτέ μου ότι και εαν γράψει,(άλλωστε στην κατηγορία που διαχειρίζομαι και που θα ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω ,δεν γράφει ποτέ...) ,αυτο όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να μην έχει βήμα εδω μέσα.....και ναι εγω προτιμώ να γράφω στίχους και μουσική...να μετακομίζω 100 φορές την ημέρα σε μέρη που λατρεύω και άλλες 10 στ'αλήθεια.....να παίζω κουτσό στην γειτονιά μου....και να το γράφω εδω, να το μοιραστώ εδω, γιατί στα τόσα χρόνια παρουσίας μου, έχω αποκτήσει απο εδω μέσα και πραγματικούς φίλους, που ξέρουν απο ταξίδια της ψυχής και της καρδιάς και ας μην μεγαλώσαμε ποτέ...ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Last edited:
Δεν λυνονται τα προβληματα παντως με συνδιασμενη προσωπικη επιθεση εις βαρος μου, καθοτι δεν παραπληροφορησα.
Ειπα ΑΝ ΔΕΝ γινουν διαδικασιες ΤΟΤΕ θα πιστεψω οτι εγινε το α η το β .......

Οποτε Μπαμπη, θα ελεγα να προσεχουμε τι διαβαζουμε πριν γραψουμε

Αυτο τα λεει ολα. Και μεχρι το post του Μπαμπη, δεν ειμαι σιγουρος αν ολα τα αλλα θεματα που τεθηκαν on/off topic βρηκαν τη λυση τους.

Οσο για την προσωπικη επιθεση σε 2 ποστ απο τον Μπαμπη, θα ηταν λογικο να αναφερθω στο παρακατω, ετσι?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=7835
παραγραφος 1

Εκτος και αν το post #245 και το #252 δεν αναφερονταν σε μενα η δεν περιειχαν υβριστικα σχολια...

Last edited: