Ηταν κάποτε μια κραταιά κρατική υπηρεσία με το όνομα ΟΤΕ...

Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Βρε Σάκη όπου και να γράψεις μόλις απαντήσει κάποιος όλο ''αν αυτό κατάλαβες'' γράφεις.
Έ σόρυ αυτό κατάλαβα.

Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Βρε Σάκη όπου και να γράψεις μόλις απαντήσει κάποιος όλο ''αν αυτό κατάλαβες'' γράφεις.
Έ σόρυ αυτό κατάλαβα.

Ναι έχω ένα πρόβλημα επειδή δεν μπορώ να πληκτρολογώ ολόκληρα "σεντόνια" για να πω κάτι ίσως να είναι πιο εύκολο να γίνονται παρανοήσεις. Πάντως και ο ΓΑΠ ότι κάνει για το λαό το κάνει. :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Δυστυχώς ο γραπτός λόγος έχει αυτά τα προβλήματα.
Δεν περιλαμβάνει εκφράσεις προσώπου, χειρονομίες κλπ και οι παρεξηγήσεις είναι από εύκολες μέχρι σίγουρες.
Για αυτό προσπαθούμε να εκφραστούμε πιο περιφραστικά. Δεν αγαπάμε όλοι τα "σεντόνια" :smile:

Παει και το ταμειο νεοτητας....Το γνωστο που οταν εχεις παιδι καταθετεις ενα ποσο ανα μηνα και οταν φτασει η ωρα ο ΟΤΕ προσθετει ποσο αξιας 12 μισθων...
Posted via Mobile Device

Απάντηση: Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Παει και το ταμειο νεοτητας....Το γνωστο που οταν εχεις παιδι καταθετεις ενα ποσο ανα μηνα και οταν φτασει η ωρα ο ΟΤΕ προσθετει ποσο αξιας 12 μισθων...
Posted via Mobile Device

Δεν διάβασα κάτι σχετικό πουθενά. Πού το έμαθες εσύ?

Μέσα από τον ΟΤΕ...θα το δείτε...σε λίγες μέρες τέρμα και αυτό.

Μακαρι να κοβοντουσαν ολες αυτες οι παροχες και να εμεναν οι κανονικες αθικτες.

Κατι τετοια μπονους ειναι που εχουν ριξει ολοκληρες εταιρειες. Τους υψηλομισθους της Κηφισἰας αραγε τους αγγιξαν ?

Δηλαδή το να μπορούν να σπουδάσουν τα παιδιά είναι κάτι παράλογο που πρέπει να κοπεί...Με 20Κ που θα έπαιρνε ένας εργαζόμενος θα μπορούσε να κάλυπτε τα έξοδα σπουδών έστω στην επαρχία.Εάν έβαζε και κάτι θα ήταν 30Κ,θα πήγαινε στο εξωτερικό.Και τα λοιπά επιδόματα δεν είναι έτσι όπως τα ξέρετε.Ούτε οι εκπτώσεις κτλπ..
Όταν ζηταει ένας εργαζόμενος αύξηση...θα του ''έλεγαν'' δύο πράγματα.Εάν υπήρχαν χρήματα,ότι θα τα έπαιρνε μέσα από κάποιο μπόνους.Εάν ΔΕΝ υπήρχαν χρήματα θα έπαιρναν κάποια έκπτωση στον λογαριασμό του ΟΤΕ...
Υπάρχουν πραγματικά τόσο υψιλόμισθοι όσο νομίζετε;
Να δώσω παράδειγμα...Υπάρχουν νέα άτομα που παίρνουν 800 ευρώ.Οι τμηματάρχες καθαρά παίρνουν 1800 πλέον(Τα επιπλέον χρήματα είναι ''μπόνους'' θέσης στους προισταμένους...).Δεν είναι πολλοί αυτοί που παίρνουν τόσα...200 σε όλη την Ελλάδα;Θα βρω τον αριθμό.Αλλά δεν μιλάμε για την forthnet ή την tellas...

Προτιμω να εχουν ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι τις ιδιες παροχες. Ειτε εισαι στον ΟΤΕ ειτε στα ναυπηγεια του Σκαραμαγκα.
Οχι μισθους πεινας βεβαια.
Ετσι το βλεπω εγω.

Ανδρεα 20 χιλιαρικα ειναι οι μισθοι ενος χρονου ενος οικογενειαρχη. Τα παιδια να σπουδασουν στην Ελλαδα.
Οφειλει η πολιτεια να κρατησει με νυχια και με δοντια το εκπαιδευτικο συστημα ακεραιο και να το βελτιωσει.

Ανδρεα 20 χιλιαρικα ειναι οι μισθοι ενος χρονου ενος οικογενειαρχη. Τα παιδια να σπουδασουν στην Ελλαδα.
Οφειλει η πολιτεια να κρατησει με νυχια και με δοντια το εκπαιδευτικο συστημα ακεραιο και να το βελτιωσει.

