Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

υ.γ. να γραφεις συχνοτερα-bye-

Σίγουρα με κάποια προσπάθεια θα μπορούσα, αλλά υποθέτω ότι σύντομα θα κατέληγα να γράφω για να γράφω.

Βλέπεις στα + του forum είναι το ότι μου θυμίζει συχνά τους Προγόνους μας.
(ξέρεις : ένα ξέρω, ότι τίποτα δεν ξέρω κ.λ.π.)
-bye-

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Καλημέρα σας,
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον η γνώμη μου, αλλά μιας και ζητήθηκε η συνδρομή όλων των μελών, την καταθέτω.
Παρακολουθώ το forum σχεδόν καθημερινά εδώ και πολύ καιρό.
Από τότε που λέγονταν avforum, ένας από τους συντονιστές ήταν ο Α.Μ. και ο VagNic ?ακόμη αδιόριστος ? άλλαζε μηχανάκια σαν τα πουκάμισα.
Μου άρεσε η ενημέρωση για το Hobby μου, μέχρι τότε την είχα μόνο από τον ειδικό τύπο, και εδώ την βρήκα να παρέχεται απλόχερα και μάλιστα να συνοδεύεται από αντίλογο ? πιστεύω ότι καλύτερο.
Στενοχωρήθηκα με το «σπάσιμο» σε δυο fora, στενοχωρήθηκα με το οριστικό κλείσιμο του avforum, διάβασα τα μισόλογα, είδα τις μπηχτές, παραξενεύτηκα / απόρησα για τα κίνητρα ορισμένων, αλλά μέχρι εκεί.
Μπορεί η καθημερινή ανάγνωση να με είχε /έχει μετατρέψει ? έστω και άτυπα ? σε μέλος της παρέας, αλλά στην πράξη το forum δεν είναι η παρέα μου.

Το forum είναι ένας χώρος για να βρίσκω την παρέα μου.

Κάποιος βάζει χρήματα για να το συντηρήσει και τον ευχαριστώ γι? αυτό.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος είναι, ούτε ποια τα κίνητρα του.
Εάν είναι τόσο μάγκας ώστε να με εκμεταλλεύεται μέσω αυτού, τότε με γεια του και χαρά του ? ας πρόσεχα.

Κάποιοι το διαχειρίζονται.
Εκτιμώ την προσφορά σους και τους ευχαριστώ για τον κόπο τους.
Βλέπω / αξιολογώ την διαχείριση που πραγματοποιούν και αν εξαιτίας της αυτό που στο τέλος θα αποκομίσω θα είναι πενιχρό για τα γούστα μου, να ?στε σίγουροι πως θα την κοπανίσω.
Σίγουρα πάντως δεν θα καθίσω να αλλάξω τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.

Γιατί ?

Γιατί πιστεύω ότι αυτό το forum ? και κάθε forum - δεν είναι καράβι, στο οποίο επειδή είμαι μέλος έχω και δικαίωμα συνκυβέρνησης.
Τόσα πολλά μέλη, τόσες πολλές απόψεις, την ξέρα δεν θα την γλιτώναμε στα σίγουρα.

IMHO μοιάζει περισσότερο με γήπεδο στο οποίο άλλα μέλη παίζουν μπάλα και αλλά παρακολουθούν στην εξέδρα, με εναλλαγές ρόλων ανά περίπτωση / θέματος.
Οι δε διαχειριστές είναι εκεί για να τηρούνται οι κανόνες, να μένει η μπάλα εντός γηπέδου και να κάνουν τον απολογισμό του παιχνιδιού της ημέρας (και να προτείνουν / εφαρμόζουν αλλαγές για την σταδιακή βελτίωση, βεβαίως βεβαίως)

Για το πόσο καλή μπάλα παίζεται, ρωτήστε αυτούς που παίζουν ? τα μέλη, είναι οι μόνοι που το καθορίζουν.

Το ποιοι και πόσοι θα παίζουν μπάλα, εξαρτάται από την ποιότητα του παιχνιδιού.
Αν το παιχνίδι είναι καλό και σε παρακινεί τότε και εσύ ? ο καθισμένος στην εξέδρα θεατής ? και θέλεις και κατεβαίνεις στον αγωνιστικό χώρο.

Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω και όσους κρατoύν ? ως τώρα - το θέαμα υψηλό.
Και αναφέρομαι και σ? εκείνους της «γερμανικής» και σε αυτούς της «αγγλικής» αλλά και σ? αυτούς της «βραζιλιάνικης» και «ιταλικής» σχολής. Όλοι έχουν την χάρη τους, τουλάχιστον για μένα που συνήθως τους βλέπω απ’ την κερκίδα.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον «στρατηγό» Μπάμπη.

