ΗΤC Desire 610 εκνευριστικο παροδικό πρόβλημα με το touch.

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Kαλησπέρα.

Έχω ένα htc Desire 610 με Kitkat 4.4.2. εδώ και ενάμισι χρόνο και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όμως απο το καλοκαίρι έχω παρατηρήσει οτι ώρες ώρες σαν να μην λειτουργεί το touch στην οθόνη του. Δηλαδή ακουμπάω το δάχτυλο αλλα δεν ανταποκρίνεται κάτι που ειδικά όταν το πιάνει την ώρα που πληκτρολογώ ειναι ιδιαίτερα εκνευριτικό. Πολλές φορές ένα καλό καθάρισμα της οθόνης και πλύσιμο χεριών αρκει (όχι δεν ιδρώνουν πολύ τα χέρια μου) αλλες φορές όχι. Καμιά φορά με ένα restart στρωνουν τα πράγματα, αλλες φορές όχι. Ευτυχώς δεν το κάνει πολύ συχνά αλλα όταν του έρθει ώρες ώρες μου έρχεται να το σπάσω (αλλα το λυπάμαι)

Αναρρωτιέμαι μήπως να φταίει η ποιότητα της οθόνης που δεν είναι γυάλινη ή μήπως το Kitkat. Γενικά το ψάχνω ως προς το τί να αποφύγω ή να προσέξω όταν έρθει η ώρα να αλλάξω τηλέφωνο. Μήπως μια πιό ποιοτική συσκευή με καλύτερη οθόνη αφής να μην παρουσιάζει το πρόβλημα αυτό; H απλά αυτό είναι θέμα των Android συσκευών αφου και φίλος σήμερα μου είπε οτι είχε το ίδιο πρόβλημα με ένα samsung και απο τότε που πήρε ένα μτχ iphone4s "σώθηκε"..

Είχα παλια iphone αλλα προτιμώ το android και θα ήλελα να ξέρω αν κάτι θα μπορέσω να προσέξω σε ενδεχόμενη αγορά Αndroid τηλεφώνου ή τάμπλετ ωστε να αποφύγω αυτό το εκνευριστικό πρόβλημα.

Ευχαριστώ εκ των προέρων για την βοήθεια σας.

Φιλε εχει δυο χρονια εγγυηση δηλαδη μεχρι τον Σεπτεμβρη του 16 αμα τα παιξει δλδ να το παω για σερβις; Τουχωσα ενα μπουκετιδι σημερα επανω στα νευρα μου και αμεσως εστρωσε ΥΓ δεν ειμαι τρελλος (νομιζω..)