Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Και εγω Βασίλη ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ διαδικασίες τότε ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ το γ η το δ γιά εσένα....
νομίζεις ότι έτσι βγάζουμε άκρη;

Σιγουρα παντως καποιοι δεν διαβασανε οσο επρεπε αυτο που εγραψα. Η προσωπικη επιθεση λοιπον, (για την οποια οι "νεοι" κανονες μαλλον δεν θα μπουνε σε εφαρμογη) δεν ειχε βαση, οσο και αν βγαζαμε ακρη η οχι. Για το αν βγαζαμε ακρη η οχι, αυτο ειναι ενα θεμα στο οποιο συμφωνω οτι μαλλον δεν θα βγαζαμε

Σιγουρα παντως καποιοι δεν διαβασανε οσο επρεπε αυτο που εγραψα. Η προσωπικη επιθεση λοιπον, (για την οποια οι "νεοι" κανονες μαλλον δεν θα μπουνε σε εφαρμογη) δεν ειχε βαση, οσο και αν βγαζαμε ακρη η οχι. Για το αν βγαζαμε ακρη η οχι, αυτο ειναι ενα θεμα στο οποιο συμφωνω οτι μαλλον δεν θα βγαζαμε

Καλά....άλλο ρωτάω εγω, άλλο απαντάς εσύ....πάμε και δυό γιά ξεκούραση τώρα...αύριο ίσως δούμε αλλοιώς τα πράγματα....

262 post για τις προσωπικές σας αντιπαραθέσεις. Δεν βαρεθήκατε; Αντί ο αντίλογος να γίνει γόνιμος ώστε να υπάρξουν εποικοδομητικές προτάσεις προς συζήτηση διαβάζουμε 30 σελίδες "βεντέτες".

Οι προτάσεις που έκανα (post 194) αγνοήθηκαν επιδεικτικά από όλους στο thread. Αυτό δείχνει μάλλον ότι ο καθένας ενδιαφέρεται, όπως πάντα στο ελληνιστάν, μόνο για την πάρτη του και την προσωπική του βεντέτα.

Δε παίζεστε με τίποτα.. :SFGSFGSF:

ΥΓ: Και αν δεν είναι 262 είναι σίγουρα 250..

Last edited:
Καλημέρα σας Κυρίες και Κύριοι,

Για μένα, που είμαι πολύ νεός εδώ... ΑΥΤΟ είναι το avlcub.gr και έτσι ακριβώς μου αρέσει...Η μικρογραφία ενός μεγάλου πλήθους ατόμων που ξέρουν ή δεν ξέρουν κάτι παραπάνω για κάποιο θέμα άλλα δε διστάζουν να το συζητήσουν είτε αυτό θα γίνει αποδεκτό από τους άλλους είτε όχι...

35 ώρες για 263 (+1) ποστ...

ΚΙΠ ΙΤ ΡΟΛΙΝΓΚ, ΝΤΟΥΟΥΟΥΝΤΣΣΣΣ!!!!

Υ.Γ. ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!!! Όσα ακριβώς ποστ έχω στείλει και εγώ...

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Kαλημέρα σας.

Για πάμε, για πάμε ...

Ντινννννννννν. Νέος γύρος.

Όχι ρε φιλαράκ.

Σήμερα δευτέρα, έχουμε δουλειά.

Δηλαδή έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι... :Banane0:

Ειπα οτι Αν δεν γινουν διαδικασιες θα πιστεψω οτι τοτε αυτο συνεβη.

Σαφως παρελθοντικος χρονος

Απο που προκυπτει ο συνειρμος ρε συ Βασιλη? Ειμαστε με τα καλα μας ?

Σε πληροφορω οτι ακομα και αν δεν γινουν οι διαδικασιες δεν θα σημαινει τιποτα απο αυτα που ισχυριζεσαι.

Ειναι αυθαιρετος συλλογισμος σου.

