Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Λυπαμαι κυριοι για αυτα που διαβασα σε αυτο το thread.
Δεν εχω καταλαβει φιλε Σωκρατιδη τι συμβαινει με σενα.
Δεν σου δωσανε καποια θεση διαχειριστη και καθεσαι και μας μιλας ,για συλλογους και τετοιες π...ριες?
Μηπως το AV CLUB πρεπει να εχει συνδικαλιστικο χαρακτηρα,προκειμενου να βγαζει ο καθενας τα εσωψυχα του και τις ηλιθιες πολιτικες του πεποιθησεις?
γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει ,ετσι δυστυχως λειτουργει ο συνδικαλισμος σημερα στην Ελλαδα.
Οταν ενας "χωρος" σε φιλοξενει και ειδικοτερα χωρις κοστος,οφειλεις να τον σεβεσαι και οποιους "τιτλους" προσδοκας να κερδισεις,δεν τους κερδιζεις με κραυγες και με φανφαρες λες και εισαι η κοκκινοσκουφιτσα που σε κυνηγαει ο κακος ο λυκος ο Κρυωνας για να σε φαει.
Προσγειωσου λοιπον στην πραγματικοτητα και στους ορους του Club,η αλλιως
παρε μια αποχη και πηγαινε στο δασος να κυνηγας πεταλουδες και.....που ξερεις μπορει να βρεις εκει κανα λυκο που να σου κανει τα χατηρια.
Οσο για αυτο που εγραψε η Αννα δεν καταλαβα τον λογο που μερικοι αισθανθηκαν αβολα,εγω μπορει να θιγομουνα αν μας προετρεπε να βρουμε "γκομενο" οχι "γκομενα".
Βεβαια αν μας ειχε γνωρισει ολους τους "ωραιους" του club δεν θα το εγραφε γιατι ,θα καταλαβαινε οτι,εμεις δεν ψαχνουμε να βρουμε "γκομενες" οι "γκομενες" ψαχνουν να μας βρουν απεγνωσμενα!:Banane0:

ηρεμια .......
μην τα ξανα λεμε παλι ..

Δεν σου δωσανε καποια θεση διαχειριστη και καθεσαι και μας μιλας ,για συλλογους και τετοιες π...ριες?
Μηπως το AV CLUB πρεπει να εχει συνδικαλιστικο χαρακτηρα,προκειμενου να βγαζει ο καθενας τα εσωψυχα του και τις ηλιθιες πολιτικες του πεποιθησεις?
γιατι αν δεν το εχεις καταλαβει ,ετσι δυστυχως λειτουργει ο συνδικαλισμος σημερα στην Ελλαδα.
Οταν ενας "χωρος" σε φιλοξενει και ειδικοτερα χωρις κοστος,οφειλεις να τον σεβεσαι και οποιους "τιτλους" προσδοκας να κερδισεις,δεν τους κερδιζεις με κραυγες και με φανφαρες λες και εισαι η κοκκινοσκουφιτσα που σε κυνηγαει ο κακος ο λυκος ο Κρυωνας για να σε φαει.
παρε μια αποχη και πηγαινε στο δασος να κυνηγας πεταλουδες και.....που ξερεις μπορει να βρεις εκει κανα λυκο που να σου κανει τα χατηρια.
Οσο για αυτο που εγραψε η Αννα δεν καταλαβα τον λογο που μερικοι αισθανθηκαν αβολα,εγω μπορει να θιγομουνα αν μας προετρεπε να βρουμε "γκομενο" οχι "γκομενα".
Βεβαια αν μας ειχε γνωρισει ολους τους "ωραιους" του club δεν θα το εγραφε γιατι ,θα καταλαβαινε οτι,εμεις δεν ψαχνουμε να βρουμε "γκομενες" οι "γκομενες" ψαχνουν να μας βρουν απεγνωσμενα!:Banane0:

....Φίλε καλά είχαμε ηρεμίσει, άλλωστε όπου ναναι έρχεται Σαββατοκύριακο.

Φίλε Γιώργο, η άκρη συνήθως βρίσκεται ευκολότερα αν δεν υποτιμούμε τους συνομιλητές μας. Κανείς δε λέει π...ουρναριές και ηλίθιες πολιτικές πεποιθήσεις ευτυχώς δεν υπάρχουν εδώ μέσα (τουλάχιστον μέχρι να γράψει κάποιος για τη σοβαρότητα του Μπους). Δεν υπάρχει λοιπόν καμία ανάγκη για απόχες και λύκους.

Κατά τα άλλα, οι όμορφοι του club σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! ;)

havoc, Ντίνο, Βαγγέλη... τα μηνύματά σας μου θυμίζουν την εποχή που έπαιζα τη Φαλακρή Τραγουδίστρια! :flipout:

Πρυντόμ Φρανσουά!

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Κούλαρε φίλε μου.
Πολύ φόρα πήρες:grandpa:

Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, θεωρεις την ιδρυτικη υποσχεση των διαχειριστων προς τα μελη..πως το ειπες? π...ουρναριες? Χμμμμ μαλιστα

Εμεις λοιπον ολοι θα ειμαστε..Πουρναρες.....
Therefore, αν κληθεις να συμμετασχεις και εσυ στο Συλλογο, προφανως δεν θα το κανεις, διοτι εισαι αντιθετος και δεν θα θες να σε χαρακτηρισουν... Π...ουρναρα:ADFAD2:

Προφανως δεν εχεις ενημερωθει για το Συλλογο. Δεν ηξερες, δε ρωταγες?

Last edited:
Αν φτιαχτεί κάποιος σύλλογος, ή οτιδήποτε άλλο κάπως πιό θεσμικό από μιά απλή ατομική συμμετοχή, μπορώ να διατηρήσω την θέση του δικηγόρου του διαβόλου ?

Απάντηση: Re: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Αν φτιαχτεί κάποιος σύλλογος, ή οτιδήποτε άλλο κάπως πιό θεσμικό από μιά απλή ατομική συμμετοχή, μπορώ να διατηρήσω την θέση του δικηγόρου του διαβόλου ?

εξαρτάται από το πόσα θα μας χρεώνεις μηνιαίως . :award:

ο διάβολος δε χρειάζεται δικηγόρους, αλλά χαμένες ψυχές ...:devil-smiley-029:

(ρε τι είπα ο π@@της πρωινιάτικα ...):jester:

Δεν μου λες ρε φιλε Αλεξη,τυψεις συνειδησης εχεις και μας λες οτι πηρα και φορα?
Εχεις την εντυπωση οτι κοιμομαστε ορθιοι?
Δεν ξερει ο κοσμος εδω μεσα ποιος πηρε φορα και ποιος οχι?
Δεν ειχα δει τον Σωκρατιδη να αντιδρα με το ιδιο τροπο στο Av forum που ειχε ιδιοκτησιακο καθεστως.
Ειλικρινα προβληματιζομαι τι επαθε ξαφικα (η υπόλοιπη πρόταση διαγράφηκε).
Ασε που αυτη η καραμελα ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, θα του γλιστρησει και καπου θα του κατσει και θα μας θεωρησει υπευθυνους που δεν ξεραμε και δεν τον ρωταγαμε.
Κρυωνα παραιτησου γιατι βλεπω να σου προτεινει την γιορτη του κλαμπ,να την κανεις 21 Απριλιου και να αλλαξεις το σημα του κλαμπ με κανενα μυστρι.
Οχι τιποτα αλλο πλησιαζει και η ημερομηνια.

Last edited by a moderator:
χμμμμ ... τελικά, τούτο το thread κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει το blue sky σε θεάσεις ...:FSGSFGS4:

Γιώργο, στους προβληματισμούς σου για το τι έπαθε ο Βασίλης μπορεί να σου απαντήσει ο ίδιος. Ίσως να το είχε κάνει ήδη αν τον ρωτούσες με ένα pm. Οι υποθέσεις δε μας ενδιαφέρουν.

AV forum & AV club ειναι 2 εντελως διαφορετικες ιστοριες οσον αφορα το μελλοντικο ιδιοκτησιακο καθεστως. Στο ενα ιδιοκτητης ηταν ενα μαγαζι, στο αλλο θα ειναι τα μελη του μεσω Συλλογου. Οποτε και ηγ διαφορετικη μου σταση. Ειναι πολυ απλο

Οσο για τα του Συλλογου, απλα Γιωργο δεν ησουν ενημερωμενος υποθετω, αλλα επρεπε πριν χαρακτηρισεις να μαθεις τι προκειται να συμβει.

ρε σαν πολυ σημασια δε δινετε σε κατι που δεν υφισταται στην ουσια αλλα στο μυαλο μας και στην καρδια μας καποιων??

Α ρε Αννα......μπας και εχεις δικιο κατα καποιο τροπον??

Re: Απάντηση: Ηταν Ενα μικρο καραβι....

Δεν μου λες ρε φιλε Αλεξη,τυψεις συνειδησης εχεις και μας λες οτι πηρα και φορα?

Γιώργο ξαναδιάβασε με ηρεμία τα γραπτά σου
και θα καταλάβεις τόσο το ύφος όσο
και τις λέξεις που χρησιμοποιείς.

Δεν κρίνω εάν έχεις δίκιο ή άδικο σε αυτά που λές,
αλλά σίγουρα με τον τρόπο που τα λές χάνεις από την αρχή.

Σημ.:Δεν σας λέω...
σου λέω....