Καλημέρα σας,
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον η γνώμη μου, αλλά μιας και ζητήθηκε η συνδρομή όλων των μελών, την καταθέτω.
Παρακολουθώ το forum σχεδόν καθημερινά εδώ και πολύ καιρό.
Από τότε που λέγονταν avforum, ένας από τους συντονιστές ήταν ο Α.Μ. και ο VagNic ?ακόμη αδιόριστος ? άλλαζε μηχανάκια σαν τα πουκάμισα.
Μου άρεσε η ενημέρωση για το Hobby μου, μέχρι τότε την είχα μόνο από τον ειδικό τύπο, και εδώ την βρήκα να παρέχεται απλόχερα και μάλιστα να συνοδεύεται από αντίλογο ? πιστεύω ότι καλύτερο.
Στενοχωρήθηκα με το «σπάσιμο» σε δυο fora, στενοχωρήθηκα με το οριστικό κλείσιμο του avforum, διάβασα τα μισόλογα, είδα τις μπηχτές, παραξενεύτηκα / απόρησα για τα κίνητρα ορισμένων, αλλά μέχρι εκεί.
Μπορεί η καθημερινή ανάγνωση να με είχε /έχει μετατρέψει ? έστω και άτυπα ? σε μέλος της παρέας, αλλά στην πράξη το forum δεν είναι η παρέα μου.
Το forum είναι ένας χώρος για να βρίσκω την παρέα μου.
Κάποιος βάζει χρήματα για να το συντηρήσει και τον ευχαριστώ γι? αυτό.
Δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος είναι, ούτε ποια τα κίνητρα του.
Εάν είναι τόσο μάγκας ώστε να με εκμεταλλεύεται μέσω αυτού, τότε με γεια του και χαρά του ? ας πρόσεχα.
Κάποιοι το διαχειρίζονται.
Εκτιμώ την προσφορά σους και τους ευχαριστώ για τον κόπο τους.
Βλέπω / αξιολογώ την διαχείριση που πραγματοποιούν και αν εξαιτίας της αυτό που στο τέλος θα αποκομίσω θα είναι πενιχρό για τα γούστα μου, να ?στε σίγουροι πως θα την κοπανίσω.
Σίγουρα πάντως δεν θα καθίσω να αλλάξω τον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα.
Γιατί ?
Γιατί πιστεύω ότι αυτό το forum ? και κάθε forum - δεν είναι καράβι, στο οποίο επειδή είμαι μέλος έχω και δικαίωμα συνκυβέρνησης.
Τόσα πολλά μέλη, τόσες πολλές απόψεις, την ξέρα δεν θα την γλιτώναμε στα σίγουρα.
IMHO μοιάζει περισσότερο με γήπεδο στο οποίο άλλα μέλη παίζουν μπάλα και αλλά παρακολουθούν στην εξέδρα, με εναλλαγές ρόλων ανά περίπτωση / θέματος.
Οι δε διαχειριστές είναι εκεί για να τηρούνται οι κανόνες, να μένει η μπάλα εντός γηπέδου και να κάνουν τον απολογισμό του παιχνιδιού της ημέρας (και να προτείνουν / εφαρμόζουν αλλαγές για την σταδιακή βελτίωση, βεβαίως βεβαίως)
Για το πόσο καλή μπάλα παίζεται, ρωτήστε αυτούς που παίζουν ? τα μέλη, είναι οι μόνοι που το καθορίζουν.
Το ποιοι και πόσοι θα παίζουν μπάλα, εξαρτάται από την ποιότητα του παιχνιδιού.
Αν το παιχνίδι είναι καλό και σε παρακινεί τότε και εσύ ? ο καθισμένος στην εξέδρα θεατής ? και θέλεις και κατεβαίνεις στον αγωνιστικό χώρο.
Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν.
Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω και όσους κρατoύν ? ως τώρα - το θέαμα υψηλό.
Και αναφέρομαι και σ? εκείνους της «γερμανικής» και σε αυτούς της «αγγλικής» αλλά και σ? αυτούς της «βραζιλιάνικης» και «ιταλικής» σχολής. Όλοι έχουν την χάρη τους, τουλάχιστον για μένα που συνήθως τους βλέπω απ’ την κερκίδα.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον «στρατηγό» Μπάμπη.
Μπάμπη δεν σε έχω γνωρίσει παρά μόνο μέσα απ’ τα γραπτά σου και μέσα απ? αυτά σε έχω εκτιμήσει.
Μη σκανιάζεις, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα.
Κυρίες & Κύριοι, η μπάλα στην σέντρα .....