Ξεκαθαρίζω το όλο θέμα οριστικά και δεν θα επιτρέψω καμία συνέχεια σε ύφος ειρωνικό προς τη διαχείρηση. Δυστυχώς όταν εξαντλούνται τα άλλα μέσα επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων/φίλων, τότε το μόνο που μένει είναι οι κανονισμοί.(Παρακαλώ διαβάστε τους).

Ξεκινάω με αυτοκριτική η αγαπημένη μου διαδικασία. Πρέπει να είμαι το μέλος που έχει ζητήσει περισσότερες φορές συγνώμη, (δεν παίρνω και όρκο) και αυτό χωρίς να μου ζητηθεί, είναι μια ταπεινή πράξη που κάνεις προς τον συνάνθρωπο όταν νιώθεις ότι τον αδίκησες. (Δοκιμάστε το δεν πονάει καθόλου). Οπότε για την κρίση μου δεν διεκδικώ το αλάθητο όπως ειπώθηκε.

Σήμερα λοιπόν θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον ευατό μου γιατί ενώ ζήτησα κάτι από ανθρωπους που θεωρώ φίλους να με ρωτήσουν για να μάθουν και αυτοί με έγραψαν επιδεικτικά. Μάλιστα εγώ έχω φροντίσει σε πολλούς από αυτούς να κάνω εγώ το βήμα της επικοινωνίας είτε προσωπικά είτε μέσω άλλου διαειριστή, λύνοντας τις απορίες τους και ας παριστάνουν πως έχουν αναπάντητα ερωτήματα. Κάποιος άλλος μπορεί να σας έβριζε εγώ σας ευχαριστώ πολύ........τέτοιος που είμαι τέτοιους φίλους αξίζω.

Σχετικά με τους κανονισμούς δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι, ήταν πάντα εκεί, άσχετα αν τους διαβάσαμε ή όχι και μάλιστα η χαλαρή εφαρμογή τους είναι επιλογή και όχι αδυναμία. Ο λόγος που γράφτηκαν εξ'αρχής ήταν για να υπάρχει η δυνατότητα αυστηρής εφαρμογής αν και όταν υπάρξει λόγος. Αυτό που άλλαξε στην ουσία με την προσθήκη των εθνικών, θρησκευτικών, πολιτικών είναι το εξής απλό. Μέχρι τώρα είχαμε διαχειριστική παρέμβαση όταν υπήρχε προσωπική προσβολή (ή τουλάχιστον αυτό προσπαθούσαμε). Τώρα θα υπάρχει διαχειριστική παρέμβαση και όταν προσβάλετε όχι μόνο προσωπικά ένα μέλος αλλά και η ιδιότητα του στους παραπάνω τομείς. Υπάρχει δηλαδή θέμα και παρέμβαση (ή τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσουμε) όταν για παράδειγμα προσβάλετε κάποιο μέλος ως Χριστιανός ή ως Έλληνας ή ως αριστεροδεξιός. Δεν μειώνουμε λοιπόν τη θεματολογία της εκτός αλλά τις προσβολές που συχνά οδηγούσαν σε Flames. Αυτό το κάναμε για να σώσουμε την εκτός όταν κάποιοι από εσάς που τώρα διαμαρτύρεστε, "φωνάζατε" να καταργηθεί.