Μπάμπη δεν σε έχω γνωρίσει παρά μόνο μέσα απ’ τα γραπτά σου και μέσα απ? αυτά σε έχω εκτιμήσει.
Μη σκανιάζεις, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα.

Κυρίες & Κύριοι, η μπάλα στην σέντρα .....

Επιτέλους και μια σωστή και ειλικρινής τοποθέτηση! Ευγε!:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

[/B][/B]

Πάλι κάνεις εικασίες για την προσωπική ζωή μέλους.Έίσαι σε θέση να αποδείξεις τα παραπάνω? Οτι δηλαδή ο Ντοκατζής σκεφτόταν να αγοράσει καινούριο τελικό την ίδια ακριβώς στιγμή που κάποιος ζητούσε αίμα?Μήπως μπαίνεις και στο μυαλό του? Μήπως εκείνη την στιγμή δεκάδες άλλοι στο φόρουμ και στα άλλο site που μας κοπανάς συνέχεια δεν σκέπτονταν κάτι αντίστοιχο,δηλαδή τι μπορούν να αγοράσουν καινούριο?
Μόνο εσύ έχεις κοινωνικές "ευαισθησίες" εδώ μέσα ?Οι υπόλοιποι είμαστε ανάλγητοι και αναίσθητοι?Πώς διεκδικείς τον τίτλο του Καλού Σαμαρείτη τόσο εγωΙστικά?

Για κάνε κράτει λίγο...

ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΟΚΑΤΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡAIΝΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ? KAI ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΔΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ .....

ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ POST SAS ΑΝΟΗΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ

ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ

Φίλε meletov, και εγώ αν έβλεπα το post του Δημήτρη Ντοκατζή μόνο του, πιθανώς να αισθανόμουν περίεργα. Επειδή όμως το είδα γραμμένο εδώ, με δεδομένα τα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα για την Cafe, εξέλαβα ότι η ουσία του μηνύματος είναι αλλού, όχι εκεί που την εντοπίζεις. Γνώμη, θα μου πεις. Μπορεί ακόμα και ο ίδιος ο Δημήτρης να με διαψεύσει. Εν πάσει περιπτώσει, επαναλαμβάνω ότι το θέμα έχει κλείσει: Η Cafe παραμένει.

Ένα τελευταίο: Αν έχεις την καλοσύνη, μη γράφεις με κεφαλαία. Θεωρείται ότι φωνάζεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Γιωργο δεν αγνοηθηκε μεσα απο της τοσες σελιδες που γραφτηκαν εγω και οι 2 συνδιαχειριστες της εκτος μαζευουμε της προτασεις και της παρατηρησεις γαι να της μελετησουμε απλως δωσε μας λιγο χρονο

Φίλε Larry, δεν αναφέρομαι στους διαχειριστές. Οι διαχειριστές ήταν οι πρώτοι που απάντησαν στο καινούργιο thread που άνοιξα. Η αδιαφορία των μελών είναι το θέμα. Όλα γίνονται για τις εντυπώσεις. Για να αποκατασταθεί η "τιμή" του καθενός.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Φίλε Larry, δεν αναφέρομαι στους διαχειριστές. Οι διαχειριστές ήταν οι πρώτοι που απάντησαν στο καινούργιο thread που άνοιξα. Η αδιαφορία των μελών είναι το θέμα. Όλα γίνονται για τις εντυπώσεις. Για να αποκατασταθεί η "τιμή" του καθενός.

μήπως τελικά όλα γίνονται γιά το θεαθήναι Γιώργο?
ή μήπως η αργία του Σ/Κ δε μας κάνει και τόσο καλό?
Είναι τυχαίο πως όλα ξεφούσκωσαν πρωί τσαγκαροδευτέρας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

ποια ξεφουσκωσαν ;;;;;;;;;;;

φερ την τρομπα ρεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!:ADFADF1: :ADFADF1:

:HTEHETH63:

για να βλεπω αντι ξεφουσκωτικα μυνηματα ...... :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Δημήτρη απ'ότι φαίνεται έτσι είναι τελικά..

Επιτέλους φως!

Εύγε Σταύρο!

:SFGSFGSF:

Τι να πω;...πιό απλά δεν θα μπορούσε να γραφτεί με λόγια η πραγματικότητα τόσο γιά την <ομάδα>των μελών , όσο και της διαχείρησης....
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

μηπως θα ηταν μια λυση να μπει διαχειριστης στην cafe καποιος απο την "" αντιπολιτευση""??

Όχι ρε φιλαράκ.

Σήμερα δευτέρα, έχουμε δουλειά.

Δηλαδή έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι... :Banane0:

Nα ρε φιλαρακ που ήδη γεμίσανε 5 σελίδες. Που ν'αρχίσουν να γράφουν και οι βραδυνοί!!!

