Ηταν κάποτε μια κραταιά κρατική υπηρεσία με το όνομα ΟΤΕ...

Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Λάκη για την απαξίωση έχεις δίκιο. Γίνεται συνέχεια (παλιό κόλπο) και κάποιοι έχουν φάει την παραμύθα και εδώ μέσα.
Ο χρόνος και το μαύρο δάκρυ πλησιάζει για όλους και τότε, την ώρα του απολογισμού, θα είναι πολύ αργά.:goodnight:

Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Ε όχι ρε παίδες. Αυτό με το παραμύθι που έχουν φάει κάποιοι δεν το δέχομαι πλέον.
Ο καθένας υποστηρίζει αυτό που τον συμφέρει.
Εγώ μιλώντας προσωπικά, με συμφέρει να έχω δωρεάν παιδεία, δωρεάν υγεία, δημόσια ΜΜΜ, κλπ κλπ
Κάποιους ΔΕΝ τους συμφέρει.

ΥΓ Και μην πεταχτεί κανά παπαγαλάκι και πει ότι όλα αυτά κοστίζουν, γιατί απ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πληρώνω φόρους (πιο παλιά οι γονείς μου και σήμερα εγώ), έμμεσους και άμεσους.

Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

βρε παιδια μας ξεφευγει λιγο η ουσια και τι λεει δηλαδη αυτη?
οτι τις δημοσιες υπηρεσιες και τις κρατικες εταιρειες δεν τις φτιαχνουμε για να βγαζουν κερδη,αλλα για προσφερουν εργο και γι αυτο το λογο τις επιδοτουμε μεσω της φορολογιας,τωρα οσον αφορα την αποδοτικοτητα τους,ειναι γνωστο το κολπο απαξιωσης μιας εταιρειας για να αγανακτισει ο κοσμος οπως εχει γινει αλλωστε με την ολυμπιακη και να πει,άι στα τσακιδια πουληστε τη!
Παρτε το χαμπαρι,οτι πουληθει σημερα μπιτ παρα,θα ξανααγοραστει αυριο με υπερδιπλασιο τιμημα,γιατι οπου μπηκαν ιδιωτες σε μεγαλες κρατικες εταιρειες,τις διαλυσαν κι εφυγαν νυχτα.
Ξυπνατε.

Oπως ειπα και σε αλλο θεμα δεν εχει γινει καποιο δημοψηφισμα.Αυτοι που σημερα ειναι οι θιγμενοι , πολλοι συχνα (αντε περισσοτερο οι αντιπροσωποι τους ) αποτελεσαν και αποτελουν τον κυριως κομματικο στρατο.Τι σημαινει οτι τις επιδοτουμε μεσω της φορολογιας ? Ποσο φορολογια μπορει να αντεξει καποιος ? Γιατι απο οτι φαινεται ηρθε η ωρα για μεγαλες δυσκολιες.
Αλλα δεν κοιμομαστε . Γιατι απλουστατα δεν πουλαμε τιποτα εμεις .Αλλοι πουλανε, γιατι τους αναγκαζουν , και αλλοι εχασαν ενα μεγαλο μερος της κοινης γνωμης τοσα χρονια, για τους γνωστους λογους .
Και πραγματικα τι θα κανει καποιος ? Θα παει να διαδηλωσει υπερ των Δεκο ? Ας παει και ας μας φερει να φωτογραφικο υλικο να θαυμασουμε :)

Last edited:

Εσένα πουλάνε και των γονιών σου τον μόχθο. Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι δυστυχώς.

Ρε καλά μας κάνουν....χεχε...σειρά μου....

Σαολίν mode ON......μμμμμμμμμμμμ.....

Εσένα πουλάνε και των γονιών σου τον μόχθο. Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι δυστυχώς.

Eγω ψηφισα και 3 φορες Αριστερα.Ουτε εχω συμφεροντα με την εξουσια.Οι της Δεκο (συνδικαλιστες κλπ) αραγε θα τα σπασουν τελειως με την εξουσια η καπου θα τα (ξανα-μανα)βρουν ? Εσυ τι πιστευεις ?

Last edited:

Τα παραπονα σας λοιπον σε αυτους

Έχουν δοθεί και σημαντικοί αγώνες για π.χ. 1993 Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Από τον ΟΤΕ και τη μετοχοποίηση του έπεσε ο αθάνατος. Ενάμιση μήνα απεργία.
Όμως έχουν υπάρξει και πουλημένοι rider στα κομματικά τους όργανα.
Κομματόσκυλα υπάρχουν παντού. Φταίνε για την κατάντια μας αλλά στις εποχές που ζούμε ,τους ξεπέρασε η ιστορία.

Μην εστιάζεις σε αυτό, δεν έχει πια ιδιαίτερη σημασία.
Δες το στην ουσία του. Ξεπουλάνε κάτι που ανήκει και σε σένα (όσο και αν δεν το αισθάνεσαι μέσα σου).

Σε λίγο θα πουλήσουμε και τις Δημόσιες τουαλέτες. Κατούρημα και ευρώ.