Ναι,συμφωνώ.Εάν κάποιος περάσει σε ένα νησί αντί για Αθήνα.Αυτός που παίρνει 20 χιλιάρικα τον χρόνο δεν θα μπορέσει πιθανότατα να καλύψει τα έξοδα φοίτησης.Όλοι σας γνωρίζετε τι γίνεται όταν αποφοιτήσει κάποιος από Ελληνικό πανεπιστήμιο...και θα φέρω παράδειγμα,ήθελαν να πάρουν 2 άτομα στον ΟΤΕ,πήγαν 140 άτομα!Και έβγαλαν τους 5 καλύτερους που και οι 5 είχαν πτυχίο από παν. εξωτερικού.Έβγαλαν και τους 2 και δεν αποδέχθηκε κανένας να παίρνει 1300 ευρώ.Και πάλι,όταν μια οικογένεια είναι πολυμελής δεν μπορούν να δώσουν όλοι τόσα χρήματα για σπουδές,δηλαδή δεν έχουν!Εγώ να σας φέρω παράδειγμα τον εαυτό μου.Σε 2 χρόνια θα παίρναμε πχ 30-40K και θα πήγαινα εξωτερικό μετά το πτυχίο από Ελληνικό ΑΕΙ.Πείτε ότι έστω εγώ θα μπορέσω να το κάνω και χωρίς αυτά μιας και είμαι μέλος σε τριμελή οικογένεια,άλλοι όμως;
Τι θέλω να πω με τα παραπάνω.Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον.Δεν γίνονται προσλήψεις και όσες γίνονται παίρνουν άτομα με πολύ καλές σπουδές.Συνεπώς εγώ νομίζω είναι σαν να κόβεις τα φτερά κάποιου...που πραγματικά θέλει να σπουδάσει.

Προτιμω να εχουν ΟΛΟΙ οι εργαζομενοι τις ιδιες παροχες. Ειτε εισαι στον ΟΤΕ ειτε στα ναυπηγεια του Σκαραμαγκα.
Οχι μισθους πεινας βεβαια.
Ετσι το βλεπω εγω.

Δεν είναι έτσι.Αυτός που δουλεύει στα ναυπηγεία πρέπει σαφώς να πάρει μεγαλύτερο μισθό από τον γραφειά.Και έτσι είναι,δεν κάνουν την ίδια δουλειά,δεν κουράζονται το ίδιο,δεν παράγουν το ίδιο έργο και δεν κινδυνεύουν το ίδιο.Δεν είναι όλα το ίδιο. :grinning-smiley-043

βρε Αντρεα θα μας τρελανεις,θα επιδοτουμε μια ζωη τις σπουδες καποιων προνομοιουχων επειδη θελουν να σπουδασουν στο εξωτερικο?
Ειναι λογικη τωρα αυτη?

Δεν εδωσε κανεις σημασια στο οτι ο εργαζομενος πληρωνει εξτρα χρηματα απο το μισθο του καθε μηνα για 18 χρονια...

Και απλα το μαγαζι, εβαζε και αυτο χρηματα σαν benefit. Ποιος ακριβως ζημειωνεται απο αυτο;

Τι γινεται με αυτα τα λεφτα ? (που εχει δωσει ο εργαζομενος ).Ξερει καποιος ?

ότι ακριβώς με τα επικουρικά ταμεία

τα φάγανε και τέλος ,,
κλοπή απάτη υπεξαιρεση λαμογιά ,,

διαλέχτε

15 χρόνια επικουρικό ταμείο η γυναίκα μου πληρωμένο ,,, γεια σας !!!

Απάντηση: Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

Δεν εδωσε κανεις σημασια στο οτι ο εργαζομενος πληρωνει εξτρα χρηματα απο το μισθο του καθε μηνα για 18 χρονια...

Και απλα το μαγαζι, εβαζε και αυτο χρηματα σαν benefit. Ποιος ακριβως ζημειωνεται απο αυτο;

και το benefit τι ειναι ρε φιλε?
κοπανιστος αερας?
δεν ειναι χρηματα που επρεπε να πανε στον κρατικο προυπολογισμο ή σε νεες επενδυσεις?

Re: Απάντηση: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

βρε Αντρεα θα μας τρελανεις,θα επιδοτουμε μια ζωη τις σπουδες καποιων προνομοιουχων επειδη θελουν να σπουδασουν στο εξωτερικο?
Ειναι λογικη τωρα αυτη?

Δηλαδή είναι κακό να δίνει ο ΟΤΕ κάποια χρήματα για τις σπουδές των παιδιών σας;Θα ήταν κακό να βάζατε κάποια χρήματα (επιλέγεις το ποσό αυτό.).Είναι λογική,ότι καλό γίνεται ας το κόψουμε;Και επαναλαμβάνω,μιλάμε για κερδοφόρα επιχείρηση.

ότι ακριβώς με τα επικουρικά ταμεία

τα φάγανε και τέλος ,,
κλοπή απάτη υπεξαιρεση λαμογιά ,,

διαλέχτε

15 χρόνια επικουρικό ταμείο η γυναίκα μου πληρωμένο ,,, γεια σας !!!

Θα δωθούν πίσω τα χρήματα που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι.

Re: Απάντηση: Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

κοπανιστος αερας?
δεν ειναι χρηματα που επρεπε να πανε στον κρατικο προυπολογισμο ή σε νεες επενδυσεις?

Έχουν φάει τόσα!Ο Πρόεδρος παίρνει 20-30 χιλιάρικα τον μήνα(ο προηγούμενος έπαιρνε κάποια στιγμή 40.000) και μας πειράζει πραγματικά η πριμοδότηση για τις σπουδές των παιδιών;Αυτός δηλαδή δεν θα ζούσε με 10.000 τον μήνα ή με 6.000;

Re: Απάντηση: Re: Ηταν καποτε μια κραταια κρατικη υπηρεσια με το ονομα ΟΤΕ...

κοπανιστος αερας?

Διαφερει σε κατι αυτο απο το επικουρικο που ειπε και ο Βασιλης πριν ή ακομα ακομα και απο τη συνταξη;

Ιδιας λογικης δεν ειναι; Δινεις εσυ τωρα τα λεφτα απο το μισθο σου να τα κανει ο αλλος οτι θελει και σε 20 χρονια απο τωρα σου δινει πισω χρηματα.

Ακομα αδυνατω να καταλαβω που ειναι το θεμα...