Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Με κάνατε και αισθάνομαι ένοχος μετά από όσα κατάφερα να διαβάσω και είπα να πω και εγώ λίγα λόγια.Δεν ξέρω αν μερικοί με θυμάστε είμαι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ που δημιουργήθηκε το όλο πρόβλημα.
Φασίστας βέβαια για κάποιον που δεν με ξέρει,δεν έχουμε μιλήσει ποτέ μαζί για τα πιστεύω μου στην πολιτική και όχι μόνο.Κάποιοι έθεσαν την ποινή του δημοκρατικού zymf η κάπως έτσι,άδικη και πως η δημοκρατία δεν είναι αυτή.Με την λογική αυτή θα σβήσω το κανονικό μου όνομα θα μπω σαν ZJHGFJGK και αν υπάρχει και αυτή η ελεύθερη δημοκρατία(αναρχία)?Τότε ?Πίσω και σας έφαγα.Θα μπαίνω σε οποία κατηγορία θέλω και θα γαμοσταυριζω όσους μου μπαίνουν στο μάτι.Τι? το blue sky μαμαει?Τι λε ρε αρχ... που εγώ έδωσα ένα σκασμό λεφτά για dvd για να μου πεις εσύ για dvd.
Aυτο θέλετε? Μέσα και εγώ.Και να δούμε ποιος θα κερδίσει τελικά.Το club πάντως όχι.
Κάποτε στο avforum όταν ξεκίνησε είχαμε μια διαφωνία με τον Νικολουδακο που έφτασε πριν τον καυγά για δυο μάρκες ενισχυτών.Πάντα όμως μεσα στους κανόνες του forum και γενικά στους κανόνες της υγειούς κοινωνίας.Αυτό που καταφέραμε με τον Βαγγέλη ήταν να γίνουμε φίλοι και συνεχίζουμε μαζί να κάνουμε ακροάσεις να ανταλλάσσουμε γνώμες και ιδέες για αυτο που είμαστε εδώ.Την τρέλα που κουβαλάμε όλοι μας.Το AV .

Eγω αισθάνομαι όμορφα όταν ξέρω ότι κάπου στο internet υπάρχει το δικό μου forum η δική μου παρέα.Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι διαχειριστής,πως έγινε και γιατί.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην κρύβονται συμφέροντα μαγαζιών, εταιριών και οτιδήποτε άλλο θα μου διαστρεβλώσει την πληροφόρηση που χρειάζομαι.Ειμαι τυχερός που είμαι εδώ και ευχαριστώ αυτούς που πληρώνουν-συντονίζουν το avglub.Συμφωνώ απόλυτα με τα post toy Κολεζα γιατί είναι από τα πιο ουσιώδη.Ξανά διαβαστετο πάλι.Να αγιάσουν τα δαχτυλάκια σου αγόρι μου!
Αν πρέπει να ψηφίσω για την cafe να το κάνω.θέλω να μείνει γιατί είναι και αυτή που επισκέπτομαι πρώτα.

Ευχαριστώ ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
Αντώνη να ξέρεις ότι εδω θα γίνει το πάν(και σε αυτη την κατηγορία..)γιά να μπορείς και εσύ να αισθάνεσαι έτσι όμορφα όπως στην αρχή γιά πολύ καιρό ακόμη....αλά μιά στιγμή ρε φίλε...ποιός είσαι εσύ που δεν σε νοιάζει απο που μπήκαμε και πως εμείς οι διαχειριστές;...για μιά στιγμή ,γιατί μας χαλάς τη μαγιά!!!δεν έχω συνηθήσει σε τέτοια-bye-

Τώρα εγώ που απ όλα τα ποστ που διάβασα,μου "έμειναν" του Γιώργη,του Μπάμπη ,του Ντοκατζή,του Αντώνη,του Γιάννη και βέβαια του Σπύρου πρέπει να ανησυχώ ??

Τελικά ποιό ήταν το θέμα και που κατέληξε ?
Είναι τα "διοικητικά" του Club,οι κανόνες ή η κατηγορία cafe και πώς την θέλουμε?Η μήπως πώς θέλουμε όλες τις κατηγορίες?

Γιατί αλλάζουν οι απαντήσεις κατά την ερώτηση και κατά το θέμα.
Και αισθάνομαι για άλλη μια φορά βραδύνους και ηλίθιος.Συγγνώμη κι όλας αλλά δεν το κάνω επίτηδες.:singer:

Τώρα εγώ που απ όλα τα ποστ που διάβασα,μου "έμειναν" του Γιώργη,του Μπάμπη ,του Ντοκατζή,του Αντώνη,του Γιάννη και βέβαια του Σπύρου πρέπει να ανησυχώ ??

Είναι τα "διοικητικά" του Club,οι κανόνες ή η κατηγορία cafe και πώς την θέλουμε?Η μήπως πώς θέλουμε όλες τις κατηγορίες?

Και αισθάνομαι για άλλη μια φορά βραδύνους και ηλίθιος.Συγγνώμη κι όλας αλλά δεν το κάνω επίτηδες.:singer:

ελα ντε ;;;;; που καταληξαμε ;;;;;

μα φυσικα εκει που ημασταν.....

μπραβο σε ολους μας που το κατορθωσαμε !!!!!!! :award:

ειμαστε εκει που ημασταν και πριν γινει θεμα !!!
και ποιο το θεμα ;;;;

αν ειμαστε ναι η οχι για την καφε κατηγορια ......

εμ γινεται Ελληνες χωρις Καφενειο ;;;;;;;;:fahne90:

μα τι συζηταμε τωρα ;;;;;; και φυσικα ναι για την καφε !!:music-smiley-005:

Εσυ πρέπει να ανησυχείς έτσι και αλλοιώς γιά τον εαυτό σου!!!:flipout:

Παρακαλώ πολύ δημιουργήστε ένα κείμενο-υπόδειγμα τού ´καλού μέλους´γενικώς για να τόχουμε εύκαιρο κάθε φορά που υπάρχει ένταση ,κάτι δηλαδή σαν το ´Πιστεύω´,για να προχωράει η συζήτηση και να αποδεικνύουμε όλοι μας πόσο καλά παιδιά είμαστε και πόσο δεν θέλουμε να κάνουμε κακό στον χώρο.Βάλτε το και στον διαδικτυακό χώρο www.dikesmoshas.ussr και όλα καλά.
Το κείμενο τού Ντοκ ήταν ευφυέστατο και περιγράφει κατά την γνώμη μου μιά κοινωνία εντελώς ασπόνδυλη ,δήθεν ευαίσθητη και δήθεν ´προβληματισμένη´,αλλά στην πραγματικότητα εντελώς εφησυχασμένη.Οταν αφαιρείς απο μιά κοινότητα την δυνατότητα να μιλά και για θέματα που ´ενοχλούν´μένει μονον η εσπρέσσο.Δεν αμφισβητώ την χρησιμότητα οποιασδήποτες χαλαρής ή χιουμοριστικής κουβέντας που ειναι απαραίτητη σε ολους μας,αλλά μονον αυτή δεν είναι επαρκής τουλάχιστον για ορισμενους .
Η συζήτηση που ξεκινησε ο Βασίλης είχε ενδιαφέρον και ηταν εξόχως αποκαλυπτική όσον αφορά στίς προθέσεις ορισμένων.Δεν είναι δυνατόν να καταλήγει πάντα μιά κουβέντα σε προτάσεις(αυτό μου θυμίζει τίς παλιές φοιτητικές συνελεύσεις ,όπου οι προτάσεις γίνονταν για να αποδυναμωθεί η συζήτηση).Mερικές φορές ειναι αρκετό και που έγινε μόνον η συζήτηση.
Αλλως τε μερικά post που έχουν καταγραφεί εδώ μέσα θα παραμείνουν ως μνημεία εσαεί.
Υ.Γ
Larry καλή επιτυχία σαν διαχειριστής στην καφέ.Σίγουρα θα τα καταφερεις γιατί είσαι άνθρωπος ανοικτός ,με χιούμορ και χωρίς φοβίες.
Βεβαια ευχομαι η καφέ να μην αποκτήσει το συνδρομο τής ´ΠΑΕ Ξανθη´,που αλλάζει ικανότατους προπονητές κάθε 5 αγώνες.Εκεί βεβαια δεν φταίνε οι προπονητές που γινονται αναλώσιμοι ,αλλά φταιει η ΠΑΕ.

Παρακαλώ πολύ δημιουργήστε ένα κείμενο-υπόδειγμα τού ´καλού μέλους´γενικώς για να τόχουμε εύκαιρο κάθε φορά που υπάρχει ένταση ,κάτι δηλαδή σαν το ´Πιστεύω´,για να προχωράει η συζήτηση και να αποδεικνύουμε όλοι μας πόσο καλά παιδιά είμαστε και πόσο δεν θέλουμε να κάνουμε κακό στον χώρο.Βάλτε το και στον διαδικτυακό χώρο www.dikesmoshas.ussr και όλα καλά.
Το κείμενο τού Ντοκ ήταν ευφυέστατο και περιγράφει κατά την γνώμη μου μιά κοινωνία εντελώς ασπόνδυλη ,δήθεν ευαίσθητη και δήθεν ´προβληματισμένη´,αλλά στην πραγματικότητα εντελώς εφησυχασμένη.Οταν αφαιρείς απο μιά κοινότητα την δυνατότητα να μιλά και για θέματα που ´ενοχλούν´μένει μονον η εσπρέσσο.Δεν αμφισβητώ την χρησιμότητα οποιασδήποτες χαλαρής ή χιουμοριστικής κουβέντας που ειναι απαραίτητη σε ολους μας,αλλά μονον αυτή δεν είναι επαρκής τουλάχιστον για ορισμενους .
Η συζήτηση που ξεκινησε ο Βασίλης είχε ενδιαφέρον και ηταν εξόχως αποκαλυπτική όσον αφορά στίς προθέσεις ορισμένων.Δεν είναι δυνατόν να καταλήγει πάντα μιά κουβέντα σε προτάσεις(αυτό μου θυμίζει τίς παλιές φοιτητικές συνελεύσεις ,όπου οι προτάσεις γίνονταν για να αποδυναμωθεί η συζήτηση).Mερικές φορές ειναι αρκετό και που έγινε μόνον η συζήτηση.
Αλλως τε μερικά post που έχουν καταγραφεί εδώ μέσα θα παραμείνουν ως μνημεία εσαεί.
Υ.Γ
Larry καλή επιτυχία σαν διαχειριστής στην καφέ.Σίγουρα θα τα καταφερεις γιατί είσαι άνθρωπος ανοικτός ,με χιούμορ και χωρίς φοβίες.
Βεβαια ευχομαι η καφέ να μην αποκτήσει το συνδρομο τής ´ΠΑΕ Ξανθη´,που αλλάζει ικανότατους προπονητές κάθε 5 αγώνες.Εκεί βεβαια δεν φταίνε οι προπονητές που γινονται αναλώσιμοι ,αλλά φταιει η ΠΑΕ.

Πανάθεμά σε και σύ,έγραψες πάλι .Μάλλον ζωγράφισες πάλι !
Βέβαια εγώ δεν υποκλίνομαι ούτε χειροκροτώ καθότι μπορώ να μιλάω κι όλας (ναι ναι..μιλάει !!:smash: ).Ασε που οι πολλές υποκλίσεις σου τσακίζουν τη μέση ή σου μένει κουσούρι από το σκύψε σκύψε.
Οσο για τα παλαμάκια..πάνε και στους Μαυρογιαλούρους,πάνε και στα αρκούδια που χορεύουν.Κανένα από τα παραπάνω δεν αντέχω ως θέαμα όμως.
Ωραιότατο λοιπόν και εύστοχο το γραπτό σου.

Να μας πεί ο Σίμος αν λειτουργεί το λινκ σου !:idea:

Tελικά δεν βουλιάζει απ'οτι φαίνεται, με τίποτε καλή προσπάθεια δεν λέω, τώρα Δημήτρη μου σε δικαιολογώ που δεν καταλαβαίνεις πότε κάνω πλάκα:smash: :smash: :smash: στον Σπύρο.
Νασε καλά:ernaehrung004:

Σίμο θα λειτουργήσει το site μόλις αναρτηθεί το κείμενο -υπόδειγμα καλού μέλους.:flipout: :flipout:
Και μήν ξεχνάς επίσης:To 'καλό´μέλος μιλά λίγο και βλέπει πολύ.
Υ.γ
Τα λέμε την Κυριακή το βράδυ που παιζετε με τα δεύτερα τού γαυρου.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Σίμο θα λειτουργήσει το site μόλις αναρτηθεί το κείμενο -υπόδειγμα καλού μέλους.:flipout: :flipout:
Και μήν ξεχνάς επίσης:To 'καλό´μέλος μιλά λίγο και βλέπει πολύ.
Υ.γ
Τα λέμε την Κυριακή το βράδυ που παιζετε με τα δεύτερα τού γαυρου.:ernaehrung004:

θα σε βαλω Σαββατοκυριακο να γραψεις 1000 φορες
ειμαι καλο μελος ειμαι καλο μελος

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Πρόσθεσε και το "δεν θα ξαναανάψω φωτιές" !!!!!:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Πρόσεχε μην αντιστρέψω την απαίτησή σου.:flipout: Είπαμε.Εδώ υπάρχουν μνημεία.................