Α και για τους πουλημένους, θα τους πάρει ο διάολος ,να είσαι σίγουρος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Oπως ειπα και σε αλλο θεμα δεν εχει γινει καποιο δημοψηφισμα.Αυτοι που σημερα ειναι οι θιγμενοι , πολλοι συχνα (αντε περισσοτερο οι αντιπροσωποι τους ) αποτελεσαν και αποτελουν τον κυριως κομματικο στρατο.Τι σημαινει οτι τις επιδοτουμε μεσω της φορολογιας ? Ποσο φορολογια μπορει να αντεξει καποιος ? Γιατι απο οτι φαινεται ηρθε η ωρα για μεγαλες δυσκολιες.
Αλλα δεν κοιμομαστε . Γιατι απλουστατα δεν πουλαμε τιποτα εμεις .Αλλοι πουλανε, γιατι τους αναγκαζουν , και αλλοι εχασαν ενα μεγαλο μερος της κοινης γνωμης τοσα χρονια, για τους γνωστους λογους .
Και πραγματικα τι θα κανει καποιος ? Θα παει να διαδηλωσει υπερ των Δεκο ? Ας παει και ας μας φερει να φωτογραφικο υλικο να θαυμασουμε :)

δες το σεναριο,φαντασου το για λιγο...
ιδιωτικοποιηση ας πουμε της ΕΥΔΑΠ,τι γινεται με τους υπαλληλους?
Α)τους απολυουμε χωρις καμια αποζημιωση,αρα λιγοτεροι φοροι για μας,
Β)τους κανουμε συνταξιουχους,αρα τους πληρωνουμε για κατι που δεν προσφερουν,
Γ)κραταμε καποιους,οσους θεωρει η νεα εταιρεια οτι χρειαζεται(οι υπολοιποι ακολουθουν το Α ή το Β),αλλα φυσικα η εταιρεια θα εχει την απαιτηση να τους πληρωνει το δημοσιο,αφου ειναι δημοσιοι υπαλληλοι,αρα εμεις.
Ποιο απο τα τρια σεναρια μας συμφερει?
μα φυσικα κανενα!
Αν ειναι το Α,τοτε θα εκτοξευθει η ανεργια στα υψη,δανεια που εχουν παρει αυτοι δεν θα εξυπηρετουνται,θα μειωθουν κι αλλο τα χρηματα που κινουνται στην αγορα και αν το ψαξεις θα βρεις κι αλλα αρνητικα.
Αν ειναι το Β και θα τους πληρωνεις να καθονται σπιτι τους και ταυτοχρονα θα χασεις τις εισφορες τους προς τα ταμεια τους.
Αν ειναι το Γ προκυπτει μια μειξη των πιο πανω.
Αρα οτι και κανουμε,ειτε ετσι ειτε αλλιως μεσω της φορολογιας μας θα εξακολουμε να πληρωνουμε,το θεμα ειναι εσυ προτιμας να πληρωνεις για κατι που δεν σου ανηκει και μερος των χρηματων σου πιθανον να καταληγει στο εξωτερικο ή προτιμας να πληρωνεις για κατι που αυτη τη στιγμη ανηκει στον ελληνικο λαο και οτι χρηματα δινεις μενουν στη χωρα?
Οταν αυριο θα διαδηλωνεις υποχρεωτικα κατα των εταιρειων που σου ρουφανε το μεδουλι πουλωντας σου υπερπολυτιμα αγαθα ως χρυσο,θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια να σε βλεπω.

Μην εστιάζεις σε αυτό, δεν έχει πια ιδιαίτερη σημασία.
Δες το στην ουσία του. Ξεπουλάνε κάτι που ανήκει και σε σένα (όσο και αν δεν το αισθάνεσαι μέσα σου).

Εστιαζω σε αυτο γιατι αυτο ειναι το προβλημα ακομα.Το προβλημα οτι θα παραμεινουμε με αυτην την κυβερνηση , αντε θα γυρισουμε σε ΝΔ.Δεν εχει λοιπον σημασια αν μας πουλανε παραμυθι .Σημασια εχει οτι μας πιεζουν οικονομικα με αυτο.Μπορει λοιπον η δοση του δανειου να παει σε τοκους κλπ , αλλα οταν σου λενε , η αυτη η παπαλα (χρεωκοπια) καπου τελειωνει η ιστορια .Οταν σου λενε οτι αν δεν πουλησεις δεν εχει δοση τελειωνει η ιστορια .Δεν αποφευγω την πραγματικοτητα, οι ανεργοι μονο που θα δημιουργηθουν θα ειναι αλλο ενα καρφι στο φερετρο .Το να φωναζω μονο 'αισχος' δεν λεει τιποτα .Βλεποντας και κρινοντας.Βλεποντας λοιπον καποιος δεν μπορει παρα να ειναι κυνικος .Και ξερεις , τωρα αυτην την ωρα που συζηταμε,διαφωνουμε, ''τσακωνομαστε'' ποσο αγχωμενοι ειναι μερικοι , Δεητζηδες,Οπατζηδες κλπ.Ειμαι σιγουρος οτι φανταζεσαι.:ADFAD2:

Εχουμε φθασει παντως να υπαρχει ενα μικρο ποσοστο και ακομα να μιλαμε και να ανησυχουμε για το δημοσιο χαρακτηρα του Οτε .Αυτο δεν ειναι πλανη ? Σε ποιους αποδοθηκαν οι ευθυνες για αυτα ? Ποιοι τιμωρηθηκαν για την σταδιακη ιδιωτικοποιηση ? Η μηπως τοτελεφτα υπηρχαν , και τρεχαν συχνα αφθονα ? Φθασαμε τωρα εν μεσω βαθυτατης οικονομικης κρισης να διαφωνουμε αν θα πρεπει να δειξουμε συμπαρασταση η οχι (ο απλος πολιτης δηλαδη).Αργησαν.Τουλαχιστον οχι αλλη υποτιμηση της νοημοσυνης μας απο ξαφνικες (της τελευταιας στιγμης ) ''καταστροφολογιες'' .

Last edited:

Ο καθένας υποστηρίζει αυτό που τον συμφέρει.
Εγώ μιλώντας προσωπικά, με συμφέρει να έχω δωρεάν παιδεία, δωρεάν υγεία, δημόσια ΜΜΜ, κλπ κλπ
Κάποιους ΔΕΝ τους συμφέρει.

Εγώ θέλω δωρεάν παιδεία και δωρεάν υγεία, αλλά όχι δημόσια ΜΜΜ. Μόνο ιδιωτικά ΜΜΜ. Γιατί; Γιατί απλούστατα, ΜΜΜ σημαίνει Αθήνα, και δεν μένω στην Αθήνα, άρα δεν βλέπω γιατί πρέπει να πληρώνω κι εγώ τις μεταφορές των Αθηναίων. (Που στην ουσία δεν τους καίγεται καρφί για την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.)

Σε λίγο θα πουλήσουμε και τις Δημόσιες τουαλέτες. Κατούρημα και ευρώ.

Δεν ανήκει σε μένα όμως. Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση εκεί μέσα, ούτε και τα παιδιά μου θα μπορούν, γιατί απλούστατα δεν μπορώ να γλύψω τους πολιτικούς. Αυτοί στους οποίους ανήκουν είναι οι γλύφτες, γιατί αυτοί εκμεταλλεύονται τις καλές θέσεις με λίγη δουλειά.

Προτιμώ να είναι ιδιωτικό και να είναι ξεκάθαρο ποιος τα παίρνει, παρά να είναι δημόσιο, να τα πληρώνω διπλά μέσω φόρων, ΦΠΑ, κλπ και να καλοπερνούν τα κομματόσκυλα, που από πάνω πουλάνε και μούρη ότι δήθεν κάνουν δημόσιο έργο.

Όσο για τις τουαλέτες, τι σε κάνει να νομίζεις ότι όσο είναι δημόσιες δεν τις πληρώνεις; Μόνες τους πληρώνονται; Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Απλώς δεν είναι πάντα ξεκάθαρο ποιος πληρώνει και ποιος κερδίζει. Για μένα ο κόσμος πληρώνει και οι άχρηστοι κομματικοί κερδίζουν, και το βαρέθηκα αυτό.

Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Χιλιοειπωμένη καραμέλα..

Μονον κομματικά λαμογια ,πού έτσι και αλλοιώς δέν στέκει μέ τίποτα..

Ενω στον ιδιωτικό τομέα μονον αξιοκρατία..Ιδιωτικά λαμόγια δεν παίζουν.

Χιλιοειπωμένη καραμέλα..

Μονον κομματικά λαμογια ,πού έτσι και αλλοιώς δέν στέκει μέ τίποτα..

Ενω στον ιδιωτικό τομέα μονον αξιοκρατία..Ιδιωτικά λαμόγια δεν παίζουν.

Ιδιωτικά λαμόγια; Πάμπολα. Προμηθευτές, μεσάζοντες, τα πάντα. Που τρώνε από το Δημόσιο. Οπότε, αν το Δημόσιο πάψει να έχει φαί, θα μειωθούν και αυτοί!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Ιδιωτικά λαμόγια; Πάμπολα. Προμηθευτές, μεσάζοντες, τα πάντα. Που τρώνε από το Δημόσιο. Οπότε, αν το Δημόσιο πάψει να έχει φαί, θα μειωθούν και αυτοί!!!

Καλά βρέ ακομα νά πεισθείς οτι ο μύθος τού λιγότερου Κράτους,ενισχύει πάντα επιλεγμένους ιδιώτες??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ.

Καλά βρέ ακομα νά πεισθείς οτι ο μύθος τού λιγότερου Κράτους,ενισχύει πάντα επιλεγμένους ιδιώτες??

Τώρα στα γεράματα προτιμώ αυτά τα ξεκάθαρα πράγματα. Καλύτερα να ξέρω ότι υπάρχει κάποιος επιλεγμένος ιδιώτης που βγάζει λεφτά, παρά ένας κομματικός που μου το παίζει και " δημόσιος λειτουργός" και έξυπνος και καπάτσος ενώ απλώς είναι ένας γλύφτης.