Τέλος θέλω να εξηγήσω σε όσους παρεξήγησαν το προηγούμενο μήνυμα μου που έκανα Quote.
1. Όταν κάποιος ζητάει εξηγήσεις είναι λογικό να το κάνει από τον Γενικό ο οποίος εκλέγεται από τους Διαειριστές και για να τους εκπροσωπεί. Για ότι καλό ή κακό συμβεί στο avclub κατά τη θητεία μου αυτόματα το "χρεώνομαι" στη συνείδηση όλων άσχετα με το ποιος από όλους μας κάνει το καλό ή το κακό. (Απορώ πως με αφήσατε να κόψω την πίτα στην Αθήνα ? μήπως έπρεπε να ψηφίσουμε όλοι για το ποιος θα κρατάει το μαχαίρι ?).
2. Συμπτωματικά και πριν γίνω Γενικός είχα αναλάβει να διεκπεραιώσω κάποια διαδικαστικά ως προς τα του σωματείου οπότε είναι φυσικό να θεωρώ εαυτόν υπεύθυνο και για την όποια καθηστέριση. (Αν και ειλικρινά οι επαναλαμβανόμενες εδώ μέσα συζητηήσεις για τα ίδια και τα ίδια αποπροσανατολίζουν λίγο).
3. Αφού λοιπόν είμαι υπεύθυνος να σας ενημερώνω για τις αποφάσεις - εξελίξεις, κρίνω φρόνιμο, αν μου επιτρέπετε να το κάνω όταν υπάρχει λόγος. (και όχι για να ενημερωθούν οι ενημερωμένοι).
4. Καλά στις παρακλήσεις μου η ανταπόκριση είναι θυελώδης 8 μποφόρ και άνω. (Εδώ φαίνεται κατά πόσο αποδεχόμαστε όλοι την ανάγκη ύπαρξης ρόλων και κανονισμών και ποιανού ο καθρέφτης δείχνει λουδοβίκους).
5. Όταν υπάρχουν συνεχόμενοι χαρακτηρισμοί και δυσαρέσκεια ως προς τη διαχείρηση εγώ τι πρέπει να κάνω να λέω ότι αφορούν κάποιον άλλο?

Νικολα μαζι σου, και καποια πραγματα τα καταλαβαινω και καποια αλλα οχι.

Το μονο που θελω να σου ζητησω ειναι μια διευκρίνηση και αφορα και μονον την πρωτη παραγραφο του μηνυματος σου.

Οι κανονες που καλουμαστε να διαβασουμε , ισχυουν για τα μελη μονο η και για τους διαχειριστες ?

Θελω να πιστευω οτι καταλαβαινομαστε !

Καλημέρα σε όλους, τ
ελικά ειπώθηκαν πολλά, ίσως τα περισσότερα να τέθηκαν πάνω σε μια κατάσταση θυμού, απαντήσεις δόθηκαν ( δεν κλείνει η καφέ ), ορισμένοι παρεκτραπήκαμε και μέσα σε αυτούς κι εγώ ( θέλω να ζητήσω συγνώμη ), ωστόσο την χαρά και την φιλοξενία μπου μας προσφέρει το κλαμπ, δεν θα την βρούμε πουθενά.
Αξίζει να προχωρίσουμε όλοι μαζί, διότι όλοι εμείς είμαστε το κλάμπ.
Είμαστε χομπίστες και μας ενδιαφέρει πρώτα από όλα η ενημέρωση για την τρέλα που κουβαλάμε, για τα μηχανήματα και τις νέες τάσεις και τεχνολογίες .
Εντάξυ και οι Διαχειριστές είναι και αυτοί μέλη, ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να πάμε το κλαμπ, πιο μακρυά και ψηλά.
Καλημέρα και πάλι.

Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

1.175 απαντήσεις , 45.749 εμφανίσεις ενός θέματος σχετικά με την ηχητική απόδοση ενός μηχανήματος σε ένα φόρουμ σχετικού με τις ηχητικές αποδόσεις μηχανημάτων . Ξέρω ...εσύ θα προτιμούσες οι προβλέψεις ωροσκοπίου να είχαν τόση θέαση .

KALA KALA ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ....ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ Η ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ Η ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΛΑ : ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΤ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΣΤ...ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ.....

Δεν μας ενδιαφέρουν οι υποθέσεις οποιουδήποτε μέλους για τη ζωή των υπολοίπων. Ελπίζω να το θυμάστε αυτό.

Συγνωμη αν το υφος μου ειναι καπως αλλα ειμαι μελος σε 3-4 site για υπολογιστες καθως και στο avsite και ολα μα ολα εχουν κατηγορια με θεματα αναλογου περιεχομενου και σε κανενα δεν συμβαινει αυτη η αντιπαραθεση που βλεπω εδω

και οχι κυριε Ντοκατζής δεν με ενδιαφερει το ωροσκοπιο .....αλλα για μενα δυστυχως(τοσο μυαλο εχω τι να κανουμε) μερικες φορες μεγαλυτερη σημασια εχουν καποια κοινωνικα θεματα και οι αποψεις καποιων απο το καλωδιο ηχου των 400 ε

εσυ οταν το αλλο το παιδι ζητουσε αιμα για τον πατερα του προφανως θα σκεφτοσουνα τον καινουργιο τελικο που θα αγορασεις και μπορει και να δυσανασχετησες που σου χαλασε και τη μερα αυτο το ρημαδι το ποστ....ε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι τι να κανουμε

Lepton να κανω παρακαλω μια ερωτηση ? οταν αποφασισατε να βαλετε την κατηγορια cafe με ποιο σκεπτικο εγινε ? ποια αναγκη εξυπηρετουσε τοτε ?

Δεν μας ενδιαφέρουν οι υποθέσεις οποιουδήποτε μέλους για τη ζωή των υπολοίπων. Ελπίζω να το θυμάστε αυτό.

Λευτερη μου δικιο εχεις . Αρκει να το θυμομαστε ολοι....

Ειλικρινά, κουράζομαι να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια. Εσείς δε βαριέστε να τα αναμασάτε? Ή μήπως δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε? Σ' αυτή την περίπτωση, βρέστε μια γκόμενα, ένα χόμπυ... κάτι.

Lepton να κανω παρακαλω μια ερωτηση ? οταν αποφασισατε να βαλετε την κατηγορια cafe με ποιο σκεπτικο εγινε ? ποια αναγκη εξυπηρετουσε τοτε ?

Αστο φιλε meletov.

Ειπωθηκαν καποια πραγματα που ισως οντας νεο μελος δεν τα καταλαβες.

Δεν τιθετε θεμα της εκτος, το δηλωσαν τα παιδια, παει και τελειωσε.

Μην το κουραζουμε τωρα.....παμε παρακατω !

Αν δεν κάνω λάθος, μιας και ήμουν μέλος στο avforum από την 3 μέρα λειτουργίας του, κατηγορία εκτός θέματος υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Και φυσικά και από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του avclub συνέχισε η cafe.
Η ανάγκη των κατηγοριών αυτών σε όλα τα fora είναι η σύσφιξη των κοινωνικών σχέσεων των μελών και με θέματα εκτός από τα προφανή που εξυπηρετεί το κάθε φόρουμ. Αυτή την ανάγκη εξυπηρετούσε, εξυπηρετεί και θα εξυπηρετεί...

και τωρα με εμενα διαχειριστη.....κρατατε Τουρκοι τ αρματαααααα

ας χαλαρωσουμε λιγο κυριοι ολα θα μπουν σε μια σειρα....συντομα κι ολας
ας παμε τωρα να κανουμε καμια δουλεια διοτι 4 μηνες παρακαλω την ΓΔ να μου δωσει 1000 ευρω το μηνα να κραταω το μαγαζι αλλα δεν εχουν μια μου λενε......... βαζουν το χερι στην τσεπη και πιανουν την καλτσα τους........

Επειδή δε μου αρέσει να αποκόπτουν φράσεις από τα λεγόμενά μου με σκοπό τον αποπροσανατολισμό από την ουσία, παραθέτω και το υπόλοιο από το κείμενό μου το οποίο τόσο ενόχλησε και το οποίο μάλλον λίγοι μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν.

Λοιπόν, αφού βρίσκομαι στη θέση να συντονίζω την κατηγορία στην οποία υποτίθεται ότι πρέπει να βγάζουμε τα εσώψυχά μας, μάλλον θα πρέπει να δώσω κάποιες γενικές απαντήσεις σε κάποια γενικά ερωτήματα που διατυπώθηκαν.