Φίλε meletov, και εγώ αν έβλεπα το post του Δημήτρη Ντοκατζή μόνο του, πιθανώς να αισθανόμουν περίεργα. Επειδή όμως το είδα γραμμένο εδώ, με δεδομένα τα όσα έχουν συζητηθεί μέχρι τώρα για την Cafe, εξέλαβα ότι η ουσία του μηνύματος είναι αλλού, όχι εκεί που την εντοπίζεις. Γνώμη, θα μου πεις. Μπορεί ακόμα και ο ίδιος ο Δημήτρης να με διαψεύσει. Εν πάσει περιπτώσει, επαναλαμβάνω ότι το θέμα έχει κλείσει: Η Cafe παραμένει.

Ένα τελευταίο: Αν έχεις την καλοσύνη, μη γράφεις με κεφαλαία. Θεωρείται ότι φωνάζεις.

Ασε Lepton , μην κουράζεσαι . ( το ίδιο , παρεμπιπτόντως ισχύει και για τον Δημήτρη τον Ιωάννου ) . Ο meletov βρήκε ευκαιρία να διαφημίσει τον εαυτό του , με αφορμή ένα κείμενο που δεν κατάλαβε . Και μέχρι στιγμής κάνει πολύ κακή δουλειά . -bye-

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Ασε Lepton , μην κουράζεσαι . ( το ίδιο , παρεμπιπτόντως ισχύει και για τον Δημήτρη τον Ιωάννου ) . Ο meletov βρήκε ευκαιρία να διαφημίσει τον εαυτό του , με αφορμή ένα κείμενο που δεν κατάλαβε . Και μέχρι στιγμής κάνει πολύ κακή δουλειά . -bye-

δεν εχω αναγκη να διαφημισω τον εαυτο μου αγαπητε και καταλαβα πολυ καλα ........ οπως και πολλοι αλλοι αλλα βαριεμαι να ξαναπιασω το ιδιο θεμα ειλικρινα

Με κάνατε και αισθάνομαι ένοχος μετά από όσα κατάφερα να διαβάσω και είπα να πω και εγώ λίγα λόγια.Δεν ξέρω αν μερικοί με θυμάστε είμαι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ που δημιουργήθηκε το όλο πρόβλημα.
Φασίστας βέβαια για κάποιον που δεν με ξέρει,δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί για τα πιστεύω μου στην πολιτική και όχι μόνο.Κάποιοι έθεσαν την ποινή του δημοκρατικού zymf η κάπως έτσι,άδικη και πως η δημοκρατία δεν είναι αυτή.Με την λογική αυτή θα σβήσω το κανονικό μου όνομα θα μπω σαν ZJHGFJGK και αν υπάρχει και αυτή η ελεύθερη δημοκρατία(αναρχία)?Τότε ?Πίσω και σας έφαγα.Θα μπαίνω σε οποία κατηγορία θέλω και θα γαμοσταυριζω όσους μου μπαίνουν στο μάτι.Τι? το blue sky μαμαει?Τι λε ρε αρχ... που εγώ έδωσα ένα σκασμό λεφτά για dvd για να μου πεις εσύ για dvd.
Aυτο θέλετε? Μέσα και εγώ.Και να δούμε ποιος θα κερδίσει τελικά.Το club πάντως όχι.
Κάποτε στο avforum όταν ξεκίνησε είχαμε μια διαφωνία με τον Νικολουδακο που έφτασε πριν τον καυγά για δυο μάρκες ενισχυτών.Πάντα όμως μεσα στους κανόνες του forum και γενικά στους κανόνες της υγειούς κοινωνίας.Αυτό που καταφέραμε με τον Βαγγέλη ήταν να γίνουμε φίλοι και συνεχίζουμε μαζί να κάνουμε ακροάσεις να ανταλλάσσουμε γνώμες και ιδέες για αυτο που είμαστε εδώ.Την τρέλα που κουβαλάμε όλοι μας.Το AV .

Eγω αισθάνομαι όμορφα όταν ξέρω ότι κάπου στο internet υπάρχει το δικό μου forum η δική μου παρέα.Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι διαχειριστής,πως έγινε και γιατί.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην κρύβονται συμφέροντα μαγαζιών, εταιριών και οτιδήποτε άλλο θα μου διαστρεβλώσει την πληροφόρηση που χρειάζομαι.Ειμαι τυχερός που είμαι εδώ και ευχαριστώ αυτούς που πληρώνουν-συντονίζουν το avglub.Συμφωνώ απόλυτα με τα post toy Κολεζα γιατί είναι από τα πιο ουσιώδη.Ξανά διαβαστετο πάλι.Να αγιάσουν τα δαχτυλάκια σου αγόρι μου!
Αν πρέπει να ψηφίσω για την cafe να το κάνω.θέλω να μείνει γιατί είναι και αυτή που επισκέπτομαι πρώτα.

Ευχαριστώ ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ.