Ηταν κάποτε μια κραταιά κρατική υπηρεσία με το όνομα ΟΤΕ...

Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Ποιαααα 120 ατομα; Απο που;

Άστο, άργησες! Πάνε αυτά τώρα. Αυτοί ήταν οι "κοπρίτες" που "μαζί τα έφαγαν". Εμείς οι υπόλοιποι χωρίς μπάρμπα ... απλώς πληρώνουμε.

Άστο, άργησες! Πάνε αυτά τώρα. Αυτοί ήταν οι "κοπρίτες" που "μαζί τα έφαγαν". Εμείς οι υπόλοιποι χωρίς μπάρμπα ... απλώς πληρώνουμε.

Να ρωτησω και εσενα επισης λοιπον, που πληρωθηκαν αυτα τα euro?

Και οχι ακουσα, νομισα, υπεθεσα...

Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Σε ποιον αναφέρεσαι φίλτατε?

Σε εσένα φυσικά. Σου έχω κάνει ήδη μια ερώτηση στο "Που πάει η χώρα" όταν μπήκες απλά να ειρωνευτείς και φυσικά απάντηση δεν πήρα.
Και ο χαρακτηρισμός μου είναι σαφέστατος. Όταν δεν δεν κάνεις διάλογο, αλλά πετάς κάτι ξαφνικά, όταν δεν διαβάζεις τι έχει γραφτεί, όταν υπάρχουν δεκάδες ποστ που αναφέρονται στα συγκεκριμένα, δεν μπορώ παρά να σε χαρακτηρίσω.

έλα ρε μήτσο πάει το τρολάρισμα σύνεφο ,,, τα ίδια και τα ίδια συνέχεια ,, 50000 φορές τα ίδια πόστ με γενικολογίες ,, μονο και μόνο για εκνευρισμό

Σε εσένα φυσικά. Σου έχω κάνει ήδη μια ερώτηση στο "Που πάει η χώρα" όταν μπήκες απλά να ειρωνευτείς και φυσικά απάντηση δεν πήρα.
Και ο χαρακτηρισμός μου είναι σαφέστατος. Όταν δεν δεν κάνεις διάλογο, αλλά πετάς κάτι ξαφνικά, όταν δεν διαβάζεις τι έχει γραφτεί, όταν υπάρχουν δεκάδες ποστ που αναφέρονται στα συγκεκριμένα, δεν μπορώ παρά να σε χαρακτηρίσω.

Α με συγχωρείς.

Πραγματικά δεν είδα την ερώτηση στο που πάει ή χώρα.

Μερικές φορές κάνω μέρες να μπω και χάνω την μπάλα.

Και κάτι άλλο.

Ποτέ δεν ειρωνεύομαι απλά αστειεύομαι.

Συγνώμη αν εισέπραξες κάτι άλλο.

:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004:

Θα................ φτιάξουν τα πράματα Γιάννη!!!!!!

(Δεν το πιστεύω για πλάκα το λέω).

Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Πως λένε τη φίλη σου κ. Νάκο; Με Pm και σου δίνω το λόγο της τιμής μου να το κρατήσω για πάρτη μου.
Αλλιώς σταμάτα την παραπληροφόρηση.

Έφυγε ζευγάρι που δούλευε με νεογέννητο παιδί με λιγότερο από 60.000. ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ.

Δηλαδή η φίλη σου αποζημιώθηκε με 1.000.000 ευρώ;
Nα ξέρεις ότι από την αποζημίωση το 20% φτάνει στα χέρια του απολυμένου.

Last edited by a moderator:

Έτσι ισχυρίζεται.

Δεν είδα και τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Αν λέει ψέματα τότε λέω και εγώ με τη σειρά μου.

Αν το ζευγάρι που αναφέρεσαι δεν δέχτηκε την εθελούσια έξοδο είναι λογικό να έφυγε με λιγότερα χρήματα.

Κώστα δεν παίζει τέτοιο ποσό. Και ακόμα σε ειδικές συμβάσεις με στελέχη δεν...
Για να τους χρυσώσουν το χάπι από κάτι 30αρια, τους έδωσαν κάτι παραπάνω.
Με 2-3 παιδιά , μεγάλη προϋπηρεσία κτλ ,ανέβηκε το ποσό (π.χ.70χιλ).
Αλλά μην ακούς.

Μπορεί να είναι μεγαλύτερα τα ποσά από κάποιους άλλους απολυμένους αλλά πρώτον τα λεφτά αυτά θα τους κρατήσουν 1-2 χρόνια (μπορεί και λιγότερο αν έχουν δάνεια-οικογένειες), δεύτερον μιλάμε για απολύσεις από κερδοφόρα επιχείρηση και το βασικότερο σε κάποιες περιπτώσεις λόγω ηλικίας κτλ τους βγάζει σε μακρόχρονη ανεργία.

Στην απόλυση μην ψάχνεις ποιος παίρνει τα περισσότερα από τον εργοδότη του. Χάνεις όλη την ουσία για λίγα κωλόχαρτα.

να κανω μια αφελη ερωτηση?
ειχα την εντυπωση,οτι οσοι εφυγαν εθελουσια μπηκαν στη συνταξη,λαθος εχω καταλαβει?

Last edited:

Nαι. Απολύθηκαν και άτομα νέα με 5-6 χρόνια υπηρεσία.
Μιλάμε για Cosmote Λάκη, όχι για OTE.

Απάντηση: Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Nαι. Απολύθηκαν και άτομα νέα με 5-6 χρόνια υπηρεσία.
Μιλάμε για Cosmote Λάκη, όχι για OTE.

αφου βρε Μητσο ο τιτλος του νηματος μιλαει για τον ΟΤΕ,γι αυτο ρωτησα.
Τελικα ισχυει η συνταξιοδοτηση τους ή οχι?

και πιο πολυ το ρωταω,για να δω αν ολοι αυτοι που υποστηριζουν την ιδιωτικοποιηση ,εχουν παρει χαμπαρι οτι τα χρηματα που θα παρουμε απο την πωληση ολων αυτων των δημοσιων επιχειρησεων,θα πανε για να καλυψουν τους νεους συνταξιουχους που θα προκυψουν ή νομιζουν οτι πουλωντας γλυτωνουμε μισθους δημοσιων υπαλληλων και παραλληλα μειωνουμε το χρεος μας?
Γιατι αν το πιστευουν(καπου διαβαζα τον Σωτο που ελεγε να πουλησουμε ολα να ησυχασουμε),πλανωνται πλανην οικτραν

και πιο πολυ το ρωταω,για να δω αν ολοι αυτοι που υποστηριζουν την ιδιωτικοποιηση ,εχουν παρει χαμπαρι οτι τα χρηματα που θα παρουμε απο την πωληση ολων αυτων των δημοσιων επιχειρησεων,θα πανε για να καλυψουν τους νεους συνταξιουχους που θα προκυψουν ή νομιζουν οτι πουλωντας γλυτωνουμε μισθους δημοσιων υπαλληλων και παραλληλα μειωνουμε το χρεος μας?
Γιατι αν το πιστευουν(καπου διαβαζα τον Σωτο που ελεγε να πουλησουμε ολα να ησυχασουμε),πλανωνται πλανην οικτραν

Τα χρήματα στους (σ)τόκους δεν θα πάνε ή πλανάμαι οικτρά?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Τα χρήματα στους (σ)τόκους δεν θα πάνε ή πλανάμαι οικτρά?

αμφιβαλω πολυ,θα ειναι τοσα λιγα,που δε θα φτασουν ουτε για τους νεους συνταξιουχους.