Λυπαμαι κυριοι για αυτα που διαβασα σε αυτο το thread.
Δεν εχω καταλαβει φιλε Σωκρατιδη τι συμβαινει με σενα.
Δεν σου δωσανε καποια θεση διαχειριστη και καθεσαι και μας μιλας ,για συλλογους και τετοιες π...ριες?
Μηπως το AV CLUB πρεπει να εχει συνδικαλιστικο χαρακτηρα,προκειμενου να βγαζει ο καθενας τα εσωψυχα του και τις ηλιθιες πολιτικες του πεποιθησεις?
γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει ,ετσι δυστυχως λειτουργει ο συνδικαλισμος σημερα στην Ελλαδα.
Οταν ενας "χωρος" σε φιλοξενει και ειδικοτερα χωρις κοστος,οφειλεις να τον σεβεσαι και οποιους "τιτλους" προσδοκας να κερδισεις,δεν τους κερδιζεις με κραυγες και με φανφαρες λες και εισαι η κοκκινοσκουφιτσα που σε κυνηγαει ο κακος ο λυκος ο Κρυωνας για να σε φαει.
Προσγειωσου λοιπον στην πραγματικοτητα και στους ορους του Club,η αλλιως
παρε μια αποχη και πηγαινε στο δασος να κυνηγας πεταλουδες και.....που ξερεις μπορει να βρεις εκει κανα λυκο που να σου κανει τα χατηρια.
Οσο για αυτο που εγραψε η Αννα δεν καταλαβα τον λογο που μερικοι αισθανθηκαν αβολα,εγω μπορει να θιγομουνα αν μας προετρεπε να βρουμε "γκομενο" οχι "γκομενα".
Βεβαια αν μας ειχε γνωρισει ολους τους "ωραιους" του club δεν θα το εγραφε γιατι ,θα καταλαβαινε οτι,εμεις δεν ψαχνουμε να βρουμε "γκομενες" οι "γκομενες" ψαχνουν να μας βρουν απεγνωσμενα!:Banane0:

Λυπαμαι κυριοι για αυτα που διαβασα σε αυτο το thread.
Δεν εχω καταλαβει φιλε Σωκρατιδη τι συμβαινει με σενα.
Δεν σου δωσανε καποια θεση διαχειριστη και καθεσαι και μας μιλας ,για συλλογους και τετοιες π...ριες?
Μηπως το AV CLUB πρεπει να εχει συνδικαλιστικο χαρακτηρα,προκειμενου να βγαζει ο καθενας τα εσωψυχα του και τις ηλιθιες πολιτικες του πεποιθησεις?
γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει ,ετσι δυστυχως λειτουργει ο συνδικαλισμος σημερα στην Ελλαδα.
Οταν ενας "χωρος" σε φιλοξενει και ειδικοτερα χωρις κοστος,οφειλεις να τον σεβεσαι και οποιους "τιτλους" προσδοκας να κερδισεις,δεν τους κερδιζεις με κραυγες και με φανφαρες λες και εισαι η κοκκινοσκουφιτσα που σε κυνηγαει ο κακος ο λυκος ο Κρυωνας για να σε φαει.
Προσγειωσου λοιπον στην πραγματικοτητα και στους ορους του Club,η αλλιως
παρε μια αποχη και πηγαινε στο δασος να κυνηγας πεταλουδες και.....που ξερεις μπορει να βρεις εκει κανα λυκο που να σου κανει τα χατηρια.
Οσο για αυτο που εγραψε η Αννα δεν καταλαβα τον λογο που μερικοι αισθανθηκαν αβολα,εγω μπορει να θιγομουνα αν μας προετρεπε να βρουμε "γκομενο" οχι "γκομενα".
Βεβαια αν μας ειχε γνωρισει ολους τους "ωραιους" του club δεν θα το εγραφε γιατι ,θα καταλαβαινε οτι,εμεις δεν ψαχνουμε να βρουμε "γκομενες" οι "γκομενες" ψαχνουν να μας βρουν απεγνωσμενα!:Banane0:
Καλα, εσυ εχεις χασει επεισοδια-bye-