Οι διαχειριστές είναι μια ομάδα 30 περίπου ανθρώπων, η οποία πάντα και μόνο με δημοκρατικές και αξιοκρατικές διαδικασίες αποφασίζει για όποιο θέμα προκύπτει με κοινό σκοπό αποκλειστικά το συμφέρον του χώρου αυτού. Αυτή είναι ήδη μια χρονοβόρος διαδικασία και δε θα μπορούσε να είναι πιο διευρυμένη για πολλούς πρακτικούς και πιστεύω κατανοητούς λόγους. Αυτό από μόνο του αναιρεί το πρώτο ποστ αυτού του θέματος.

Όσο για την "εξουσία" που λέτε, πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτός είναι ο σκοπό ίδρυσης του AvClub.gr, γι' αυτό και προχωρούν (με αργό δυστυχώς ρυθμό) οι διαδικασίες ίδρυσης του μη κερδοσκοπικού σωματείου. Αν, όμως, παραείναι δημοκρατικό αυτό για τα γούστα σας, αν θέλετε οπωσδήποτε να έχετε κάποιον κυβερνήτη/αρχηγό/εξουσιαστή/χρηματοδότη πάνω από το κεφάλι σας και να του κάνετε τα χατήρια γιατί αυτός πληρώνει, τότε καλύτερα να σταματήσετε να επισκέπτεστε αυτό το δικτυακό τόπο. Υπάρχουν, άλλωστε, τόσοι πολλοί...

Συγκεκριμένα για την κατηγορία Cafe, όποιος έχει να διατυπώσει μια ουσιαστική και υλοποιήσιμη πρόταση, τον παρακαλώ να το κάνει στην κατηγορία "προτάσεις - ανακοινώσεις", καθώς και οποιοδήποτε σχόλιο ή μομφή με στοιχεία, περί ανεπάρκειας συγκεκριμένου διαχειριστή. Γιατί αυτό σημαίνει εποικοδομητική κριτική, σε αντίθεση με τον άκριτο απεμπολισμό κατηγοριών που παρατηρώ στα μηνύματά σας.
Η κατηγορία "προτάσεις - ανακοινώσεις" είναι ένα ακόμη παράδειγμα εφαρμογής της δημοκρατίας που τόσο επικαλείστε, αλλά μάλλον έχουμε συνηθίσει να σχολιάζουμε μόνο ότι θεωρούμε αρνητικό.
Όσο για την παραπάνω παράκλησή μου, δεσμεύομαι προσωπικά να παραχωρήσω τη θέση μου για ορισμένο χρονικό διάστημα σε όποιον κάνει μια πρόταση ανάλογη των παραπάνω. Και εφόσον υπάρξει θετικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα, η παραχώρηση θα γίνει και οριστική.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, κύριοι!

Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Αστο φιλε meletov.

Ειπωθηκαν καποια πραγματα που ισως οντας νεο μελος δεν τα καταλαβες.

Δεν τιθετε θεμα της εκτος, το δηλωσαν τα παιδια, παει και τελειωσε.

Μην το κουραζουμε τωρα.....παμε παρακατω !

καταλαβα τα παντα φιλε Browser πιστεψε με αλλα ηταν πολυ απογοητευτικο (για μενα οντας νεο μελος) ενα forum που εμοιαζε τοσο παρειστικο και με τοσο καλη διαθεση μεταξυ των μελων να γινεται πεδιο πολεμου.(δεν ειναι το θεμα της cafe..μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτη ...ειναι απλως ολα αυτες οι προσωπικες αντιπαραθεσεις κατηγοριες ....αυτα ειναι που ολοι μας θα επρεπε να εχουμε βαρεθει στη προσωπικη μας ζωη και αυτα ειναι που επρεπε να λειπουν απο εδω...

και επειδη λενε οτι οταν θυμωνει καποιος δεν ξερει τι λεει εγω δυστυχως πιστευω οτι οταν θυμωνει καποιος τοτε μονο βγαζει και λεει αυτα που πραγματικα νιωθει για καποιους .....

ολα οπως ειπες Μην το κουραζουμε τωρα.....παμε παρακατω !